Προσευχή υπέρ προστασίας υπάρξεως, ύμνος προς φύλακα Άγγελο

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
tanipteros

Re: Προσευχή υπέρ προστασίας υπάρξεως, ύμνος προς φύλακα Άγγελο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros » 29 Μάιος 2018, 23:57

enaon έγραψε:
29 Μάιος 2018, 23:53
tanipteros έγραψε:
29 Μάιος 2018, 23:49
enaon έγραψε:
29 Μάιος 2018, 23:48
και πώς ξέρεις οτι δεν είσαι εσύ;

του έχεις κάνει καμία ερώτηση που ξέρεις οτι δεν θα σου άρεσε καθόλου μία αντικειμενική απάντηση;
το έχω απαντήσει αυτό στις ερωτήσεις της Ίφιδας ψάξε ποιο πίσω.
όχι δεν ρωτάω αυτό που απάντησες στην ίφιδα. Άσε που δεν κατάλαβα τι της είπες, είναι σαν να νομίζεις οτι όσα ξέρεις σου ειναι προσβάσιμα κιόλας.

Έιναι απλό πάντως, σκέψου κάτι πολύ κακό που έχεις κάνει, που το ξέρεις μόνο εσύ και νρέπεσαι κλπ κλπ, και ρώτα τον να σου πέι την γνώμη του. Θα καταλάβεις ποιός ειναι :003:
ποιος λες να είναι γιατί δεν πάει το μυαλό μου.?
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
:smt005:

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 29 Μάιος 2018, 23:57

tanipteros έγραψε:
29 Μάιος 2018, 23:54
Juno έγραψε:
tanipteros έγραψε:
29 Μάιος 2018, 23:47

αυτός το επέλεξε με αυτά που έκανε στην προηγούμενη ζωή του δεν είναι δικός μου πνευματικός κόσμος αγαπητή μου.
Πάμε πάλι: ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙ
Ξεπέρασες το οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος. Το πήγες σε άλλο επίπεδο! Μασέλα αντί οδόντος!
όταν αυτός βίαζε γυναίκες και στο πρόσωπο κάθε μιας που βιάζε έβλεπε την μάνα του που την μισούσε θανάσιμα την έδιωξε από κοντά του. είναι δικιά του πράξη το τι έπαθε στην συνέχεια..... είναι ιστορίες θλιβερές και οι πριν και οι μετά....δυστυχώς... ευτυχώς που δεν είναι μόνος στον κόσμο μπορεί μια Juno να το λυπηθεί το παιδάκι και να βρει αυτό που έχασε στην πορεία.....είναι πιο καλό όταν δεν ξέρεις το κάρμα για αυτό δεν μας φανερώνεται....

εγώ προσωπικά βλέπω την δυστυχία του και πριν όταν βίαζε και μετά όταν πέθανε σαν παιδί και λυπάμαι. Δεν έχω κανένα αίσθημα μίσους μόνο συμπώνιας... :hebit: είμαι μια καρδιά που χτυπά τίποτα περισσότερο. Απλά έχω το προνόμιο να βλέπω αυτά που εσύ δεν βλέπεις....
Ωραία λοιπόν, να πας να πεις σε αυτά τα παιδάκια ότι τους αξίζει αυτό που περνάνε και να σκάσουν.
Μου θυμίζεις πολύ τους πρώτους χριστιανούς που ήταν τέρμα κατσιβελιό και τέρμα θύματα, τύπου σκοτώστε με να γίνω άγιος.

tanipteros έγραψε:
.... είμαι μια καρδιά που χτυπά τίποτα περισσότερο. Απλά έχω το προνόμιο να βλέπω αυτά που εσύ δεν βλέπεις....
Εδώ μου θυμίζεις και τις απατεώνισες στη γιόγκα.
Όλο λένε ότι αγκαλιάζουν δέντρα και τα ακούνε να τους λένε την ιστορία τους και ότι πάνε σε αρχαιολογικούς χώρους και κάθονται πάνω στις πέτρες με κλειστά τα μάτια και τα χέρια στον ουρανό (δεν το'χω δει, αλλά θα πέφτει τρελό γέλιο από τους υπόλοιπους επισκέπτες) και οι πέτρες τους λένε τι είχε γίνει εκεί παλιά. :str8jack:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 30 Μάιος 2018, 11:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 29 Μάιος 2018, 23:58

tanipteros έγραψε:
29 Μάιος 2018, 23:57
θα μου πεις εσύ, φώναξε τον να τον ρωτήσεις αυτό που είπαμε, θα σου αρέσει η απάντηση νομίζω.

Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros » 30 Μάιος 2018, 00:01

enaon έγραψε:
29 Μάιος 2018, 23:58
tanipteros έγραψε:
θα μου πεις εσύ, φώναξε τον να τον ρωτήσεις αυτό που είπαμε, θα σου αρέσει η απάντηση νομίζω.
οκ θα σου πω....μολις έχω νέα...

Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros » 30 Μάιος 2018, 00:03

Juno έγραψε:
tanipteros έγραψε:
Juno έγραψε:

Πάμε πάλι: ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙ
Ξεπέρασες το οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος. Το πήγες σε άλλο επίπεδο! Μασέλα αντί οδόντος!
όταν αυτός βίαζε γυναίκες και στο πρόσωπο κάθε μιας που βιάζε έβλεπε την μάνα του που την μισούσε θανάσιμα την έδιωξε από κοντά του. είναι δικιά του πράξη το τι έπαθε στην συνέχεια..... είναι ιστορίες θλιβερές και οι πριν και οι μετά....δυστυχώς... ευτυχώς που δεν είναι μόνος στον κόσμο μπορεί μια Juno να το λυπηθεί το παιδάκι και να βρει αυτό που έχασε στην πορεία.....είναι πιο καλό όταν δεν ξέρεις το κάρμα για αυτό δεν μας φανερώνεται....

εγώ προσωπικά βλέπω την δυστυχία του και πριν όταν βίαζε και μετά όταν πέθανε σαν παιδί και λυπάμαι. Δεν έχω κανένα αίσθημα μίσους μόνο συμπώνιας... :hebit: είμαι μια καρδιά που χτυπά τίποτα περισσότερο. Απλά έχω το προνόμιο να βλέπω αυτά που εσύ δεν βλέπεις....
Ωραία λοιπόν, να πας να πεις σε αυτά τα παιδάκια ότι τους αξίζει αυτό που περνάνε και να σκάσουν.
Μου θυμίζεις πολύ τους πρώτους χριστιανούς που ήταν τέρμα κατσιβελιό και τέρμα θύματα τύπους σκοτώστε με να γίνω άγιος.

tanipteros έγραψε:
.... είμαι μια καρδιά που χτυπά τίποτα περισσότερο. Απλά έχω το προνόμιο να βλέπω αυτά που εσύ δεν βλέπεις....
Εδώ μου θυμίζεις και τις απατεώνισες στη γιόγκα.
Όλο λένε ότι αγκαλιάζουν δέντρα και τα ακούνε να τους λένε την ιστορία τους και ότι πάνε σε αρχαιολογικούς χώρους και κάθονται πάνω στις πέτρες με κλειστά τα μάτια και τα χέρια στον ουρανό (δεν το'χω δει, αλλά θα πέφτει τρελό γέλιο από τους υπόλοιπους επισκέπτες) και οι πέτρες τους λένε τι είχε γίνει εκεί παλιά. :str8jack:
εφόσον δεν τα πιστεύεις ολα αυτά γιατί μπήκες σε ένα άκρως μεταφυσικό θέμα για να συγχυστείς γιατί εμένα να με ταράξεις δεν μπορείς το μόνο ότι σε λυπάμαι για το τι τραβάς βραδιάτικα.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 30 Μάιος 2018, 00:07

Τι τραβάω, τη γνώμη μου λέω.
Γιατί πρέπει να βασιστούμε στα λεγόμενά σου ότι όντως μιλάς με κάποιον άγγελο και ότι δεν είναι ακουστικές ψευδαισθήσεις ή/και θρησκευτικό παραλήρημα;

Και τι να πιστέψω από τις παλαβές στη γιόγκα που είχαν λέει διαίσθηση ότι είμαι γεννημένη θεραπεύτρια και να μου δώσουν βαθμό ρέικι; Μόλις έμαθαν τι δουλειά κάνω, σου λέει δημόσιο, έχει αυτή αμέσως να μου τ'αρπάξουν. Δύο από αυτές μου το είπαν, ήμουν και περιζήτητη. :p3:
Τις έστειλα, εννοείται!
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 30 Μάιος 2018, 00:10

Juno έγραψε:
30 Μάιος 2018, 00:07
Γιατί πρέπει να βασιστούμε στα λεγόμενά σου ότι όντως μιλάς με κάποιον άγγελο και ότι δεν είναι ακουστικές ψευδαισθήσεις ή/και θρησκευτικό παραλήρημα;

Και τι να πιστέψω από τις παλαβές στη γιόγκα που είχαν λέει διαίσθηση ότι είμαι γεννημένη θεραπεύτρια και να μου δώσουν βαθμό ρέικι; Μόλις έμαθαν τι δουλειά κάνω, σου λέει δημόσιο, έχει αυτή αμέσως να μου τ'αρπάξουν. Δύο από αυτές μου το είπαν, ήμουν και περιζήτητη. :p3:
Τις έστειλα, εννοείται!
Mαααα γινονται τέτοια απο τις πεφωτισμένες της γιόγκα.;;;;;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros » 30 Μάιος 2018, 00:13

Juno έγραψε:
Μου θυμίζεις πολύ τους πρώτους χριστιανούς που ήταν τέρμα κατσιβελιό και τέρμα θύματα τύπους σκοτώστε με να γίνω άγιος.
για αυτόν το λόγο δεν αποκαλύπτεται το κάρμα γιατί οι άνθρωποι γίνονται σκληροί. Αντί να δείξουν συμπόνια δείχνουν μίσος πίσω από τον μανδύα της δικαιοσύνης.....

Οπότε εσύ Juno χωρίς να ξέρεις το κάρμα από το παιδάκι που βιάζεται έτρεξες να το υπερασπιστείς.....και αυτό πρέπει να κάνουν όλοι....
Κοίτα τα τωρινά άσε τις παλιές αμαρτιες και πως λειτουργεί ο Θεός. Ούτως ή άλλως θα τον έχεις απορίψει φαντάζομαι....

Μην ξεχνάς όμως ότι δικές μας πράξεις πληρώνουμε ο Θεός είναι αμέτοχος σε αυτό. Η μόνη συμμετοχή του είναι που στέλνει την Juno να σώσει το παιδάκι...κάτι είναι και αυτό ε? Καλό σου βράδυ και μην οργίζεσαι. :roll:

Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros » 30 Μάιος 2018, 00:14

Juno έγραψε:
πίστευε ότι θέλεις....είσαι ελέυθερη εγώ δεν είμαι εδώ για να σε πείσω.... απλά κατέθεσα την εμπειρία μου μπας και υπάρχουν άλλοι με παρόμοιες εμπειρίες και θέλουν να κάνουν συζήτηση....

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 30 Μάιος 2018, 00:18

tanipteros έγραψε:
30 Μάιος 2018, 00:14
Juno έγραψε:
πίστευε ότι θέλεις....είσαι ελέυθερη εγώ δεν είμαι εδώ για να σε πείσω.... απλά κατέθεσα την εμπειρία μου μπας και υπάρχουν άλλοι με παρόμοιες εμπειρίες και θέλουν να κάνουν συζήτηση....
Ανά διαστήματα μιλάω και εγώ με Αγγελους αν και δεν πολυκαταλαβαινω τη γλωσσα τους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 30 Μάιος 2018, 00:20

Αγις έγραψε:
30 Μάιος 2018, 00:10
Juno έγραψε:

Τις έστειλα, εννοείται!
Mαααα γινονται τέτοια απο τις πεφωτισμένες της γιόγκα.;;;;;
Ναι! Η γιόγκα από μόνη της δεν είναι θέμα.
Ακόμα κάνω, αλλά έχω βρει κάποιους που δεν μου σπάνε τα νεύρα.
Κοίτα, αυτές έβγαζαν λεφτά πριν την κρίση, όχι αστεία. Και αφορολόγητα.
Αλλά όταν μας κόβουν από παντού, ο κόσμος πρέπει να κάνει επιλογές. Δεν θα αφήσει το σπίτι να γίνει λίμνη για να πληρώσει αυτές και όχι τον υδραυλικό ούτε το δόντι του να τον πεθαίνει για να μην πληρώσει οδοντίατρο και να κάνει την εναλλακτική θεραπεία του.
Τις έβλεπα πως ήταν πριν την κρίση και τις είδα και μετά πώς έπεφταν σαν τα κοράκια όταν πίστευαν ότι ο άλλος έχει.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros » 30 Μάιος 2018, 00:20

enaon έγραψε:
29 Μάιος 2018, 23:58
tanipteros έγραψε:
Μου είπε ότι, ξέρει τι έχω κάνει και τίποτα άλλο..... τι νόημα βγάζεις? ποιος είναι?

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 30 Μάιος 2018, 00:23

tanipteros έγραψε:
30 Μάιος 2018, 00:20
Μου είπε ότι, ξέρει τι έχω κάνει και τίποτα άλλο..... τι νόημα βγάζεις? ποιος είναι?
να του τα πεις αναλυτικά τι έκανες, και να του ζητήσεις την γνώμη του, τι πρέπει να πράξεις τώρα κλπ, να το συζητήσετε.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 30 Μάιος 2018, 00:23

tanipteros έγραψε:
30 Μάιος 2018, 00:14
Juno έγραψε:
Ναι, αλλά όχι στο phorum! Σε άλλους χώρους!

Εικόνα
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros » 30 Μάιος 2018, 00:24

enaon έγραψε:
30 Μάιος 2018, 00:23
tanipteros έγραψε:
30 Μάιος 2018, 00:20
να του τα πεις αναλυτικά τι έκανες, και να του ζητήσεις την γνώμη του, τι πρέπει να πράξεις τώρα κλπ, να το συζητήσετε.
το έχω κάνει ήδη....δεν έχω άλλη απάντηση..... :)

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών