O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
-
Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;
στα σοβαρά γινεται , σπάνια αλλα γινεται σύλληψη , τοκετος οχι,του πούστεως!Ναύτης έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 15:37Μάλλον τον γεωπόνο. Ύπουλα πράγματα οι κρίνοι.Machine ghost έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 15:36σπάνια αλλα συμβαινει καμια φορά ρωτα τον γυναικολόγο σου.
και να ξέρεις βριθει συμβολων οποτε μην τα παιρνεις όλα στην κυριολεξία , ο κρίνος μπορει να ειναι αλλο πραγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Machine ghost την 08 Αύγ 2024, 15:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Kαι πόσο πιασάρικα θα είναι για τη νέα θρησκεία, τα δυστοπικά και σκοτεινά στοιχεία, βρε Αρίστο;Αρίστος έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 14:39Beria έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 14:35Μπορεί να είναι Τρανς από την Αλγερία ο βουτηχτής της τελετής λήξηςΑρίστος έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 14:28Δεν μας ενδιαφερουν ουτε οι Σιωνιστες, ουτε ο Αριστος, ουτε η ιστορικοτητα του Ιησου.
Καντε focus στο νημα.
Mας ενδιαφερει αν μας παρουσιαζουν οι διοργανωτες τον Εωσφορο στο εικαστικο της τελετης ληξης και αν σε συνδυασμο με το σωου των Τρανς και του Διονυσου στην τελετη αρχης μας προετοιμαζουν για μια νεα θρησκεια.
.
Mαλλον θα τον υποδυθει ο Τομ Κρουζ τον βουτηχτη αν και ειναι νωρις ακομη να ξερουμε.
Μας το κρατανε εκπληξη λενε.
Tom Cruise to perform death-defying stunt at 'dystopian' Olympics closing ceremony
Hollywood star Tom Cruise is rumoured to be one of the highlights of the Paris Olympics closing ceremony. Artistic director Thomas Jolly has said the event will combine "wonder" with "dystopia", suggesting some darker elements than the joyful tone of the opening ceremony.
https://www.france24.com/en/live-news/2 ... g-ceremony
.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ποιον από όλους; Έχω πολλούς. Και οι περισσότεροι είναι βλάσφημοι. Ένας να φανταστείς άκουσε το πρόβλημα μου και με ρωταγε μετά κάτι μαλακίες αν υπάρχει κρίνος στον κηποMachine ghost έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 15:36σπάνια αλλα συμβαινει καμια φορά ρωτα τον γυναικολόγο σου.
Εγώ σε πιστεύω, να ξέρεις. Πάντως, αν έχεις καμία πιτσιρίκα, μακριά από κρίνους.Machine ghost έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 15:40στα σοβαρά γινεται , σπάνια αλλα γινεται σύλληψη , τοκετος οχι,του πούστεως!Ναύτης έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 15:37Μάλλον τον γεωπόνο. Ύπουλα πράγματα οι κρίνοι.Machine ghost έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 15:36
σπάνια αλλα συμβαινει καμια φορά ρωτα τον γυναικολόγο σου.
Το διαφορετικό μπορεί να είναι ο κρίνος λες; Να σου πω εγώ η θα γίνω χυδαίος;Machine ghost έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 15:40στα σοβαρά γινεται , σπάνια αλλα γινεται σύλληψη , τοκετος οχι,του πούστεως!Ναύτης έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 15:37Μάλλον τον γεωπόνο. Ύπουλα πράγματα οι κρίνοι.Machine ghost έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 15:36
και να ξέρεις βριθει συμβολων οποτε μην τα παιρνεις όλα στην κυριολεξία , ο κρίνος μπορει να ειναι αλλο πραγμα.
-
το κήπο πρέπει να τον φροντιζεις να τον λιπαινεις να τον σκαλιζεις να τον ποτίζεις , για να μιλησω με παραβολήAitwlos έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 15:42Ποιον από όλους; Έχω πολλούς. Και οι περισσότεροι είναι βλάσφημοι. Ένας να φανταστείς άκουσε το πρόβλημα μου και με ρωταγε μετά κάτι μαλακίες αν υπάρχει κρίνος στον κηποMachine ghost έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 15:36σπάνια αλλα συμβαινει καμια φορά ρωτα τον γυναικολόγο σου.
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
Χυδαίος εν χριστω αδελφέ ειναι αυτος που σκέφτεται χυδαία.Aitwlos έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 15:44Το διαφορετικό μπορεί να είναι ο κρίνος λες; Να σου πω εγώ η θα γίνω χυδαίος;Machine ghost έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 15:40στα σοβαρά γινεται , σπάνια αλλα γινεται σύλληψη , τοκετος οχι,του πούστεως!
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Όταν άκουσα πάντως πριν λίγες μέρες ότι ο Τομ Κρουζ θα βουτήξει στο κενό, σκέφτηκα ότι θα έχουμε έναν νέο Φραντς Ράιχελτ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
η δεκαπεντάχρονη ειναι μία απο το χωριο δεν την ξέρω.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Και μακρυά τα λουκανικα από τον κήπο. Αυτό που θα γεννηθεί με θαύμα, δεν θα μας πείσετε ότι είναι ο Θεός επί της γης. Για να μιλήσω και εγώ με παραβολή. Την δικιά μου πάντως την έχω βγάλει στην άκρη του δρόμου και περιμεμω να περάσεινο πρώτος γέρος να την δώσω. Που ξέρεις. Σε μερικά χρόνια θα με αγιοποιησουνMachine ghost έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 15:44το κήπο πρέπει να τον φροντιζεις να τον λιπαινεις να τον σκαλιζεις να τον ποτίζεις , για να μιλησω με παραβολήAitwlos έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 15:42Ποιον από όλους; Έχω πολλούς. Και οι περισσότεροι είναι βλάσφημοι. Ένας να φανταστείς άκουσε το πρόβλημα μου και με ρωταγε μετά κάτι μαλακίες αν υπάρχει κρίνος στον κηποMachine ghost έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 15:36
Κάνει ακόμα ταινίες ο Άλεξης Κούγιας των πλουσίων;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 15:45Όταν άκουσα πάντως πριν λίγες μέρες ότι ο Τομ Κρουζ θα βουτήξει στο κενό, σκέφτηκα ότι θα έχουμε έναν νέο Φραντς Ράιχελτ.
-
γεροντολάγνε , απορω πως την έβγαλες , περιτομή; ευνουχισμος, μπλιαχ.Aitwlos έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 15:48Και μακρυά τα λουκανικα από τον κήπο. Αυτό που θα γεννηθεί με θαύμα, δεν θα μας πείσετε ότι είναι ο Θεός επί της γης. Για να μιλήσω και εγώ με παραβολή. Την δικιά μου πάντως την έχω βγάλει στην άκρη του δρόμου και περιμεμω να περάσεινο πρώτος γέρος να την δώσω. Που ξέρεις. Σε μερικά χρόνια θα με αγιοποιησουνMachine ghost έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 15:44το κήπο πρέπει να τον φροντιζεις να τον λιπαινεις να τον σκαλιζεις να τον ποτίζεις , για να μιλησω με παραβολή
Χασκογελάνε τα δάσα.
- omg kai 3 lol
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 15:41Kαι πόσο πιασάρικα θα είναι για τη νέα θρησκεία, τα δυστοπικά και σκοτεινά στοιχεία, βρε Αρίστο;Αρίστος έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 14:39
Mαλλον θα τον υποδυθει ο Τομ Κρουζ τον βουτηχτη αν και ειναι νωρις ακομη να ξερουμε.
Μας το κρατανε εκπληξη λενε.
Tom Cruise to perform death-defying stunt at 'dystopian' Olympics closing ceremony
Hollywood star Tom Cruise is rumoured to be one of the highlights of the Paris Olympics closing ceremony. Artistic director Thomas Jolly has said the event will combine "wonder" with "dystopia", suggesting some darker elements than the joyful tone of the opening ceremony.
https://www.france24.com/en/live-news/2 ... g-ceremony
.
ολος ο κοσμος περιμενει την τελετη ληξης για να δει τι θα του λαχει..
για πληρη αποκωδικοποιηση της τελετης θα φωναξει και τη γεροντισσα Μπαμπα-Βανγκα και θα σου πει

Machine ghost έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 15:51γεροντολάγνε , απορω πως την έβγαλες , περιτομή;Aitwlos έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 15:48Και μακρυά τα λουκανικα από τον κήπο. Αυτό που θα γεννηθεί με θαύμα, δεν θα μας πείσετε ότι είναι ο Θεός επί της γης. Για να μιλήσω και εγώ με παραβολή. Την δικιά μου πάντως την έχω βγάλει στην άκρη του δρόμου και περιμεμω να περάσεινο πρώτος γέρος να την δώσω. Που ξέρεις. Σε μερικά χρόνια θα με αγιοποιησουνMachine ghost έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 15:44
το κήπο πρέπει να τον φροντιζεις να τον λιπαινεις να τον σκαλιζεις να τον ποτίζεις , για να μιλησω με παραβολή
Έκανα μικρός η αλήθεια είναι για ιατρικούς λόγους. Υπάρχουν ζώα που κανουν για θρησκευτικους. Και ρωτάω μπας και μάθω ποιος είναι πιο ηλίθιος από αυτούς που πιστεύουν στο μετά. Τα σενάρια είναι ανοιχτά πάντως. .
Υ.Γ πέρασε ένας παππούς με το γαϊδουράκι του και δεν την έδωσα.
Υ.Γ2 Είσαι σίγουρος ότι υπάρχει μια πιθανότητα να έμεινε με τον Κρινο; Ρωτάω γιατί ένας από τους γυναικολόγους άρχισε να τα μασάει και πιστεύω πως ετοιμάζεται να πολιτευτεί. Από εκεί εκεί που τα έλεγε μια χαρά για τα μέσα μεταφοράς για τον κορονοιο, δεν ήταν σίγουρη αν κολλάει μέσω του ίδιου κουταλιου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 108 Απαντήσεις
- 4859 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
17 Μάιος 2024, 21:11