Θρησκεία και Πολιτική
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Μαύρο Πρόβατο
Re: Θρησκεία και Πολιτική
Ειμαι αθεος απο εποχες γυμνασιου και κεντροδεξιος.
ειμαι αθεος και απολιτιστος. εεμ, απολιτικος ηθελα να πω. μπα, οχι, και απολιτιστος αληθεια ειναι. 
αντε, λιγοι προς το δεξιος στα οικονομικα.

αντε, λιγοι προς το δεξιος στα οικονομικα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Γενικά, το "αγνωστικιστής" είναι αστείο επειδή εφαρμόζεται ως δόγμα αποκλειστικά στα θεολογικά ζητήματα.
Ένας γνήσιος αγνωστικιστής θα ήταν αγνωστικιστής σε όλα. Πχ. Πύρρων ο Σκεπτικός. Πχ. Σωκράτης.
Ένας γνήσιος αγνωστικιστής θα ήταν αγνωστικιστής σε όλα. Πχ. Πύρρων ο Σκεπτικός. Πχ. Σωκράτης.
Είναι μια δόκιμη ετικέτα που περιγράφει όσους δεν θέλουν να ασχοληθούν με το ψευτοδίλημμα γιάχβε ή όχι-γιάχβε.
Αν θέλεις να συζητήσεις την έννοια ξεχωριστά από αυτό το κόντεξτ καλύτερα να κάνουμε καινούριο νήμα.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Μα ασχολούνται ήδη...
Δίνουν λέει 50% πιθανότητα να υπάρχει και 50% πιθανότητα να μην υπάρχει.
Έχουν κάνει Στατιστική ανάλυση, λέει, του Θεού.

Γι' αυτό και γράφω ότι πρόκειται για μία αστειότητα σε αντίθεση με τους πραγματικούς "Σκεπτικούς" που ανέφερα παραπάνω.
- Veni Vidi Vici
Μπορεί κάποιος να αδιαφορεί για μια πολιτιστική μυθολογία χωρίς να είναι εκπρόσωπος κάποιας μακραίωνης φιλοσοφικής κληρονομιάς αμφισβήτησης, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο.
Αγνωστικισμός πάντως είναι όταν θεωρείς ότι δεν είναι δυνατό να ξέρεις κάτι, όχι όταν μένεις αναποφάσιστος επειδή νομίζεις ότι είσαι αντιμέτωπος με ισοπίθανες επιλογές.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ωπ! Μενωνας; Χοντραινει το πραγμα....
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Ποιο πράγμα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
10 Σεπ 2023, 22:21
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιά είναι πιο ευγενής θρησκεία ;
από έργο_μακέτο » 25 Οκτ 2023, 20:41 » σε Θρησκειολογία - 21 Απαντήσεις
- 1344 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
04 Νοέμ 2023, 18:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θρησκεία: Έργο της λευκής φυλής (1)
από Άθεος » 17 Μάιος 2024, 11:18 » σε Θρησκειολογία - 77 Απαντήσεις
- 2903 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Άθεος
03 Ιουν 2024, 12:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μορφές κοινωνικής συνείδησης VΙΙΙ: Θρησκεία
από Ληστοσυμμορίτης » 05 Απρ 2024, 00:19 » σε Φιλοσοφία - 2 Απαντήσεις
- 567 Προβολές
-