Να νηστέψετε.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Να νηστέψετε.
Την Καθαρά Δευτέρα καλό είναι να μη φάμε τίποτα λαδερό, ούτε σπορέλαια, αλλά ούτε και μακαρόνια που έχουν αβγό, ούτε καν ελιές. Λίγο ρύζι, λίγες πατάτες βραστές, σαλάτες, κρεμμύδι με λίγο αλατάκι...
Ordem e Progresso.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Που είναι ο Αρσένιος ρε ;Cavaliere έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 18:35Η Νηστεία είναι αρετή υπακοής στον Θεόν. Είναι η μόνη εντολή του Θεού στους ανθρώπους, αλλά ταυτόχρονα, τους εδόθηκε και το αυτεξούσιον, να αποφασίζουν. Ο Άνθρωπος σκέφτηκε πως ο Θεός του βάζει ανόητους περιορισμούς, όπως σήμερα οι κουτοπόνηροι άθεοι ή άπιστοι, νομίζουν πως όλα αυτά είναι ανοησίες και άσκοποι περιορισμοί. Ο Άνθρωπος εκδιώχθηκε από την Εδέμ επειδή δεν πίστεψε τον Θεό, αλλά τον όφι, και την ρηχή σκέψη του. Η νηστεία υπάρχει σε όλες τις θρησκείες, ακόμα και στην αρχαία ελληνική, σε διάφορες φόρμες. Που σημαίνει πως η ανάγκη εγκράτειας και στέρησης στην τροφή, είναι κάτι αρχέγονο, βασικό. Και στο ερώτημα, αν ο Θεός μας μετρά τις μπουκιές, δεν υπάρχει απάντηση. Ο Θεός δεν μετρά μπουκιές, μετρά Πίστη. Φυσικά, πολλοί αμφισβητούν τη Νηστεία , όχι για λόγους αθεϊσμού, αλλά εκ του πονηρού, από μίσος προς το πρόσωπο του Ιησού Χριστού.

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- blackpaint
Η ασιτια προκαλει παραισθησεις και οραματα, πραγματα επιθυμητα σε οσους θελουν να αποδειξουν το αληθες των μεταφυσικων τους δοξασιων. Εχουμε καλυτερα και αποτελεσματικοτερα σημερα για να προκαλεσουμε παραισθησεις

- blackpaint
Να νηστέψεις εσύ που τρως τον άμπακα. Εμείς είμαστε λιτοδίαιτοι όλον τον χρόνο και επί χρόνια. 

Έχεις βαφτιστεί Χ.Ο.;blackpaint έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 18:42Η ασιτια προκαλει παραισθησεις και οραματα, πραγματα επιθυμητα σε οσους θελουν να αποδειξουν το αληθες των μεταφυσικων τους δοξασιων. Εχουμε καλυτερα και αποτελεσματικοτερα σημερα για να προκαλεσουμε παραισθησεις

Ordem e Progresso.
Ordem e Progresso.
Η νηστεία είναι πουστιά του ιερατείου για να ελέγχει την ζωή σου, να σε κάνει πειθήνιο. Δεν υπάρχει λόγος ένας υγιής άνθρωπος να νηστέψει, ειδικά με την θρησκευτική έννοια.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Την καθαρά Δευτέρα είναι Απόλυτη νηστεία.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ ΝΑ ΦΆΤΕ ΤΊΠΟΤΑ.
Συνήθως στα μοναστήρια το κάνουν αυτό.
Εσείς όμως θέλετε ρυζι πατάτες και κρεμμυδάκι.
Και πόσο μακρυά είναι ένα σουβλάκι απ όλα αυτά???
Ένα δύο στενά δρόμος???
Εγώ δεν είμαι Καλόγερος. Για τους κοσμικούς ισχύουν άλλοι Κανόνες.
Ordem e Progresso.
εδώ στη μονή τρώμε κανονικά πάντως
- blackpaint
Ναι, παρα την θεληση μου. Ημουν νηπιο και δε θυμαμαι πολλα, αλλα αυτη η προσομοιωση πνιγμου απο εναν αγνωστο αντρα με μια φλοκατη στη μουρη που μιλαει μια ακαταλαβιστικη γλωσσα πρεπει να μου αφησε τραυματικη εμπειρια και ως εκ τουτου παντα απεφευγα εκκλησιες, παπαδες και οτιδηποτε χριστιανοορθοδοξο. Το λιβανι μου φερνει ναυτια.Cavaliere έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 18:46Έχεις βαφτιστεί Χ.Ο.;blackpaint έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 18:42Η ασιτια προκαλει παραισθησεις και οραματα, πραγματα επιθυμητα σε οσους θελουν να αποδειξουν το αληθες των μεταφυσικων τους δοξασιων. Εχουμε καλυτερα και αποτελεσματικοτερα σημερα για να προκαλεσουμε παραισθησεις
τον Έρωτα;blackpaint έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 18:42Η ασιτια προκαλει παραισθησεις και οραματα, πραγματα επιθυμητα σε οσους θελουν να αποδειξουν το αληθες των μεταφυσικων τους δοξασιων. Εχουμε καλυτερα και αποτελεσματικοτερα σημερα για να προκαλεσουμε παραισθησεις

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους