Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
Γιατί κατά τα φαινόμενα, οι άνθρωποι ΔΕΝ αλλάζουν.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Αύγ 2024, 09:00χαχαχα και χουχουχουomg kai 3 lol έγραψε: ↑17 Αύγ 2024, 08:57
χαχαχα εδω περα γινεσαι θεα ΔΗμητρουλα και στο απο κει θρεντ η Παναγια η Γοργονα καλοοο
Άλλη φορά να διαλέγεις μάρτυρες που θεωρείς αξιόπιστους καλό μου.
Το ό,τι θυμάμαι χαίρομαι, δείχνει στην καλύτερη περίπτωση κάποια προβλήματα στη διαχείριση της μνήμης και όχι μόνον.
Δεν πειράζει καλό μου, το έχεις πιάσει το νόημα.omg kai 3 lol έγραψε: ↑17 Αύγ 2024, 09:09ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Αύγ 2024, 09:00χαχαχα και χουχουχουomg kai 3 lol έγραψε: ↑17 Αύγ 2024, 08:57
χαχαχα εδω περα γινεσαι θεα ΔΗμητρουλα και στο απο κει θρεντ η Παναγια η Γοργονα καλοοο
Άλλη φορά να διαλέγεις μάρτυρες που θεωρείς αξιόπιστους καλό μου.
Το ό,τι θυμάμαι χαίρομαι, δείχνει στην καλύτερη περίπτωση κάποια προβλήματα στη διαχείριση της μνήμης και όχι μόνον.
κατι αλλο απο "αξιοπιστους" ηθελες να γραψεις αλλα η γλωσσα λανθανουσα εκανε το θαυμα της
Γιατί εσύ πρότεινες ως μάρτυρες εμένα, τον Νοσταλγία και τον exilled.omg kai 3 lol έγραψε: ↑17 Αύγ 2024, 09:21
που κολλανε αυτα εδω και γιατι τα λες σε μενα; εγω απειχα συνειδητα απολες τις λοβιτουρες και το θεατρικο σκηνικο που ειχε στηθει
γελοιοι και οι γεκιεγεδες και τα φερεφωνα και ουλοι
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Αύγ 2024, 09:27Γιατί εσύ πρότεινες ως μάρτυρες εμένα, τον Νοσταλγία και τον exilled.omg kai 3 lol έγραψε: ↑17 Αύγ 2024, 09:21
που κολλανε αυτα εδω και γιατι τα λες σε μενα; εγω απειχα συνειδητα απολες τις λοβιτουρες και το θεατρικο σκηνικο που ειχε στηθει
γελοιοι και οι γεκιεγεδες και τα φερεφωνα και ουλοι
E, κάποια στιγμή καιρός είναι να κατατεθούν οι μαρτυρίες όλων, δεν νομίζεις;
Αναφορικά δε με τον exilled, αν και ήταν αντίθετος τότε, ήταν πολύ πιο αντρίκια η τοποθέτηση του σε αναφορές που έγιναν σ' αυτό το πχόρουμ, από τις νταϊβέρσιτυ προσεγγίσεις του συναφιού σας.
Ο Νοσταλγία ήταν πάντα φίλος μου και θα παραμείνει.
Οπότε, ψάξε για μαρτυρίες στις χλαπατσοειδείς υπάρξεις που υποστήριζες τότε και συνεχίζεις να υποστηρίζεις και σήμερα, καλό μου.
Αναφορικά δε με αυτό, θα υπάρξει και ειδική αναφορά στη... συνειδητή αποχή σουomg kai 3 lol έγραψε: ↑17 Αύγ 2024, 09:21γω απειχα συνειδητα απολες τις λοβιτουρες και το θεατρικο σκηνικο που ειχε στηθει
Ο κουπάκιας ήταν το κόκκινο πανί για όλους.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Αύγ 2024, 09:38Αναφορικά δε με αυτό, θα υπάρξει και ειδική αναφορά στη... συνειδητή αποχή σουomg kai 3 lol έγραψε: ↑17 Αύγ 2024, 09:21γω απειχα συνειδητα απολες τις λοβιτουρες και το θεατρικο σκηνικο που ειχε στηθειαπό το σκηνικό που είχε στηθεί, όταν θα ανεβάσω το επετειακό αφιέρωμα στο μαύρο.