Και μόνο που κατάφεραν να επιβιώσουν μέσα από την μακρόχρονη καταστολή τους νιώθω θαυμασμό ...Polaris3 έγραψε: ↑10 Απρ 2025, 17:22Εγώ δεν αναφέρομαι στους προπάτορες μου, δε χρησιμοποιώ τα δικά τους επιτεύγματα για να δικαιολογήσω την ύπαρξη μου.ksk έγραψε: ↑10 Απρ 2025, 15:37Εννοείται , δεν χρησιμοποιούμε φρυκτωριες για να συνομιλήσουμε στο φόρουμ...
Είσαι πάντως γιος του πατέρας σου και αυτός γιος του πατέρα του κλπ
Ο πνευματικός πολιτισμός έχει εκπέσει γενικά στο ανθρώπινο είδος...
Πες μου όμως γιατί δεν πρέπει να αναφερόμαστε στους προγόνους μας όπως αναφέρεσαι εσυ στους προπάτορες σου...
Να ταφεί δλδ το παρελθόν μας ώστε να διαστρεβλωθεί στις επόμενες γενιές και να οικειοποιηθεί από τρίτους;
Αυτό ακριβώς κάνουν οι σύγχρονοι νεο Έλληνες. Η Ελλάδα δεν έχει να προσφέρει κάτι σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο όπως κάποιοι Αρχαίοι Έλληνες πρόσφεραν πριν από χιλιάδες χρόνια.
Η Ελλάδα το μόνο που έχει να δώσει είναι τουρισμό, στους ντόπιους και τους τουρίστες. Σουβλάκι, φέτα και Παρθενώνας. Οι σύγχρονοι Έλληνες χρησιμοποιούν ό,τι έκαναν κάποιοι που ζούσαν στην ίδια γεωγραφική περιοχή πριν από χιλιάδες χρόνια για να ζήσουν οικονομικά.
Από τον 2 π.χ αιώνα έως πριν μερικες δεκαετίες διάβασες ιστορία;