Τί γράφεις άνθρωπε;
Σε ποιον αιώνα ζεις; Ούτε έναν στου 10.000 δεν θα βρτεις πουθ να τηρεί ευλαβικά αυτά που αναφέρεις.
.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Τί γράφεις άνθρωπε;
Μόνιμοι και νόμιμοι μουσλίμ στην Ελλάδα σε ικανό αριθμό είναι οι Πομάκοι.
Σου εξηγησα εδω. Alphabet @ Ερώτηση προς άθεους
Δε μίλησες συγκεκριμένα εκεί για τις αντιφάσεις, για αυτό ρώτησα.Alphabet έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 19:15Σου εξηγησα εδω. Alphabet @ Ερώτηση προς άθεους
Παντα ομως ημουν fan της λογικης.
Ειναι παρα πολλες, καποια αλλη στιγμη ισως.geospun έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 19:51Δε μίλησες συγκεκριμένα εκεί για τις αντιφάσεις, για αυτό ρώτησα.Alphabet έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 19:15Σου εξηγησα εδω. Alphabet @ Ερώτηση προς άθεους
Δεν χρειάζεται πολλές, αρκεί κάποιος να διαβάσει την Γένεσι.Alphabet έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 20:36Ειναι παρα πολλες, καποια αλλη στιγμη ισως.geospun έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 19:51Δε μίλησες συγκεκριμένα εκεί για τις αντιφάσεις, για αυτό ρώτησα.Alphabet έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 19:15Σου εξηγησα εδω. Alphabet @ Ερώτηση προς άθεους
Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει αγαπητε εν Χριστω αδελφε ΝανδροNandros έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 18:21Έχε υπόψη σου πως οι συντριπτική πλειοψηφία των χριστιανών αυτά ακριβώς πιστεύουν. Μόνο οι πραγματικά ψαγμένοι - 0,00χ% - πιστεύουν άλλα.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑10 Νοέμ 2018, 21:56Ναι, βέβαια. Αν πιστεύει κανείς ότι Κόλαση σημαίνει καζάνια και Παράδεισος δεντράκια και πουλιά που κελαηδούν, τότε είναι ηλίθιος. Όντως!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑10 Νοέμ 2018, 21:52απλα οσο μεγαλωνα θεωρουσα πως να πιστευεις πως υπαρχει κολαση, παραδεισος,κλπ, πρεπει να εισαι πολύ ηλίθιος. θα πεθανουμε και θα είναι όπως πριν να γεννηθούμε. end of story. η ζωη είναι μικρη για να την σπαταλας σε τέτοιες παρανοικες μπουρδες, που πολλες φορες καταληγουν να είναι κοστοβόρες και επικίνδυνες.
Αν σε διαβάσει ο ΓΓ χάθηκες φουκαρά μου!
.
Μιλάει και ο εγκεφαλοπλυμένος χριστιανός! Ποια διαφορά έχετε από αυτούς που κοροϊδεύεις;
Χάθηκε και το emoticon με την μακακία και την γλυτώνεις! :ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 07:36Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει αγαπητε εν Χριστω αδελφε Νανδρο
Αρκει να τα πιιστευει και να τα λεει κυριως στους διπλα του,στους συγγενεις και τους φιλους και και οχι να κανει μονο τον διαδυκτιακο μαγκα
You know what i mean;
Φανταζομαι αν ο φιλος αποκαλει συγγενεις και φιλους συνεχως ηλιθιους που πιστευουν σε παρανοικες μπουρδες μαλλον δεν εχει πολλους φιλους και πιθανον να τον εχουν αποκυρηξει και οι συγγενεις,η τους εχει απκυρηξει αυτος.Ποιος αλλωστε θελει να εχει σχεσεις με ηλιθιους που πιστευουν σε παρανοικες μπουρδες;
Αλλος ενας που δεν μπορει απλα να εχει τα πιστευω του και να μην αχολειται με τα πιστευω των αλλων
Πρεπει σωνει και καλα να τους προσβαλλει(διαδυκτιακα τουλαχιστον)
Για την live αντιμετωπιση διατηρω τις δικαιολογημενες μου αμφιβολιες
Εγώ αυτό το ονομάζω ασπρόμαυρη σκέψη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 14:42Σαφώς και εξυπηρετεί άλλους σκοπούς.
Για να λέμε λοιπόν τα πράγματα με το όνομα τους, το βασικό ζητούμενο των "άθεων" αγχωμένων είναι να καταχωρηθούν οι ανόητοι (τί άλλο;) ένθεοι στο πακετάκι του εθνολαϊκισμού, έτσι δεν είναι;
Και ακριβώς γι' αυτό βλέπεις και τα εκσυγχρονισμένα παρτάλια να συντάσσονται περιχαρή στο φανκλαμπ του συγκροτήματος "ουνοράμα".
Φοβερή σχολή σύγχρονης σκέψης, δε λέω.
Γεια σου geospun,
Δικέ μου!chris έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 20:41Γεια σου geospun,
Θα απαντήσω ειλικρινά. Ο πατέρας μου έψελνε και ακόμα ψέλνει αλλά ιδιαίτερα ένθεος δεν είναι παρόλα αυτά, η μάνα μου είναι ένθεα με όλο το τυπικό.
Και γω μέχρι και το πανεπιστήμιο πήγαινα και έψελνα ειδικά χριστούγεννα, πάσχα.
Πως έγινα άθεος? Περίπου στα 10-11, ανακάλυψα την δημοτική βιβλιοθήκη, δωρεάν βιβλία και μάλιστα πολλά και καλά.
Όταν αρχίζεις και διαβάζεις κοσμολογία, φυσική, εξελικτική βιολογία καθώς και ιστορία, μετά ο δρόμος είναι απλά ... μονόδρομος. Σε πάει μόνος του.
αυτά από μένα,
φιλικά,
Chris
Nandros έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 21:03Δικέ μου!chris έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 20:41Γεια σου geospun,
Θα απαντήσω ειλικρινά. Ο πατέρας μου έψελνε και ακόμα ψέλνει αλλά ιδιαίτερα ένθεος δεν είναι παρόλα αυτά, η μάνα μου είναι ένθεα με όλο το τυπικό.
Και γω μέχρι και το πανεπιστήμιο πήγαινα και έψελνα ειδικά χριστούγεννα, πάσχα.
Πως έγινα άθεος? Περίπου στα 10-11, ανακάλυψα την δημοτική βιβλιοθήκη, δωρεάν βιβλία και μάλιστα πολλά και καλά.
Όταν αρχίζεις και διαβάζεις κοσμολογία, φυσική, εξελικτική βιολογία καθώς και ιστορία, μετά ο δρόμος είναι απλά ... μονόδρομος. Σε πάει μόνος του.
αυτά από μένα,
φιλικά,
Chris
Ήμουν πιο τυχερός και έτρεχα λιγότερο. Ο νονός μου είχε 3 εγκυκλοπαίδειες στο σπίτι του!.
Στην εποχή μου η αγορά βιβλίων ήταν δύσκολη υπόθεση. Κάναμε ρεφενέ το χαρτζιλίκι μας με έναν φίλο, για να αγοράσουμε μιαν Αστρονομία. Κλέψαμε και κάτι καλώδια με μολυβένια κάλυψη από 2 ηλεκτρομηχανές, παρατημένες στο λιμάνι του Αγ.Γεωργίου στο Κερατσίνι, για να βγάλουμε/ πουλήσουμε το μολύβι και να συμπληρώσουμε. Τί μου θύμισες τώρα!chris έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 21:18
Καλά και οι δικοί μου είχαν εγκυκλοπαίδεια αλλά ... βαριόμουνα το ψάξιμο, δεν με ενέπνευσε ποτέ να διαβάσω έτσι απλά εγκυκλοπαίδεια, θέλω εστιασμένη γνώση αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Γι'αυτό ίσως θεωρώ και το internet από τα μεγαλύτερα αν όχι το μεγαλύτερο επίτευγμα του ανθρώπου!:-)