Έλα τώρα βρε Νατάσα, σοβαρά;
Προσωπικος Αριθμος και Νεα Ηλεκτρονικη Ταυτοτητα
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Προσωπικος Αριθμος και Νεα Ηλεκτρονικη Ταυτοτητα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Όλο και κάποιο βιβλίο θα έχει γράψει, όλο και κάπως θα πουλάει τις θεωρίες του.
Στην τελική έχει ένα ακροατήριο που κάποιοι από εκεί θα πουν "ας πάμε στον δικό μας να μας κάνει τη δουλίτσα, είναι καλό παλικάρι και τα λέει ωραία"
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν είδα όλο το βίντεο, το έκοψα εκεί που είπε για κόλαση και παράδεισο.
Να υποθέσω ότι θα παίζει προσωπικός αριθμός θεϊκού τύπου και απόκρυφα προσωπικά δεδομένα και στο τσεκάρισμα εισόδου;
Ενίσταμαι.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε, μα πια!
Όχι και να τσεκαρουν με τέτοιο τρόπο πριν την είσοδο στην κόλαση!
Υπάρχει και ένα όριο!
Yippie Kay Yay
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ξανά μανά οι ίδιες αρχιδιές που λέγατε παλιά για τις προηγούμενες ταυτότητες με τον αρχιμαλάκα σας που έβγαλε το λάβαρο από την βιτρίνα.Νατάσα έγραψε: ↑02 Νοέμ 2024, 20:17Θυμιστε μου λιγο, αυτα τα δυο εχουν προφητευτει απο καποιον αγιο; Ποιος ειπε οτι θα σας δωσουν εναν αριθμο που θα σας αντιπροσωπευει και χωρις αυτον δεν θα μπορειτε να κανετε τιποτα;
Σκεφτηκα στην αρχη να βαλω το θεμα στην Εσωτερικη Πολιτικη μιας και εχει αμεση σχεση, αλλα το βαζω τελικα στην θρησκειολογια για ευνοητους λογους.
Ειδα καπου οτι το κομμα Νικη αντεδρασε στην υποχρεωτικοτητα του προσωπικου αριθμου και της νεας ταυτοτητας, αλλα δεν ειδα αντιδραση ακομα απο την Εκκλησια. Για να δουμε πως θα εξελιχθει το ζητημα. Ο προσωπικος αριθμος "κουμπωνει" στην νεα ταυτοτητα, γι αυτο οποιος παρει το ενα αναγκαστικα θα δεχτει και το αλλο. Οποιος ΔΕΝ παρει τον προσωπικο αριθμο θα εχει μπλεξιματα με το κρατος και με τις συναλλαγες με αυτο και ας πω ενα παραδειγμα, δεν θα μπορει πχ να παρει την συνταξη του.
Πειτε αν γνωριζετε και αλλες συνεπειες αρνησης του.
Πάλι ανεμόμυλους θα πολεμήσετε.
Πάλι αρχίδια θα εισπράξετε.

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Εγώ ελπίζω να τη βολέψω*.
Θα πω στον τύπο που παίζει πόρτα ότι είμαι στην παρέα της Νατάσας.
*
SpoilerShow
ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ;
Εγώ προτιμάω το τέλος του κόσμου, γιατί δε φοβάμαι, επειδή θα είμαι πεθαμένος από ένα αιώνα κιόλας.
Ο Θεός θα ξεχωρίσει τις κατσίκες από τους βοσκούς, ένας δεξιά και ένας αριστερά, στη μέση αυτοί που θα πάνε στο Καθαρτήριο.
Θα είναι πάνω από χίλια δισεκατομμύρια, περισσότεροι και από τους Κινέζους, ανάμεσα σε κατσίκες, βοσκούς και αγελάδες. Αλλά ο Θεός θα έχει τρεις πόρτες. Μια πάρα πολύ μεγάλη (που είναι η Κόλαση), μια μεσαία (που είναι το Καθαρτήριο) και μια πάρα πολύ στενή (που είναι ο Παράδεισος). Μετά ο Θεός θα πει: - Βγάλτε το σκασμό όλοι! και μετά θα τους χωρίσει. Ένας απο δω και τον άλλο από κει. Μερικοί που θέλουνε να κάνουνε τους πονηρούς θέλουνε να πάνε από δω, αλλά ο Θεός τους βλέπει. Οι κατσίκες θα πούνε ότι δεν έχουνε κάνει τίποτα, αλλά λένε ψέματα. Ο κόσμος θα σκάσει, τα άστρα θα σκάσουν, το Αρζάνο θα γίνει χίλια κομματάκια. Ο δήμαρχος του Αρζάνο και ο δημοτικός σύμβουλος θα πάνε ανάμεσα στις κατσίκες. Θα υπάρχει μεγάλο μπέρδεμα, ο ’ρης θα σκάσει, οι ψυχές θα πάνε και θα γυρίσουνε από τη γη για να πάρουνε τα κορμιά, ο δήμαρχος του Αρζάνο και ο δημοτικός σύμβουλος θα πάνε ανάμεσα στις κατσίκες. Οι καλοί θα γελάνε και οι κακοί θα κλαίνε, εκείνοι από το Καθαρτήριο λίγο θα γελάνε και λίγο θα κλαίνε. Τα αβάφτιστα μωρά θα γίνουν πεταλούδες.
Εγώ ελπίζω να τη βολέψω.
Εγώ ελπίζω να τη βολέψω...
Εγώ προτιμάω το τέλος του κόσμου, γιατί δε φοβάμαι, επειδή θα είμαι πεθαμένος από ένα αιώνα κιόλας.
Ο Θεός θα ξεχωρίσει τις κατσίκες από τους βοσκούς, ένας δεξιά και ένας αριστερά, στη μέση αυτοί που θα πάνε στο Καθαρτήριο.
Θα είναι πάνω από χίλια δισεκατομμύρια, περισσότεροι και από τους Κινέζους, ανάμεσα σε κατσίκες, βοσκούς και αγελάδες. Αλλά ο Θεός θα έχει τρεις πόρτες. Μια πάρα πολύ μεγάλη (που είναι η Κόλαση), μια μεσαία (που είναι το Καθαρτήριο) και μια πάρα πολύ στενή (που είναι ο Παράδεισος). Μετά ο Θεός θα πει: - Βγάλτε το σκασμό όλοι! και μετά θα τους χωρίσει. Ένας απο δω και τον άλλο από κει. Μερικοί που θέλουνε να κάνουνε τους πονηρούς θέλουνε να πάνε από δω, αλλά ο Θεός τους βλέπει. Οι κατσίκες θα πούνε ότι δεν έχουνε κάνει τίποτα, αλλά λένε ψέματα. Ο κόσμος θα σκάσει, τα άστρα θα σκάσουν, το Αρζάνο θα γίνει χίλια κομματάκια. Ο δήμαρχος του Αρζάνο και ο δημοτικός σύμβουλος θα πάνε ανάμεσα στις κατσίκες. Θα υπάρχει μεγάλο μπέρδεμα, ο ’ρης θα σκάσει, οι ψυχές θα πάνε και θα γυρίσουνε από τη γη για να πάρουνε τα κορμιά, ο δήμαρχος του Αρζάνο και ο δημοτικός σύμβουλος θα πάνε ανάμεσα στις κατσίκες. Οι καλοί θα γελάνε και οι κακοί θα κλαίνε, εκείνοι από το Καθαρτήριο λίγο θα γελάνε και λίγο θα κλαίνε. Τα αβάφτιστα μωρά θα γίνουν πεταλούδες.
Εγώ ελπίζω να τη βολέψω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Nandros
Οποιοσδήποτε γιατρός μπορεί να το βρει με το ΑΜΚΑ από τον φάκελο μας στο ΕΦΚΑ και, ναι, μου αρέσει γιατί δεν τρέχω για γραφειοκρατικές μαλακίες.Νατάσα έγραψε: ↑03 Νοέμ 2024, 14:16Στην νεα ταυτητα πχ θα περιεχονται πληροφοριες για τις αρρωστιες που περασες, εσενα σου αρεσει αυτο;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Nandros
Είναι ιδρυτικό στέλεχος της ΝΙΚΗΣ.
Τί χρείαν άλλων αποδείξεων θέλομεν?

ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Νοέμ 2024, 15:16Εγώ ελπίζω να τη βολέψω*.
Θα πω στον τύπο που παίζει πόρτα ότι είμαι στην παρέα της Νατάσας.
*SpoilerShowΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ;
Εγώ ελπίζω να τη βολέψω.

Yippie Kay Yay
Ναι, οντως, δεν ειναι το χαραγμα, οπως λες ομως ειναι ο προδρομος του χαραγματος. Το χαραγμα που δεν ξερουμε τι μορφη θα εχει, μπορει να ειναι τσιπακι ή μπορει κατι αλλο, θα ειναι το τελος. Εκει θα αφεθουμε τελειως στην προνοια του Θεου. Εκεινος θα πρεπει να μας συντηρησει.
Δεν ξερω ειλικρινα τι θα κανω με τον προσωπικο αριθμο και την ηλεκτρονικη ταυτοτητα. Σιγουρα παντως θα ρωτησω καποιους πνευματικους ανθρωπους να μου πουν και κεινοι την γνωμη τους. Βασικα πιστευω και ελπιζω ότι θα ξεσηκωθει αρκετος πιστος κοσμος. Για να δουμε.
"Άχρι καιρού..."
Επειδή πάρα πολλοί είναι ψυλλιασμένοι και δεν θα δεχθούν κάποιο πονηρό εμβόλιο ή τσιπάκι, το χάραγμα θα έχει μία μορφή που κανείς δεν θα την πονηρευτεί...θα έχει την μορφή ενός αθώου υπόθετου με έναν σταυρό στην μέση (για ξεκάρφωμα).Νατάσα έγραψε: ↑03 Νοέμ 2024, 21:56Ναι, οντως, δεν ειναι το χαραγμα, οπως λες ομως ειναι ο προδρομος του χαραγματος. Το χαραγμα που δεν ξερουμε τι μορφη θα εχει, μπορει να ειναι τσιπακι ή μπορει κατι αλλο, θα ειναι το τελος. Εκει θα αφεθουμε τελειως στην προνοια του Θεου. Εκεινος θα πρεπει να μας συντηρησει.
Δεν ξερω ειλικρινα τι θα κανω με τον προσωπικο αριθμο και την ηλεκτρονικη ταυτοτητα. Σιγουρα παντως θα ρωτησω καποιους πνευματικους ανθρωπους να μου πουν και κεινοι την γνωμη τους. Βασικα πιστευω και ελπιζω ότι θα ξεσηκωθει αρκετος πιστος κοσμος. Για να δουμε.
Ακόμα και οι ψεκ θα δεχθούν να το χρησιμοποιήσουν...
Και τότε...μαύρο υπόθετο που σας έφαγε...ναι για.

Η ταυτότητα που έχεις και που είχαν ακόμα και οι γιαγιάδες μας είχαν έναν μοναδικό αριθμό. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ασχοληθούμε.Νατάσα έγραψε: ↑02 Νοέμ 2024, 20:17Θυμιστε μου λιγο, αυτα τα δυο εχουν προφητευτει απο καποιον αγιο; Ποιος ειπε οτι θα σας δωσουν εναν αριθμο που θα σας αντιπροσωπευει και χωρις αυτον δεν θα μπορειτε να κανετε τιποτα;
Σκεφτηκα στην αρχη να βαλω το θεμα στην Εσωτερικη Πολιτικη μιας και εχει αμεση σχεση, αλλα το βαζω τελικα στην θρησκειολογια για ευνοητους λογους.
Ειδα καπου οτι το κομμα Νικη αντεδρασε στην υποχρεωτικοτητα του προσωπικου αριθμου και της νεας ταυτοτητας, αλλα δεν ειδα αντιδραση ακομα απο την Εκκλησια. Για να δουμε πως θα εξελιχθει το ζητημα. Ο προσωπικος αριθμος "κουμπωνει" στην νεα ταυτοτητα, γι αυτο οποιος παρει το ενα αναγκαστικα θα δεχτει και το αλλο. Οποιος ΔΕΝ παρει τον προσωπικο αριθμο θα εχει μπλεξιματα με το κρατος και με τις συναλλαγες με αυτο και ας πω ενα παραδειγμα, δεν θα μπορει πχ να παρει την συνταξη του.
Πειτε αν γνωριζετε και αλλες συνεπειες αρνησης του.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Πραγματικά οι βλαμμένοι σε αυτήν την χώρα είναι ατελείωτοι.
- Οργισμένος
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 264 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από xlsms
04 Ιαν 2025, 09:22
-
-
Νέα δημοσίευση Ο μαγικός αριθμός 46%
από Νετο Γκουερινο » 21 Μάιος 2023, 03:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 1170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
21 Μάιος 2023, 17:51
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
23 Αύγ 2024, 09:42
-
-
Νέα δημοσίευση Αριθμός εκλεγμένων υποψηφίων
από ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ » 09 Οκτ 2023, 11:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
09 Οκτ 2023, 11:32
-