ίσως το ακατάληπτο για τους ανθρωπους να έγινε σκόπιμα για να δέχονται ράπισμα όσοι προσεγγίζουν τη θρησκεία και το Θεό με φανατισμό.
ίσως επειδή υπολείπεται σαββατισμός του ανθρώπου που ο μέγιστος των αποστόλων μας είπε, που είναι με λίγη καλή διάθεση η θεωρία της εξέλιξης.
κατά την ημέρα αυτή που ο άνθρωπος θα ξεκουράζεται ίσως να είναι όλα καταληπτά.
Είδες την αλαζονεία του φανατικού χριστιανού και νηματοθέτη; Τί μας λες τώρα;
.
το μέρος σας παίρνω.
απλά δείξτε λίγη καλή διάθεση μέχρι να καταλάβουν το λάθος που κάνουν. έχουν καλή διάθεση πάντως
Ειδικά ο νηματοθέτης ε; Καλό ανέκδοτο!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Παραβλέπω το υποτιμητικό/προσβλητικό αρχικό ποστ σου
Είπε ο άνθρωπος που αποκαλεί "ταλιμπάν" όποιον έχει αντίθετες απόψεις στα μεταφυσικά
Για το "κύριε" κεριά και λιβάνια!
Θα σου έγραφα και άλλα, που σου αξίζουν, αλλά ο κανονισμός φευ ...!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Επειδη και εγω λοιπον σε αγαπω,κοψε την κατηχηση,κοψε τον προσυλητισμο,καθως απαγορευεται κιολας,κοψε τα ληγμενα,και κοψε και την θρησκεια, τυφλωνει,προβατοποιει και χαζευει. Για να μην πεις οτι δεν σε προειδοποιησα δηλαδη.
Τρέχω στην εκκλησία.
Ξέρει κανένας να μου συστήσει έναν καλό πνευματικό;
Εντάξει.
Αλλά μετά μην παραξενευτείς αν δεις τίποτα καζάνια να βράζουν
Το κύριο όπλο σας είναι αυτό ακριβώς.
Με αυτό μαζεύετε όλους όσοι φοβούνται τον θάνατο και θέλουν να εξασφαλίσουν ότι και μετά αφού τα κλείσουν για πάντα κάτι τους περιμένει, κάπου θα βολευτούν.
Αντίθετα με όσα λες, οι θρησκείες είναι γεμάτες από φοβισμένα ανθρωπάκια.
Και υστερόβουλα, γιατί με ότι κάνουν αποβλέπουν κάπου.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Βασικά, κάπου έχω βαρεθεί να διαβάζω για το φόβο του θανάτου.
Είναι μία τελείως απλοϊκή άποψη για την ύπαρξη γενικότερα.
Το ίδιο απλοϊκές είναι και οι οποιεσδήποτε προσεγγίσεις αυτού που αντιλαμβανόμαστε ως "θείο".
Οπότε, τόσο οι "άθεοι" όσο και οι "ένθεοι" παίζουν στο ίδιο πεδίο γνώσης και αντίληψης των πραγμάτων, το οποίο σαφώς είναι μηδαμινό σε σχέση με τις πληροφορίες που μας είναι άγνωστες.
Βασικά, κάπου έχω βαρεθεί να διαβάζω για το φόβο του θανάτου.
Είναι μία τελείως απλοϊκή άποψη για την ύπαρξη γενικότερα.
Το ίδιο απλοϊκές είναι και οι οποιεσδήποτε προσεγγίσεις αυτού που αντιλαμβανόμαστε ως "θείο".
Οπότε, τόσο οι "άθεοι" όσο και οι "ένθεοι" παίζουν στο ίδιο πεδίο γνώσης και αντίληψης των πραγμάτων, το οποίο σαφώς είναι μηδαμινό σε σχέση με τις πληροφορίες που μας είναι άγνωστες.
Επειδη και εγω λοιπον σε αγαπω,κοψε την κατηχηση,κοψε τον προσυλητισμο,καθως απαγορευεται κιολας,κοψε τα ληγμενα,και κοψε και την θρησκεια, τυφλωνει,προβατοποιει και χαζευει. Για να μην πεις οτι δεν σε προειδοποιησα δηλαδη.
Ο αθεϊσμός δεν είναι θρησκεία;
Είσαι τόσο αμόρφωτος που δεν έχεις την ικανότητα ούτε σε λεξικό να ψάξεις.
Κατά τα λοιπά το παίζεις αποληγητάκος!
.
Αλλά μετά μην παραξενευτείς αν δεις τίποτα καζάνια να βράζουν
Ε, κάτι τέτοιο εννοώ. Καζάνια, φωτιές κλπ γήινα στοιχεία.
Για όσους πιστεύουν στη μεταθανάτιο ζωή είναι τουλάχιστον αφελές να θεωρούν ότι θα είναι πιστή μεταφορά των γήινων φόβων, επιθυμιών, απωθημένων, δικαίωσης κλπ
Δεν μαζεύω τίποτα γιατί δεν σε περιλαμβάνει.
Εσύ τα έχεις και με τους χριστιανούς και με τους μουσουλμάνους.
Επ' ευκαιρία, έχεις πολύ επιθετικό ύφος που από κάποια στιγμή και μετά κουράζει. Πολύ.
1/ Γράφεις την υπογραμμισμένη παπαριά και δεν κάνεις λόγο για εξαιρέσεις
2/ Σε κράζω και ψευτοδικαιολογείσαι, εξαιρώντας μόνο εμένα. Δηλαδή όλοι οι άλλοι άθεοι του πχόρουμ υπερασπίζονται τους μουσουλμάνους;
3/ Μήπως πρέπει να ξεχωρίσεις στα συρταράκια αυτού που μας πασάρεις για μυαλό πως: Άλλο πράγμα είναι αριστεροί και λοιποί ισλαμολάγνοι, που τυχαίνει να είναι και άθεοι και άλλο είναι οι σκέτοι άθεοι;
4/ Το ύφος μου και οι επιθέσεις μου είναι ανάλογες των δικών σας. Όσο προκαλείτε, τόσο θα τα ακούτε.
5/ Όσο για την κούραση σου, ξέρεις ΠΟΥ την γράφω!
.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.