Μπαφομέτ - Ο δαίμονας που λάτρευαν οι Ναΐτες Ιππότες | Weirdo Vintage
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Μπαφομέτ - Ο δαίμονας που λάτρευαν οι Ναΐτες Ιππότες | Weirdo Vintage
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Γιατί ονομάζει έτσι τον Ερμη;tanipteros έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 00:26άλλο αυτό που λες και άλλο ο Τάαυτοςksk έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 00:23https://el.m.wikipedia.org/wiki/Σαγχουνιάθων
ΤΑΥΤΟ ξέρω και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λένε οι κύριοι αυτοί.
Υ. Γ Το κηρύκειο μήπως ξερεις πως το αποκαλούσε ο Ησυχιος; Για τον Ερμη μιλάμε ...ψυχοπομπος...
Ποιοι έσμιξαν ως φίδια;
Παρατηρητής...
Και ήθελα να το πω οτι αυτό το ονομα μου θύμιζε κάτι Αιγυπτιακό...Θωθ, όπως λεει η Βικυ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- tanipteros
Δεν γνωρίζω... για πες..αν ξέρεις...ksk έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 00:34Γιατί ονομάζει έτσι τον Ερμη;tanipteros έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 00:26άλλο αυτό που λες και άλλο ο Τάαυτοςksk έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 00:23
https://el.m.wikipedia.org/wiki/Σαγχουνιάθων
ΤΑΥΤΟ ξέρω και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λένε οι κύριοι αυτοί.
Υ. Γ Το κηρύκειο μήπως ξερεις πως το αποκαλούσε ο Ησυχιος; Για τον Ερμη μιλάμε ...ψυχοπομπος...
Ποιοι έσμιξαν ως φίδια;
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Εγώ ξέρω.tanipteros έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 00:36Δεν γνωρίζω... για πες..αν ξέρεις...
Όλα μαζί αυτά που λέμε σε οδηγούν στην απάντηση.
Παρατηρητής...
- taxalata xalasa
όνομα ανάλογο των αμερίνδιων ιθαγενών... Τεντωμένο Φτερό...tanipteros έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 23:41δεν με νοιάζει αν συμφωνείς ή όχι ...Saturn έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 23:38Τανίπτερε, συγγνώμη αλλά δεν είναι και ώρα τώρα να αναλύσουμε τέτοια θέματα
Γενικώς, διαφωνώ με όσα γράφεις σχετικά με αυτά τα θέματα, εννοώ αυτά που ασπάζέσαι και η συνδεση που επιχειρείς με τον Χριστιανισμό, ένα απλό παράδειγμα θα δώσω, ο Θεός πρόσταξε κάποτε τους Εβραίους να φτιάξουν το ομοίωμα του χάλκινου φιδιού για να θεραπεύονται, αυτό δεν σημαίνει οτι τους είπε να γίνουν ειδωλολάτρες....
Δεν θα συνεχίσω άλλο πάνω σε αυτό το θέμα
και στα Ελληνικά το ψευδώνυμο μου είναι Τανύπτερος με υ όχι ι και είναι επίθετο του Ερμού...

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- tanipteros
ποιοι είναι οι Αμερίνδιοι ιθαγενείς;taxalata xalasa έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 00:50όνομα ανάλογο των αμερίνδιων ιθαγενών... Τεντωμένο Φτερό...tanipteros έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 23:41δεν με νοιάζει αν συμφωνείς ή όχι ...Saturn έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 23:38Τανίπτερε, συγγνώμη αλλά δεν είναι και ώρα τώρα να αναλύσουμε τέτοια θέματα
Γενικώς, διαφωνώ με όσα γράφεις σχετικά με αυτά τα θέματα, εννοώ αυτά που ασπάζέσαι και η συνδεση που επιχειρείς με τον Χριστιανισμό, ένα απλό παράδειγμα θα δώσω, ο Θεός πρόσταξε κάποτε τους Εβραίους να φτιάξουν το ομοίωμα του χάλκινου φιδιού για να θεραπεύονται, αυτό δεν σημαίνει οτι τους είπε να γίνουν ειδωλολάτρες....
Δεν θα συνεχίσω άλλο πάνω σε αυτό το θέμα
και στα Ελληνικά το ψευδώνυμο μου είναι Τανύπτερος με υ όχι ι και είναι επίθετο του Ερμού...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

- taxalata xalasa
tanipteros έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 00:51ποιοι είναι οι Αμερίνδιοι ιθαγενείς;taxalata xalasa έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 00:50όνομα ανάλογο των αμερίνδιων ιθαγενών... Τεντωμένο Φτερό...tanipteros έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 23:41
δεν με νοιάζει αν συμφωνείς ή όχι ...

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ | Weirdo
από tanipteros » 17 Μάιος 2024, 22:04 » σε Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι - 0 Απαντήσεις
- 394 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
17 Μάιος 2024, 22:04
-
-
- 77 Απαντήσεις
- 1923 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τίποτα
01 Φεβ 2025, 05:16
-
-
Νέα δημοσίευση Ενώθηκε το χέρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου ft vintage Τατσόπουλος
από Σενέκας » 27 Μάιος 2024, 22:16 » σε Θρησκειολογία - 107 Απαντήσεις
- 2696 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
28 Μάιος 2024, 18:02
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 850 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
27 Οκτ 2023, 16:45