Αγαπημένοι στίχοι από Παλαιά Διαθήκη

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Αγαπημένοι στίχοι από Παλαιά Διαθήκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 25 Οκτ 2018, 21:19

Jim Beam 2 έγραψε:
25 Οκτ 2018, 21:14
Nandros έγραψε:
25 Οκτ 2018, 20:51
'
Άλλο παράδειγμα από τον ταλίμπάνο, που έχει την συνήθεια να ανακατεύει οικογένειες στις ταλιμπανιές του:

αθεοι μανούλες.jpg

.
Με συγκίνησες βρε μπαγάσα... :smt023

Μήπως έχεις και τους δημόσιους εξευτελισμούς του Αλφα ή τους δικούς σου αποθηκευμένους?

Δεν καλείς και τους καθοδηγητές της παρέας σας να θυμηθούμε τα παλιά?
Δλδ θεωρεις πως εξευτέλισες την υλιστική θεωρια με το ανέκδοτο με τους νευρώνες και τις μανουλες; :smt005:
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη

Άβαταρ μέλους
Jim Beam 2
Phorum.gr user: Jim Beam 2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jim Beam 2 » 25 Οκτ 2018, 21:27

μίστερ μαξ έγραψε:
25 Οκτ 2018, 21:19
Δλδ θεωρεις πως εξευτέλισες την υλιστική θεωρια με το ανέκδοτο με τους νευρώνες και τις μανουλες; :smt005:
Να το πάρουμε από την αρχή.

Είσαι Υλιστής?
‘We lifted him from the cockpit, and laid him on the ground. As we did so he sighed, and although I am totally agnostic, I felt his soul departed at that moment.’- Sid Watkins, the FIA’s medical director for Ayrton Senna's death

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 25 Οκτ 2018, 21:29

Jim Beam 2 έγραψε:
25 Οκτ 2018, 21:27
μίστερ μαξ έγραψε:
25 Οκτ 2018, 21:19
Να το πάρουμε από την αρχή.

Είσαι Υλιστής?
Ναι! :smt023

Άβαταρ μέλους
Jim Beam 2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jim Beam 2 » 25 Οκτ 2018, 21:48

μίστερ μαξ έγραψε:
25 Οκτ 2018, 21:29
Nice! :smt023

Δώσε μου με λίγα λόγια τον πυρήνα της Υλιστικής Θεωρίας που θεωρείς ως ορθή θεωρία και εξηγούσα τα πάντα.
Δε με νοιάζει να κάνεις και copy-paste απ'όπου θέλεις αρκεί να σε εκφράζει αυτό θα παρουσιάσεις ώστε να είσαι έτοιμος να το υπερασπιστείς λέξη προς λέξη.
‘We lifted him from the cockpit, and laid him on the ground. As we did so he sighed, and although I am totally agnostic, I felt his soul departed at that moment.’- Sid Watkins, the FIA’s medical director for Ayrton Senna's death

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 25 Οκτ 2018, 22:04

Jim Beam 2 έγραψε:
25 Οκτ 2018, 21:48
μίστερ μαξ έγραψε:
25 Οκτ 2018, 21:29
Nice! :smt023

Δώσε μου με λίγα λόγια τον πυρήνα της Υλιστικής Θεωρίας που θεωρείς ως ορθή θεωρία και εξηγούσα τα πάντα.
Δε με νοιάζει να κάνεις και copy-paste απ'όπου θέλεις αρκεί να σε εκφράζει αυτό θα παρουσιάσεις ώστε να είσαι έτοιμος να το υπερασπιστείς λέξη προς λέξη.
Για δεν ανοιγεις καινουργιο νήμα να τα συζητησουμε εκει; :smt023

Άβαταρ μέλους
Jim Beam 2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jim Beam 2 » 25 Οκτ 2018, 22:07

Ανοιξε το εσύ και γράψε το εισαγωγικό σημείωμα ώστε να ξεκινήσουμε από εκεί.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 25 Οκτ 2018, 22:30

Jim Beam 2 έγραψε:
25 Οκτ 2018, 22:07
Ανοιξε το εσύ και γράψε το εισαγωγικό σημείωμα ώστε να ξεκινήσουμε από εκεί.
Υλισμός

Άβαταρ μέλους
Alphabet
Phorum.gr user: Alphabet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alphabet » 25 Οκτ 2018, 22:33

Jim Beam 2 έγραψε:
24 Οκτ 2018, 20:20
Μιλάει ξεκάθαρα για την τιμωρία του ΘΑΝΑΤΟΥ που δεν "μεταβιβάζεται" από γονιό σε παιδί ή από παιδί σε γονιό. ΑΝ κάποιος είναι να τιμωρηθεί με την ποινή του ΘΑΝΑΤΟΥ θα πρόκειται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΙΕΣ που θα πρέπει να είναι τόσο σοβαρές ώστε να του επιφέρουν το ΘΑΝΑΤΟ.
Ρε φουκαρα Τζανετακο, που βγαζεις και γλωσσα :smt005: τι γραφει το "ιερο" σου παραμυθι;
Σκοτωνει ο θεος σου τα παιδια για αμαρτιες των γονεων ή δεν μεταβιβάζεται από γονιό σε παιδί η τιμωρια του θανατου, αλλα τιμωρειται με θανατο το παιδι αποκλειστικα για τις δικες του αμαρτιες οπως εγραψες απο πανω;

1) Β Βασ. 12,13-14 "καὶ εἶπε Δαυὶδ τῷ Νάθαν· ἡμάρτηκα τῷ Κυρίῳ. καὶ εἶπε Νάθαν πρὸς Δαυίδ· καὶ Κύριος παρεβίβασε τὸ ἁμάρτημά σου, οὐ μὴ ἀποθάνῃς·πλὴν ὅτι παροργίζων παρώργισας τοὺς ἐχθροὺς Κυρίου ἐν τῷ ῥήματι τούτῳ, καί γε ὁ υἱός σου ὁ τεχθείς σοι θανάτῳ ἀποθανεῖται.

2) Ησαιας 14:21 "...ἑτοίμασον τὰ τέκνα σου σφαγῆναι ταῖς ἁμαρτίαις τοῦ πατρὸς αὐτῶν.."

3) Τα πρωτοτοκα των Αιγυπτιων.

4) Τα μωρα/παιδια στα Σοδομα.

Θελεις και συζητηση τρομαρα σου. :smt005:
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 25 Οκτ 2018, 22:49

'
Οι κανονισμοί εδώ αναφέρουν και προσβολές σε τρίτους.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Jim Beam 2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jim Beam 2 » 25 Οκτ 2018, 22:57

Alphabet έγραψε:
25 Οκτ 2018, 22:33

1) Β Βασ. 12,13-14 "καὶ εἶπε Δαυὶδ τῷ Νάθαν· ἡμάρτηκα τῷ Κυρίῳ. καὶ εἶπε Νάθαν πρὸς Δαυίδ· καὶ Κύριος παρεβίβασε τὸ ἁμάρτημά σου, οὐ μὴ ἀποθάνῃς·πλὴν ὅτι παροργίζων παρώργισας τοὺς ἐχθροὺς Κυρίου ἐν τῷ ῥήματι τούτῳ, καί γε ὁ υἱός σου ὁ τεχθείς σοι θανάτῳ ἀποθανεῖται.

2) Ησαιας 14:21 "...ἑτοίμασον τὰ τέκνα σου σφαγῆναι ταῖς ἁμαρτίαις τοῦ πατρὸς αὐτῶν.."

Πω πω θανατικό που έπεσε!!!!
Επειδή επανέρχεσαι σε ήδη σχολιάσμενα κείμενα ή σε κείμενα που λένε άλλα και καταλαβαίνεις άλλα ας πάμε στην ουσία.

Δεν μου λες, συνεχίζει και στις μέρες μας να σκοτώνει παιδιά για τις αμαρτίες των γονέων τους ή ως ανύπαρκτος κατ'εσέ την έχουν γλυτώσει τα παιδάκια?

Και αν κατάλαβα καλά κατηγορείς τους Χριστιανούς για κάτι που κατ'εσέ πιστεύουν (δηλ. σκοτώνει ο Θεός τα παιδιά από τις αμαρτίες των γονιών) ενω στην πραγματικότητα ζούνε μια χαρά καθώς δεν υπάρχει Θεός?

Πρόσεξε την κατάστασή σου. Ο Θεός αν και ανύπαρκτος σας παρουσιάστηκε από κάποιους γιδοβοσκούς όχι μόνο ως υπαρκτός αλλά ΚΑΙ απόλυτα κακός και διεστραμένος και τρισεκατομμύρια κόσμου από τότε εως σήμερα τον πιστεύετε και τον λατρεύετε!

Βγάζεις περισσότερο γέλιο από την τελευταία φορά πριν εξαφανιστείς... :smt005::smt005::smt005:

Άβαταρ μέλους
Alphabet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alphabet » 25 Οκτ 2018, 23:26

Jim Beam 2 έγραψε:
25 Οκτ 2018, 22:57
Alphabet έγραψε:

Πω πω θανατικό που έπεσε!!!!
Επειδή επανέρχεσαι σε ήδη σχολιάσμενα κείμενα ή σε κείμενα που λένε άλλα και καταλαβαίνεις άλλα ας πάμε στην ουσία.

Δεν μου λες, συνεχίζει και στις μέρες μας να σκοτώνει παιδιά για τις αμαρτίες των γονέων τους ή ως ανύπαρκτος κατ'εσέ την έχουν γλυτώσει τα παιδάκια?

Και αν κατάλαβα καλά κατηγορείς τους Χριστιανούς για κάτι που κατ'εσέ πιστεύουν (δηλ. σκοτώνει ο Θεός τα παιδιά από τις αμαρτίες των γονιών) ενω στην πραγματικότητα ζούνε μια χαρά καθώς δεν υπάρχει Θεός?

Πρόσεξε την κατάστασή σου. Ο Θεός αν και ανύπαρκτος σας παρουσιάστηκε από κάποιους γιδοβοσκούς όχι μόνο ως υπαρκτός αλλά ΚΑΙ απόλυτα κακός και διεστραμένος και τρισεκατομμύρια κόσμου από τότε εως σήμερα τον πιστεύετε και τον λατρεύετε!

Βγάζεις περισσότερο γέλιο από την τελευταία φορά πριν εξαφανιστείς... :smt005::smt005::smt005:
Βρε ασε την αστεια τεχνικη σου της σουπιας ... :lol:
Η συζητηση πριν πρωτοαπαντησεις στο νημα σαινι μου, ηταν αν συμφωνα με την Γραφη ο θεος σου σκοτωνει παιδια για τις αμαρτιες των γονεων.

Εσυ εγραψες το εξης αμιμητο..
Jim Beam 2 έγραψε:
Μιλάει ξεκάθαρα για την τιμωρία του ΘΑΝΑΤΟΥ που δεν "μεταβιβάζεται" από γονιό σε παιδί ή από παιδί σε γονιό. ΑΝ κάποιος είναι να τιμωρηθεί με την ποινή του ΘΑΝΑΤΟΥ θα πρόκειται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΙΕΣ που θα πρέπει να είναι τόσο σοβαρές ώστε να του επιφέρουν το ΘΑΝΑΤΟ.
Τι λεει λοιπον το παραμυθακι σου συμφωνα με τα παραδειγματα που σου εδωσα; Σκοτωνει αθωα παιδια για τις αμαρτιες των γονιων τους ή οχι;
Εγραψες πατατα, ως συνηθως βεβαια, ή οχι;
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.

Άβαταρ μέλους
Jim Beam 2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jim Beam 2 » 25 Οκτ 2018, 23:55

Alphabet έγραψε:
25 Οκτ 2018, 23:26
Τι λεει λοιπον το παραμυθακι σου συμφωνα με τα παραδειγματα που σου εδωσα; Σκοτωνει αθωα παιδια για τις αμαρτιες των γονιων τους ή οχι;
Σου απάντησα στο αρχικό χωρίο που δεν το έφερες σε μένα και δεν επανήλθες.
Μου έφερες δεύτερο χωρίο και σου απάντησα εδώ
Jim Beam 2 @ Αγαπημένοι στίχοι από Παλαιά Διαθήκη

Σου έφερα και δικό μου παράδειγμα αμέσως μετά και πάλι δεν τοποθετήθηκες.

Ηρθες και μου επανέφερες το δεύτερο χωρίο και ένα τρίτο μαζί με κάτι γενικόλογα.

Σου απάντησα συνολικά για ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σκεπτικό σου και έρχεσαι και μου λες ότι δεν απαντώ!!!!

Ευτυχώς που γνωρίζω από παλιά την τεχνική σου.

Απάντησε σε πρώτο χωρίο, δεύτερο χωρίο, στο παράδειγμά μου και στη συνολική μου τοποθέτηση και αν πιστεύεις ότι έχεις όρεξη φέρε και τα υπόλοιπα χωρία.

Αν και εγώ στη θέση σου θα ήμουν ευχαριστημμένος που ζούνε τα παιδάκια και δεν τα τιμωρεί ο Θεός με θάνατο για τις αμαρτίες των γονιών τους αφού είναι ανύπαρκτος και θα πήγαινα για υπνο από το να μιλάω σε ανθρώπους που πιστεύουν σε ανύπαρκτο μεν κακιασμένο δε Θεό!

jey_pap
Phorum.gr user: j_pap

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jey_pap » 26 Οκτ 2018, 00:56

Alphabet έγραψε:
Jim Beam 2 έγραψε:
.................................................
Σκοτωνει ο θεος σου τα παιδια για αμαρτιες των γονεων ή δεν μεταβιβάζεται από γονιό σε παιδί η τιμωρια του θανατου, αλλα τιμωρειται με θανατο το παιδι αποκλειστικα για τις δικες του αμαρτιες οπως εγραψες απο πανω;
( Πού φαίνεται στο κείμενο να σκοτώνει ο Θ. παιδιά; Το πολύ πολύ να προφητεύει μέσω προφητών τις συνέπειες της απόσυρσης της Πρόνοιάς Του.)

Ό,που η Πρόνοια του Θεού εμποδίζεται λόγω αμαρτιών, τόσο οι άνθρωποι που αμαρτάνουν, όσο και τα συγγενικά πρόσωπα κάθε ηλικίας που συνδέονται με τα αμαρτήματα αυτά εκτίθενται σε κινδύνους γιατί μένουν χωρίς να τους σκεπάζει η Πρόνοιά Του.

2) Ησαιας 14:21 "...ἑτοίμασον τὰ τέκνα σου
(τα τέκνα του Βασιλιά των Βαβυλωνίων) σφαγῆναι ταῖς ἁμαρτίαις τοῦ πατρὸς αὐτῶν.." Μένουν κι εδώ εκτεθειμένα σε κινδύνους από διάφορα περιστατικά που τα προφητεύει μέσω προφητώνχωρίς την Πρόνοια του Θεού

(Εξοδος 11,4...7 εκτός από την απειλή του Μωυσή, δε γράφει αν πραγματοποιήθηκε η απειλή από τον Θεό.)

(Δώστε στοιχεία)

......................
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jey_pap την 26 Οκτ 2018, 01:14, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»

Άβαταρ μέλους
Alphabet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alphabet » 26 Οκτ 2018, 00:58

Jim Beam 2 έγραψε:
25 Οκτ 2018, 23:55
Alphabet έγραψε:
25 Οκτ 2018, 23:26
Σου απάντησα στο αρχικό χωρίο που δεν το έφερες σε μένα και δεν επανήλθες.
Μου έφερες δεύτερο χωρίο και σου απάντησα εδώ
Jim Beam 2 @ Αγαπημένοι στίχοι από Παλαιά Διαθήκη

Σου έφερα και δικό μου παράδειγμα αμέσως μετά και πάλι δεν τοποθετήθηκες.

Ηρθες και μου επανέφερες το δεύτερο χωρίο και ένα τρίτο μαζί με κάτι γενικόλογα.

Σου απάντησα συνολικά για ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σκεπτικό σου και έρχεσαι και μου λες ότι δεν απαντώ!!!!

Ευτυχώς που γνωρίζω από παλιά την τεχνική σου.

Απάντησε σε πρώτο χωρίο, δεύτερο χωρίο, στο παράδειγμά μου και στη συνολική μου τοποθέτηση και αν πιστεύεις ότι έχεις όρεξη φέρε και τα υπόλοιπα χωρία.

Αν και εγώ στη θέση σου θα ήμουν ευχαριστημμένος που ζούνε τα παιδάκια και δεν τα τιμωρεί ο Θεός με θάνατο για τις αμαρτίες των γονιών τους αφού είναι ανύπαρκτος και θα πήγαινα για υπνο από το να μιλάω σε ανθρώπους που πιστεύουν σε ανύπαρκτο μεν κακιασμένο δε Θεό!
Σαχλαμαρες γραφεις ως συνηθως και προσπαθεις με την μεθοδο της σουπιας να αλλαξεις το θεμα.

Εγραψες:
Jim Beam 2 έγραψε:
Η ερωτηση μου, που αποφευγεις να απαντησεις ειναι πολυ απλη. Πιστευεις ακομα μετα τα παραδειγματα που σου εφερα οτι ο θεος της ΠΔ δεν σκοτωνει παιδια για τις αμαρτιες των γονιων τους ή εγραψες μια πατατα γιατι δεν εχεις ιδεα τι πραγματικα γραφει η Γραφη σου;

Αν μετα τα παραδειγματα πιστευεις ακομα οτι ο θεος σου (κατα την Γραφη) δεν σκοτωνει παιδια για αμαρτιες αλλων, ιδου το πεδιο. Δικαιολογησε την αποψη σου.
Θα μου πεις, ποτε μπορεσες να δικαιολογησεις μια αποψη σου απο το παραμυθακι για να το κανεις και τωρα.
Χαμενος χρονος εισαι βρε κακομοιρη.

Άβαταρ μέλους
Jim Beam 2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jim Beam 2 » 26 Οκτ 2018, 01:21

Alphabet έγραψε:
26 Οκτ 2018, 00:58
Η ερωτηση μου, που αποφευγεις να απαντησεις ειναι πολυ απλη. Πιστευεις ακομα μετα τα παραδειγματα που σου εφερα οτι ο θεος της ΠΔ δεν σκοτωνει παιδια για τις αμαρτιες των γονιων τους ή εγραψες μια πατατα γιατι δεν εχεις ιδεα τι πραγματικα γραφει η Γραφη σου;

Αν μετα τα παραδειγματα πιστευεις ακομα οτι ο θεος σου (κατα την Γραφη) δεν σκοτωνει παιδια για αμαρτιες αλλων, ιδου το πεδιο. Δικαιολογησε την αποψη σου.
Θα μου πεις, ποτε μπορεσες να δικαιολογησεις μια αποψη σου απο το παραμυθακι για να το κανεις και τωρα.
Χαμενος χρονος εισαι βρε κακομοιρη.
Καλά ούτε κλικ δεν μπορείς να κάνεις?

Αντε σου κάνω copy paste την απάντηση μου

"

Πάμε και στις....αιτιάσεις σου φέρνοντας καινούριο χωρίο (ακόμα πιο ξεκάθαρο από το πρώτο!) αφού μάλλον (?) κατάλαβες την πρώτη σου παπαριά με το προηγούμενο χωρίο καθώς δεν επανήλθες με....αντεπιχειρήματα.
Alphabet έγραψε:
25 Οκτ 2018, 00:06
Ησαιας 14:21 "...ἑτοίμασον τὰ τέκνα σου σφαγῆναι ταῖς ἁμαρτίαις τοῦ πατρὸς αὐτῶν.."
Αντε, καλη αρχη.:smt005:
Αν ο πατέρας σου έρθει να ξεκάνει τον πατέρα μου ή ξεκίνησε άδικο πόλεμο με τη φυλή μου κτλ κτλ και εγώ ή η φυλή μου στείλει στο διάολο εσένα και τον πατέρα σου και όλο σου το σόι ΔΕΝ είναι ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ αλλά από τη λαλακία του πατέρα σου!
Οπως λέει και το χωρίο ο πατέρας σου προετοίμασε το έδαφος για να πεθάνεις εσύ!

Τι είναι το τόσο δύσκολο που δεν καταλαβαίνεις???

Αν λοιπόν σε προστάτευε ο Θεός θα είχες και τσάμπα bodyguard βρε μπαγάσα!!!! :smt005:

Πες μου ότι είσαι και ταληροφονιάς! :smt005:

Ελα τώρα, σίγουρα θα έχεις και κάποιο πιο δυσνόητο χωρίο που θα καλύπτει την πνευματική σου αδυναμία στην κατανόηση του γραπτού λόγου!

Για προσπάθησε λίγο καλύτερα πριν εξαφανιστείς ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!

"

Σου έφερα και το εξής παράδειγμα

"

Αλλο παράδειγμα Αλφα εκτός χωρίων Βίβλου για να σου είναι κάπως πιο κατανοητό (?) και για να γελάσουμε ακόμα μια φορά δημοσίως με την πνευματική σου ανεπάρκεια σε περίπτωση που επανέλθεις στο ίδιο ζήτημα.

Ο πατέρας σου ξενοπηδάει και τον έπιασες στα πράσσα. Για να σου κλείσει το στόμα πριν τα ξεράσεις στη μάνα σου και για να σου χρυσώσει το χάπι σου παίρνει μια Ferrari ενώ οδηγικά (όπως και πνευματικά) είσαι ανάπηρος και κουλομαρίας.
Με το που την παίρνεις πας και στουκάρεις και σκοτώνεσαι!

Πες μου ότι σε τιμώρησε ο Θεός για τη μοιχεία του πατέρα σου με την ποινή του θανάτου.... :smt005::smt005::smt005:

"

Τοποθετήσου πρώτα και ύστερα φέρε και άλλα χωρία, οκ?

Να Λόλα ένα μήλο!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών