.
Βαλε ολο το επεισόδιο στο ντόκυ του Σαγκαν ..

Ειδικα εκεί που μιλάει για Πυθαγορα καί στό χωριό στο καφενείο.....
..
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
αμαν πια μ αυτον τον διαολο. δεν μπορει να του παιξει επιτελους μια μπουφλα ο θεος να τον στειλει στον αγυριστο; κουλος ειναι;lonelyrider έγραψε: ↑27 Μαρ 2020, 23:08Πάντως είναι πολύ ευφάνταστοι οι τρόποι που ο διάβολος παραπλανά τα αφελή μυαλά.
Δε θα μπω καν στο κόπο να απαντήσω στα επιεικώς γελοία ερωτήματα του νηματοθέτη.
Ο Θεός είναι αγάπη. Ο Θεός είναι αγαθός. Κι αυτά ισχύουν αιωνίως.
Για όλα τ άλλα θα πάρουν τις απαντήσεις τους οι άνθρωποι όταν θα ρθει η ώρα. Και τότε θα ντροπιαστούν όσοι Τον εβλασφήμησαν.
παιζει καμμια καλη θεσουλα στο σχημα τωρα που εχομε κεσατια;sys3x έγραψε: ↑27 Μαρ 2020, 23:37
Ελάτε ρε μαλάκες να βάλουμε μπροστά το θεϊκό μου πρότζεκτ (έχω ήδη έτοιμο κατοχυρωμένο κανάλι στο γιου του), να κάνουμε μια καινούργια σύγχρονη θρησκεία για τον μέσο δυτικό άνθρωπο, θα χεστούμε στο φράγκο, όλα αφορολόγητα.
Φαντάζεσαι ρε τον φος αρχιεπίσκοπο, εσένα προφήτη, τον Λοξίας πρωτοσύγκελο(;) , σκέψου το.
εισαι κακος.
Παρακαλώ να τοποθετηθεί η bluerose.Μαύρο Πρόβατο έγραψε: ↑27 Μαρ 2020, 22:181. Αφου η Δημιουργια του Ανθρωπου ηταν το βασικο σχεδιο του Θεου τοτε γιατι χρειαστηκαν να περασουν τοσα εκατομμυρια χρονια μεχρι να τον δημιουργησει; Προηγηθηκαν τριλοβιτες, τους εξαφανισε for some reason. Προηγηθηκαν οι ποστοσουχοι, τους εξαφανισε. Προηγηθηκαν οι δεινοσαυροι (που καθισαν στην Γη γυρω στα 150 εκατομμυρια χρονια) , τους εξαφανισε και αυτους. Προηγηθηκαν οι Φοροραχιδες, τις εξαφανισε και αυτες. Προηγηθηκαν οι μεγαλοδοντες, τους εξαφανισε. Και ρωταω εγω με το ταπεινο μου μυαλο, ποιο το νοημα; Ποιος ο λογος να τα δημιουργησει ολα αυτα και να τα αφησει να υπαρξουν τοσα εκατομμυρια χρονια (οταν ο ανθρωπος σαν ειδος υπαρχει μονο 100.000 χρονια) αφου τα εξαφανισε; Μετανιωσε που τα δημιουργησε; Κανει ο Θεος σφαλματα; Δεν μπορεσε να τα προστατεψει; Η απλα ολα ειναι μια τεραστια συνομωσια των σατανικων δυτικων επιστημονων και τα απολιθωματα ειναι εργα του διαβολου και η Γη εχει ηλικια 7500 χρονια (που θα ελεγε και μια ψυχη του πχωρουμ);
2. Αφου ο Ανθρωπος ειναι το τελειοτερο δημιουργημα του Θεου τοτε ο πλανητης μας θα πρεπει να ειναι ο τελειοτερος ολων. Θα πρεπει να ειναι ο μοναδικος με νερο, οξυγονο, ιδανικη θερμοκρασια κλπ. Πως εξηγουνται τοτε αυτοι οι πλανητες;
https://www.iefimerida.gr/news/185769/a ... s-planites. Ποιο το νοημα να φτιαξει ο Θεος πλανητες ομοιους με την Γη εαν δεν υπαρχει ζωη σε αυτους; Και αν υπαρχει ειναι νοημουσα; Εχει εμφανιστει ο Χριστος σε αυτην; Τι λεει η Εκκλησια για το θεμα;
3. Γιατι το συμπαν ειναι τοσο μεγαλο; Πραγματικα εχεις εναν μικροσκοπικο πλανητη ο οποιος ανηκει σε ενα ηλιακο συστημα μιας κυριολεκτικα ασημαντης γωνιας του γαλαξια μας μιας κυριολεκτικα ασημαντης γωνιας του συμπαντος μας το οποιο διαρκως διαστελλεται και γινεται ολο και μεγαλυτερο... Γιατι;
Ποιο το νοημα οταν η μοναδικη σου δημιουργια συμφωνα με το ιδιο το best seller μυθιστορημα σου ειναι επανω στον πλανητη Γη;
Αυτα τα ερωτηματα ειναι μονο ελαχιστα απο αυτα που με κανουν να μην πιστευω στον (χριστιανικο) Θεο...
hellegennesNandrosΑσεβαστος, προσθεστε ο,τι θελετε.
Φυσικά!Ασέβαστος έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 11:47παιζει καμμια καλη θεσουλα στο σχημα τωρα που εχομε κεσατια;sys3x έγραψε: ↑27 Μαρ 2020, 23:37
Ελάτε ρε μαλάκες να βάλουμε μπροστά το θεϊκό μου πρότζεκτ (έχω ήδη έτοιμο κατοχυρωμένο κανάλι στο γιου του), να κάνουμε μια καινούργια σύγχρονη θρησκεία για τον μέσο δυτικό άνθρωπο, θα χεστούμε στο φράγκο, όλα αφορολόγητα.
Φαντάζεσαι ρε τον φος αρχιεπίσκοπο, εσένα προφήτη, τον Λοξίας πρωτοσύγκελο(;) , σκέψου το.
Αφελες μυαλο εισαι εσυ Ταλιμπαν χριστιανε!lonelyrider έγραψε: ↑27 Μαρ 2020, 23:08Πάντως είναι πολύ ευφάνταστοι οι τρόποι που ο διάβολος παραπλανά 1.τα αφελή μυαλά.
2.Δε θα μπω καν στο κόπο να απαντήσω στα επιεικώς γελοία ερωτήματα του νηματοθέτη.
Ο Θεός είναι αγάπη. Ο Θεός είναι αγαθός. Κι αυτά ισχύουν αιωνίως.
Για όλα τ άλλα θα πάρουν τις απαντήσεις τους οι άνθρωποι όταν θα ρθει η ώρα. Και τότε θα ντροπιαστούν όσοι Τον εβλασφήμησαν.
Δεν διάβασα τίποτα από αυτάJuno έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 12:13Παρακαλώ να τοποθετηθεί η bluerose.Μαύρο Πρόβατο έγραψε: ↑27 Μαρ 2020, 22:181. Αφου η Δημιουργια του Ανθρωπου ηταν το βασικο σχεδιο του Θεου τοτε γιατι χρειαστηκαν να περασουν τοσα εκατομμυρια χρονια μεχρι να τον δημιουργησει; Προηγηθηκαν τριλοβιτες, τους εξαφανισε for some reason. Προηγηθηκαν οι ποστοσουχοι, τους εξαφανισε. Προηγηθηκαν οι δεινοσαυροι (που καθισαν στην Γη γυρω στα 150 εκατομμυρια χρονια) , τους εξαφανισε και αυτους. Προηγηθηκαν οι Φοροραχιδες, τις εξαφανισε και αυτες. Προηγηθηκαν οι μεγαλοδοντες, τους εξαφανισε. Και ρωταω εγω με το ταπεινο μου μυαλο, ποιο το νοημα; Ποιος ο λογος να τα δημιουργησει ολα αυτα και να τα αφησει να υπαρξουν τοσα εκατομμυρια χρονια (οταν ο ανθρωπος σαν ειδος υπαρχει μονο 100.000 χρονια) αφου τα εξαφανισε; Μετανιωσε που τα δημιουργησε; Κανει ο Θεος σφαλματα; Δεν μπορεσε να τα προστατεψει; Η απλα ολα ειναι μια τεραστια συνομωσια των σατανικων δυτικων επιστημονων και τα απολιθωματα ειναι εργα του διαβολου και η Γη εχει ηλικια 7500 χρονια (που θα ελεγε και μια ψυχη του πχωρουμ);
2. Αφου ο Ανθρωπος ειναι το τελειοτερο δημιουργημα του Θεου τοτε ο πλανητης μας θα πρεπει να ειναι ο τελειοτερος ολων. Θα πρεπει να ειναι ο μοναδικος με νερο, οξυγονο, ιδανικη θερμοκρασια κλπ. Πως εξηγουνται τοτε αυτοι οι πλανητες;
https://www.iefimerida.gr/news/185769/a ... s-planites. Ποιο το νοημα να φτιαξει ο Θεος πλανητες ομοιους με την Γη εαν δεν υπαρχει ζωη σε αυτους; Και αν υπαρχει ειναι νοημουσα; Εχει εμφανιστει ο Χριστος σε αυτην; Τι λεει η Εκκλησια για το θεμα;
3. Γιατι το συμπαν ειναι τοσο μεγαλο; Πραγματικα εχεις εναν μικροσκοπικο πλανητη ο οποιος ανηκει σε ενα ηλιακο συστημα μιας κυριολεκτικα ασημαντης γωνιας του γαλαξια μας μιας κυριολεκτικα ασημαντης γωνιας του συμπαντος μας το οποιο διαρκως διαστελλεται και γινεται ολο και μεγαλυτερο... Γιατι;
Ποιο το νοημα οταν η μοναδικη σου δημιουργια συμφωνα με το ιδιο το best seller μυθιστορημα σου ειναι επανω στον πλανητη Γη;
Αυτα τα ερωτηματα ειναι μονο ελαχιστα απο αυτα που με κανουν να μην πιστευω στον (χριστιανικο) Θεο...
το ακριβως αντιθετο συμβαινει.
Στον πλανήτη γη έζησαν συνολικά μέχρι και σήμερα 110 δις άνθρωποι.(δεν είναι δικό μου το νούμερο)Μαύρο Πρόβατο έγραψε: ↑27 Μαρ 2020, 22:181. Αφου η Δημιουργια του Ανθρωπου ηταν το βασικο σχεδιο του Θεου τοτε γιατι χρειαστηκαν να περασουν τοσα εκατομμυρια χρονια μεχρι να τον δημιουργησει; Προηγηθηκαν τριλοβιτες, τους εξαφανισε for some reason. Προηγηθηκαν οι ποστοσουχοι, τους εξαφανισε. Προηγηθηκαν οι δεινοσαυροι (που καθισαν στην Γη γυρω στα 150 εκατομμυρια χρονια) , τους εξαφανισε και αυτους. Προηγηθηκαν οι Φοροραχιδες, τις εξαφανισε και αυτες. Προηγηθηκαν οι μεγαλοδοντες, τους εξαφανισε. Και ρωταω εγω με το ταπεινο μου μυαλο, ποιο το νοημα; Ποιος ο λογος να τα δημιουργησει ολα αυτα και να τα αφησει να υπαρξουν τοσα εκατομμυρια χρονια (οταν ο ανθρωπος σαν ειδος υπαρχει μονο 100.000 χρονια) αφου τα εξαφανισε; Μετανιωσε που τα δημιουργησε; Κανει ο Θεος σφαλματα; Δεν μπορεσε να τα προστατεψει; Η απλα ολα ειναι μια τεραστια συνομωσια των σατανικων δυτικων επιστημονων και τα απολιθωματα ειναι εργα του διαβολου και η Γη εχει ηλικια 7500 χρονια (που θα ελεγε και μια ψυχη του πχωρουμ);