Για πολιτικούς πάντα λόγους. Διυλίζουν το τι έγινε πριν κάποιους αιώνες και καταπίνουν αμάσητα χιλιόμετρα σύγχρονων καμήλων.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
χριστιανος ειμαι αλλα οχι φανατικος
Εγώ για χαλαρό ισλαμιστή σε κόβω.
Αυτά στα χανούμια σου.
Κι όλα αυτά, που αποτελούν ένα σύμφυρμα αλήθειας και ψεύδους, πώς αποδεικνύουν ότι οι Εβραίοι προκάλεσαν δυο παγκόσμιους πολέμους και ετοιμάζονται για τρίτο;Αρίστος έγραψε: ↑15 Ιαν 2024, 14:23
Οι Παγκοσμιοποιητες χρηματοδοτησαν τον Χιτλερ, οχι εγω, και οι ιδιοι μετα χρηματοδοτησαν και τον Σταλιν.
Η Λουφτβαφε και η Βερμαχτ κινουνταν με αμερικανικη βενζινη (μεχρι το τελος του πολεμου) και τα συστηματα τους φτιαχτηκαν με αμερικανικα δανεια και τεχνογνωσια.
Το Τριτο Ραιχ καλουσε Αμερικανους βιομηχανους και τους βραβευε για την συνεισφορα τους στη γερμανικη βιομηχανια.
.
Είναι από αγάπη για τους καμηλιέρηδες ;-)
Γραμμένους τους έχουν τους καμηλιέρηδες αλλά είναι οι σύμμαχοι τους στον υπέρ πάντων αγώνα. Αυτούς έχουν με αυτούς πορεύονται.
Ναύτης έγραψε: ↑15 Ιαν 2024, 19:21Κι όλα αυτά, που αποτελούν ένα σύμφυρμα αλήθειας και ψεύδους, πώς αποδεικνύουν ότι οι Εβραίοι προκάλεσαν δυο παγκόσμιους πολέμους και ετοιμάζονται για τρίτο;Αρίστος έγραψε: ↑15 Ιαν 2024, 14:23
Οι Παγκοσμιοποιητες χρηματοδοτησαν τον Χιτλερ, οχι εγω, και οι ιδιοι μετα χρηματοδοτησαν και τον Σταλιν.
Η Λουφτβαφε και η Βερμαχτ κινουνταν με αμερικανικη βενζινη (μεχρι το τελος του πολεμου) και τα συστηματα τους φτιαχτηκαν με αμερικανικα δανεια και τεχνογνωσια.
Το Τριτο Ραιχ καλουσε Αμερικανους βιομηχανους και τους βραβευε για την συνεισφορα τους στη γερμανικη βιομηχανια.
.
GoBzi έγραψε: ↑15 Ιαν 2024, 06:38Οι μουσουλμάνοι κατέκτησαν την μισή Αφρική και όλη την Μέση Ανατολή στο όνομα του Αλλάχ. Μέχρι και ο προφήτης τους ήταν στρατιωτικός που έσφαζε στο όνομα του Αλλάχ και έπαιρνε γυναίκες και παιδιά ως λάφυρα.
Και για να προλάβω τους έξυπνους. Όχι, ο χριστιανισμός δεν ήταν το κύριο αίτιο για την αποικιοκρατία. Ίσα ίσα κάτι τέτοιο πήγαινε κατά της θρησκείας, απλός τα μπαλώνανε με δικαιολογίες του κώλου.
Επίσης, τα διδάγματα των Ευαγγελίων ήταν υπερβολικά μπροστά για την εποχή τους, άσχετα που σήμερα πολλά από αυτά που γράφονται είναι ξεπερασμένα.