ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 21:44
Λεγεών έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 21:38
Πολλά γαλικά βλέπω.
Τελικά έπαιξα πολύ καλό ψυχολογικό πιάνο...
Άσε τις ελιγμικές πουστίτσες. Αν έχεις όρχεις θα πεις. Κανονικούς και όχι κουδουνίστρες.
Περιμένω.
Υποθέσεις έκανα (όπως κάνεις και εσύ για όλους όσους βλέπεις ανταγωνιστικά εδώ μέσα), και από την αντίδραση σου φαίνεται πως χτύπησα διάνα. Δεν έχω ανάγκη να μιλήσω με κανέναν φορουμίτη για να πάρω τις οποιεσδήποτε πληροφορίες, κανείς δεν με ξέρει πραγματικά, και έχω να στείλω και να δεχτώ ΠΜ από τον Απρίλη. Για τηλέφωνα ούτε λόγος, προσωπικά δεδομένα δεν δίνω και δεν ανταλλάσσω.
Πρέπει κάποια στιγμή όμως να καταλάβεις γατούλα, πως αυτό που δίνεις, θα πάρεις. Όπως μιλάς ανταγωνιστικά σε θεματάκια που σε ενοχλούν, και κάνεις υποθέσεις για τις οικογενειακές μας καταστάσεις και πως φερόμαστε μέσα στις οικογένειες μας, πετώντας πουστρογελάκια και εριστικές χαρακιές, έτσι μπορούμε να κάνουμε και εμείς υποθέσεις, και ενδεχομένως οι πιο αιχμηροί από εμάς να σε κόψουμε πιο βαθιά απ' ό,τι θα ήθελες ή έχεις συνηθίσει.
Τροφή για σκέψη τα παραπάνω. Αναρωτήσου μήπως ευθύνεσαι και εσύ για ό,τι συνέβη, διότι μέχρι και προχτές το βράδυ αδιάφορη μου ήσουν.
Παίρνω λοιπόν πίσω αυτά που είπα, επειδή δεν έχω αποδείξεις, και δεν είναι το στυλ μου να κοροϊδεύω ανθρώπους (και φορουμίτες) με βάση την (υποθετική) οικονομική/επαγγελματική/οικογενειακή τους κατάσταση.
Φρόντισε να είσαι και εσύ πιο προσεκτική με τις αναφορές σου από εδώ και μπρος όμως. Μιλημένα, ξηγημένα.