Υπάρχουν άνθρωποι που αξίζουν το καρκίνο;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Υπάρχουν άνθρωποι που αξίζουν το καρκίνο;
Ο Τζον Μακκειν, θυμάμαι έλεγα τιμή και δόξα στον όγκο του.
Από τα εγκλήματα αυτού του ήρωα στο Βιετνάμ μέχρι τις δραστηριότητες του στην Ουκρανία το 2014, ο όγκος του αποδείχθηκε πραγματικά ηρωικός.
Από τα εγκλήματα αυτού του ήρωα στο Βιετνάμ μέχρι τις δραστηριότητες του στην Ουκρανία το 2014, ο όγκος του αποδείχθηκε πραγματικά ηρωικός.
- hellegennes
Σε αγαπώ, σε εκτιμώ αλλά αυτό είναι φιλοσοφική ντρίπλα. Στην ουσία λες το ίδιο πράγμα αλλά μεταφέρεις το σημείο της αναγωγής στο ποιος θεωρείται άνθρωπος.
Ναι, θεωρείται άνθρωπος κι αυτός. Βιολογικά είναι άνθρωπος, ψυχολογικά είναι άνθρωπος, μεταφυσικά είναι άνθρωπος. Δεν υπάρχει άλλος οργανισμός στην γη που να πλακώνει στο ξύλο κάποιον άλλον, να τον βιάζει και μετά να τον σκοτώνει. Υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι αποτρόπαια από ανθρώπινη ματιά στο βασίλειο της ζωής, αλλά κανένα είδος που να κάνει αυτό το πράγμα συγκεκριμένα και να το κάνει από σαδισμό, όχι ένστικτο επιβίωσης, όχι ανάγκη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Ναι, προφανώς.
Συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου.
- Allah
- Επικοινωνία:
Δηλαδή, βιολογικά κριτήρια για τον προσδιορισμό του φύλου, εκεί μας αρέσουν, είναι καλά, τα θέμε. Αλλά όχι για τον προσδιορισμό του είδους - αυτό το κάνουμε social construct για να το ορίζουμε καταπώς μας συμφέρει.
Τι εννοείς "και τον εαυτό μου"; Εννοείς "θα μπορούσα" να είμαι "βλάσφημος" "κακός" "σατανιστής" κτλπ οπότε σε αυτή τη περίπτωση θα ήσουν προ των ευθυνών σου;
Δίκιο έχεις, δεν το έθεσα σωστά. Αναδιατυπώνω για να εστιάσω στην ουσία αυτού που ήθελα να πω: Δικαιούνται μεταχείρισης ανθρώπου, περιλαμβανομένης και της φυσιολογικής αποστροφής του καθενός προς το ενδεχόμενο να πάθει καρκίνο οποιοσδήποτε συνάνθρωπός του, άτομα που προβαίνουν σε ακραία αντικοινωνικές και καταστρεπτικές πράξεις σε βάρος παντελώς ανυπεράσπιστων και αθώων θυμάτων;hellegennes έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 14:52Σε αγαπώ, σε εκτιμώ αλλά αυτό είναι φιλοσοφική ντρίπλα. Στην ουσία λες το ίδιο πράγμα αλλά μεταφέρεις το σημείο της αναγωγής στο ποιος θεωρείται άνθρωπος.
Ναι, θεωρείται άνθρωπος κι αυτός. Βιολογικά είναι άνθρωπος, ψυχολογικά είναι άνθρωπος, μεταφυσικά είναι άνθρωπος. Δεν υπάρχει άλλος οργανισμός στην γη που να πλακώνει στο ξύλο κάποιον άλλον, να τον βιάζει και μετά να τον σκοτώνει. Υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι αποτρόπαια από ανθρώπινη ματιά στο βασίλειο της ζωής, αλλά κανένα είδος που να κάνει αυτό το πράγμα συγκεκριμένα και να το κάνει από σαδισμό, όχι ένστικτο επιβίωσης, όχι ανάγκη.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- hellegennes
Έτσι όπως το θέτεις μεταφέρεις την ενέργεια στο άτομο που κρίνει. Σεβαστό αν κάποιος θεωρεί ότι δικαιούνται μεταχείρισης ανθρώπου, εγώ θεωρώ πως όχι. Το αρχικό ερώτημα πάντως μεταφέρει την ενέργεια στο άτομο που κρίνεται. Η ερώτηση είναι "αν του αξίζει μια κακή μοίρα" ενός τέτοιου ανθρώπου, όχι αν δικαιούται ανθρώπινης μεταχείρισης, που είναι το αντίστροφο.Scouser έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 13:58Δίκιο έχεις, δεν το έθεσα σωστά. Αναδιατυπώνω για να εστιάσω στην ουσία αυτού που ήθελα να πω: Δικαιούνται μεταχείρισης ανθρώπου, περιλαμβανομένης και της φυσιολογικής αποστροφής του καθενός προς το ενδεχόμενο να πάθει καρκίνο οποιοσδήποτε συνάνθρωπός του, άτομα που προβαίνουν σε ακραία αντικοινωνικές και καταστρεπτικές πράξεις σε βάρος παντελώς ανυπεράσπιστων και αθώων θυμάτων;hellegennes έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 14:52Σε αγαπώ, σε εκτιμώ αλλά αυτό είναι φιλοσοφική ντρίπλα. Στην ουσία λες το ίδιο πράγμα αλλά μεταφέρεις το σημείο της αναγωγής στο ποιος θεωρείται άνθρωπος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δικαιούνται μόνον την πλήρη απομόνωση τους από τις ανθρώπινες κοινωνίες χωρίς να θανατωθούν... Έτσι διαφυλάττεται και το τέρμα μεταφυσικό θεώρημα για την (αναπόδεικτη επιστημονικώς) αξία και αξιοπρέπεια της κάθε ανθρώπινης ζωής και η πραγματική ανθρώπινη καθημερινότητα των αλλων ανθρώπων.Scouser έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 13:58Δίκιο έχεις, δεν το έθεσα σωστά. Αναδιατυπώνω για να εστιάσω στην ουσία αυτού που ήθελα να πω: Δικαιούνται μεταχείρισης ανθρώπου, περιλαμβανομένης και της φυσιολογικής αποστροφής του καθενός προς το ενδεχόμενο να πάθει καρκίνο οποιοσδήποτε συνάνθρωπός του, άτομα που προβαίνουν σε ακραία αντικοινωνικές και καταστρεπτικές πράξεις σε βάρος παντελώς ανυπεράσπιστων και αθώων θυμάτων;hellegennes έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 14:52Σε αγαπώ, σε εκτιμώ αλλά αυτό είναι φιλοσοφική ντρίπλα. Στην ουσία λες το ίδιο πράγμα αλλά μεταφέρεις το σημείο της αναγωγής στο ποιος θεωρείται άνθρωπος.
Ο τρόπος που θα εφαρμοστεί η απομόνωση, είναι ουσιαστικώς αδιάφορος. Είτε τους παρέχουν τα απαραίτητα για την επιβίωση τους σε ένα κελί είτε τους ξαμολάνε σε κάποιο νησί στη μέση του πουθενά για αναπαραχθούν και να δημιουργήσουν ελεύθεροι τον πολιτισμό που τους εκφράζει, δεν έχει σημασία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Allah
- Επικοινωνία:
- Αχθος Αρουρης
- Phorum.gr user: Αχθος Αρουρης
...............
πανω στο θυμο σου, σε συγχυση ευρισκομενος,
μπορει να το πεις για καποιους ανθρωπους ........
θα το μετανιωσεις ομως μετα οταν το φιλοσοφησεις,
σκεπτομενος καλα επαθε ο πουστης, γινεσαι μοιρα
του παθους του, απολαμβανεις μεριδιο της κατηγοριας
που εξαπολυεις εναντια στον αλλο (τον πουστη) ...........
.................
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 934 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
17 Μαρ 2024, 11:04
-
- 2 Απαντήσεις
- 162 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
26 Μαρ 2025, 23:34
-
-
Νέα δημοσίευση Όχι άλλο καρκίνο στον Βόλο
από Frappezitis » 24 Οκτ 2023, 12:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
24 Οκτ 2023, 12:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εμβολιο εξαφανισε το καρκινο τραχηλου της μητρας
από talaipwros » 23 Ιαν 2024, 20:27 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 111 Απαντήσεις
- 4152 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
09 Μαρ 2024, 07:42
-