Γιατί ο Θεός της αγάπης πήρε το κοριτσάκι από την αγκαλιά των γονιών της;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Γιατί ο Θεός της αγάπης πήρε το κοριτσάκι από την αγκαλιά των γονιών της;
Σχετική με το "σύνδρομο Μιχάουνζεν" θεωρείται η ταινία "Αντίχριστος" του Λαρς Φον Τρίερ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
πηρα μια πληροφορια, απο δευτερο χερι (καποιος που ξερει καποιον...) οτι ειναι φονικο.
αυτος που μου την ειπε ειναι ιδιεταιρα αξιοπιστο ατομο.
αυτος που μου την ειπε ειναι ιδιεταιρα αξιοπιστο ατομο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
δεν ξερω. δεν εκατσα να αναλυσω την κατασταση με κουτσομπολιο.
Ώχου μωρέ μινάρα κι εσύ. Σου είπε ο μπατζανάκης του κουμπάρου του ξαδέρφου. Κάποιος που ξέρει κάποιον. Σε όλων τα μυαλά τριβελίζει αυτό το σενάριο. Ας περιμένουμε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

ειναι οτι καλυτερο εχω σε πληροφορια. δεν ξερω απολυτως τιποτα αλλο.

αυτος που μου το ειπε ειναι γιατρος, με γονεις και 2 αδελφια γιατρους. ε, ισως στον κυκλο τους εχει κυκλοφορησει κατι που δεν ξερουμε, η και που δεν θα καταλαβαιναμε κι αν το ξεραμε.
εμενα στο μυαλο μου δεν τριβελιζε τιποτα. το θεωρουσα απολυτως αδιανοητο να ειναι εγκληματικη ενεργεια. το τι λενε οι δημοσιογραφοι το εχω ως συνηθως χεσμενο.
η παραπανω πληροφορια εβαλε το πρωτο ψηγμα αμφιβολιας στο μυαλο μου. ακομη ειμαι στο 99.9% αποκλειεται να ειναι εγκλημα.
Όταν απουσιάζουν από γύρω ανταποκρίσεις σε καλά συναισθήματα, παρουσιάζεται κάποτε ο "Μινχαουζεν" (ακόμη και δι' αντιπροσώπου).
«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
Δεν σε κατηγορώ βρε μπούρδα, απλά αυτο που προσπαθώ να πω είναι, πως έχει γίνει πανικός, κακός χαμός με τα σόσιαλ και το κουτσομπολίκι. Ο καιρός γαρ εγγύς.Ασέβαστος έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 12:44
αυτος που μου το ειπε ειναι γιατρος, με γονεις και 2 αδελφια γιατρους. ε, ισως στον κυκλο τους εχει κυκλοφορησει κατι που δεν ξερουμε, η και που δεν θα καταλαβαιναμε κι αν το ξεραμε.
εμενα στο μυαλο μου δεν τριβελιζε τιποτα. το θεωρουσα απολυτως αδιανοητο να ειναι εγκληματικη ενεργεια. το τι λενε οι δημοσιογραφοι το εχω ως συνηθως χεσμενο.
η παραπανω πληροφορια εβαλε το πρωτο ψηγμα αμφιβολιας στο μυαλο μου. ακομη ειμαι στο 99.9% αποκλειεται να ειναι εγκλημα.
Το πιο ανησυχητικο για μενα δεν ειναι τα σοσιαλ, αλλα οτι αφηνονται σαφεστστα υποννοουμενα απο τους γιατρους των κοριτσιων, αστυνομικους συντακτες, εφημεριδες, μεχρι και η Νικολουλη στην εκπομπη ειπε μετα την συνεντευξη των γονιων "οτι δεν λεει το στομα, το λεει το σωμα"Πασιφάη έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 13:58Δεν σε κατηγορώ βρε μπούρδα, απλά αυτο που προσπαθώ να πω είναι, πως έχει γίνει πανικός, κακός χαμός με τα σόσιαλ και το κουτσομπολίκι. Ο καιρός γαρ εγγύς.Ασέβαστος έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 12:44
Με ανησυχει οτι οποιοι ξερουν παραπανω πραγματα για την υποθεση δειχνουν προς τα εκει.
Έχεις σκεφτεί πως όλα είναι μέρος μιας ευρύτερης συμπεριφοράς των αστυνομικών αρχών, με το να δίνουν όπως προείπα ότι επιθυμούν στον κόσμο σαν πληροφορία; Δεν γνωρίζω τους λόγους, ούτε τον τρόπο που έχουν διαμορφώσει τα προφίλ των εμπλεκομένων. Για μένα είναι ψιλά γράμματα, κάποιοι έχουν σπουδάσει εγκληματολογία και βρίσκονται σε κάποια πόστα καθόλου τυχαία. Άστο και βλέπουμε σε λίγες μέρες.Blackdog έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 14:07Το πιο ανησυχητικο για μενα δεν ειναι τα σοσιαλ, αλλα οτι αφηνονται σαφεστστα υποννοουμενα απο τους γιατρους των κοριτσιων, αστυνομικους συντακτες, εφημεριδες, μεχρι και η Νικολουλη στην εκπομπη ειπε μετα την συνεντευξη των γονιων "οτι δεν λεει το στομα, το λεει το σωμα"Πασιφάη έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 13:58Δεν σε κατηγορώ βρε μπούρδα, απλά αυτο που προσπαθώ να πω είναι, πως έχει γίνει πανικός, κακός χαμός με τα σόσιαλ και το κουτσομπολίκι. Ο καιρός γαρ εγγύς.Ασέβαστος έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 12:44
Με ανησυχει οτι οποιοι ξερουν παραπανω πραγματα για την υποθεση δειχνουν προς τα εκει.
Φυσικα και το εχω σκεφτει, αλλα μου φαινεται πολυ χοντρο να πετανε τετοια καρφια χωρις να συμβαινει κατι. Παντως ετσι ειναι, δεν μπορουμε να κανουμε τιποτε αλλο παρα να περιμενουμε να δουμε.Πασιφάη έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 14:13Έχεις σκεφτεί πως όλα είναι μέρος μιας ευρύτερης συμπεριφοράς των αστυνομικών αρχών, με το να δίνουν όπως προείπα ότι επιθυμούν στον κόσμο σαν πληροφορία; Δεν γνωρίζω τους λόγους, ούτε τον τρόπο που έχουν διαμορφώσει τα προφίλ των εμπλεκομένων. Για μένα είναι ψιλά γράμματα, κάποιοι έχουν σπουδάσει εγκληματολογία και βρίσκονται σε κάποια πόστα καθόλου τυχαία. Άστο και βλέπουμε σε λίγες μέρες.Blackdog έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 14:07Το πιο ανησυχητικο για μενα δεν ειναι τα σοσιαλ, αλλα οτι αφηνονται σαφεστστα υποννοουμενα απο τους γιατρους των κοριτσιων, αστυνομικους συντακτες, εφημεριδες, μεχρι και η Νικολουλη στην εκπομπη ειπε μετα την συνεντευξη των γονιων "οτι δεν λεει το στομα, το λεει το σωμα"
Μακαρι το αποτελεσμα των ερευνων να ειναι κατι που θα ειναι διαχειρισιμο, γιατι προσωπικα οταν σκεφτομαι το αλλο ενδεχομενο με πιανει αναγουλα και νιωθω να καιγονται και τα τελευταια εγκεφαλικα κυτταρα που μου εχουν απομεινει.
Ε, μα..Blackdog έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 14:25Φυσικα και το εχω σκεφτει, αλλα μου φαινεται πολυ χοντρο να πετανε τετοια καρφια χωρις να συμβαινει κατι. Παντως ετσι ειναι, δεν μπορουμε να κανουμε τιποτε αλλο παρα να περιμενουμε να δουμε.Πασιφάη έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 14:13Έχεις σκεφτεί πως όλα είναι μέρος μιας ευρύτερης συμπεριφοράς των αστυνομικών αρχών, με το να δίνουν όπως προείπα ότι επιθυμούν στον κόσμο σαν πληροφορία; Δεν γνωρίζω τους λόγους, ούτε τον τρόπο που έχουν διαμορφώσει τα προφίλ των εμπλεκομένων. Για μένα είναι ψιλά γράμματα, κάποιοι έχουν σπουδάσει εγκληματολογία και βρίσκονται σε κάποια πόστα καθόλου τυχαία. Άστο και βλέπουμε σε λίγες μέρες.Blackdog έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 14:07
Το πιο ανησυχητικο για μενα δεν ειναι τα σοσιαλ, αλλα οτι αφηνονται σαφεστστα υποννοουμενα απο τους γιατρους των κοριτσιων, αστυνομικους συντακτες, εφημεριδες, μεχρι και η Νικολουλη στην εκπομπη ειπε μετα την συνεντευξη των γονιων "οτι δεν λεει το στομα, το λεει το σωμα"
Μακαρι το αποτελεσμα των ερευνων να ειναι κατι που θα ειναι διαχειρισιμο, γιατι προσωπικα οταν σκεφτομαι το αλλο ενδεχομενο με πιανει αναγουλα και νιωθω να καιγονται και τα τελευταια εγκεφαλικα κυτταρα που μου εχουν απομεινει.

Παιδιά, είμαι χάλια με το θέμα.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παγκόσμια μέρα αγάπης
από Frappezitis » 15 Δεκ 2023, 00:08 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
15 Δεκ 2023, 17:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μια συναυλία αγάπης και αγώνα για τα θύματα των Τεμπών .
από Frappezitis » 30 Σεπ 2024, 21:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 119 Απαντήσεις
- 2324 Προβολές
-
16 Οκτ 2024, 18:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το φάντασμα του νεκροταφείου Αμαρουσίου: “Το κοριτσάκι με τα γυάλινα μάτια”
από AlienWay » 29 Ιούλ 2024, 22:11 » σε Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι - 27 Απαντήσεις
- 1265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
30 Ιούλ 2024, 00:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πεθανε 5χρονο κοριτσακι επειδη στην Αρτα δεν υπηρχε ΜΕΘ παιδιων
από Μαδουραίος » 19 Ιαν 2025, 18:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 534 Προβολές
-