οτινάναι.τι πριν τον άνθρωπο καλέ μου άνθρωπε?άνθρωποι έγραψαν την βίβλο.το 6000 προκύπτει από την γενεαλογία υπαρκτών υποτίθεται προσώπωνurbilum έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 12:24πριν τον άνθρωπο η κυματοσυναρτήσεις του κόσμου ήταν σε υπέρθεση
μάλιστα ο προβοκάτορας σρέντιγκερ στο κουτί του έβαλε ένα ζώο (γάτα) θέτοντας έτσι ότι τα ζώα δεν καταρρέουν τις κυματοσυναρτήσεις
μαλιστα οι κυματοσυναρτήσεις είναι χρονοεξαρτόμενες και χρονοανεξάρτητες
το ότι είναι 6000 χρόνων ο κόσμος, συμφωνεί περισσότερο με την σύγχρονη φυσική πάρα τα δικά σας που έχουν μείνει στο 1850
ανακαλύφθηκε καμία χρονομηχανή απο τον 19 αιώνα και ήρθατε απο εκεί; δεν θα διαβάσετε τι λέει η φυσική;
ή θα κάνεται μια ζωή cherry picking στην επιστήμη για να πείτε τα δικά σας;
μια ζωή στον αναχρονισμό θα ζήτε και με διαφορά φάσης;
Ήταν η Παναγία όντως Παρθένος ή όλα ήταν από ένα λάθος;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Ήταν η Παναγία όντως Παρθένος ή όλα ήταν από ένα λάθος;
Πσσσ....φώτισέ μας βρε άνθρωπε, μιας και έκανες τον κόπο να γράψεις.urbilum έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 12:24πριν τον άνθρωπο η κυματοσυναρτήσεις του κόσμου ήταν σε υπέρθεση
μάλιστα ο προβοκάτορας σρέντιγκερ στο κουτί του έβαλε ένα ζώο (γάτα) θέτοντας έτσι ότι τα ζώα δεν καταρρέουν τις κυματοσυναρτήσεις
μαλιστα οι κυματοσυναρτήσεις είναι χρονοεξαρτόμενες και χρονοανεξάρτητες
το ότι είναι 6000 χρόνων ο κόσμος, συμφωνεί περισσότερο με την σύγχρονη φυσική πάρα τα δικά σας που έχουν μείνει στο 1850
ανακαλύφθηκε καμία χρονομηχανή απο τον 19 αιώνα και ήρθατε απο εκεί; δεν θα διαβάσετε τι λέει η φυσική;
ή θα κάνεται μια ζωή cherry picking στην επιστήμη για να πείτε τα δικά σας;
μια ζωή στον αναχρονισμό θα ζήτε και με διαφορά φάσης;
Δείξε μας τι λέει (και που το λέει) η σύγχρονη φυσική πως ο κόσμος είναι 6.000 ετών;
Μην μας αφήνεις στην άγνοια και στο έλεος των άσχετων που έχουν μείνει στον 18ο αιώνα.

Dunning–Kruger effect
μαζευτείτε λίγο, και αφήστε τις ειρωνείες
Εσύ με ποιο μαγικό τρόπο έχεις ανοσία στο Dunning-Krueger, μπορείς να πεις δυο λόγια σχετικά;
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
βλέπεις να έχει?
-
Το γήινα είναι η δική σου συμβολή στην Παλαιά Διαθήκη;Navis έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 11:42Ξέρω γω, για γη μιλάμε. Σε 55 γενεές, πόσο να έζησε ο κάθε ένας για να ταιριάξει, χίλια γήινα χρόνια ; ενα εκατομμύριο ;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 11:36Τι είναι το έτος; Είναι κάτι σταθερό; Το ίδιο είναι ένα έτος στη Γη το ίδιο ένα έτος στον Άρη;Navis έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 11:25
Στη γενεαλογία του Χριστού στα κατα Λουκά και Ματθαίου αναφέρεται οτι η απόσταση Χριστού - Αδάμ είναι καμια 55αρια γενεές. Δηλαδή (εάν βάλουμε μέσα και κάτι Μαθουσάλες κλπ) το πολύ πολύ 3000 χρόνια απο το Χριστό μέχρι τη δημιουργία του ανθρώπου (και πιθανόν της γης/σύμπαντος). Την ίδια στιγμή υπάρχουν δεκάδες αποδείξεις για το οτι κάτι τέτοιο είναι επιστημονικά αδύνατο. Δηλαδή τόσο αδύνατο που είναι πιο δυνατό η γη να είναι επίπεδη παρά 8000 ετών.
Έπειτα, πώς μετρούνται τα έτη όταν η Γη δεν έχει δημιουργηθεί ακόμη;
Τι χρονική απόσταση έχει η δημιουργία της γης από τον Αδαμ και Έυα (και κατά επέκταση τις μέρες μας) ;
-
Έχω απαντήσει ήδη στο σχόλιο αυτό. Απλά δεν σου αρέσει η απάντηση. Περιμένεις να δώσω τη συγκεκριμένη απάντηση που έχεις στο μυαλό σου για να πεις το παραμύθι που ετοιμάζεις τόσες ώρες. Σου χαλάει η σούπα. Λυπάμαι...Alphabet έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 11:52Εισαι σιγουρος οτι εχεις τελειωσει δημοτικο;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 11:36Τι είναι το έτος; Είναι κάτι σταθερό; Το ίδιο είναι ένα έτος στη Γη το ίδιο ένα έτος στον Άρη;
Παντως για να μην μπερδευεσαι, κοιταξε τι γραφει το Πατριαρχειο Ιεροσολυμων.
https://jerusalem-patriarchate.info/%CE ... %B1%CE%B9/
Τωρα εξηγειται γιατι δεν απαντας σε ερωτησεις..

-
Συνεννοηθείτε να τα γράφετε σε ένα ποστ όλοι μαζί.Stalker έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 11:48Αυτά είναι τα προχωρημένα θεολογικά που έλεγες;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 11:36Τι είναι το έτος; Είναι κάτι σταθερό; Το ίδιο είναι ένα έτος στη Γη το ίδιο ένα έτος στον Άρη;
Ανθρωπε μου ποση ειναι η χρονικη αποσταση απο τον Αδαμ/Ευα μεχρι τον Χριστό, και πόση απο τη δημιουργία του σύμπαντος μέχρι τον Αδάμ, σύμφωνα με τις γραφές;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 14:18Το γήινα είναι η δική σου συμβολή στην Παλαιά Διαθήκη;Navis έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 11:42Ξέρω γω, για γη μιλάμε. Σε 55 γενεές, πόσο να έζησε ο κάθε ένας για να ταιριάξει, χίλια γήινα χρόνια ; ενα εκατομμύριο ;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 11:36
Τι είναι το έτος; Είναι κάτι σταθερό; Το ίδιο είναι ένα έτος στη Γη το ίδιο ένα έτος στον Άρη;
Τι χρονική απόσταση έχει η δημιουργία της γης από τον Αδαμ και Έυα (και κατά επέκταση τις μέρες μας) ;
Μια που το πιάσαμε αυτό και αναφέρθηκε περί εξαήμερου και ηλικίας της Γης. Πολλοί σημερινοί θεολόγοι και άνθρωποι του κλήρου τα θεωρούν αυτά συμβολικά. Μάλιστα λένε ότι η εξαήμερος δεν σημαίνει 6 ημέρες κυριολεκτικά, αλλά 1 μέρα μπορεί να αντιστοιχεί σε έναν γεωλογικό αιώνα (εκατ. ετών). Και όχι μόνο αυτό αλλά πέφτουν και μέσα, καθώς οι αιώνες της ιστορίας της Γης είναι 6 και αυτοί(μεταφράζονται Era ).
Ας αποφασίσουν μεταξύ τους τι ισχύει και μετά μας το λένε και σε εμάς.
Ας αποφασίσουν μεταξύ τους τι ισχύει και μετά μας το λένε και σε εμάς.
Οποτε και η παρθενια της Μαριας μπορει να ειναι συμβολικη.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Αν αρχίσεις τα συμβολικό το ένα συμβολικό το άλλο ένα τσιγάρο δρόμος είναι να βγάλεις και τον Θεό συμβολικό.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Μάλλον άλλος πίνει εδώ και έχει γίνει σκνίπα. Ας τον αφήσουμε στην κρασοκατάνυξη.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 09:19Όταν τον πίνετε, αγαπητέ μου αιρετικέ, αμολάτε το ίδιο παραμύθι περί μπάλας στην εξέδρα.
-
Πςςςς τι είπε το φρούτο από πάνω. Γειώσε τους μισούς θεολόγους με μία μόνο του μπαρούφα...Καβαλάρης έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 22:30Μάλλον άλλος πίνει εδώ και έχει γίνει σκνίπα. Ας τον αφήσουμε στην κρασοκατάνυξη.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Σεπ 2020, 09:19Όταν τον πίνετε, αγαπητέ μου αιρετικέ, αμολάτε το ίδιο παραμύθι περί μπάλας στην εξέδρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύετε ότι ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός ήταν παρθένος πριν τη Σίσσυ;
από Εκτωρ » 19 Οκτ 2023, 11:52 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 3 Απαντήσεις
- 542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
19 Νοέμ 2023, 00:25
-
-
- 57 Απαντήσεις
- 1341 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
02 Ιούλ 2024, 11:02