Κάτι ξέρεις εσύ και δεν μας το λες.
Natasha βρήκα ένα νεφελίμ !
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Τί μου λες τώρα;
δηλαδή ήταν άθεοι οι κομμουνιστές και ξέρω γω πόσοι άλλοι και μου λες ότι ήταν λίγοι;
Όταν έχεις ως νόμο του κράτους θρησκεία το παραπάνω δεν ισχύει. Εννοώ Ισλαμικά καθεστώτα αλλά και την Ελλάδα...!
Βασικά είναι τρικ.
Use your mind.
δεν διαφωνώ ότι συμβαίνουν πράγματα άσχημα
Ο μέσος άνθρωπος - πλην κομμουνιστών που ούτως ή άλλως την είχαν βαμμένη - δεν τολμούσε να εκφράσει τις αθεϊστικές του σκέψεις.
Σήμεραurbilum έγραψε: ↑01 Απρ 2019, 00:19δεν διαφωνώ ότι συμβαίνουν πράγματα άσχημα
αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις κάποια επιχειρήματα, γιατί αυτό είναι ετεροπροσδιορισμός και σε οδηγεί στο ψέμα
άσε τι κάνουν οι άλλοι, άσε τα τρικ, άσε την προσμονή να το βρεί κάποιος απο το θεό (έλεος) άσε τους απατεώνες, άστα όλα.
πριν 2000 χρόνια στην Ιερουσαλήμ μπορεί κάποιος να έλεγε, τους ξέρω αυτούς, το ιερατείο, τους παπάδες, την εξουσία, τι κάνουν κλπ.
ο Χριστός όμως ήρθε να σώσει το απολωλώς, αν δεν νιώθεις έτσι..
taliban έγραψε: ↑31 Μαρ 2019, 21:55Οι ενθεοι προσπαθούν απεγνωσμένα να πείσουν πως υπάρχει κάτι που δεν έχει δει κανείς ποτέ.Αυτο το ονομάζουν λογική!
Και είναι ιδιαιτέρως εύπλαστη αυτη η λογικη όταν πρόκειται να αντιμετωπίσουν την αλήθεια που τους πονάει.Αλλα ταυτόχρονα τόσο δογματική σαν έναν τυφλό που προσπαθεί να μας πείσει ότι βλέπει ξεκάθαρα.
Πήξιμο!
Και πόσα αργύρια το πουλάς ;