-71 έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 11:40
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 07:26
Δεν υποκρισια ρε συ. Ειναι αγνωστικισμος και μη δογματικο πνευμα μαζι!
Οποιος και αν ειναι ο Θεος, δεν του δινω σοβαρη δικαιολογια να μην με συμπαθει

Οι αγνωστικιστές θα σωθούν γιατί είναι αυτοί που δεν ήξεραν.
Αν υπάρχει θα σωθούν όλοι ή κανένας.
Η καλή εκδοχή είναι πως ο Θεός είναι αριστερός πασιφιστής και περικλείει του πάντες με την αγάπη του. Επειδή είναι και του ανανεωτικού χώρου, δεν κολλάει σε δογματισμούς.

Μια ουδέτερη εκδοχή είναι πως ο Θεός σκυλοβαριέται και βλέπει σίριαλ με εμας πρωταγωνιστές , αλλά αδιαφορεί πλήρως.΄Oλοι πάνε στο μηδεν και αυτοί που λιβανίζουν όλη την ημέρα, είναι τα πιο κοροίδα από όλους. Παρακλαδι της φασης είναι να είναι μια φαντασίωση όλα, να μην υπάρχει Θεός

Η αρνητική εκδοχή, είναι να είναι ο Θεός ένας σαδιστης νεοφιλελέρας που θέτει ανωμαλα κριτήρια, για να πας σε έναν χώρο που τιτιβίζουν πουλάκια και θα πρέπει να του παίζεις άρπα όλη την ημέρα. Αν υπάρχει Αυτός βαζουμε Black Sabbath τερμα και στηρίζουμε τον Ανένδοτο κατά της συμπαντικής Δεξιάς.

Πάντως εξακολουθώ να νηστεύω με τον τρόπο μου, για να είμαι καλυμμένος. Πριν λίγο βάρεσα ενα κιλό συκωτάκια κοτόπουλο στο αντικολλητικό χωρίς λάδι που έτσι και αλλιώς δεν μου αρεσει, αλλά σβησμένα με κρέμα βαλσάμικο. Σε άλλη περίπτωση θα είχα χτυπήσει αρνήσια ή μοσχαρίσια συκωταριά. Α, μετα έφαγα και μια σπανακόπιτα νηστίσιμη εντελώς. Καλή ήταν.
Μου φαίνεται θα πιω και μια Σουρωτη.