Παραισθησιογόνα & Ἐλευσίνια Μυστήρια.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Re: Παραισθησιογόνα & Ἐλευσίνια Μυστήρια.
Και καπου όλοι σας έχετε μπερδευτεί με την διαιρεση που άλλοτε κάνει και άλλοτε όχι ο Μέγας φιλόσοφος...
Εξού και τα θεραπευτήρια λέγονται ψυχιατρεία...
Θεραπευτήρια...τεσπα ίαση δεν μπορούν να προσφέρουν.
Εξού και τα θεραπευτήρια λέγονται ψυχιατρεία...
Θεραπευτήρια...τεσπα ίαση δεν μπορούν να προσφέρουν.
Παρατηρητής...
- ksk
Τσου...
Παρατηρητής...
Λίγο άσχετο/θετικό με το νήμα, ο νεο Έλληνας πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει να χρησιμοποιεί το παρελθόν για να δικαιολογήσει την σημερινή του κατάντια τόσο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, όσο και σε παγκόσμιο.
Ο νεο Ελληνας δεν έχει σχέση με τον Αρχαίο σε έθιμα και τρόπο ζωής, επιπλέον, δεν έχει προσφέρει κάτι. Δεν είναι πολιτιστική συμβολή του σουβλάκι και τα μπουζούκια.
Ο νεο Ελληνας δεν έχει σχέση με τον Αρχαίο σε έθιμα και τρόπο ζωής, επιπλέον, δεν έχει προσφέρει κάτι. Δεν είναι πολιτιστική συμβολή του σουβλάκι και τα μπουζούκια.
- tanipteros
Ποιος μίλησε για σωτηρία ;ksk έγραψε: ↑10 Απρ 2025, 00:33Το έγραψες κι εσυtanipteros έγραψε: ↑09 Απρ 2025, 23:42Η κοσμολογική αρχή των Σφαιρών:ksk έγραψε: ↑09 Απρ 2025, 22:36Αν μιλάς για την στήλη στην Καβάλα...μιλάει για τα Καβειρια ...όσον αφορά το Φως.
Το φως το βλέπουν και όλοι αυτοί που έχουν μεταθανάτιες εμπειρίες ...είναι όμως το φως το αληθινό που λέει και ο Χριστιανισμος;
Υπάρχει κατάβαση και όχι ανάβαση...Βέβαια όπως λέει και ο Ηρακλειτος μια είναι η οδός...και μετά γίνεται Τριοδος θα προσθέσω και θα το σταματήσω εδώ...
Ξεκίνησες όμως από τον αμερικανό μάγο και τα πυθαγορικα του...το τζίνι ήρθε αργότερα μετά τις συνομιλίες που είχες με τον νοητό ήλιο σου... Δεν ξέρω αυτές τις ορολογίες...καινούργια αμερικανική λέξη...
Πάντως είναι ηλίου φαεινότερο ότι μου αρέσει η Σελήνη... οποτε δεν έχω την τιμή να συνομιλώ...
Μεγάλε Μανιτου
Οι πλανήτες θεωρούνταν τοποθετημένοι σε ουράνιες σφαίρες με ιεραρχική δομή:
- Σελήνη → Ερμής → Αφροδίτη → Ήλιος → Άρης → Δίας → Κρόνος
- Πέρα από τον Κρόνο: η Σφαίρα των Απλανών, και μετά το Πρώτο Κινούν
Το Πρώτο Κινούν δημιουργεί από τον Εαυτό Του τους Θεούς.
Οι Θεοί ως Πνεύματα εισκρίνονται στην Ύλη, αρχικά στα ουράνια σώματα ορισμένοι και Άλλοι στην Γη.
Ο Ήλιος δίνει το Πνεύμα των θνητών Όντων (ανθρώπους, ζώα, φυτά)
Το Πνεύμα των θνητών κατέρχεται σταδιακά από κάθε Σφαίρα (Αφροδίτη, Ερμή, Σελήνη)
Στην Σελήνη δημιουργείται η Ψυχή. Το Πνεύμα εισέρχεται στο Λογιστικό μέρος της ψυχής. Τα άλλα δύο μέρη που αποκτά το Ον ως μέρη Ψυχής είναι το Θυμοειδές και το Επιθυμητικό.
Η ψυχή κατέρχεται στην Γη για ενσάρκωση σε άνθρωπο, ζώο ή φυτό.
Υπάρχουν περιπτώσεις που Ψυχές δεν ενσαρκώνονται σε έμβια όντα άλλα σε Σημεία Ύλης όπως αγάλματα, κτίρια, πίνακες, αντικείμενα λατρείας, δάση, βουνά, αέρα κτλ... Αυτές οι Ψυχές που δεν ενσαρκώνονται είναι οι αρχαίοι Δαίμονες.
Αυτά περί της Πυθαγόρειας Κοσμολογίας.
Όσο αφορά τις ανθρώπινες Ψυχές μετά θάνατον, αφου γίνει η αυτοκριτική τους με την βοήθεια του Δαίμονα του κάθε ενός, η ψυχή αποφασίζει που θέλει να πάει. Μπορεί να επιθυμήσει να γίνει Δαίμονας και να εισκριθεί σε υλαία σώματα όπως στοιχεία Φύσης ή αγάλματα ή άλλη ύλη ή να μετενσαρκωθεί σε νέο ανθρώπινο σώμα.
Μπορεί επίσης να επιθυμήσει να παραμείνει στο Αστρικό-Βασιλεία των Ουρανών σε οποιαδήποτε από τις 7 Ουράνιες Σφαίρες.
Ακόμη μπορεί να επιθυμήσει να ενωθεί με το Πνεύμα του Ηλίου Ζωοδότη ή να κάνει αναγωγή προς το Εν-Πρώτο Κινούν.
Αν αποφασίζει να αλλάξει οντική κατάσταση δλδ από Ψυχή ανθρώπου να γίνει Ψυχή Δαίμονας ή ζώου ή φυτού τότε γίνεται η μετεμψύχωση και μετά η είσκριση στην Ύλη.
Από όλα αυτά και την Κάθοδο του Πνεύματος δια μέσω των Σφαιρών από το Εν στην Γη
και από την Αναγωγή-Άνοδο της Ψυχής πίσω στο Εν.... εσύ ξέρεις μόνο τα της Σελήνης....
Δεν λέω καλή η ειδίκευση στα της Σελήνης αλλά χάνεις την ΟΛΗ κοσμολογία που εδώ στην περιέγραψα ΠΛΗΡΩΣ.
Αυτά καλή μελέτη.
Γράφεις γράφεις και όλο γράφεις για τις Ψυχές..,
Πάντως αφού κατέρριψες όλα τα μυστήρια με τις δικές σου θεωρίες να σου πω και το πιο αστείο...
Αυτό με τον Δαίμονα που κάνει η Ψυχή την αυτοκριτική της και μετά διαλέγει από το κουτί ότι επιθυμεί...μου θύμισε την εξομολόγηση και άφεση αμαρτιών...
Σου το δίνω,,,πολύ πετυχημένο.
Δεν μελετώ καλε μου... Όπως ειπες σε αλλά ποστ τα βιώματα δεν μελετώνται αντιθέτως από την πολύ μελέτη το μυαλό παρασύρεται σε πλάσματα.
Δεν θα το συνεχίσω άλλο.
Η σωτηρια είναι ατομική.
Εγώ σου παραθέτω την Κοσμολογία σε σχέση με τα της Ψυχής ...
Οι Θεοί και οι Δαίμονες που είναι εξελιγμένες πρώην ανθρώπινες Ψυχές σε καθοδηγούν ώστε να κάνεις τις σωστές επιλογές και να εξελιχθείς Ψυχικά και Οντικά.
Αν μετα θάνατον στην αυτοκριτική της η Ψυχή θελήσει να διάγει καθαρτική ενσάρκωση το κάνει... άλλες όχι υπάρχουν άλλες επιλογές...
Η λεγόμενη Χριστιανική Σωτηρία στον Πολυθεϊσμό είναι Οντική Καθοδήγηση... μην περιμένεις άλλος να φορτωθεί την κάθαρση σου...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- ksk
Συγνωμη αλλά δεν δύναμαι άλλο να σε διαβάσω...παρέθεσε τις κοσμολογιες σου σε άλλους...tanipteros έγραψε: ↑10 Απρ 2025, 00:42Ποιος μίλησε για σωτηρία ;ksk έγραψε: ↑10 Απρ 2025, 00:33Το έγραψες κι εσυtanipteros έγραψε: ↑09 Απρ 2025, 23:42
Η κοσμολογική αρχή των Σφαιρών:
Οι πλανήτες θεωρούνταν τοποθετημένοι σε ουράνιες σφαίρες με ιεραρχική δομή:
- Σελήνη → Ερμής → Αφροδίτη → Ήλιος → Άρης → Δίας → Κρόνος
- Πέρα από τον Κρόνο: η Σφαίρα των Απλανών, και μετά το Πρώτο Κινούν
Το Πρώτο Κινούν δημιουργεί από τον Εαυτό Του τους Θεούς.
Οι Θεοί ως Πνεύματα εισκρίνονται στην Ύλη, αρχικά στα ουράνια σώματα ορισμένοι και Άλλοι στην Γη.
Ο Ήλιος δίνει το Πνεύμα των θνητών Όντων (ανθρώπους, ζώα, φυτά)
Το Πνεύμα των θνητών κατέρχεται σταδιακά από κάθε Σφαίρα (Αφροδίτη, Ερμή, Σελήνη)
Στην Σελήνη δημιουργείται η Ψυχή. Το Πνεύμα εισέρχεται στο Λογιστικό μέρος της ψυχής. Τα άλλα δύο μέρη που αποκτά το Ον ως μέρη Ψυχής είναι το Θυμοειδές και το Επιθυμητικό.
Η ψυχή κατέρχεται στην Γη για ενσάρκωση σε άνθρωπο, ζώο ή φυτό.
Υπάρχουν περιπτώσεις που Ψυχές δεν ενσαρκώνονται σε έμβια όντα άλλα σε Σημεία Ύλης όπως αγάλματα, κτίρια, πίνακες, αντικείμενα λατρείας, δάση, βουνά, αέρα κτλ... Αυτές οι Ψυχές που δεν ενσαρκώνονται είναι οι αρχαίοι Δαίμονες.
Αυτά περί της Πυθαγόρειας Κοσμολογίας.
Όσο αφορά τις ανθρώπινες Ψυχές μετά θάνατον, αφου γίνει η αυτοκριτική τους με την βοήθεια του Δαίμονα του κάθε ενός, η ψυχή αποφασίζει που θέλει να πάει. Μπορεί να επιθυμήσει να γίνει Δαίμονας και να εισκριθεί σε υλαία σώματα όπως στοιχεία Φύσης ή αγάλματα ή άλλη ύλη ή να μετενσαρκωθεί σε νέο ανθρώπινο σώμα.
Μπορεί επίσης να επιθυμήσει να παραμείνει στο Αστρικό-Βασιλεία των Ουρανών σε οποιαδήποτε από τις 7 Ουράνιες Σφαίρες.
Ακόμη μπορεί να επιθυμήσει να ενωθεί με το Πνεύμα του Ηλίου Ζωοδότη ή να κάνει αναγωγή προς το Εν-Πρώτο Κινούν.
Αν αποφασίζει να αλλάξει οντική κατάσταση δλδ από Ψυχή ανθρώπου να γίνει Ψυχή Δαίμονας ή ζώου ή φυτού τότε γίνεται η μετεμψύχωση και μετά η είσκριση στην Ύλη.
Από όλα αυτά και την Κάθοδο του Πνεύματος δια μέσω των Σφαιρών από το Εν στην Γη
και από την Αναγωγή-Άνοδο της Ψυχής πίσω στο Εν.... εσύ ξέρεις μόνο τα της Σελήνης....
Δεν λέω καλή η ειδίκευση στα της Σελήνης αλλά χάνεις την ΟΛΗ κοσμολογία που εδώ στην περιέγραψα ΠΛΗΡΩΣ.
Αυτά καλή μελέτη.
Πάντως αφού κατέρριψες όλα τα μυστήρια με τις δικές σου θεωρίες να σου πω και το πιο αστείο...
Αυτό με τον Δαίμονα που κάνει η Ψυχή την αυτοκριτική της και μετά διαλέγει από το κουτί ότι επιθυμεί...μου θύμισε την εξομολόγηση και άφεση αμαρτιών...
Δεν μελετώ καλε μου... Όπως ειπες σε αλλά ποστ τα βιώματα δεν μελετώνται αντιθέτως από την πολύ μελέτη το μυαλό παρασύρεται σε πλάσματα.
Δεν θα το συνεχίσω άλλο.
Η σωτηρια είναι ατομική.
Οι Θεοί και οι Δαίμονες που είναι εξελιγμένες πρώην ανθρώπινες Ψυχές σε καθοδηγούν ώστε να κάνεις τις σωστές επιλογές και να εξελιχθείς Ψυχικά και Οντικά.
Αν μετα θάνατον στην αυτοκριτική της η Ψυχή θελήσει να διάγει καθαρτική ενσάρκωση το κάνει... άλλες όχι υπάρχουν άλλες επιλογές...
Η λεγόμενη Χριστιανική Σωτηρία στον Πολυθεϊσμό είναι Οντική Καθοδήγηση... μην περιμένεις άλλος να φορτωθεί την κάθαρση σου...
Καλή σου νύχτα.
Παρατηρητής...
- ksk
Έχει ακριβώς ότι έχεις και εσυ με τους προπάτορες σου...Polaris3 έγραψε: ↑10 Απρ 2025, 00:42Λίγο άσχετο/θετικό με το νήμα, ο νεο Έλληνας πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει να χρησιμοποιεί το παρελθόν για να δικαιολογήσει την σημερινή του κατάντια τόσο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, όσο και σε παγκόσμιο.

Παρατηρητής...
- taxalata xalasa
καλα τα λες αλλα αντιφασκεις...Polaris3 έγραψε: ↑10 Απρ 2025, 00:42Λίγο άσχετο/θετικό με το νήμα, ο νεο Έλληνας πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει να χρησιμοποιεί το παρελθόν για να δικαιολογήσει την σημερινή του κατάντια τόσο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, όσο και σε παγκόσμιο.
το σουβουλάκι ειναι αρχαία πολιτιστική συμβολή...

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- tanipteros
Πιάστηκες αδιάβαστη καλή μου Κική...ksk έγραψε: ↑10 Απρ 2025, 00:48Συγνωμη αλλά δεν δύναμαι άλλο να σε διαβάσω...παρέθεσε τις κοσμολογιες σου σε άλλους...tanipteros έγραψε: ↑10 Απρ 2025, 00:42Ποιος μίλησε για σωτηρία ;ksk έγραψε: ↑10 Απρ 2025, 00:33
Το έγραψες κι εσυ
Δεν θα το συνεχίσω άλλο.
Η σωτηρια είναι ατομική.
Καλή σου νύχτα.
Αυτά που λέω δεν είναι δικά μου ....

Αρα πολύ λίγες ομοιότητες και πάρα πολλές διαφορές.ksk έγραψε: ↑10 Απρ 2025, 00:50Έχει ακριβώς ότι έχεις και εσυ με τους προπάτορες σου...Polaris3 έγραψε: ↑10 Απρ 2025, 00:42Λίγο άσχετο/θετικό με το νήμα, ο νεο Έλληνας πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει να χρησιμοποιεί το παρελθόν για να δικαιολογήσει την σημερινή του κατάντια τόσο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, όσο και σε παγκόσμιο.
Δεν ζούμε όπως ζούσαν οι προ παππούδες μας. Η γεωγραφική περιοχή είναι ίδια αλλά αυτό δεν λέει πολλά
- ksk
Εννοείται , δεν χρησιμοποιούμε φρυκτωριες για να συνομιλήσουμε στο φόρουμ...Polaris3 έγραψε: ↑10 Απρ 2025, 01:27Αρα πολύ λίγες ομοιότητες και πάρα πολλές διαφορές.ksk έγραψε: ↑10 Απρ 2025, 00:50Έχει ακριβώς ότι έχεις και εσυ με τους προπάτορες σου...Polaris3 έγραψε: ↑10 Απρ 2025, 00:42Λίγο άσχετο/θετικό με το νήμα, ο νεο Έλληνας πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει να χρησιμοποιεί το παρελθόν για να δικαιολογήσει την σημερινή του κατάντια τόσο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, όσο και σε παγκόσμιο.
Δεν ζούμε όπως ζούσαν οι προ παππούδες μας. Η γεωγραφική περιοχή είναι ίδια αλλά αυτό δεν λέει πολλά
Είσαι πάντως γιος του πατέρας σου και αυτός γιος του πατέρα του κλπ
Ο πνευματικός πολιτισμός έχει εκπέσει γενικά στο ανθρώπινο είδος...
Πες μου όμως γιατί δεν πρέπει να αναφερόμαστε στους προγόνους μας όπως αναφέρεσαι εσυ στους προπάτορες σου...
Να ταφεί δλδ το παρελθόν μας ώστε να διαστρεβλωθεί στις επόμενες γενιές και να οικειοποιηθεί από τρίτους;
Παρατηρητής...
- ksk
Κι εσένα παραμορφωμένο από το διάβασμα...tanipteros έγραψε: ↑10 Απρ 2025, 01:07Πιάστηκες αδιάβαστη καλή μου Κική...ksk έγραψε: ↑10 Απρ 2025, 00:48Συγνωμη αλλά δεν δύναμαι άλλο να σε διαβάσω...παρέθεσε τις κοσμολογιες σου σε άλλους...tanipteros έγραψε: ↑10 Απρ 2025, 00:42
Ποιος μίλησε για σωτηρία ;
Καλή σου νύχτα.
Αυτά που λέω δεν είναι δικά μου ....
Είπα κοσμολογιες σου , πληθυντικός παρακαλω , αλλά δεν κατάλαβες , θα σου αναλύσω παρακάτω τι εννοουσα!
Διόρθωσε με Τάκη...έως τωρα ποιος διορθώνει ποιον ...εκτός κι αν έχεις μνήμη χρυσόψαρου.

Lts pl...
Ερώτηση Διδάσκαλε... Γιατί η Ψυχή αφού βιώσει τον θάνατο δεν επιθυμεί να ενωθεί με τον νοητό ηλιο όπως το ονοματιζεις , ποιο δεν ξέρω, και να συνομιλεί μακαρίως μαζί του αλλά ξανά ενσαρκώνεται;
Είχες πει ότι σκοπός της μετενσάρκωσης είναι η βιωση του θανάτου...Δεν της φτάνει η μια φορά ; Αρέσκεται ; Και τι βιώνει όταν μπαίνει σε πέτρα;

Σχετικά με το τελευταίο έχετε μπερδέψει τον κυκλο ζωής της ύλης με τον κυκλο ζωής της Ψυχής στα αρχαία κείμενα...
Επίσης μπερδέψατε τις παρομοιώσεις του Πλατωνα...
Σχετικά με τις κοσμολογιες...τι λέξη ... μόνος σου ειπες ότι ξεκίνησες με τον αμερικανό μάγο μετά ήρθε το τζίνι και μετά πιάσαμε τα αρχαία κείμενα... μ.χ υποθέτω από τις ορολογίες που χρησιμοποιείς...Πλωτινο κλπ
Επίσης μόνος σου πάλι είχες πει ότι πήρες κομμάτια απ αυτές που διάβασες και έκανες τη δικιά σου .
Εννοείται ότι τπτ δεν είναι δικό σου, κοπτοραπτική έκανες και προσαρμοσες τα ρετάλια στο μυαλό σου κατά όπως σε βόλεψε...
Δικά σου λόγια είναι...Γιαυτο λοιπόν και ο πληθυντικός.
Να σε ρωτησω Τάκη μου... Τοχω μια απορία... Σε παρελθόντα χρόνο μίλησες για το τζίνι σου...ότι σου λέει πράγματα για εδώ και για άλλους κόσμους...
Γιατί χρησιμοποίησες τηλεπαθητικες συνεδρίες για να πάρεις γνώση ...γιατί προτιμησες γνώση βιντεοσκοπημένη και όχι live?
Οποιαδήποτε απάντηση ευπρόσδεκτη...

Παρατηρητής...
- ksk
Πω πω ζαλίστηκα από το κατεβατό που εγραψα... 

Παρατηρητής...
Εγώ δεν αναφέρομαι στους προπάτορες μου, δε χρησιμοποιώ τα δικά τους επιτεύγματα για να δικαιολογήσω την ύπαρξη μου.ksk έγραψε: ↑10 Απρ 2025, 15:37Εννοείται , δεν χρησιμοποιούμε φρυκτωριες για να συνομιλήσουμε στο φόρουμ...
Είσαι πάντως γιος του πατέρας σου και αυτός γιος του πατέρα του κλπ
Ο πνευματικός πολιτισμός έχει εκπέσει γενικά στο ανθρώπινο είδος...
Πες μου όμως γιατί δεν πρέπει να αναφερόμαστε στους προγόνους μας όπως αναφέρεσαι εσυ στους προπάτορες σου...
Να ταφεί δλδ το παρελθόν μας ώστε να διαστρεβλωθεί στις επόμενες γενιές και να οικειοποιηθεί από τρίτους;
Αυτό ακριβώς κάνουν οι σύγχρονοι νεο Έλληνες. Η Ελλάδα δεν έχει να προσφέρει κάτι σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο όπως κάποιοι Αρχαίοι Έλληνες πρόσφεραν πριν από χιλιάδες χρόνια.
Η Ελλάδα το μόνο που έχει να δώσει είναι τουρισμό, στους ντόπιους και τους τουρίστες. Σουβλάκι, φέτα και Παρθενώνας. Οι σύγχρονοι Έλληνες χρησιμοποιούν ό,τι έκαναν κάποιοι που ζούσαν στην ίδια γεωγραφική περιοχή πριν από χιλιάδες χρόνια για να ζήσουν οικονομικά.
- tanipteros
Γιατί πρέπει να το γνωρίζει σαν επιλογή. Άλλες ψυχές το γνωρίζουν επειδή το έχουν διδαχθεί, άλλες γιατί το έχουν βιώσει-δει και άλλες δεν το επιλέγουν γιατί το αγνοούν...
Δεν έχουν όλες οι ψυχές την ίδια πνευματική εξέλιξη...
Όχι για αυτό επιθυμεί νέα ενσάρκωση.Είχες πει ότι σκοπός της μετενσάρκωσης είναι η βιωση του θανάτου...Δεν της φτάνει η μια φορά ;
Όσες κατέχουν θεία γνώση στο σε ποια ύλη μπορεί να εισκρίσει η ψυχή επιλέγουν άλλα υλικά σώματα.
Αλλά και πάλι παίζει ρόλο η γνώση και η εμπειρία στο τι μπορείς να κάνεις...
πχ οι Χριστιανοί μαθαίνουν ότι δεν υπάρχει μετενσάρκωση και ότι οι ψυχές μετά θάνατο κοιμούνται και περιμένουν την κρίση.
Ε λοιπόν αυτές οι ψυχές ένα μέρος του χρόνου θα κάνουν αυτό ακριβώς μέχρι να αποφασίσει κάποιος Δαίμονας να επέμβει και να αφυπνήσει όσες πρέπει...
Δεν ξέρω τι βιώνει η ψυχή όταν μπαίνει σε άγαλμα αλλά όταν ήμουν στο Βουδδιστικό Κέντρο πριν το διαλογισμό είδα ψυχές να βγαίνουν απο τις εικόνες και τα αγαλματάκια του Βούδδα και να μπαίνουν μέσα μας,...κάναμε τον διαλογισμό όπου είδα ακτίνες φωτός να βγαίνουν από όλους μας από το τσάκρα της καρδιάς κατά την διάρκεια του και στο τελείωμα οι ψυχές αυτές βγήκαν από μας και ξαναμπήκαν από κει που ήρθαν.Αρέσκεται ; Και τι βιώνει όταν μπαίνει σε πέτρα;
Στην Σαμοθράκη είδα μέσα στο δάσος πνεύμα να βγαίνει από ένα δένδρο...
Είδα επίσης ψυχή πεθαμένης γυναίκας να μπαίνει στο τσάκρα της καρδιάς μου...
Να σου πώ κιάλλα .....;;;
Η κοσμολογία είναι το Πτολεμαίου από την Τετράβιβλο και δεν υπάρχει κανένα μπέρδεμα....Σχετικά με το τελευταίο έχετε μπερδέψει τον κυκλο ζωής της ύλης με τον κυκλο ζωής της Ψυχής στα αρχαία κείμενα...
Σχετικά με τις κοσμολογιες...τι λέξη ... μόνος σου ειπες ότι ξεκίνησες με τον αμερικανό μάγο μετά ήρθε το τζίνι και μετά πιάσαμε τα αρχαία κείμενα... μ.χ υποθέτω από τις ορολογίες που χρησιμοποιείς...Πλωτινο κλπ
Οι αρχαίοι Πλατωνιστές μιλούσαν για ένα Έμψυχο Ον, μετά το Εν... κανένα μπέρδεμα... απλά εσύ έχεις άγνοια στην σύνθεση της φιλοσοφίας και δεν έχεις πνευματικές εμπειρίες ανάλογες για να κατανοήσεις το σημαίνει ένα άγαλμα να είναι εμψυχωμένο...
Το κείμενο της Κοσμολογίας δεν είναι δικό μου είναι των αρχαίων Ελλήνων η κοσμοθεωρία.Επίσης μόνος σου πάλι είχες πει ότι πήρες κομμάτια απ αυτές που διάβασες και έκανες τη δικιά σου .
Δικές μου είναι η εμπειρίες με ψυχές κτλ που με βοήθησαν να καταλάβω ορισμένα πράματα...
Αποφάσισε είναι ή όχι δικά μου... μια τα λες έτσι μια αλλιώς... έχεις χιλιομπερδευτεί από άγνοια...Εννοείται ότι τπτ δεν είναι δικό σου, κοπτοραπτική έκανες και προσαρμοσες τα ρετάλια στο μυαλό σου κατά όπως σε βόλεψε...
Γιατί όσο και να ξαναπροσπάθησα δεν βγήκα ξανά στο αστρικό να ξαναδώ το Πνεύμα του Ηλίου - Νοητό Ήλιο.... δεν είναι και για χόρταση....Να σε ρωτησω Τάκη μου... Τοχω μια απορία... Σε παρελθόντα χρόνο μίλησες για το τζίνι σου...ότι σου λέει πράγματα για εδώ και για άλλους κόσμους...
Γιατί χρησιμοποίησες τηλεπαθητικες συνεδρίες για να πάρεις γνώση ...γιατί προτιμησες γνώση βιντεοσκοπημένη και όχι live?
Μου δώθηκαν άλλοι τρόποι πρόσβασης...

- ksk
tanipteros έγραψε: ↑10 Απρ 2025, 18:17Γιατί πρέπει να το γνωρίζει σαν επιλογή. Άλλες ψυχές το γνωρίζουν επειδή το έχουν διδαχθεί, άλλες γιατί το έχουν βιώσει-δει και άλλες δεν το επιλέγουν γιατί το αγνοούν...
Δεν έχουν όλες οι ψυχές την ίδια πνευματική εξέλιξη...
Μάλιστα... Δεν γνωρίζει τον πως το ειπες νοητό ηλιο;
Οι ψυχές ξέρουν πολύ καλά από που εξέπεσαν και προσπαθούν να ξαναεπιστρεψουν...
Όχι για αυτό επιθυμεί νέα ενσάρκωση.Είχες πει ότι σκοπός της μετενσάρκωσης είναι η βιωση του θανάτου...Δεν της φτάνει η μια φορά ;
Όσες κατέχουν θεία γνώση στο σε ποια ύλη μπορεί να εισκρίσει η ψυχή επιλέγουν άλλα υλικά σώματα.
Αλλά και πάλι παίζει ρόλο η γνώση και η εμπειρία στο τι μπορείς να κάνεις...
πχ οι Χριστιανοί μαθαίνουν ότι δεν υπάρχει μετενσάρκωση και ότι οι ψυχές μετά θάνατο κοιμούνται και περιμένουν την κρίση.
Ε λοιπόν αυτές οι ψυχές ένα μέρος του χρόνου θα κάνουν αυτό ακριβώς μέχρι να αποφασίσει κάποιος Δαίμονας να επέμβει και να αφυπνήσει όσες πρέπει...
Δεν απάντησες στην ερώτηση... Ειπες σκοπός της μετενσάρκωσης είναι η βιωση του θανάτου... μιλάς μετά θάνατο , αφυπνίσει σ και πράσινα άλογα...Δεν ξέρω τι βιώνει η ψυχή όταν μπαίνει σε άγαλμα αλλά όταν ήμουν στο Βουδδιστικό Κέντρο πριν το διαλογισμό είδα ψυχές να βγαίνουν απο τις εικόνες και τα αγαλματάκια του Βούδδα και να μπαίνουν μέσα μας,...κάναμε τον διαλογισμό όπου είδα ακτίνες φωτός να βγαίνουν από όλους μας από το τσάκρα της καρδιάς κατά την διάρκεια του και στο τελείωμα οι ψυχές αυτές βγήκαν από μας και ξαναμπήκαν από κει που ήρθαν.Αρέσκεται ; Και τι βιώνει όταν μπαίνει σε πέτρα;
Στην Σαμοθράκη είδα μέσα στο δάσος πνεύμα να βγαίνει από ένα δένδρο...
Είδα επίσης ψυχή πεθαμένης γυναίκας να μπαίνει στο τσάκρα της καρδιάς μου...
Να σου πώ κιάλλα .....;;;
Όχι δεν θα πάρω, ευχαριστω.Η κοσμολογία είναι το Πτολεμαίου από την Τετράβιβλο και δεν υπάρχει κανένα μπέρδεμα....Σχετικά με το τελευταίο έχετε μπερδέψει τον κυκλο ζωής της ύλης με τον κυκλο ζωής της Ψυχής στα αρχαία κείμενα...
Οι αρχαίοι Πλατωνιστές μιλούσαν για ένα Έμψυχο Ον, μετά το Εν... κανένα μπέρδεμα... απλά εσύ έχεις άγνοια στην σύνθεση της φιλοσοφίας και δεν έχεις πνευματικές εμπειρίες ανάλογες για να κατανοήσεις το σημαίνει ένα άγαλμα να είναι εμψυχωμένο...
Αυτόν εννοείς;
https://el.m.wikipedia.org/wiki/Κλαύδιος_Πτολεμαίος δεν έπεσα έξω...μ.χ
Ο Πλατωνας δεν μιλησε για νοητό ηλιο... Επάνω εδώ γίνεται η κουβέντα μας. Στην λέξη αυτή.Παρομοίασε το αγαθό ως ηλιο.
Προτιμώ την άγνοια παρά την γνώση σου.Το κείμενο της Κοσμολογίας δεν είναι δικό μου είναι των αρχαίων Ελλήνων η κοσμοθεωρία.Επίσης μόνος σου πάλι είχες πει ότι πήρες κομμάτια απ αυτές που διάβασες και έκανες τη δικιά σου .
Δικές μου είναι η εμπειρίες με ψυχές κτλ που με βοήθησαν να καταλάβω ορισμένα πράματα...
Ποιο κείμενο ; Του Κλαύδιου ; Ποιων αρχαίων; Δώσε λινκ.Αποφάσισε είναι ή όχι δικά μου... μια τα λες έτσι μια αλλιώς... έχεις χιλιομπερδευτεί από άγνοια...Εννοείται ότι τπτ δεν είναι δικό σου, κοπτοραπτική έκανες και προσαρμοσες τα ρετάλια στο μυαλό σου κατά όπως σε βόλεψε...
Όταν εγραψα δικά σου λόγια είναι εννοουσα ότι αυτά που εγραψα για την κοπτοραπτική πρώτος εσυ τα ειπες για σενα...Γιατί όσο και να ξαναπροσπάθησα δεν βγήκα ξανά στο αστρικό να ξαναδώ το Πνεύμα του Ηλίου - Νοητό Ήλιο.... δεν είναι και για χόρταση....Να σε ρωτησω Τάκη μου... Τοχω μια απορία... Σε παρελθόντα χρόνο μίλησες για το τζίνι σου...ότι σου λέει πράγματα για εδώ και για άλλους κόσμους...
Μου δώθηκαν άλλοι τρόποι πρόσβασης...
Δεν απάντησες στην ερώτηση... το τζίνι σου έλεγες ότι είναι ο δαίμονας σου...που σε συντροφεύει και μάλιστα έχει μορφή γυναίκας...θηλυκό τζίνι...
Άσε βρε αυτές τις ορολογίες του Αμερικάνου... Μια παρομοίωση έκανε ο Πλατωνας για το αγαθό με τον ηλιο και το κάνατε καραμέλα.
Είπε και κάτι άλλο...στο συμπόσιο. Αρχαίο γνωμικό.Όµοιος οµοίω αεί πελάζει.
Δεν μπορείς ούτε να δεις ούτε να ενωθεις με το Εν...μόνο μετά θάνατο η Ψυχή και εφόσον έχει αποβάλλει όλα τα "υλικά της ενδύματα" Μια θέαση μπορείς να έχεις με κατάβαση μέσα στην Ψυχή σου.
Παρατηρητής...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα μυστήρια του Δέλτα στον Εβρο – Πώς έχτιζαν βίλες οι ακροδεξιοί «αυτόκλητοι σερίφηδες»
από Frappezitis » 02 Σεπ 2023, 15:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 646 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
02 Σεπ 2023, 19:29
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 569 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
15 Οκτ 2023, 10:54