Ξερω οτι στεναχωριεσαι που δεν εχουμε για εθνικο μας συμβολο το κωλοχανειο του Μπελογιαννη η του Κεμαλ Ατατουρκ αλλα αποδεξου το...Antipnevma έγραψε: ↑14 Αύγ 2020, 22:26Δεν κάναμε εμείς ερείπιο τον Παρθενώνα. Έτσι τον παραλάβαμε. De facto ερείπιο είναι το "μνημείο" αυτό και είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει μοναδικό της εθνικό σύμβολο ένα ερείπιο.
ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ: ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ!
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- περαστικος
Re: ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ: ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ!
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Η Αίγυπτος σου κάνει;Antipnevma έγραψε: ↑14 Αύγ 2020, 22:36Ξέρεις άλλη χώρα που έχει μοναδικό εθνικό σύμβολο ένα ερείπιο;Μπίστης έγραψε: ↑14 Αύγ 2020, 22:29Antipnevma έγραψε: ↑14 Αύγ 2020, 22:26... και είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει μοναδικό της εθνικό σύμβολο ένα ερείπιο.
Έσπασες το προηγούμενο ρεκόρ γελοιότητος
Που ήταν δικό σου
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Antipnevma
Δεν είναι ερείπιο οι πυραμίδες. Είναι καλοδιατηρημένα μνημεία. Βλέπεις να τους λείπουν μεγάλα κομμάτια και να χρειάζονται του κόσμου τα λεφτά σε συντήρηση;
αἰέν ἀριστεύειν
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Ομελέτιος Δανιμαρκίας
Κάτσε ρε μάν, τι εννοείς ερείπιο και μνημείο εντός εισαγωγικών? Με ποιο κριτήριο? Δηλαδή ο Παρθενώνας είναι ερειπιώτερο ερείπιο από το Κολοσσαίο ή τη Σφίγγα ξέρω 'γω? Και το Στόουνχεντζ τι είναι? "Κοτρώνες"?Antipnevma έγραψε: ↑14 Αύγ 2020, 22:26Δεν κάναμε εμείς ερείπιο τον Παρθενώνα. Έτσι τον παραλάβαμε. De facto ερείπιο είναι το "μνημείο" αυτό και είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει μοναδικό της εθνικό σύμβολο ένα ερείπιο.
Though this be madness, yet there is method in 't
- Antipnevma
Το στόουνχετζ δεν είναι εθνικό σύμβολο της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι ένα ερείπιο από την προϊστορία της. Εθνικό μνημείο-σύμβολο της χώρας είναι πχ το Big Ben.Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 04:05Κάτσε ρε μάν, τι εννοείς ερείπιο και μνημείο εντός εισαγωγικών? Με ποιο κριτήριο? Δηλαδή ο Παρθενώνας είναι ερειπιώτερο ερείπιο από το Κολοσσαίο ή τη Σφίγγα ξέρω 'γω? Και το Στόουνχεντζ τι είναι? "Κοτρώνες"?Antipnevma έγραψε: ↑14 Αύγ 2020, 22:26Δεν κάναμε εμείς ερείπιο τον Παρθενώνα. Έτσι τον παραλάβαμε. De facto ερείπιο είναι το "μνημείο" αυτό και είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει μοναδικό της εθνικό σύμβολο ένα ερείπιο.
αἰέν ἀριστεύειν
- περαστικος
Εις τον πουτσον μας, ειπαμε;Antipnevma έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 13:22Το στόουνχετζ δεν είναι εθνικό σύμβολο της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι ένα ερείπιο από την προϊστορία της. Εθνικό μνημείο-σύμβολο της χώρας είναι πχ το Big Ben.Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 04:05Κάτσε ρε μάν, τι εννοείς ερείπιο και μνημείο εντός εισαγωγικών? Με ποιο κριτήριο? Δηλαδή ο Παρθενώνας είναι ερειπιώτερο ερείπιο από το Κολοσσαίο ή τη Σφίγγα ξέρω 'γω? Και το Στόουνχεντζ τι είναι? "Κοτρώνες"?Antipnevma έγραψε: ↑14 Αύγ 2020, 22:26
Δεν κάναμε εμείς ερείπιο τον Παρθενώνα. Έτσι τον παραλάβαμε. De facto ερείπιο είναι το "μνημείο" αυτό και είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει μοναδικό της εθνικό σύμβολο ένα ερείπιο.
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
- περαστικος
Εκατομμυρια τουριστες απο την αλλη ακρη του κοσμου (ακομη και απο Κινες και Ιαπωνιες που μια χαρα δικο τους πολιτισμο εχουν) ερχονται να θαυμασουν τον Παρθενωνα μετα απο 2500 χρονια και καποιοι πηζουν.
Τους γραφουμε στα παπαρια μας!
- Antipnevma
Ναι, έρχονται να θαυμάσουν πολιτισμό οι τουριστικές μάζες όχι να λιάσουν τον κωλο τους και να μεθύσουν. Όπως και να έχει η Τουρκία που δεν έχει "πολιτισμό" κάνει μεγαλύτερα κέρδη στον τουρισμό από μας.περαστικος έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 14:00Εκατομμυρια τουριστες απο την αλλη ακρη του κοσμου (ακομη και απο Κινες και Ιαπωνιες που μια χαρα δικο τους πολιτισμο εχουν) ερχονται να θαυμασουν τον Παρθενωνα μετα απο 2500 χρονια και καποιοι πηζουν.
https://en.wikipedia.org/wiki/World_Tou ... prov=sfla1
αἰέν ἀριστεύειν
- περαστικος
Ποιοι ειμαστε οι εμεις για τους οποιους μιλας στο πρωτο προσωπο;Antipnevma έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 14:43Ναι, έρχονται να θαυμάσουν πολιτισμό οι τουριστικές μάζες όχι να λιάσουν τον κωλο τους και να μεθύσουν. Όπως και να έχει η Τουρκία που δεν έχει "πολιτισμό" κάνει μεγαλύτερα κέρδη στον τουρισμό από μας.περαστικος έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 14:00Εκατομμυρια τουριστες απο την αλλη ακρη του κοσμου (ακομη και απο Κινες και Ιαπωνιες που μια χαρα δικο τους πολιτισμο εχουν) ερχονται να θαυμασουν τον Παρθενωνα μετα απο 2500 χρονια και καποιοι πηζουν.
https://en.wikipedia.org/wiki/World_Tou ... prov=sfla1
Αφου ταγκαλακι εισαι!
- Ομελέτιος Δανιμαρκίας
Δε ανέφερα τίποτα για εθνικά σύμβολα. Ο χαρακτηρισμός "ερείπιο" για ένα (οποιοδήποτε) μνημείο μου φαίνεται μειωτικός και άνευ λόγου προκλητικός (άλλωστε μιλάμε για ένα αρχαίο μνημείο, δεν θα ήταν και στα καλύτερα του όπως και να 'χε) , αλλά τι να πώ, όπως θέλει εκφράζεται ο καθένας. Εσύ μπορεί να λες και τη γιαγιά σου ερείπιο.Antipnevma έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 13:22Το στόουνχετζ δεν είναι εθνικό σύμβολο της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι ένα ερείπιο από την προϊστορία της. Εθνικό μνημείο-σύμβολο της χώρας είναι πχ το Big Ben.Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 04:05Κάτσε ρε μάν, τι εννοείς ερείπιο και μνημείο εντός εισαγωγικών? Με ποιο κριτήριο? Δηλαδή ο Παρθενώνας είναι ερειπιώτερο ερείπιο από το Κολοσσαίο ή τη Σφίγγα ξέρω 'γω? Και το Στόουνχεντζ τι είναι? "Κοτρώνες"?Antipnevma έγραψε: ↑14 Αύγ 2020, 22:26
Δεν κάναμε εμείς ερείπιο τον Παρθενώνα. Έτσι τον παραλάβαμε. De facto ερείπιο είναι το "μνημείο" αυτό και είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει μοναδικό της εθνικό σύμβολο ένα ερείπιο.
- Antipnevma
Είναι σαν να μου λες ότι ο χαρακτηρισμός μετανάστης για τους πρόσφυγες σου φαίνεται μειωτικός ενώ είναι απλά η πραγματικότητα. Ο παρθενώνας δεν έχει απλά παλιώσει. Έχει λεηλατηθεί, βομβαρδιστεί και σε αντίθεση με τις πυραμίδες φτιαχτεί από υλικό μη ανθεκτικό στο χρόνο (μάρμαρο) δηλαδή απαιτεί ακριβή συντήρηση. Πραγματικά έχεις συγκρίνει το πως ήταν όταν φτιάχτηκε βαμμένος στολισμένος ωραίος με το πως είναι τώρα; Μόνο ερείπιο μπορεί να το πει λογικός άνθρωπος.Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 21:34Δε ανέφερα τίποτα για εθνικά σύμβολα. Ο χαρακτηρισμός "ερείπιο" για ένα (οποιοδήποτε) μνημείο μου φαίνεται μειωτικός και άνευ λόγου προκλητικός (άλλωστε μιλάμε για ένα αρχαίο μνημείο, δεν θα ήταν και στα καλύτερα του όπως και να 'χε) , αλλά τι να πώ, όπως θέλει εκφράζεται ο καθένας. Εσύ μπορεί να λες και τη γιαγιά σου ερείπιο.Antipnevma έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 13:22Το στόουνχετζ δεν είναι εθνικό σύμβολο της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι ένα ερείπιο από την προϊστορία της. Εθνικό μνημείο-σύμβολο της χώρας είναι πχ το Big Ben.Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 04:05
Κάτσε ρε μάν, τι εννοείς ερείπιο και μνημείο εντός εισαγωγικών? Με ποιο κριτήριο? Δηλαδή ο Παρθενώνας είναι ερειπιώτερο ερείπιο από το Κολοσσαίο ή τη Σφίγγα ξέρω 'γω? Και το Στόουνχεντζ τι είναι? "Κοτρώνες"?
αἰέν ἀριστεύειν
- Ομελέτιος Δανιμαρκίας
Δεν είναι "σαν" να σου λέω τίποτα. Αυτό που ήθελα να πω, το είπα./ Υλικό μη ανθεκτικό στο χρόνο είναι το μάρμαρο? Τι λες. Πού να δεις πώς φαίνονται σήμερα τα μνημεία των λαών που έχτιζαν μνημεία από ξύλο. Α ναι, δεν θα τα δεις. Μάντεψε γιατί./ Όχι, τι είμαι, βρυκόλακας, να μπορώ να συγκρίνω τον Παρθενώνα όπως ήταν στα εγκαίνια με τον σημερινό?/ Δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το επιχείρημα σου γενικώς. Επειδή έχει μια συναρπαστική ιστορία χιλιάδες ετών και έχει καταπονηθεί πρέπει να ___? τι? Να τον αφήσουμε να γκρεμιστεί?!? Να τον γκρεμίσουμε οι ίδιοι μια ώρα αρχύτερα μήπως, να μην πληρώνουμε συντήρηση?!!??!! Γουάτ μάστ γουί ντού???Antipnevma έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 21:41Είναι σαν να μου λες ότι ο χαρακτηρισμός μετανάστης για τους πρόσφυγες σου φαίνεται μειωτικός ενώ είναι απλά η πραγματικότητα. Ο παρθενώνας δεν έχει απλά παλιώσει. Έχει λεηλατηθεί, βομβαρδιστεί και σε αντίθεση με τις πυραμίδες φτιαχτεί από υλικό μη ανθεκτικό στο χρόνο (μάρμαρο) δηλαδή απαιτεί ακριβή συντήρηση. Πραγματικά έχεις συγκρίνει το πως ήταν όταν φτιάχτηκε βαμμένος στολισμένος ωραίος με το πως είναι τώρα; Μόνο ερείπιο μπορεί να το πει λογικός άνθρωπος.Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 21:34Δε ανέφερα τίποτα για εθνικά σύμβολα. Ο χαρακτηρισμός "ερείπιο" για ένα (οποιοδήποτε) μνημείο μου φαίνεται μειωτικός και άνευ λόγου προκλητικός (άλλωστε μιλάμε για ένα αρχαίο μνημείο, δεν θα ήταν και στα καλύτερα του όπως και να 'χε) , αλλά τι να πώ, όπως θέλει εκφράζεται ο καθένας. Εσύ μπορεί να λες και τη γιαγιά σου ερείπιο.Antipnevma έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 13:22
Το στόουνχετζ δεν είναι εθνικό σύμβολο της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι ένα ερείπιο από την προϊστορία της. Εθνικό μνημείο-σύμβολο της χώρας είναι πχ το Big Ben.
- Antipnevma
Σου λέω να τον συγκρίνεις πως είναι τώρα με το πως ήταν όταν φτιάχτηκε με βάση τις αναπαραστάσεις ειδικών. Τιτανοτεράστια η διαφορά και δεν γίνεται να μην το πεις ερείπιο. Το επιχείρημά μου είναι ότι είμαστε η μόνη χώρα που έχει μοναδικό εθνικό της μνημείο παύλα σύμβολο ένα ερείπιο. Εμένα αυτό δεν μ' αρέσει και δεν είμαι καθόλου περήφανος γι' αυτό. Άμα εσένα σε χαροποιεί ε τι να σου πω. Φυσικά και δεν πρέπει να το γκρεμίσουμε. Αλλιώς τι εθνικό σύμβολο θα βρούμε άλλο να επιδείξουμε; Τίποτα. Χιτς.Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 22:07Δεν είναι "σαν" να σου λέω τίποτα. Αυτό που ήθελα να πω, το είπα./ Υλικό μη ανθεκτικό στο χρόνο είναι το μάρμαρο? Τι λες. Πού να δεις πώς φαίνονται σήμερα τα μνημεία των λαών που έχτιζαν μνημεία από ξύλο. Α ναι, δεν θα τα δεις. Μάντεψε γιατί./ Όχι, τι είμαι, βρυκόλακας, να μπορώ να συγκρίνω τον Παρθενώνα όπως ήταν στα εγκαίνια με τον σημερινό?/ Δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το επιχείρημα σου γενικώς. Επειδή έχει μια συναρπαστική ιστορία χιλιάδες ετών και έχει καταπονηθεί πρέπει να ___? τι? Να τον αφήσουμε να γκρεμιστεί?!? Να τον γκρεμίσουμε οι ίδιοι μια ώρα αρχύτερα μήπως, να μην πληρώνουμε συντήρηση?!!??!! Γουάτ μάστ γουί ντού???Antipnevma έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 21:41Είναι σαν να μου λες ότι ο χαρακτηρισμός μετανάστης για τους πρόσφυγες σου φαίνεται μειωτικός ενώ είναι απλά η πραγματικότητα. Ο παρθενώνας δεν έχει απλά παλιώσει. Έχει λεηλατηθεί, βομβαρδιστεί και σε αντίθεση με τις πυραμίδες φτιαχτεί από υλικό μη ανθεκτικό στο χρόνο (μάρμαρο) δηλαδή απαιτεί ακριβή συντήρηση. Πραγματικά έχεις συγκρίνει το πως ήταν όταν φτιάχτηκε βαμμένος στολισμένος ωραίος με το πως είναι τώρα; Μόνο ερείπιο μπορεί να το πει λογικός άνθρωπος.Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 21:34
Δε ανέφερα τίποτα για εθνικά σύμβολα. Ο χαρακτηρισμός "ερείπιο" για ένα (οποιοδήποτε) μνημείο μου φαίνεται μειωτικός και άνευ λόγου προκλητικός (άλλωστε μιλάμε για ένα αρχαίο μνημείο, δεν θα ήταν και στα καλύτερα του όπως και να 'χε) , αλλά τι να πώ, όπως θέλει εκφράζεται ο καθένας. Εσύ μπορεί να λες και τη γιαγιά σου ερείπιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antipnevma την 16 Αύγ 2020, 00:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αἰέν ἀριστεύειν
- Ομελέτιος Δανιμαρκίας
Όχι, τώρα που το σκέφτομαι, έχεις δίκιο. Πρέπει να γκρεμίσουμε τον Παρθενώνα και να κάνουμε εθνικό σύμβολο το Mall που είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και έχει και πάρκινγκ.Antipnevma έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 23:11Σου λέω να τον συγκρίνεις πως είναι τώρα με το πως ήταν όταν φτιάχτηκε με βάση τις αναπαράστασεις ειδικών. Τιτανοτεράστια η διαφορά και δεν γίνεται να μην το πεις ερείπιο. Το επιχείρημά μου είναι ότι είμαστε η μόνη χώρα που έχει μοναδικό εθνικό της μνημείο παύλα σύμβολο ένα ερείπιο. Εμένα αυτό δεν μ' αρέσει και δεν είμαι καθόλου περήφανος γι' αυτό. Άμα εσένα σε χαροποιεί ε τι να σου πω. Φυσικά και δεν πρέπει να το γκρεμίσουμε. Αλλιώς τι εθνικό σύμβολο θα βρούμε άλλο να επιδείξουμε; Τίποτα. Χιτς.Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 22:07Δεν είναι "σαν" να σου λέω τίποτα. Αυτό που ήθελα να πω, το είπα./ Υλικό μη ανθεκτικό στο χρόνο είναι το μάρμαρο? Τι λες. Πού να δεις πώς φαίνονται σήμερα τα μνημεία των λαών που έχτιζαν μνημεία από ξύλο. Α ναι, δεν θα τα δεις. Μάντεψε γιατί./ Όχι, τι είμαι, βρυκόλακας, να μπορώ να συγκρίνω τον Παρθενώνα όπως ήταν στα εγκαίνια με τον σημερινό?/ Δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το επιχείρημα σου γενικώς. Επειδή έχει μια συναρπαστική ιστορία χιλιάδες ετών και έχει καταπονηθεί πρέπει να ___? τι? Να τον αφήσουμε να γκρεμιστεί?!? Να τον γκρεμίσουμε οι ίδιοι μια ώρα αρχύτερα μήπως, να μην πληρώνουμε συντήρηση?!!??!! Γουάτ μάστ γουί ντού???Antipnevma έγραψε: ↑15 Αύγ 2020, 21:41
Είναι σαν να μου λες ότι ο χαρακτηρισμός μετανάστης για τους πρόσφυγες σου φαίνεται μειωτικός ενώ είναι απλά η πραγματικότητα. Ο παρθενώνας δεν έχει απλά παλιώσει. Έχει λεηλατηθεί, βομβαρδιστεί και σε αντίθεση με τις πυραμίδες φτιαχτεί από υλικό μη ανθεκτικό στο χρόνο (μάρμαρο) δηλαδή απαιτεί ακριβή συντήρηση. Πραγματικά έχεις συγκρίνει το πως ήταν όταν φτιάχτηκε βαμμένος στολισμένος ωραίος με το πως είναι τώρα; Μόνο ερείπιο μπορεί να το πει λογικός άνθρωπος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ελληνική πρόκληση στην Αγία Σοφία
από Σενέκας » 17 Μαρ 2024, 11:07 » σε Διεθνής πολιτική - 261 Απαντήσεις
- 12878 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
18 Μαρ 2024, 15:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δολοφονοι.Στο Νοσοκομείο Αγία Σοφία ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΑΙΔΙΑ επειδή δεν πρόλαβαν να χειρουργηθούν.
από Μαδουραίος » 31 Αύγ 2024, 17:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 505 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από BOOMER
02 Σεπ 2024, 15:52
-
-
- 50 Απαντήσεις
- 999 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
31 Μαρ 2025, 00:02