Ο αποτυχημενος χριστιανος απατεωνας Σωρρας να σαπισει στη φυλακη.Mitharadir έγραψε: ↑26 Δεκ 2020, 01:29Για το 12θειστικο κόμμα του Σωρρα τα είπαμε. Και πολύ πήρε για όσα έλεγε προεκλογικά. Φαίνεται πως υπάρχει ένα τμήμα της κοινωνίας της Ελλάδας που πιστεύει όντως έναν πολιτικό που τάζει στους ψηφοφόρους να εμφανίσει το 12θεο στην γη.Αυτό είναι δείγμα παρακμής της κοινωνίας της Ελλάδας όταν υπάρχεινενα ποσοστό που ψήφιζε τέτοιο κόμμα.
χώρος 12θειστών
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Οργισμένος
Re: χώρος 12θειστών
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος έγραψε: ↑26 Δεκ 2020, 01:50Ο αποτυχημενος χριστιανος απατεωνας Σωρρας να σαπισει στη φυλακη.Mitharadir έγραψε: ↑26 Δεκ 2020, 01:29Για το 12θειστικο κόμμα του Σωρρα τα είπαμε. Και πολύ πήρε για όσα έλεγε προεκλογικά. Φαίνεται πως υπάρχει ένα τμήμα της κοινωνίας της Ελλάδας που πιστεύει όντως έναν πολιτικό που τάζει στους ψηφοφόρους να εμφανίσει το 12θεο στην γη.Αυτό είναι δείγμα παρακμής της κοινωνίας της Ελλάδας όταν υπάρχεινενα ποσοστό που ψήφιζε τέτοιο κόμμα.

Οργισμένος έγραψε: ↑26 Δεκ 2020, 01:49ΑΠο το στομα σου και στου νεφεληγερετη τ αυτί!!!Δημοκρατικός έγραψε: ↑26 Δεκ 2020, 01:40Είναι μέχρι να βρούν οι της πατρώας θρησκείας μια σοβαρή πολιτική εκπροσώπηση. Θα πρέπει να γίνει συνταγματική αναθεώρηση, και η επίσημη θρησκεία του κράτους να γίνει επιτέλους η ελληνική.

Στηρίζω ΟΦΙΩΝ

- Οργισμένος
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Οργισμένος του Δία; 
Οι τρεις θεοί Δίας, Ποσειδώνας και Ήφαιστος, οι οποίοι είναι στην κορυφή του Δωδεκάθεου θα μπορούσαν να συμβολίζουν το φως και την ενέργεια, ο Ήφαιστος (με την λέξη πυρ οι αρχαίοι εννοούσαν και το φως όπως φαίνεται στον Τίμαιο του Πλάτωνα), την σκοτεινή ύλη ο Ποσειδώνας και την ορατή ύλη ο Δίας.

Οι τρεις θεοί Δίας, Ποσειδώνας και Ήφαιστος, οι οποίοι είναι στην κορυφή του Δωδεκάθεου θα μπορούσαν να συμβολίζουν το φως και την ενέργεια, ο Ήφαιστος (με την λέξη πυρ οι αρχαίοι εννοούσαν και το φως όπως φαίνεται στον Τίμαιο του Πλάτωνα), την σκοτεινή ύλη ο Ποσειδώνας και την ορατή ύλη ο Δίας.
Οργισμένος έγραψε: ↑26 Δεκ 2020, 01:48Στη χωρα που λεγεται ΕΛλαδα, ΕΛΛΑΔΑ , ο ελλ πολυθεισμος γινεται νομιμος 1700 χρονια μετα την θρησκευτικοφασιστολαικιστικη λαιλαπα των κρετινων.

Καλό το διαφημιστικό τρικ.
Δεν έφτασαν τα νέα στην Σουηδία;Οργισμένος έγραψε: ↑26 Δεκ 2020, 01:50Ο αποτυχημενος χριστιανος απατεωνας Σωρρας να σαπισει στη φυλακη.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Μην πας, άκουσα πετσοκόβουν εβραιόπουλα ολίγων ημερών.Yochanan έγραψε: ↑26 Δεκ 2020, 00:05Τίποτα αυτοσχέδια θυσιαστήρια σε υπόγες στον Άγιο Παντελεήμονα θα'ναι.Λοξίας έγραψε: ↑26 Δεκ 2020, 00:02Αν θυμάμαι καλά, έχουν αδειοδοτημένους "λατρευτικούς χώρους".tanipteros έγραψε: ↑25 Δεκ 2020, 23:58ποιους ναούς λες.... ακόμη δεν έχει υπάρξει επίσημος χτισμενος ναός από την Ελληνική Εθνική θρησκεία από όσο ξέρω....
ο πρώτος ανεπίσημος ναός που υπήρξε ήταν από την Ομάς Ε του Κακογεωργείου πολύ πριν αναγνωριστεί ο πολυθεϊσμός επίσημα
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αμα βγει κανένας με μυαλό το μοναδικό που πρέπει να κάνει είναι να μην έχει καμία επίσημη θρησκεία το κράτος.Δημοκρατικός έγραψε: ↑26 Δεκ 2020, 01:40Είναι μέχρι να βρούν οι της πατρώας θρησκείας μια σοβαρή πολιτική εκπροσώπηση. Θα πρέπει να γίνει συνταγματική αναθεώρηση, και η επίσημη θρησκεία του κράτους να γίνει επιτέλους η ελληνική.
Από ότι κατάλαβα σε θέματα θρησκευτικών πεποιθήσεων δηλώνει ο καθένας ότι του αρέσειMitharadir έγραψε: ↑26 Δεκ 2020, 01:54Οργισμένος έγραψε: ↑26 Δεκ 2020, 01:50Ο αποτυχημενος χριστιανος απατεωνας Σωρρας να σαπισει στη φυλακη.Mitharadir έγραψε: ↑26 Δεκ 2020, 01:29
Για το 12θειστικο κόμμα του Σωρρα τα είπαμε. Και πολύ πήρε για όσα έλεγε προεκλογικά. Φαίνεται πως υπάρχει ένα τμήμα της κοινωνίας της Ελλάδας που πιστεύει όντως έναν πολιτικό που τάζει στους ψηφοφόρους να εμφανίσει το 12θεο στην γη.Αυτό είναι δείγμα παρακμής της κοινωνίας της Ελλάδας όταν υπάρχεινενα ποσοστό που ψήφιζε τέτοιο κόμμα.Δωδεκαθειστης και χριστιανός (ορθόδοξος ή μη ορθόδοξος) δεν γίνεται. Ο Σωρρας δήλωνε γιός του Απόλλωνα(και κάποιοι τον πίστευαν): https://www.protothema.gr/greece/articl ... ou-sorras/ και έκανε στην Ολυμπία τελετουργικά μαζί με οπαδούς του για να φέρουν στην γη τους θεούς του Ολύμπου: https://www.iefimerida.gr/news/285407/o ... nes-vinteo .Να ενημερωνεσαι καλύτερα συριζακο μου
πχ χριστιανός δωδεκάθειστης που πιστεύει στην μεταψυχωση με βουδιστικές επιρροές κλπ κλπ κλπ
Βγάλανε το εικόνισμα του Χριστού και βάλανε του Δία οι περισσότεροι τύποι.
Ουδεμία αλλαγή στην σκέψη, δουλικότητα και φολκλορικά κιτς σκηνικά. Η επανάσταση του καρπαζοεισπράκτορα της καθημερινότητος αρχίζει και τελειώνει σε μια χλαμύδα, ένα αγαλματίδιο και 10 αράδες στα αρχαία ελληνικά, που ανάθεμα αν κατανοεί.
Έχουν όμως μερικά ωραία γκομενάκια.
Ουδεμία αλλαγή στην σκέψη, δουλικότητα και φολκλορικά κιτς σκηνικά. Η επανάσταση του καρπαζοεισπράκτορα της καθημερινότητος αρχίζει και τελειώνει σε μια χλαμύδα, ένα αγαλματίδιο και 10 αράδες στα αρχαία ελληνικά, που ανάθεμα αν κατανοεί.
Έχουν όμως μερικά ωραία γκομενάκια.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Είναι πιο εύκολο ρε τύπε να προσαρμόσω ολόκληρες θεωρίες στο Εγώ μου, παρά να προσπαθήσω να τις κατανοήσω σε βάθος και να τις αποδεχτώ ως έχουν.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑26 Δεκ 2020, 10:56Από ότι κατάλαβα σε θέματα θρησκευτικών πεποιθήσεων δηλώνει ο καθένας ότι του αρέσειMitharadir έγραψε: ↑26 Δεκ 2020, 01:54Οργισμένος έγραψε: ↑26 Δεκ 2020, 01:50
Ο αποτυχημενος χριστιανος απατεωνας Σωρρας να σαπισει στη φυλακη.Δωδεκαθειστης και χριστιανός (ορθόδοξος ή μη ορθόδοξος) δεν γίνεται. Ο Σωρρας δήλωνε γιός του Απόλλωνα(και κάποιοι τον πίστευαν): https://www.protothema.gr/greece/articl ... ou-sorras/ και έκανε στην Ολυμπία τελετουργικά μαζί με οπαδούς του για να φέρουν στην γη τους θεούς του Ολύμπου: https://www.iefimerida.gr/news/285407/o ... nes-vinteo .Να ενημερωνεσαι καλύτερα συριζακο μου
πχ χριστιανός δωδεκάθειστης που πιστεύει στην μεταψυχωση με βουδιστικές επιρροές κλπ κλπ κλπ
Dein Herz, meine Gier
Άσε το τι συμβολίζουνAntares έγραψε: ↑26 Δεκ 2020, 10:05Οργισμένος του Δία;
Θεϊκά θαυματουργά ρουσφέτια σαν αυτά που κάνουν οι άγιοι της χριστιανικής θρησκείας οι οποίοι είναι θαυματουργοί , κάνουν ;

Σε κάθε θρησκεια βλέπεις αυτά που θέλεις να δεις ως πιστός οπαδός , αυτά που έχεις εσύ στο μυαλό σουFeindflug έγραψε: ↑26 Δεκ 2020, 11:06Είναι πιο εύκολο ρε τύπε να προσαρμόσω ολόκληρες θεωρίες στο Εγώ μου, παρά να προσπαθήσω να τις κατανοήσω σε βάθος και να τις αποδεχτώ ως έχουν.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑26 Δεκ 2020, 10:56Από ότι κατάλαβα σε θέματα θρησκευτικών πεποιθήσεων δηλώνει ο καθένας ότι του αρέσειMitharadir έγραψε: ↑26 Δεκ 2020, 01:54Δωδεκαθειστης και χριστιανός (ορθόδοξος ή μη ορθόδοξος) δεν γίνεται. Ο Σωρρας δήλωνε γιός του Απόλλωνα(και κάποιοι τον πίστευαν): https://www.protothema.gr/greece/articl ... ou-sorras/ και έκανε στην Ολυμπία τελετουργικά μαζί με οπαδούς του για να φέρουν στην γη τους θεούς του Ολύμπου: https://www.iefimerida.gr/news/285407/o ... nes-vinteo .Να ενημερωνεσαι καλύτερα συριζακο μου
Ο καημένος ο Χριστός είναι από βασιλιάς των ουρανών μέχρι κομουνιστής η αναρχικός !!
Ο Δίας από θεϊκή οντότητα έχει καταντήσει ..συμβολική έννοια μέχρι και .εξωγήινος που ήρθε με διαστημόπλοιο στην κορυφή του Ολύμπου !!!
Τελικά από τον Κορωνοιο ποιος θα μας σώσει ;stavmanr έγραψε: ↑26 Δεκ 2020, 10:06Οργισμένος έγραψε: ↑26 Δεκ 2020, 01:48Στη χωρα που λεγεται ΕΛλαδα, ΕΛΛΑΔΑ , ο ελλ πολυθεισμος γινεται νομιμος 1700 χρονια μετα την θρησκευτικοφασιστολαικιστικη λαιλαπα των κρετινων.
Καλό το διαφημιστικό τρικ.
Ο Χριστός η ο Δίας ;
Η μήπως ο Βούδας ;
Τι τάματα η θυσιες θα πρέπει να κάνουμε στον καθένα από αυτούς ;
Ίσως
Αν του θυσιάσουμε αρνιά και βόδια μελωμενα
Θελήσει το θανατικό να διώξει από κοντά μας (Ιλιάδα )
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 181 Απαντήσεις
- 3645 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
14 Φεβ 2024, 21:26
-
-
Νέα δημοσίευση Αγρίεψε ο κεντρώος χώρος
από likosmokeses » 25 Μαρ 2025, 22:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 1205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
26 Μαρ 2025, 22:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παλι δινεται χωρος δημοσιου πανεπιστημιου σε εκδηλωση του ΣΕΚ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
από southern » 22 Οκτ 2024, 17:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 95 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
22 Οκτ 2024, 17:05
-