Εκείνα τα χρόνια όταν έμενε κάποιος άταφος τον έτρωγαν τα άγρια ζώα και τα όρνεα σε χρόνο μηδέν.
Επειδή λοιπόν δεν ήταν ωραίο το θέαμα ούτε στους ημιάγριους πρόγονούς μας, τους έθαβαν.
.
Σόρρυ μεγάλε.....
Ξέχασα ότι εχεις κάνει καί Πρωτόγονος..... .....καί Μάστερ Ανθρωπολογίας.....
Μετά φυσικά τήν Ανακάλυψη σου τής Πολυνησίας στήν Ασία..... .....
Αραζε καί μή ερεύνα.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Όταν είχε πέσει πανούκλα το 1854 στην Αθήνα και πέθαιναν κατά δεκάδες στους δρόμους, γινόντουσαν συχνά λιτανείες που παρακαλούσαν τον Θεό να σταματήσει την επιδημία.
Αφού δεν έπιαναν οι μεμονωμένες λιτανείες, έγινε μια λιτανεία που πήραν μέρος όλοι οι κληρικοί της Αθήνας και όλοι οι Αθηναίοι.
Μετά από αυτή την λιτανεία η επιδημία άρχισε να υποχωρεί μέχρι που τελείωσε.
δηλαδή ο Θεός υποχώρησε όταν μαζικοποιήθηκε το κίνημα όπως θα έλεγαν και οι κνίτες;
Όταν είχε πέσει πανούκλα το 1854 στην Αθήνα και πέθαιναν κατά δεκάδες στους δρόμους, γινόντουσαν συχνά λιτανείες που παρακαλούσαν τον Θεό να σταματήσει την επιδημία.
Αφού δεν έπιαναν οι μεμονωμένες λιτανείες, έγινε μια λιτανεία που πήραν μέρος όλοι οι κληρικοί της Αθήνας και όλοι οι Αθηναίοι.
δηλαδή ο Θεός υποχώρησε όταν μαζικοποιήθηκε το κίνημα όπως θα έλεγαν και οι κνίτες;
Εγώ περιέγραψα τα γεγονότα όπως τα αναφέρουν οι ιστορικοί.
Τα συμπεράσματα δικά σας, όπως έλεγε και κάποιος εδώ μέσα.
Υπάρχει και η άλλη μέθοδος, χωρίς προσευχές.
Όταν έπεσε πανούκλα στο χωριό Μαραθιά της Κέρκυρας το 1815,
ο Άγγλος διοικητής διέταξε να κάψουν όλα τα σπίτια του χωριού
και εκτέλεση οποιουδήποτε κατοίκου έβγαινε από την καραντίνα της περιοχής.
Η επιδημία σταμάτησε.
Επίκαιρο βίντεο με τα γεγονότα της εποχής της χολέρας στην Αθήνα του 1854.
Ούτε το ένα εκατοστό από αυτά που πέρασαν αυτοί, δεν θα περάσουμε εμείς σήμερα.
Δεν ειναι εκτελεση . Ειναι τραγουδι του Τσιτσανη.
Αυτο κ αλλα διαμαντια ''εκτελεσε'' και κακοποιησε με καθε τροπο ο αποστολος της καταστροφης.
Δυστυχως πολλοι τα γνωριζουν απ αυτον - κανονικα θα επρεπε να καουν οι ηχογραφησεις του.
Οπως καταλαβες ειμαι πολυ ανεκτικος ο ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ θα σε επνιγε με το βρογχο απο Ρε καντινι.
Άγι, με διερμήνευσες επακριβώς και προσυπογράφω ό,τι έγραψες.
Ο Νικολαϊδης είδε φως και μπήκε, προσδίδοντας μαγκιά και κλανιά σε αριστουργηματικά αστικολαϊκά άσματα. Δεδομένου δε ότι στις αρχές ης δεκαετίας του 1970 οι αυθεντικοί 78άρηδες δίσκοι σπάνιζαν, ο τύπος αλώνιζε εν ου παικτοίς...
Τουλάχιστον ο Νταλάρας (όσες επιμέρους αντιρρήσεις μπορεί να έχει κανείς) το έκανε πιο ευπρόσωπα και σεβάσμια...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Κατάλαβες τώρα ;
Μωρέ επιστράτευση
Αυτοί τώρα θα κάνουν υπακοή και θα πέσουν στα γόνατα για προσευχή
Α καλά
Καλύτερα μη το δεις
Γιατί θα το καταλάβεις αλλιώς κι ούτε θα καταλάβεις τη λύση και την αιτία και φυσικά τη προφητεία που όπως όλες έγινε
Έλα νανι ψυχοπαθή. Δεν έχω σκοπό να το δω.
Απάντηση θρησκευτική. Ε καλά κι αυτά προφητευθηκαν. Θα έρθει καιρός που όσους πιστεύουν θα τους λένε παλαβους
Εδώ τον Άγιο Παΐσιο μέσα στο Όρος μοναχοί τον είπαν....με τόσα θαύματα!
Αυτο κ αλλα διαμαντια ''εκτελεσε'' και κακοποιησε με καθε τροπο ο αποστολος της καταστροφης.
Δυστυχως πολλοι τα γνωριζουν απ αυτον - κανονικα θα επρεπε να καουν οι ηχογραφησεις του.
Οπως καταλαβες ειμαι πολυ ανεκτικος ο ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ θα σε επνιγε με το βρογχο απο Ρε καντινι.
Αποστολος ουτε γεννηθηκε ουτε θα ξαναγεννηθεί
Ας το ελπισουμε.
Τον αδικείς τον Νικολαΐδη. Αξιοπρεπείς εκτελέσεις με κλασική λαϊκή ορχήστρα με τρίχορδα μπουζούκια και διχως ντραμς ως επι το πλείστον, την εποχή που άλλοι το είχαν ξεκωλιασει με χαρντροκ σχήματα
Άγι, με διερμήνευσες επακριβώς και προσυπογράφω ό,τι έγραψες.
Ο Νικολαϊδης είδε φως και μπήκε, προσδίδοντας μαγκιά και κλανιά σε αριστουργηματικά αστικολαϊκά άσματα. Δεδομένου δε ότι στις αρχές ης δεκαετίας του 1970 οι αυθεντικοί 78άρηδες δίσκοι σπάνιζαν, ο τύπος αλώνιζε εν ου παικτοίς...
Τουλάχιστον ο Νταλάρας (όσες επιμέρους αντιρρήσεις μπορεί να έχει κανείς) το έκανε πιο ευπρόσωπα και σεβάσμια...
Ετσι
Δεν εχω αντιρρηση για τον ακατανομαστο θα προσθετα ομως το '' ισοπεδωτικα '' - μου ειναι αδιαφορος - δεν εκανα καν το κοπο να γινω μελος της ομαδας '' Δεν μας χεζεις ρε νταλαρα''
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.