Φίλε είμαι σχεδόν 36 και από τα 18 μου γυρνάω στο ίντερνετ, λες να θυμάμαι που έχω γραφτεί και με τι ονόματα;Νon4me έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 00:13Σιγα μην εκανε ο νανδρος θεμα για μουσλιμισμο εστω και με αλλο λογαριασμο . ο μενιος ειναι σχεδον σιγουρο .
Σιγουρα δεν ειναι νεος χρηστης . το ειπε και πιο πισω αλλα δε θυματαιεγω ισως αλλα δεν
πιθανόν να είχα γραφτεί κιόλας και να είπα και καμιά κουβέντα πριν χρόνια. Δεν είμαι καν σίγουρος,
Αλλαγή θρησκεύματος
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Αλλαγή θρησκεύματος
- tanipteros
σαν προοπτική όμως υπάρχει μέσα στο δόγμα, ασχέτως πως το χειρίζεται ο κάθε ιερέας μουσουλμάνος...Zel89 έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 00:17Δεν είναι όλοι φανατισμένοι φίλε μου ούτε έχουν πρόθεση όλοι να σκοτώσουν αλλόθρησκους. Αυτοί που το κάνουν είναι μόνο μια μικρή μερίδα και φυσικά το κατακρίνω. Αν ήμουν η αν γίνω μουσουλμάνος δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο.tanipteros έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 00:06πρώτα από όλα πρέπει να δεις ποια είναι η προσωπική σου θέση για την αξία της ζωής σε κάθε ον...
μετά να δεις πώς το ισλάμ έχει "κάτι" (που ακόμη δεν το ξέρεις) που βλέπεις να κάνει τους ανθρώπους εγκληματίες και φανατικούς με το να φωνάζουν "ο Αλάχ είναι μεγάλος" και να σκοτώνουν αλλόθρησκους...
μέχρι εδώ σου αρέσουν αυτά στο Ισλάμ σε σχέση με την προσωπική σου άποψη για την αξία της ζωής;
βλέποντας αυτά θες να συνεχίσεις στο Ισλάμ... δεν μπαίνεις σε συναγερμό ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτήν την θρησκεία ;
κανείς Ισλαμιστής δεν το αφαιρεί... αν έρθει ανάγκη το χρησιμοποιούν... αν σέβεσαι κάθε μορφή ζωής δεν είναι για σένα το Ισλάμ.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Ναι , εγω θυμαμαι ποστ απο το vr zone το 2005-6 ( εχει κλεισει τωρα ) που εχω βαλει μια φωτο με το μοτορι και μου γραφει το κινεζακι '' so handsome'' φυσικα και δε θυμαμαι τα παντα αλλα μεσες ακρες ναι . σταματα το τρολινγκ . δε με νοιαει ποιος εισαι . αλλα μη μας περνας για μαλακες .Zel89 έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 00:18Φίλε είμαι σχεδόν 36 και από τα 18 μου γυρνάω στο ίντερνετ, λες να θυμάμαι που έχω γραφτεί και με τι ονόματα;Νon4me έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 00:13Σιγα μην εκανε ο νανδρος θεμα για μουσλιμισμο εστω και με αλλο λογαριασμο . ο μενιος ειναι σχεδον σιγουρο .
Σιγουρα δεν ειναι νεος χρηστης . το ειπε και πιο πισω αλλα δε θυματαιεγω ισως αλλα δεν
πιθανόν να είχα γραφτεί κιόλας και να είπα και καμιά κουβέντα πριν χρόνια. Δεν είμαι καν σίγουρος,
Γνωρίζω μουσουλμάνους που πιστεύω ότι δεν θα πείραζαν ούτε μυρμήγκι, αλλά καταλαβαίνω τι λεςtanipteros έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 00:20σαν προοπτική όμως υπάρχει μέσα στο δόγμα, ασχέτως πως το χειρίζεται ο κάθε ιερέας μουσουλμάνος...Zel89 έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 00:17Δεν είναι όλοι φανατισμένοι φίλε μου ούτε έχουν πρόθεση όλοι να σκοτώσουν αλλόθρησκους. Αυτοί που το κάνουν είναι μόνο μια μικρή μερίδα και φυσικά το κατακρίνω. Αν ήμουν η αν γίνω μουσουλμάνος δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο.tanipteros έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 00:06
πρώτα από όλα πρέπει να δεις ποια είναι η προσωπική σου θέση για την αξία της ζωής σε κάθε ον...
μετά να δεις πώς το ισλάμ έχει "κάτι" (που ακόμη δεν το ξέρεις) που βλέπεις να κάνει τους ανθρώπους εγκληματίες και φανατικούς με το να φωνάζουν "ο Αλάχ είναι μεγάλος" και να σκοτώνουν αλλόθρησκους...
μέχρι εδώ σου αρέσουν αυτά στο Ισλάμ σε σχέση με την προσωπική σου άποψη για την αξία της ζωής;
βλέποντας αυτά θες να συνεχίσεις στο Ισλάμ... δεν μπαίνεις σε συναγερμό ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτήν την θρησκεία ;
κανείς Ισλαμιστής δεν το αφαιρεί... αν έρθει ανάγκη το χρησιμοποιούν... αν σέβεσαι κάθε μορφή ζωής δεν είναι για σένα το Ισλάμ.
Εγώ δεν θυμάμαι πράγματα που έκανα προχθές, θα θυμάμαι τι μου είπε κάποιος πριν 15 χρόνια. Σίγουρα ήμουν και σε ένα που λεγόταν forums ή κάτι τέτοιο, ούτε εκεί θυμάμαι όνομα.Νon4me έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 00:21Ναι , εγω θυμαμαι ποστ απο το vr zone το 2005-6 ( εχει κλεισει τωρα ) που εχω βαλει μια φωτο με το μοτορι και μου γραφει το κινεζακι '' so handsome'' φυσικα και δε θυμαμαι τα παντα αλλα μεσες ακρες ναι . σταματα το τρολινγκ . δε με νοιαει ποιος εισαι . αλλα μη μας περνας για μαλακες .
Εσύ θυμάσαι ψευδώνυμο που έβαλες σε φόρουμ πριν τόσα χρόνια; Αν ναι μπράβο, εγώ δεν έχω καλή μνήμη, γιατί να σε περνάω για μαλακα όμως. Αν νιώθεις ότι είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα.
- Communio Sancta
Ως Εβραίος δεν επιτρέπεται -από την Παλιά Διαθήκη- να τρως γαλακτομικά με κρεατικά μαζί. Οι αυστηροί Ιουδαίοι έχουν και ξεχωριστά μαγειρικά σκεύη. Αυτό με χαλάει εμένανε. Θέλω πίτσα με σαλάμι και τυρί.Zel89 έγραψε: ↑06 Μάιος 2025, 19:40Ζόρι το ραμαζάνι όντως, αλλά είναι μια φορά το χρόνο σε περίοδο που η μέρα είναι σχετικά μικρή ακόμα, άσε που σηκώνονται αξημερωτα και μασαμπουκιαζουν για να αντέξουν.Communio Sancta έγραψε: ↑06 Μάιος 2025, 18:27Μαλακία, το χοιρινό και το αλκοόλ. Αλλιώς είναι εντάξει. Έχεις προσευχή, που δεν με χαλάει, αλλά έχει Ραμαζάνι, χωρίς φαγητό, νερό, και τσιγάρο όλη μέρα, πράγμα επίσης δύσκολο. Αν άλλαζα, θα γινόμουν Ιουδαίος, αλλά να μην τρώω μακαρόνια με κιμά και τριμμένο τυρί είναι δύσκολο. Πάντως δεν έχεις θέμα, οι αδερφοί δέχονται όποιον να΄ναι, αρκεί να τους πεις ότι ψήνεσαι.
Θέλω να ρωτήσω τι σχέση έχουν τα μακαρόνια με κιμά και τυρί με τον Ιουδαϊσμό αλλά θα φανώ πιο άσχετος ακόμα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
Δεν το ήξερα, ευχαριστώ πολύ. Όντως αυτό με το φαγητό είναι θέμα και στο Ισλάμ, αν και πιστεύω ότι μια χαρά πίνουν αλκοόλ κάποιοιCommunio Sancta έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 01:03Ως Εβραίος δεν επιτρέπεται -από την Παλιά Διαθήκη- να τρως γαλακτομικά με κρεατικά μαζί. Οι αυστηροί Ιουδαίοι έχουν και ξεχωριστά μαγειρικά σκεύη. Αυτό με χαλάει εμένανε. Θέλω πίτσα με σαλάμι και τυρί.Zel89 έγραψε: ↑06 Μάιος 2025, 19:40Ζόρι το ραμαζάνι όντως, αλλά είναι μια φορά το χρόνο σε περίοδο που η μέρα είναι σχετικά μικρή ακόμα, άσε που σηκώνονται αξημερωτα και μασαμπουκιαζουν για να αντέξουν.Communio Sancta έγραψε: ↑06 Μάιος 2025, 18:27Μαλακία, το χοιρινό και το αλκοόλ. Αλλιώς είναι εντάξει. Έχεις προσευχή, που δεν με χαλάει, αλλά έχει Ραμαζάνι, χωρίς φαγητό, νερό, και τσιγάρο όλη μέρα, πράγμα επίσης δύσκολο. Αν άλλαζα, θα γινόμουν Ιουδαίος, αλλά να μην τρώω μακαρόνια με κιμά και τριμμένο τυρί είναι δύσκολο. Πάντως δεν έχεις θέμα, οι αδερφοί δέχονται όποιον να΄ναι, αρκεί να τους πεις ότι ψήνεσαι.
Θέλω να ρωτήσω τι σχέση έχουν τα μακαρόνια με κιμά και τυρί με τον Ιουδαϊσμό αλλά θα φανώ πιο άσχετος ακόμα.
Εγώ ξέρω πως ο Νάνδρος, δεν θα έμπαινε ποτέ στο τριπάκι να κάνει άλλον λογαριασμό.tanipteros έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 00:11ποιος ξέρει...
Δεν σου κόβει το νιονιό λίγο ρε καλέ μου;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ΔΕΝ είναι ο Μένιος λέμε. Μην κολλάς μωρέ κι εσύ.Νon4me έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 00:13Σιγα μην εκανε ο νανδρος θεμα για μουσλιμισμο εστω και με αλλο λογαριασμο . ο μενιος ειναι σχεδον σιγουρο .
Πασιφάη έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 12:10ΔΕΝ είναι ο Μένιος λέμε. Μην κολλάς μωρέ κι εσύ.Νon4me έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 00:13Σιγα μην εκανε ο νανδρος θεμα για μουσλιμισμο εστω και με αλλο λογαριασμο . ο μενιος ειναι σχεδον σιγουρο .
..
Σιγουρα δεν ειναι νεος χρηστης το ειπε και πιο πισω αλλα δε θυματαιεγω ισως αλλα δεν
Ναι, δεν είναι νέος χρήστης, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΝΙΟΣ.

- tanipteros
αστειεύομαι Πάσι μου...!

δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

Καλά, το δέχομαι.tanipteros έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 15:21αστειεύομαι Πάσι μου...!

- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος