ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 22:32
O I έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 22:24
tanipteros έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 19:45
ακόμη μαζί μου ασχολήσαι ;
Αυτό που είπα είναι δε διαφωνώ
να ξέρεις την μελέτησα την θρησκεία σου και την απέρριψα...κοίτα να το χωνέψεις...
και σαν και μένα είναι και άλλοι...κοίτα και αυτό να χωνέψεις...
μόνο και μόνο που έχετε "βαφτήσει" το πνευματικό κακό με Ελληνική Αθώα Θεότητα δείχνει πόσο αγαπάτε ή εχθρεύεστε την Ελλάδα...
Απέρριψες το χριστιανισμό;

άντεεε

Μα όλες τις θρησκείες λες ότι απέρριψες. Μη μας το χαλάς τώρα.
Ρε το μπουμπούνα
το μόνο που μένει να μας πεις τώρα, είναι ότι είσαι Άθεος
για πε
Ο τανίπτερος είναι αξιοσέβαστος μελετητής θρησκειών βρε, έχει κονέ με πνεύματα πέραν του κόσμου τούτου, μιλάμε για τον απόλυτο σύγχρονο μύστη.
Λίγος σεβασμός δεν κάνει κακό.
δεν διεκδικώ κανένα τίτλο, ούτε δάσκαλος, ούτε μύστης, ούτε τίποτα.
εδώ που είμαι είναι για να μοιραστώ κάποια πράγματα από την ζωή μου και να ανταλάξουμε απόψεις..
εγώ δεν επιβάλω τα προσωπικά μου πιστεύω σε άλλους με την βία ούτε με διδασκαλίες για να κονομήσω..
αυτό που κάνω είναι απλή συζήτηση με την ελπίδα ότι θα βρω και άλλους ανθρώπους να μοιραστούν τα βιώματα τους χωρίς να φοβούνται μήπως τους ειρωνευτεί κάποια ΓΑΛΗ ή κάποιος Ο Ι.
έχω κάνει την προσωπική μου έρευνα και έχω καταλήξει σε πολιτισμούς που γεννήσαν αυτές τις ιδέες όπως αρχαία Ελλάδα και Βουδδισμό και Ινδουισμό και έχω πάρει στοιχεία από αυτές τις ιδέες διότι είδα ότι τα βιώματα μου συμβαδίζουν...
από την άλλη απέρριψα θρησκείες σαν τον Χριστιανισμό επειδή είναι κακές αντιγραφές των Ελλήνων και των Βουδδιστών και έχουν χρησιμοποιηθεί από εξουσιαστές που με την θρησκεία επιβάλαν θεοκρατίες...
ο Βουδδισμός και η αρχαία Ελληνική θρησκεία είναι υπερσύνολα των Χριστιανικών ιδεών με την σωστή θέση και άποψη και όχι κατά πώς βολεύει κάποιους...
για παράδειγμα όταν βλέπω τον μυστικό δείπνο να είναι αντιγραφή του Διονύσου..φυσικά και θα απορρίψω την αντιγραφή και θα πάω στην πηγή..
όλος ο Χριστιανισμός είναι έτσι...δεν έχει να προσφέρει κάτι σε όσους βρίσκουν τις αυθεντικές πηγές από όπου έχουν αντιγράψει αυτοί που γράψαν τα ευαγγέλια...
αυτά και ναι λίγο σεβασμός δεν βλάπτει...