Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Πόσους μήνες ακόμα;Νατάσα έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 02:14Βρε χαμένο, άμα με τις εθνικές εκλογές γίνει ο 3ος, τότε ΟΛΑ τελειώνουν!!! Τί μας νοιάζει μετά ο συριζα και ο ξυριζα;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 09:15Εννοούσε τις εθνικές και μου είπε μάλιστα ότι ο σύριζα θα υποστεί σαρωτική ήττα. Μιλάμε για την ατομική βόμβα όλων των ταπεινώσεων.
Πω...μέσα σε λίγους μήνες τέλος ο κόσμος μας έτσι όπως τον ξέρουμε. Τέλος και το δίκτυο...Και γω το ίδιο προαίσθημα έχω μ αυτόν τον γέροντα που λες.
Τουλάχιστον από το 1960 που υπάρχουν δεδομένα, δεν υπήρξαν περιστατικά εμφάνισης λύκων στο όρος...
Έλα τώρα κι εσύ...μην δημιουργείς εμπόδια στον Λεμεσού...
Καλό παράδειγμα. Κάπως έτσι κατασκευάζονται οι διάφορες "θαυμαστές" ιστορίες.OrderAndChaos έγραψε: ↑18 Νοέμ 2020, 18:21Αληθινή ιστορία με γέροντα.
-Γέροντα, ήρθε μια παρέα παιδιών να σε δει.
-Α,ναι. Κατσε να τους φωνάξω: Γιωργο, Βαγγέλη, Γιαννη, Παναγιώτη!!
(γυρνάει ένας Γιάννης)
-Που ήσουν ρε παιδί μου και σε περίμενα!
-Την ευλογία σας γέροντα!
Συζητάνε για λίγο περί ανέμων και υδάτων και μετά του λέει ο γέροντας: "Αχ, παιδί μου, θα έρθουν πολλές φουρτούνες στη ζωή σου, αλλά έχει ο Θεός..."
Γιάννης μετά από χρόνια: "Πωπω, είχαμε επισκεφτεί τον τάδε γέροντα στο τάδε μοναστήρι και όχι μόνο με ήξερε με το όνομα μου, αλλά προέβλεψε και την περιπέτεια υγείας που θα αντιμετώπιζε η γυναίκα μου, αλλά ο καλός θεός θα μας βοηθούσε"!
Ημουν μάρτυρας στο περιστατικό. Γιατί σας το είπα αυτό; Αυτό να το έχετε κατα νου όταν οι πιστοί σας λένε ιστορίες για γεροντάδες...