Για τα πνευματικά του παιδιά σαφώς και είναιtanipteros έγραψε: ↑14 Δεκ 2019, 17:17τωρα κοιμάται....αλήθεια οι Άγιοι κοιμούνται ή όχι ε bluerose ?ξέχασα ποιος ήμουν στο παλιό έγραψε: ↑14 Δεκ 2019, 17:16Ήταν; Δηλ. τώρα, μετά την κοίμησή του, δεν είναι;
Όταν κοιμήθηκε τρεις ημέρες κάπου μετά,εκεί μέσα το έμαθα, ήμουν στην εφορία για κάποια επιστροφή φόρου ΕΝΦΙΑ, λανθασμένα μέτρα σπιτιού
Ήρθαν τρεις μεγάλοι σε ηλικία,εκεί μέσα σε κάποιον που περίμενα να εξυπηρετηθω, πάει...λένε...τι θα κάνουμε τώρα;
Φυσικά οι δύο από αυτούς έρχονται στη κατηχηση
Για αυτό μπροστά μου όλο αυτό
Πολλά γεγονότα θαυμαστά έκανε και οδηγούσε ανθρώπινες ψυχές
Θες κι άλλη.μαρτυρια; Πάω να πάρω μια ευχή όχι τίποτε( έχω γέροντα) από τον Αμφιλόχιο που άφησε στο πόδι του
Έξω ένας λαϊκός μες τη θλίψη τι θα κάνω και τι θα κάνω. Μόνος του μου τα ελεγε
Αυτοί οι λαϊκοί,που τους άγγιξε στη ψυχή ίσως να τον επικαλούνται και να τους βοηθάει και μετά από τον ουρανό
Σίγουρα θα τους φωτίσει να βρουν νέο πνευματικό
Πώς ο Άγιος Παΐσιος, Πορφύριος, και μετά;
Πώς είπε ο Άγιος Πορφύριος μετά πιο εύκολα θα σε ακούω; Έτσι γράφει στο πορτοκαλί βιβλίο του για απάντηση κάποιου που ρώτησε τι θα κάνω
Ο Άγιος Νεκτάριος, ο Άγιος Άνθιμος;
Είναι γνωστά αυτά
Ένας Άγιος εδώ, σαφώς είναι κι εκεί Άγιος
Για ύψος Αγίου Νεκταρίου,Παϊσίου, Πορφυρίου κτλ,επιτρέπει έτσι ο Θεός σε πολλούς να τους βοηθούν και μετά, προς ενδυνάμωση πίστης ακόμη και σε αυτούς που δε τους γνωρισαν
Όλοι οι Άγιοι το ίδιο είναι
Τον λογο τον έχει ο Χριστός όμως