Κάπου διάβασα ότι σε κάποιο από αυτά θα έχει πολλά φαγιά στο τραπέζι αλλά τα σπουνς θα είναι μεγάλα

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Ναι πουλάκι μου το ξέρωopsimasmenos έγραψε: ↑24 Μαρ 2020, 16:29Έχει πολλά ρουμς του λετ ο παράδεισος λαίμαιιιιι.
Κάπου διάβασα ότι σε κάποιο από αυτά θα έχει πολλά φαγιά στο τραπέζι αλλά τα σπουνς θα είναι μεγάλα
Ο Άγιος Σωφρόνιος του Έσσεξ ήταν και βουδιστής, είδε και τα δύο φώτα
Blue ακουσε με λιγο. ΚΑΝΕΝΑΣ ανθρωπος γενικα αλλα και απο την εκκλησια δεν μπορει να ξερει τι θελει και τι κανει ο Θεος. Αλλος λεει οτι ειναι τιμωρος, αλλος λεει οτι δεν ειναι. Αλλος λεει οτι αλλαζει τα σχεδια του ο Θεος, αλλος οτι δεν μπορει να τα αλλαξει. Οταν στριμωχνονται ομως π.χ. με την ερωτηση, πως τοσοι δολοφονοι, παιδεραστες, εκβιαστες κλπ δεν τρωνε σφαλιαρες κατα τον Παισιο, πετανε ενα "ο Θεος μονο ξερει" ή "αγνωσται αι βουλαι του Κυριου" και την κανουν με ελαφρα πηδηματακια.bluerose έγραψε: ↑24 Μαρ 2020, 15:32Έχω κάνει νήμα για τη βακτηρία και την ράβδο
Κάποιος ιερέας κάποιος που ξέρει ας το ερμηνεύσει
Εγώ αυτά που διάβασα
Αυτό με το καλό είναι, όπως διάβασα από τον Άγιο Παΐσιο και συγχωρέστε αν συνέχεια για Αυτόν γράφω, με αυτόν είμαι ότι συμβουλεύει προσπαθώ. Δε μπορεί να έχεις δέκα Αγίους να μελετάς
Λέει....ο Θεός, όταν βλέπει κάποιο λάθος μας με καλό τρόπο προσπαθεί να μας κάνει να διορθώθουμε
Εάν δε καταλαβουμε τρώμε σφαλιάρα μικρή
Αν συνεχιστεί μεγαλύτερη
Μακροθυμα όχι απ' τη μια μέρα στην άλλη
Εσύ να διαβάζεις Άγιο Παΐσιο να μη μπερδευεσεAlphabet έγραψε: ↑24 Μαρ 2020, 20:28Blue ακουσε με λιγο. ΚΑΝΕΝΑΣ ανθρωπος γενικα αλλα και απο την εκκλησια δεν μπορει να ξερει τι θελει και τι κανει ο Θεος. Αλλος λεει οτι ειναι τιμωρος, αλλος λεει οτι δεν ειναι. Αλλος λεει οτι αλλαζει τα σχεδια του ο Θεος, αλλος οτι δεν μπορει να τα αλλαξει. Οταν στριμωχνονται ομως π.χ. με την ερωτηση, πως τοσοι δολοφονοι, παιδεραστες, εκβιαστες κλπ δεν τρωνε σφαλιαρες κατα τον Παισιο, πετανε ενα "ο Θεος μονο ξερει" ή "αγνωσται αι βουλαι του Κυριου" και την κανουν με ελαφρα πηδηματακια.bluerose έγραψε: ↑24 Μαρ 2020, 15:32Έχω κάνει νήμα για τη βακτηρία και την ράβδο
Κάποιος ιερέας κάποιος που ξέρει ας το ερμηνεύσει
Εγώ αυτά που διάβασα
Αυτό με το καλό είναι, όπως διάβασα από τον Άγιο Παΐσιο και συγχωρέστε αν συνέχεια για Αυτόν γράφω, με αυτόν είμαι ότι συμβουλεύει προσπαθώ. Δε μπορεί να έχεις δέκα Αγίους να μελετάς
Λέει....ο Θεός, όταν βλέπει κάποιο λάθος μας με καλό τρόπο προσπαθεί να μας κάνει να διορθώθουμε
Εάν δε καταλαβουμε τρώμε σφαλιάρα μικρή
Αν συνεχιστεί μεγαλύτερη
Μακροθυμα όχι απ' τη μια μέρα στην άλλη
Δεν φταινε ομως τελειως οι παπαδες. Η Γραφη ειναι γεματη με τετοιες αντιφασεις (γιατι και αυτοι που την εγραψαν ηταν ανθρωποι που δεν ηξεραν τιποτα παραπανω για τον Θεο απο οτι ξερουμε σημερα), οποτε ειναι αναγκασμενοι να δεχονται επ' απειρον και τις δυο εχδοχες της αντιφασης. Οποτε αλλα λενε στην γιαγια στο χωριο και αλλα λενε σε ενα θεολογο.
Προσωπικα πιστευω οτι ο πνευματικος ειναι σχεδον αχρηστος. Το μονο καλο του (για σενα) ειναι οτι σε κραταει στην πιστη σου, που ετσι και αλλοιως την εχεις. Καλη συνεχεια με την πιστη σου λοιπον.