Εγώ θα περάσω στη δική σας μεριά αν ο παράδεισος έχει παρθένες όπως των μουσουλμάνωνNatasha έγραψε: ↑09 Απρ 2018, 01:43Σ ευχαριστώ για την υπεράσπιση Under!under έγραψε: ↑09 Απρ 2018, 01:37Εγω δεν λεω σε καποιον να πιστεψει αυτο που λεει η Νατασα.Cecily Anne έγραψε: ↑09 Απρ 2018, 01:20Έχω μια απορία και ρωτάω, χωρίς να ξέρω τα διαδικαστικά, είμαι άσχετη με τα νομικά.
Έστω ότι κάποιος ακολουθεί την Πρόταση της Νατάσα. Και φάει αυτό το πράγμα ένα χρόνο μετά. Και επιζήσει. Και μας κάνει καταγγελία. Τι γίνεται;
ΥΓ. Εγώ προτείνω να αφαιρεθεί από το κείμενο το σημείο που λέει ότι το φάγανε.
Λεω απλως οτι υπαρχει χλευη που φτανει στα ορια του μισους οταν ενας Χριστιανος τολμησει και πει οτι γινονται θαυματα,οτι ο Χριστος αναστηθηκε,οτι υπαρχει Θεος.
Η χλευη στη Νατασα ειναι η αυτοματοποιημενη αντιδραση καποιου που ξερει μονο να μισει.
Κι ενώ είχα πει ότι έχω συνηθίσει, άρχισε όμως να με πειράζει τον τελευταίο καιρό.
Όπως έχω γράψει κάπου αλλου, το θεωρώ θέμα χρόνου οι άνθρωποι που ζουν προ Χριστού να Τον γνωρίσουν και αυτοί και να περάσουν στην δική μας μεριά...
Το θαύμα του κόκκινου αυγού της εικόνας
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Το θαύμα του κόκκινου αυγού της εικόνας
Ευτυχώς υπάρχει το χιούμορ και κάπως τα μπαλώνετε.
"Άχρι καιρού..."
Όχι μη.... έτσι θα απορριφθεί και η συνταγή - φωτογραφία με το κοτόπουλο στο κεφάλι!Cecily Anne έγραψε: ↑09 Απρ 2018, 01:20Έχω μια απορία και ρωτάω, χωρίς να ξέρω τα διαδικαστικά, είμαι άσχετη με τα νομικά.
Έστω ότι κάποιος ακολουθεί την Πρόταση της Νατάσα. Και φάει αυτό το πράγμα ένα χρόνο μετά. Και επιζήσει. Και μας κάνει καταγγελία. Τι γίνεται;
ΥΓ. Εγώ προτείνω να αφαιρεθεί από το κείμενο το σημείο που λέει ότι το φάγανε.
the end
τώρα κατάλαβα, ζητάς απεγνωσμένα προσοχή;
σωστά;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Και μεις το'χουμε αυτό το έθιμο μόνο που μετά το αυγό δεν το τρώμε, πρέπει να το πετάξουμε στο δάσος για να γίνει τροφή για τα άλλα ζώα. Και επειδή η μάνα μου ... που να τρέχει στα χωράφια, συνήθως το έδινε σε μένα να το σουτάρω.
Μπορώ να βεβαιώσω ότι κανένα αυγό δεν ήταν άθικτο, όλα είχαν σαπίσει τόσο που ούτε το σκυλί μας δεν τα έτρωγε! :-))))
Βέβαια, ίσως έφταιγε που δεν πίστευαμε ως οικογένεια αρκετά... ή ίσως πάλι να πιστεύαμε πολύ και να μην χρειαζόμασταν θαύμα... ίσως πάλι ο καλός Θεούλης να μας σνόμπαρε... ίσως πάλι έφταιγε που εκεί που το έβαζε ήταν δίπλα σε παράθυρο και το ψιλοχτυπούσε και ο ήλιος κάποιες ώρες, δεν ξέρω, δεν μπορώ να πάρω θέση.
Χρόνια πολλά σε όλους και καλά να είμαστε ...
Μπορώ να βεβαιώσω ότι κανένα αυγό δεν ήταν άθικτο, όλα είχαν σαπίσει τόσο που ούτε το σκυλί μας δεν τα έτρωγε! :-))))
Βέβαια, ίσως έφταιγε που δεν πίστευαμε ως οικογένεια αρκετά... ή ίσως πάλι να πιστεύαμε πολύ και να μην χρειαζόμασταν θαύμα... ίσως πάλι ο καλός Θεούλης να μας σνόμπαρε... ίσως πάλι έφταιγε που εκεί που το έβαζε ήταν δίπλα σε παράθυρο και το ψιλοχτυπούσε και ο ήλιος κάποιες ώρες, δεν ξέρω, δεν μπορώ να πάρω θέση.

Χρόνια πολλά σε όλους και καλά να είμαστε ...

c/
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Πολύ έντονα τα περιγράφεις! Μάλλον έχεις σύνδρομο καταδίωξης και να το ψάξεις!under έγραψε: ↑09 Απρ 2018, 01:37Εγω δεν λεω σε καποιον να πιστεψει αυτο που λεει η Νατασα.
Λεω απλως οτι υπαρχει χλευη που φτανει στα ορια του μισους οταν ενας Χριστιανος τολμησει και πει οτι γινονται θαυματα,οτι ο Χριστος αναστηθηκε,οτι υπαρχει Θεος.
Η χλευη στη Νατασα ειναι η αυτοματοποιημενη αντιδραση καποιου που ξερει μονο να μισει.
Τον γέλωτα και μόνο μας προκαλείτε με τα τσαλίμια σας!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Αυτός δεξιά από τον Αλβέρτο, ποιός είναι;
Πάνος Σκουρλέτης
Carl Sagan.Saliveros έγραψε: ↑09 Απρ 2018, 22:46img]http://mag.sigmalive.com/sites/default/ ... k=abAYTQDF[/img]
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Και εγώ, γιατί δεν με αντιπροσωπεύουν!

Αν μπει κάποιος από δαύτους - όχι τους εικονιζόμενους φυσικά - εδώ, θα έχει χοντρή καζούρα από μένα!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Θενκς.parafrwn έγραψε: ↑09 Απρ 2018, 22:48Carl Sagan.Saliveros έγραψε: ↑09 Απρ 2018, 22:46img]http://mag.sigmalive.com/sites/default/ ... k=abAYTQDF[/img]
Κι ο μυτόγκας δίπλα στο Νεύτωνα;
Πάνος Σκουρλέτης
Η θαυματολογία αυτού του είδους είναι τρυκ των παπαδων που σκαρφίζονταν ο,τιδήποτε για να κρατήσουν τον κόσμο στο δρόμο του θεού. Και προφανώς πολλοί γονείς θρησκόληπτοι τα υιοθέτησαν για να μην ξεστρατίσουν τα παιδιά τους. Εν προκειμένω βάζουν ένα αυγό και πότε πότε το αλλάζουν. Έτσι στο τέλος της χρονιάς το υποτιθέμενο παλιο αυγό, είναι στην πραγματικότητα ενα πρόσφατα βρασμένο αυγό.Natasha έγραψε: ↑08 Απρ 2018, 22:17Σπάσαμε με την μητέρα μου πριν από λίγο το αυγό που το φυλάμε στην εικόνα του Χριστου και της Παναγίας και το αλλάζουμε κάθε Πάσχα.
Ώ του θαύματος, που δεν συμβαίνει μόνο αυτό το έτος αλλά από παντα που το συνηθίζει αυτό η μητέρα μου, ΔΕΝ είχε αλλοιωθεί καθόλου. Ούτε μύριζε, ούτε το χρώμα του δεν είχε αλλάξει. Φάγαμε κι από λίγο.
Σπάσαμε και κάποια άλλα αυγά που τα είχαμε εκτός εικόνας για να δουμε τι γίνεται και αυτά και μύριζαν άσχημα και είχαν σκουρύνει.
Πείτε και σεις, αν το συνηθίζετε στο σπίτι σας να φυλάτε αυγό στο εικονοστάσι και αν κρατιέται έτσι άθικτο.
Δεν μπορείς να φανταστείς πού μπορεί να φτάσει η αγωνία ενός γονιού μην πάρει το παιδί του τον στραβό δρόμο. Οι δικοί μου δεν είχαν το κόλπο με τα αυγά, αλλά καθόριζαν πότε πότε διάφορες επισκέψεις. Ένας συγγενής έρχονταν δηθεν τυχαία στο σπίτι και όλως τυχαία ανακατευόταν σε κάποιο πρόβλημα που είχα με τους γονείς μου κι έπαιρνε πάντα το μέρος τους. Κι από επιχειρηματολογία να δείς τι μπορούσε να κατεβάσει...
Κι ύστερα μου το λέγαν οι δικοί μου «είδες που στα είπε κι ο θείος».
Αλλά το κόλπο με τα ψευδοθαύματα θα πρέπει να είναι πραγματικά σε πολύ θρησκευτικά hard οικογένειες.
Δεν ξέρω τι έγινε στην δική σου την περίπτωση, αλλά εάν υποστηρίξεις ότι πρόκειται για το ίδιο αυγό και δεν έπαθε τίποτα, τότε κάτι σου συμβαίνει και πρέπει να το δεις.
Να κοιμάσαι με την εικόνα στο προσκεφάλι σου για να μην κάνεις ρυτίδες!Natasha έγραψε: ↑08 Απρ 2018, 22:17Σπάσαμε με την μητέρα μου πριν από λίγο το αυγό που το φυλάμε στην εικόνα του Χριστου και της Παναγίας και το αλλάζουμε κάθε Πάσχα.
Ώ του θαύματος, που δεν συμβαίνει μόνο αυτό το έτος αλλά από παντα που το συνηθίζει αυτό η μητέρα μου, ΔΕΝ είχε αλλοιωθεί καθόλου. Ούτε μύριζε, ούτε το χρώμα του δεν είχε αλλάξει. Φάγαμε κι από λίγο.
Σπάσαμε και κάποια άλλα αυγά που τα είχαμε εκτός εικόνας για να δουμε τι γίνεται και αυτά και μύριζαν άσχημα και είχαν σκουρύνει.
Πείτε και σεις, αν το συνηθίζετε στο σπίτι σας να φυλάτε αυγό στο εικονοστάσι και αν κρατιέται έτσι άθικτο.
Να ρωτήσω κάτι;
Αφού το αυγό ήταν άθικτο και μάλιστα φάγατε κι από λίγο και το βρήκατε εντάξει, γιατί δεν το φάγατε όλο;
Αυτό που δεν φάγατε τι το κάνατε;
Αφού το αυγό ήταν άθικτο και μάλιστα φάγατε κι από λίγο και το βρήκατε εντάξει, γιατί δεν το φάγατε όλο;
Αυτό που δεν φάγατε τι το κάνατε;
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γνωρίζετε από ψηφικακή επεξεργασία εικόνας και ψηφιακές εκτυπώσεις;
από marabou » 24 Οκτ 2024, 00:02 » σε Eικαστικές τέχνες - 13 Απαντήσεις
- 517 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
25 Οκτ 2024, 18:52
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 412 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
16 Φεβ 2025, 11:58
-
- 3 Απαντήσεις
- 164 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
24 Φεβ 2025, 12:43
-
-
Νέα δημοσίευση Το οικονομικό θαύμα της Ιρλανδίας.
από Financial man » 15 Μάιος 2023, 22:39 » σε Οικονομία - 102 Απαντήσεις
- 3132 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Theseus
17 Μάιος 2023, 08:47
-