Στο έχω πει ότι είμαι άθεος, έτσι δεν είναι; Οπότε η κατήχηση και ο σεβασμός στην Παναγία δεν αποτελούν προτεραιότητες μου.bluerose έγραψε: ↑22 Φεβ 2020, 14:50Δεν είμαι της εκκλησίας με την έννοια που φανταζεσε,αλλά κι ούτε σκέφτομαι τι έκανα και πάει τώρα
Με ελκύει ο Χριστός, αυτόν φοβάμαι και σεβομαι
Ήταν κάποιος, προσευχόταν κι έλεγε Παναγία μου...και δε πίστευε ότι τον άκουγε η Παναγία κι ήταν και χλιαρος απέναντι σε αυτό που επικαλείται
Με ακούς; Γίνεται τότε,ένας σεισμός δυνατός χωρίς θέματα οκ
Αυτή είναι.
Έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεις τα Θεία
Με ευλάβεια,οχι φόβο, ευλάβεια
Κι ούτε χωρίς εμπειρία γιατί δε πας,πας εκκλησία κατήχηση;
Άσε τους άλλους εσύ πηγές πήρες πράγματα;
Τώρα αν μακροθυμουν έχε το υπόψη κι αυτό
Προσπάθησε να μην ούτε βριζεις ούτε ασχολεισε άσε τους άλλους
Είναι και αγάπη όμως, αλλά δε το καταλαβαινεις
Γέροντες της εποχής μας - Άγιος Παΐσιος
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Γέροντες της εποχής μας - Άγιος Παΐσιος
Δε το ήξεραNamrail έγραψε: ↑22 Φεβ 2020, 14:57Στο έχω πει ότι είμαι άθεος, έτσι δεν είναι; Οπότε η κατήχηση και ο σεβασμός στην Παναγία δεν αποτελούν προτεραιότητες μου.bluerose έγραψε: ↑22 Φεβ 2020, 14:50Δεν είμαι της εκκλησίας με την έννοια που φανταζεσε,αλλά κι ούτε σκέφτομαι τι έκανα και πάει τώρα
Με ελκύει ο Χριστός, αυτόν φοβάμαι και σεβομαι
Ήταν κάποιος, προσευχόταν κι έλεγε Παναγία μου...και δε πίστευε ότι τον άκουγε η Παναγία κι ήταν και χλιαρος απέναντι σε αυτό που επικαλείται
Με ακούς; Γίνεται τότε,ένας σεισμός δυνατός χωρίς θέματα οκ
Αυτή είναι.
Έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεις τα Θεία
Με ευλάβεια,οχι φόβο, ευλάβεια
Κι ούτε χωρίς εμπειρία γιατί δε πας,πας εκκλησία κατήχηση;
Άσε τους άλλους εσύ πηγές πήρες πράγματα;
Τώρα αν μακροθυμουν έχε το υπόψη κι αυτό
Προσπάθησε να μην ούτε βριζεις ούτε ασχολεισε άσε τους άλλους
Είναι και αγάπη όμως, αλλά δε το καταλαβαινεις
Kάποιο μέτρο θα πρέπει να υπάρξει και στην εκμετάλλευση των άλλων όντων και πραγμάτων, αλλά η εκμετάλλευση ανθρώπων είναι όλη η ιστορία της ανθρωπότητας. Αν δεν υπήρχε κάτι τέτοιο θα πηγαίναμε κατευθείαν στον παράδεισο.
Τα έδωσε όλα για να τα εκμεταλλευτούν οι άνθρωποι, για το λόγο που τα έδωσε
Την αγελάδα για το γάλα κι όχι για Θεό όπως κάνουν οι Ινδοί
Bluerose έχω διαβάσει και αρχαίους Έλληνες. Ο Πλούταρχος, ισόβιος ιερέας των Δελφών, αναφέρεται στην θεοποίηση των ζώων από τους Αιγυπτίους και εξηγεί γιατί είναι πρακτική αδαών ανθρώπων, δυσειδαιμόνων.
Για μένα ο Χριστός είναι για βαριές περιπτώσεις (πόρνους, πόρνες, εγκληματίες, κλέφτες κλπ.). Το έχει πει μόνος του.
Φυσικά για μένα οι χειρότεροι πόρνοι, πόρνες, εγκληματίες, κλέφτες, φοράνε κουστουμάκια και ακριβά φορεματάκια.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Δηλαδή για μένα. Αυτό λέω και γω. Η Αμαρτία αυτοπροσώπως.Antares έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 11:42Bluerose έχω διαβάσει και αρχαίους Έλληνες. Ο Πλούταρχος, ισόβιος ιερέας των Δελφών, αναφέρεται στην θεοποίηση των ζώων από τους Αιγυπτίους και εξηγεί γιατί είναι πρακτική αδαών ανθρώπων, δυσειδαιμόνων.
Για μένα ο Χριστός είναι για βαριές περιπτώσεις (πόρνους, πόρνες, εγκληματίες, κλέφτες κλπ.). Το έχει πει μόνος του.
Φυσικά για μένα οι χειρότεροι πόρνοι, πόρνες, εγκληματίες, κλέφτες, φοράνε κουστουμάκια και ακριβά φορεματάκια.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Γενιά της Αμαρτίας
Η μπλουροζ φέρει τη χειρότερη αμαρτία, τον Φαρισαισμό
Ας μας απαντήσει η ίδια. Σε μένα ειπώθηκε ότι δεν υπάρχει ανάγκη να με σώσει ο Χριστός. Τον αγαπάω βέβαια και κάθε φορά που θέλω κάποιον να με σώσει από αυτούς, αναφωνώ, Χριστέ μου.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 11:46Η μπλουροζ φέρει τη χειρότερη αμαρτία, τον Φαρισαισμό

Που είσαι εσύ;;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 11:46Η μπλουροζ φέρει τη χειρότερη αμαρτία, τον Φαρισαισμό
Όχι...η άσωτη είμαι. Επικυρωμένο
Συνήθως μέσω Αγίων ή της Παναγίας μεσίτες είναιAntares έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 11:54Ας μας απαντήσει η ίδια. Σε μένα ειπώθηκε ότι δεν υπάρχει ανάγκη να με σώσει ο Χριστός. Τον αγαπάω βέβαια και κάθε φορά που θέλω κάποιον να με σώσει από αυτούς, αναφωνώ, Χριστέ μου.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 11:46Η μπλουροζ φέρει τη χειρότερη αμαρτία, τον Φαρισαισμό
Θες κάτι πες το στη Παναγία
Ναι αλλά πρέπει να είσαι κοντά γιατί υπάρχει κι η πλάνη
- Γενιά της Αμαρτίας
Βάζεις βαρύ φορτίο στον εαυτό σου ο ορισμός του Φαρισαισμούbluerose έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 12:15Που είσαι εσύ;;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 11:46Η μπλουροζ φέρει τη χειρότερη αμαρτία, τον Φαρισαισμό
Όχι...η άσωτη είμαι. Επικυρωμένο
Χωρίς την μεσιτεία της Θεοτόκου, δεν μπορεί κανένας να πλησιάσει τον Θεό, ούτε άνθρωπος, ούτε άγγελος, διότι αυτή μόνη βρίσκεται στο σημείο μεταξύ της Ακτίστου Αγίας Τριάδος και της κτιστής φύσεως των αγγελικών δυνάμεων. Διότι μόνο αυτή είναι, ''Θεός'' άμεσος, μετά τον Θεό και έχει τα δευτερεία της Αγίας Τριάδος, επειδή είναι αληθινά Μητέρα του Θεού και ότι αυτή είναι, όχι μόνο ο θησαυροφύλακας όλου του πλούτου της θεότητος, αλλά και ο διαμοιραστής σε όλους, αγγέλους και ανθρώπους, όλων των υπερφυσικών ελλάμψεων και πνευματικών χαρισμάτων, που δίνονται από τον Θεό στην κτίση. (Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης)
Πέρασα από κρίση, αν θα μπορούσα να το πω έτσι, κατά την διάρκεια ασθένειας. Νόμιζα ότι είχα κάνει κακό χωρίς να το γνωρίζω, ότι υπήρχε κακό στην οικογένεια. Όλοι αθώοι γι΄αυτά που κατηγορούμαστε. Άλλοι υφαίνουν τα έργα του Σατανά, υπεράνω πάσης υποψίας.
Φυσικά όσο είσαι ζωντανός πάντα υπάρχει η περίπτωση της πλάνης. Όσο μπορούμε κρατιόμαστε μακριά και κοντά στον Θεό.
Άνθρωπο μη πειράζεις,αν σε πειράζουν μη γογγυζεις
Δοκιμασία πέρασες,είσαι εδώ δεν πήγες πάνω
Αν δε γκρινιάζεις θα ανταμείψει
Πχ ήταν ένας είχε 4 παιδιά( σε ντοκυμαντέρ για γηροκομεία το άκουσα)
Κι είπε...εγώ έχω 4 παιδιά και με άφησαν εδώ μέσα. Η άλλη είπε εγώ δεν έχω κανένα παιδί αλλά δε παραπονιέμε βλέπεις ο άλλος που είχε;
Κι έχει κι άλλους τα ανήψια στα πούπουλα τους εχουν
Δοκιμασία πέρασες,είσαι εδώ δεν πήγες πάνω
Αν δε γκρινιάζεις θα ανταμείψει
Πχ ήταν ένας είχε 4 παιδιά( σε ντοκυμαντέρ για γηροκομεία το άκουσα)
Κι είπε...εγώ έχω 4 παιδιά και με άφησαν εδώ μέσα. Η άλλη είπε εγώ δεν έχω κανένα παιδί αλλά δε παραπονιέμε βλέπεις ο άλλος που είχε;
Κι έχει κι άλλους τα ανήψια στα πούπουλα τους εχουν
Επειδή μακροθυμει ο Χριστός. Πολλές φορές νομίζουμε, άδικος είναι. Απιστία δλ
Ε ..μετά χάνεις την ευκαιρία των πουπουλων
Θέλει υπομονετικούς ανθρώπους. Όχι ζόρι, σε ότι μπορείς
Γιατί κι ο ίδιος έτσι ήταν
Κι όχι να είσαι και κορόιδο
Ε ..μετά χάνεις την ευκαιρία των πουπουλων
Θέλει υπομονετικούς ανθρώπους. Όχι ζόρι, σε ότι μπορείς
Γιατί κι ο ίδιος έτσι ήταν
Κι όχι να είσαι και κορόιδο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 79 Απαντήσεις
- 2366 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
15 Αύγ 2024, 22:48
-
-
Νέα δημοσίευση ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 08 Φεβ 2025, 12:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 276 Απαντήσεις
- 5053 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Φεβ 2025, 22:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σπύρος Μπιμπίλας: Ποζάρει ως Άγιος Ανδρέας
από Μαδουραίος » 10 Απρ 2024, 20:40 » σε Θρησκειολογία - 20 Απαντήσεις
- 1679 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia