Αρίστος έγραψε: ↑22 Οκτ 2024, 19:20
student έγραψε: ↑22 Οκτ 2024, 17:30
Θα σε ΘΕΡΜΟπαρακαλέσω...μείνε στη Βίβλο...
Μενω στη Βιβλο και με βαση την Αποκαλυψη καταθετω οτι ισως μπηκαμε αυτη ακριβως την περιοδο απο το 2020 και μετα στους εσχατους χρονους...
καθως βλεπουμε τους πρωτους απο τους 4 Καβαλαρηδες της Αποκαλυψης να εχουν εμφανιστει.
Και τι περιεργο!
Το τευχος του Economist ειχε προβλεψει τον ερχομο τους απο το 2018...
Οι 4 Καβαλαρηδες βρισκονται κατω απο το προσωπο του Πουτιν.
.
Σ ευχαριστώ ρε συ αρίστο.
Θα σου πω που σκαλώνω με τους καβαλάρηδες.
Λέει η Αποκάλυψη στο κεφ 6...το σημείο με τους καβαλάρηδες...
1 Καὶ εἶδον ὅτε ἤνοιξε τὸ ἀρνίον μίαν ἐκ τῶν ἑπτὰ σφραγίδων· καὶ ἤκουσα ἑνὸς ἐκ τῶν τεσσάρων ζῴων λέγοντος, ὡς φωνὴ βροντῆς· ἔρχου.
2 καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος λευκός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπ' αὐτὸν ἔχων τόξον· καὶ ἐδόθη αὐτῷ στέφανος, καὶ ἐξῆλθε νικῶν καὶ ἵνα νικήσῃ.
3 Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν δευτέραν, ἤκουσα τοῦ δευτέρου ζῴου λέγοντος· ἔρχου.
4 καὶ ἐξῆλθεν ἄλλος ἵππος πυρρός, καὶ τῷ καθημένῳ ἐπ' αὐτὸν ἐδόθη αὐτῷ λαβεῖν τὴν εἰρήνην ἐκ τῆς γῆς καὶ ἵνα ἀλλήλους σφάξωσι, καὶ ἐδόθη αὐτῷ μάχαιρα μεγάλη.
5 Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν τρίτην, ἤκουσα τοῦ τρίτου ζῴου λέγοντος, ἔρχου. καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος μέλας, καὶ ὁ καθήμενος ἐπ' αὐτὸν ἔχων ζυγὸν ἐν τῇ χειρὶ αὐτοῦ.
6 καὶ ἤκουσα ὡς φωνὴν ἐν μέσῳ τῶν τεσσάρων ζῴων λέγουσαν· χοῖνιξ σίτου δηναρίου, καὶ τρεῖς χοίνικες κριθῆς δηναρίου· καὶ τὸ ἔλαιον καὶ τὸν οἶνον μὴ ἀδικήσῃς.
7 Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν τετάρτην, ἤκουσα φωνὴν τοῦ τετάρτου ζῴου λέγοντος· ἔρχου.
8 καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος χλωρός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπάνω αὐτοῦ, ὄνομα αὐτῷ ὁ θάνατος, καὶ ὁ ᾅδης ἠκολούθει μετ' αὐτοῦ· καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία ἐπὶ τὸ τέταρτον τῆς γῆς, ἀποκτεῖναι ἐν ῥομφαίᾳ καὶ ἐν λιμῷ καὶ ἐν θανάτῳ καὶ ὑπὸ τῶν θηρίων τῆς γῆς.
Δεν ξέρω σε τι να καταλήξω για τον πρώτο. Δεν βγάζω άκρη.
Ο δεύτερος όμως λέει ξεκάθαρα..." λαβεῖν τὴν εἰρήνην ἐκ τῆς γῆς καὶ ἵνα ἀλλήλους σφάξωσι"... δεν το βλέπω ακόμα αυτό να συμβαίνει σε όλη τη γη όπως λέει...
Παίζει 1% πιθανότητα να πλησιάζει να συμβεί. Νομίζω ναι, αλλά ακόμη δεν συμβαίνει.
Ο τρίτος επίσης λέει ξεκάθαρα..."χοῖνιξ σίτου δηναρίου, καὶ τρεῖς χοίνικες κριθῆς δηναρίου"... μια ημερήσια μερίδα φαγητού (ψωμιού σταρένιου) = ένα μεροκάματο
The choenix appears to have been the food allotted to one man for a day; while the denarius was the pay of a soldier or of a common labourer for one day
https://en.wikipedia.org/wiki/Revelation_6#Verse_6
Ούτε αυτο νομίζω ακόμα συμβαίνει σε όλη τη γη...
Παίζει 1% πιθανότητα να πλησιάζει να συμβεί. Νομίζω ναι, αλλά ακόμη δεν συμβαίνει.
Ο δε...ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία ἐπὶ τὸ τέταρτον τῆς γῆς, ἀποκτεῖναι , σίγουρα δεν φαίνεται να βολτάρει...
Παίζει 1% πιθανότητα να βολτάρει στη γωνιά και να ετοιμάζεται? Νομίζω ναι...1%... αλλά ακόμη δεν συμβαίνει.
Άρα, να μαστε προ των πυλών των καβαλάρηδων?...1%? Ίσως ναι
Να έχουν εμφανιστεί ήδη? Χλωμό imho πάντα