Πρέπει να θεωρήσουμε ότι ο Θεός υπάρχει εάν δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει;

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Re: Πρέπει να θεωρήσουμε ότι ο Θεός υπάρχει εάν δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar » 31 Μάιος 2024, 11:47

Άθεος έγραψε:
30 Μάιος 2024, 19:50
Μπράβο, αλλά μην πεις στα παιδιά σου ότι Θεός δεν υπάρχει επειδή ο Θέος ήταν άπειρος...Πες τους την αληθινή ιστορία...
Ηδη τα εχω κανει αυτα, μην ανησυχεις. Τα παιδια μου ηδη ξερουν το πως ο ανθρωπος εφευρε θεοτητες απο πολυ παλια, φτανοντας στην ιδεα του 'μοναδικου και αληθινου θεου'.

Η αποδειξη που παραθετω απευθυνεται σε αυτους που ισχυριζονται οτι υπαρχει ο αιωνιος, απειρος και παναγαθος θεος.
Άθεος έγραψε:
Κοίτα, εσύ έχεις την λόξα του φιλοσοφείν
Την λοξα της αληθειας εχω. Να μαθω τι ισχυει στην πραγματικοτητα.

Το λες και επιστημη...;-)

axilmar

Re: Πρέπει να θεωρήσουμε ότι ο Θεός υπάρχει εάν δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar » 31 Μάιος 2024, 11:55

ksk έγραψε:
30 Μάιος 2024, 16:03
Η λογική είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα
Οχι, δεν ειναι ανθρωπινο κατασκευασμα. Για παραδειγμα, το συμπαν μας λειτουργει με νομους, που υπηρχαν πολυ πιο πριν τους ανθρωπους.
ksk έγραψε:
το οποίο μπάζει σύμφωνα με τον Γκεντελ.
Επαληθεύεται μόνο στο δικό μας σύστημα το οποίο όμως δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα και συνεπές και πλήρης...
Το κλειστό δικό μας συστημα :003:
Μιλαει για συστηματα κανονων ο Γκεντελ, οχι για την Λογικη γενικα.

Η Λογικη ειναι κατι που δεν ξεπερνιεται με τιποτα, υπαρχει πανω απο ολα τα πραγματα.

axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar » 31 Μάιος 2024, 12:07

Λοξίας έγραψε:
30 Μάιος 2024, 13:35
μια χαρά σου έχω δείξει πως, όχι μόνον δεν έχεις αποδείξεις αλλά ούτε καν ένα τεκμήριο, για να στηρίξεις αυτήν την άποψη.
Δεν χρειαζεται κανενος ειδους τεκμηριο. Η αποδειξη ειναι αυτη που ειναι. Εσυ δεν το καταλαβαινεις.

Εαν δεν καταλαβαινεις οτι με την εισαγωγη της εννοιας της Δημιουργιας εισαγεις α) διακριτα states, β) ακολουθια γεγονοτων,

εγω τι φταιω;
Λοξίας έγραψε:
Και επειδή επιμένεις χωρίς να ρίξεις μια δεύτερη ματιά στα αντεπιχειρήματά μου, με αναγκάζεις, στο τέλος, να σου υπενθυμίσω πως η λογική λέει ότι είναι κάπως δύσκολο, έως αδύνατον, να είσαι εσύ ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που σκέφτηκε αυτήν την απόδειξη.
Αυτό δεν επίκληση στην αυθεντία...είναι επίκληση σε εσένα να σκεφτείς λογικά.
Ολες οι αποδειξεις ξεκινουν παντα με εναν και μοναδικο ανθρωπο στον κοσμο να τις εχει σκεφτει.
Λοξίας έγραψε:
Πραγματικά, με έχεις κουράσει...
Δικο σου προβλημα. Εαν θες, μην απαντας.
Λοξίας έγραψε:
Δεν μπορείς να καταλάβεις πως αυτό που ισχυρίζεσαι είναι ατεκμηρίωτο και κάνεις άλματα λογικής για να το στηρίξεις...
Άκου "περιορίζω την παντοδυναμία ενός θεού με βάση την λογική, διότι πάνω από τον θεό υπάρχει η λογική"!
Τι είναι αυτά που λες;
Τι δεν καταλαβαινεις; δεν μπορει να λειτουργησει κατι χωρις την Λογικη. Ειτε θα ακολουθει κανονες, ειτε θα ειναι τυχαιο. Δεν υπαρχει αλλη επιλογη.
Λοξίας έγραψε:
Αν πάλι επιμένεις πως έχεις ΤΗΝ απόδειξη, αυτήν που ψάχνουν επί 2.500 χρόνια, δεν έχεις παρά να δημοσιεύσεις αυτήν σου την "απόδειξη", με όλες τα συνοδευτικά τεκμήρια σε κάποιο αντίστοιχο και αξιόλογο επιστημονικό περιοδικό.
Τοτε θα την δεχοσουνα δλδ; ή ελπιζεις οτι καποιοι πιο εξυπνοι απο εσενα θα εβρισκαν λογικα κενα και τοτε θα δικαιωνοσουνα;

Πολυ κομπλεξικος εισαι ρε φιλε.
Λοξίας έγραψε:
ΥΓ.
Αλήθεια, τι λες για την "λογική" απόδειξη: "Μπορεί ο θεός να φτιάξει μία πέτρα τόσο βαριά που να μην μπορεί να την σηκώσει;"

Αν δεν μπορεί νια φτιάξει τέτοια πέτρα, τότε δεν είναι παντοδύναμος, άρα δεν υπάρχει σαν θεός.
Αν μπορεί, τότε αφού μπορεί να φτιάξει την πέτρα αλλά δεν μπορεί να την σηκώσει, πάλι δεν είναιπαντοδύναμος, άρα δεν υπάρχει σαν θεός.

Τι λες;
Δεν ισχυουν ως προτασεις, γιατι το απειρο δεν ειναι αριθμος και ετσι δεν μπορει να συγκριθει με ενα πεπερασμενο μεγεθος.

Άβαταρ μέλους
Άθεος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Άθεος » 31 Μάιος 2024, 12:45

Γυφτάκι έγραψε:
31 Μάιος 2024, 11:21
Και τι έγιναν οι αφεντάδες καθάρματα ,που πήγαν αφού δεν πήγαν στα βουνά όπως διέδωσαν οι οπαδοί τους ; Εξαφανίστηκαν ,τους έφαγε η μαρμάγκα, τους σκότωσαν, κρύφτηκαν ,τι απ΄όλα;;
Ωραία! Θέλεις να μάθεις που πήγαν οι αφεντάδες καθάρματα: στην Ευρώπη!
Διάβασε μόνο την ανάρτηση της 11ης Φεβρουαρίου.
Άθεος @ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ
Η ιδέα των επουράνιων είναι δημιούργημα πανάρχαιου αστειολογήματος.

Άβαταρ μέλους
Άθεος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Άθεος » 31 Μάιος 2024, 13:07

axilmar έγραψε:
31 Μάιος 2024, 11:47
Ηδη τα εχω κανει αυτα, μην ανησυχεις. Τα παιδια μου ηδη ξερουν το πως ο ανθρωπος εφευρε θεοτητες απο πολυ παλια,…
Ο άνθρωπος δεν εφεύρε καμμιά θεότητα. Φαντασίες άσχετων γαρνιρισμένες με φιλοσοφία πρόσφερες στα παιδιά σου.
axilmar έγραψε: Η αποδειξη που παραθετω απευθυνεται σε αυτους που ισχυριζονται οτι υπαρχει ο αιωνιος, απειρος και παναγαθος θεος.
Αυτό είπα από την αρχή: απευθύνεσαι στον εαυτό σου και τους λοιπούς θεολόγους. Οι θρησκείες διδάσκουν ότι οι θεοί καθώς και ο Θεός είναι ίδιοι και όμοιοι: κακούργοι και βιαστές.
Άθεος έγραψε:
Κοίτα, εσύ έχεις την λόξα του φιλοσοφείν
axilmar έγραψε:
31 Μάιος 2024, 11:47
Την λοξα της αληθειας εχω. Να μαθω τι ισχυει στην πραγματικοτητα.
Το λες και επιστημη...;-)
Τώρα ξέφυγες εντελώς.
Λυπάμαι για τον χρόνο που έχασα μαζί σου.

Ιδεολόγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος » 31 Μάιος 2024, 13:29

Άθεος έγραψε:
31 Μάιος 2024, 13:07

Δεν υπάρχει χρόνος. Ο Θεός είναι άχρονος.

Άβαταρ μέλους
Άθεος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Άθεος » 31 Μάιος 2024, 13:47

Ιδεολόγος έγραψε:
31 Μάιος 2024, 13:29
Άθεος έγραψε:

Ο Θεός είναι άχρονος!
Ο axilmar είναι δίχρονος!!
Ο Ιδεολόγος είναι τετράχρονος!!!!

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 31 Μάιος 2024, 13:57

Άθεος έγραψε:
31 Μάιος 2024, 13:47
Ιδεολόγος έγραψε:
31 Μάιος 2024, 13:29
Άθεος έγραψε:

Ο Θεός είναι άχρονος!
Ο axilmar είναι δίχρονος!!
Ο Ιδεολόγος είναι τετράχρονος!!!!
Κι εσύ wannabe μονοθέσιο F1. Πότε μπαίνεις στα pole position είπαμε;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 31 Μάιος 2024, 14:30

axilmar
πολύ μπλα μπλα και ουσία τίποτε...
Με θεωρείς κομπλεξικό, επειδή σου ζητώ να αποδείξεις με καθολικά αποδεκτά τεκμήρια τον ισχυρισμό σου, αφού αυτός είναι αβάσιμος.
Ακριβώς ό,τι κάνουν και οι ζηλωτές ένθεοι, που ζητούν να αποδεχθώ τον ισχυρισμό τους για την ύπαρξη του θεού τους και ας είναι αβάσιμος!
Καλώς, δικαίωμά τους και δικαίωμά σου...

Να παρατηρήσω όμως, ότι στο φόρουμ έχουμε από την μιά τον Seismic που απέδειξε ότι νίκησε τον σεισμό με την πατέντα του...
...και στον αντίποδα, έχουμε εσένα που απέδειξες ότι ο θεός δεν υπάρχει.
Ποιος την χάρη μας...

axilmar έγραψε:
31 Μάιος 2024, 12:07
Λοξίας έγραψε:
ΥΓ.
Αλήθεια, τι λες για την "λογική" απόδειξη: "Μπορεί ο θεός να φτιάξει μία πέτρα τόσο βαριά που να μην μπορεί να την σηκώσει;"

Αν δεν μπορεί να φτιάξει τέτοια πέτρα, τότε δεν είναι παντοδύναμος, άρα δεν υπάρχει σαν θεός.
Αν μπορεί, τότε αφού μπορεί να φτιάξει την πέτρα αλλά δεν μπορεί να την σηκώσει, πάλι δεν είναιπαντοδύναμος, άρα δεν υπάρχει σαν θεός.

Τι λες;
Δεν ισχυουν ως προτασεις, γιατι το απειρο δεν ειναι αριθμος και ετσι δεν μπορει να συγκριθει με ενα πεπερασμενο μεγεθος.
Μπααα! Κανονικά θα έπρεπε να αντεπιχειρηματολογήσεις με την "απόδειξή" σου...

"Με βαση αυτα, η απειροτητα του χρονου του θεου ειναι μια σειρα διαδοχικων γεγονοτων η οποια ειναι απειρη, και στην οποια σειρα ενα γεγονος για να γινει πρεπει να προηγηθουν ολα τα προηγουμενα γεγονοτα. Εφοσον ομως ολα τα προηγουμενα γεγονοτα ειναι απειρα στον αριθμο, τοτε ενα γεγονος δεν θα συμβει ποτε."
Και όποιος κατάλαβε...να σφυρίξει κλέφτικα. Μιλάμε για αποδειξάρα...

Δηλαδή ο θεός θα παραμένει άπειρα παγωμένος στον άπειρο χρόνο και δεν θα μπορεί ούτε να ...κατουρήσει!
Ο θεός, που ο ίδιος έφτιαξε τον χωροχρόνο του, στην πραγματικότητα έφτιαξε μια παγίδα για τον εαυτό του...
Ή καλύτερα, δεν έφτιαξε ποτέ τίποτε, αφού σύμφωνα με την αποδειξάρα σου δεν θα φτιάξει ποτέ το οτιδήποτε...
Μιλάμε για πολύ χαζό θεό...

Αποδειξάρες λέμε...μία του seismic και μία η δική σου...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 31 Μάιος 2024, 14:31

Άθεος έγραψε:
13 Μάιος 2024, 08:14
Η ερώτηση αυτή τέθηκε από ρομπότ (Quora Prompt Generator) το οποίο γνωρίζει ότι οι άνθρωποι δεν διαθέτουν αρκετή νοημοσύνη για να αποδείξουν ότι Θεός δεν υπάρχει. 🙄

Εικόνα
https://qr.ae/pKqdVG
Αν κατι δεν μπορει να αποδειχθει τοτε δεν υπαρχει.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 31 Μάιος 2024, 14:56

Από την παλαιότερη ενασχόλησή μου με το θέμα (και παρόμοια θέματα), έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μπορεί μια χαρά να πιστεύεις ότι κάτι υπάρχει χωρίς να έχεις αποδείξεις, αλλά κατά τα άλλα να είσαι εντελώς λογικός και να κάνεις τεκμηριωμένες συζητήσεις. Απλά, όταν έρχεται η κουβέντα στο συγκεκριμένο θέμα, λες "εγώ έτσι πιστεύω χωρίς να μπορώ να το αποδείξω" και τελειώνει η συζήτηση.

Από την άλλη, μπορεί να πιστεύεις κάτι που είναι σωστό αλλά να είσαι εντελώς τριμάλακας που να είναι εντελώς ανίκανος να κάνει μια συζήτηση χρησιμοποιώντας σωστά επιχειρήματα.

Δεν χρειάζεται βέβαια να προτάσσουμε το "εγώ πιστεύω ότι" όταν λέμε ότι "υπάρχει Θεός" ή "δεν υπάρχει Θεός". Εννοείται ότι ο καθένας εκφράζει προσωπικές απόψεις, και πολλές φορές το να το πεις "σκέτο" χωρίς το "εγώ πιστεύω ότι", απλά δείχνει το πόσο σίγουρος είσαι. Δεν χρειάζεται να έχεις αποδείξεις για να είσαι σίγουρος.

Για όσους έχετε όρεξη να δοκιμάσετε τις διαλεκτικές σας δυνάμεις (και πιθανώς να γελοιοποιηθείτε, επειδή εκεί they take no prisoners), δοκιμάστε μια συζήτηση στο internationalskeptics.com Και πείτε τους εκεί ότι μπορείτε να αποδείξετε είτε ότι ο Θεός υπάρχει, είτε ότι δεν υπάρχει. Απλά πάρτε και ένα καφάσι για να μαζέψετε τις ντομάτες, επειδή εκεί υπάρχουν πολλοί που δεν βαριούνται να γράφουν τα ίδια και τα ίδια απαντώντας στα "επιχειρήματα" ένα προς ένα, και μάλιστα το κάνουν αυτό πάνω από 20 χρόνια.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 31 Μάιος 2024, 15:35

micmic έγραψε:
31 Μάιος 2024, 14:56
Από την παλαιότερη ενασχόλησή μου με το θέμα (και παρόμοια θέματα), έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μπορεί μια χαρά να πιστεύεις ότι κάτι υπάρχει χωρίς να έχεις αποδείξεις, αλλά κατά τα άλλα να είσαι εντελώς λογικός και να κάνεις τεκμηριωμένες συζητήσεις. Απλά, όταν έρχεται η κουβέντα στο συγκεκριμένο θέμα, λες "εγώ έτσι πιστεύω χωρίς να μπορώ να το αποδείξω" και τελειώνει η συζήτηση.

Από την άλλη, μπορεί να πιστεύεις κάτι που είναι σωστό αλλά να είσαι εντελώς τριμάλακας που να είναι εντελώς ανίκανος να κάνει μια συζήτηση χρησιμοποιώντας σωστά επιχειρήματα.

Δεν χρειάζεται βέβαια να προτάσσουμε το "εγώ πιστεύω ότι" όταν λέμε ότι "υπάρχει Θεός" ή "δεν υπάρχει Θεός". Εννοείται ότι ο καθένας εκφράζει προσωπικές απόψεις, και πολλές φορές το να το πεις "σκέτο" χωρίς το "εγώ πιστεύω ότι", απλά δείχνει το πόσο σίγουρος είσαι. Δεν χρειάζεται να έχεις αποδείξεις για να είσαι σίγουρος.

Για όσους έχετε όρεξη να δοκιμάσετε τις διαλεκτικές σας δυνάμεις (και πιθανώς να γελοιοποιηθείτε, επειδή εκεί they take no prisoners), δοκιμάστε μια συζήτηση στο internationalskeptics.com Και πείτε τους εκεί ότι μπορείτε να αποδείξετε είτε ότι ο Θεός υπάρχει, είτε ότι δεν υπάρχει. Απλά πάρτε και ένα καφάσι για να μαζέψετε τις ντομάτες, επειδή εκεί υπάρχουν πολλοί που δεν βαριούνται να γράφουν τα ίδια και τα ίδια απαντώντας στα "επιχειρήματα" ένα προς ένα, και μάλιστα το κάνουν αυτό πάνω από 20 χρόνια.
:+1: με μια ένσταση στην τελευταία παράγραφο

ΥΓ. "Εγω πιστεύω ότι" :smt005: ... ο Λοξίας στέκεται με άνεση ισάξιος των ιντερνατιοναλ σκέπτικς που αναφέρεις για τουλάχιστον 20 χρόνια απέναντι σε οποιονδήποτε προσπάθησε να αποδείξει ότι κάποιος θεός υπάρχει. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και θα σήκωνε και κούπες

ΥΓ 2
Είναι η πρώτη νομίζω φορά που διαβάζω τον Λοξία να χρησιμοποιεί τις ικανότητές και την κριτική του σκέψη σαν skeptic απέναντι σε επιχειρήματα που προσπαθούν να αποδείξουν ότι κάποιος θεός δεν υπάρχει. Μπορεί να κάνω λάθος και να έχει ξαναγίνει ... προς το παρόν όμως η αντίπαλη επιχειρηματολογία δείχνει να μην πιάνει ούτε καν α τοπικό. :lol:

ΥΓ 3. Λοξ, κόψε ρε φίλος και αυτές τις τελευταίες ρίζες χολίτσας για τους χριστιανούς που σου έχουν μείνει σαν κατάλοιπο. Έχεις προχωρήσει τόσο πολύ....let them be ...ακόμα και τους τριμάλακες ζηλωτές δεκαετιών... όταν φυσικά δεν εμπλέκονται στο όποιο debate σου. imho πάντα
Λοξίας έγραψε:
31 Μάιος 2024, 14:30

Ακριβώς ό,τι κάνουν και οι ζηλωτές ένθεοι, ...
Όταν/αν απ την άλλη στην πέσουν ...και έχεις χρόνο και όρεξη....πήδα τους

ΥΓ4. Οποιοσδήποτε θεωρήσει ότι πέτυχε να αποδείξει είτε ότι υπάρχει είτε ότι δεν υπάρχει θεός, δεν χρειάζεται να φτάσει στο internationalskeptics.com για να γίνει ρόμπα. Μπορεί εύκολα να το κάνει κι εδώ... όπως παρακολουθούμε live

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 31 Μάιος 2024, 15:45

micmic έγραψε:
31 Μάιος 2024, 14:56

Επιστημονικα μιλωντας για να πεις οτι υπαρχει ενα πραγμα πρεπει να αποδειξεις οτι υπαρχει εστω και με στατιστικη παραδοχη. 3σ ή ξερω γω 6σ κτλ.
Εδω ομως στο συγκεκριμενο θεμα δεν υπαρχει ιχνος αποδειξης αρα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ θεος δεν υπαρχει . Τωρα αλλο τι υπαρχει και αλλο τι πιστευει κανεις. Μπορεις να πιστευεις σε οτι θες οπως αλλοι μπορουν να πιστευουν οτι θελουν για σενα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 31 Μάιος 2024, 16:13

student έγραψε:
31 Μάιος 2024, 15:35
:+1: με μια ένσταση στην τελευταία παράγραφο

ΥΓ. "Εγω πιστεύω ότι" :smt005: ... ο Λοξίας στέκεται με άνεση ισάξιος των ιντερνατιοναλ σκέπτικς που αναφέρεις για τουλάχιστον 20 χρόνια απέναντι σε οποιονδήποτε προσπάθησε να αποδείξει ότι κάποιος θεός υπάρχει. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και θα σήκωνε και κούπες
Δεν διαφωνώ, η διαφορά δεν είναι ποιοτική αλλά ποσοτική. Υπάρχουν πολλοί εκεί, και η υπομονή τους είναι φαινομενικά ανεξάντλητη.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 31 Μάιος 2024, 16:18

axilmar έγραψε:
31 Μάιος 2024, 11:55
ksk έγραψε:
Η λογική είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα
Οχι, δεν ειναι ανθρωπινο κατασκευασμα. Για παραδειγμα, το συμπαν μας λειτουργει με νομους, που υπηρχαν πολυ πιο πριν τους ανθρωπους.
ksk έγραψε:
το οποίο μπάζει σύμφωνα με τον Γκεντελ.
Επαληθεύεται μόνο στο δικό μας σύστημα το οποίο όμως δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα και συνεπές και πλήρης...
Το κλειστό δικό μας συστημα :003:
Μιλαει για συστηματα κανονων ο Γκεντελ, οχι για την Λογικη γενικα.

Η Λογικη ειναι κατι που δεν ξεπερνιεται με τιποτα, υπαρχει πανω απο ολα τα πραγματα.
Η λογική στηρίζεται πάνω σε αξιώματα.
Παρατηρητής...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών