Έχεις νοοτροπία φανατικού ιερέα, το έχεις αντιληφθεί;

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Ναι αλλά έχεις ασχοληθεί με αυτές τις παπαριές;
εχω.O I έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 10:39
Δεν έχεις
Το παράδειγμά σου ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα (αν δεν το κατάλαβες)
Η αλήθεια η δική σου ίσως διαφέρει από την αλήθεια των γονέων που έχουν την επιμέλεια στα ανήλικα.
Οπότε είναι θέμα ηθικής και ίσως λίγο αυθαίρετης παρέμβασης και όχι τόσο νομικό το θέμα (αν το πιάνεις κι αυτό..)
Αν δεν μπορείς, άρα δεν ασκείς σωστή επιμέλεια για να τα προφυλάξεις από αντίθετες ιδέες από αυτές που θες να τους περάσεις ως όφειλες.
(Αν έχεις κάτι να απαντήσεις, θα επανέλθω γιατί τώρα έχω επείγουσα εργασία)
Τα λέμε
Ο.Ι.
Και ποια είναι αυτά τα εφόδια;
οτι δεν υπαρχει αηβασιλης.
Έχω κάνει αυτή τη συζήτηση αρκετές φορές.
ζητησα λεφτα;
Ζητάς δωρεάν γονεϊκή επιβεβαίωση. Ενίοτε ο ναρκισσισμός των γονιών κοστίζει περισσότερο στα παιδιά.
ναι, πρεπει πρωτα να φας τη μιση ζωη σου αλλαζοντας το νοημα σε καθε λεξη απο αυτες τις παπαριες για να το ταιριαξεις στην πραγματικοτητα. και οταν δεν τα καταφερεις, μη θελοντας να παραδεχτεις οτι ασκοπα εφαγες τα νιατα σου, αρχιζεις τις αοριστολογιες που θακαναν και την πυθια να ζηλεψει.
ικανοτητα κριτικης σκεψης.
οχι. το οτι μπορει να υπαρχει καποιος καπου που τον λενε βασιλη, και κανει κατι που δεν ξερω τι ειναι, δεν εχω κανεναν τροπο, η κανεναν λογο να το αντικρουσω.
Άρα ο Otto Weininger δεν έχει ικανότητα κριτικής σκέψης.Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 11:30ικανοτητα κριτικης σκεψης.