Υπάρχουν και ΜΗ αριστεροί που ΔΕΝ πιστεύουν σε παραμυθάκια για τα χαζά παιδάκια.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Υπάρχουν και ΜΗ αριστεροί που ΔΕΝ πιστεύουν σε παραμυθάκια για τα χαζά παιδάκια.
Και γιατι ασχολουνται τοσο πολυ αν ΔΕΝ πιστευουν σε παραμυθια,ας ζησουν στον αγνωστικισμο τους και στον ρεαλισμο τους χωρις να ασχολουνται με ψευτικα θαυματα η με παπαρια παστιτσιου. Kαι ναι,οι περισσοτεροι ειναι εξ'αριστερων πεποιθησεων,τατσοπουλοι δηλαδη.
Και γιατι ασχολουνται τοσο πολυ αν ΔΕΝ πιστευουν σε παραμυθια,ας ζησουν στον αγνωστικισμο τους και στον ρεαλισμο τους χωρις να ασχολουνται με ψευτικα θαυματα η με παπαρια παστιτσιου. Kαι ναι,οι περισσοτεροι ειναι εξ'αριστερων πεποιθησεων,τατσοπουλοι δηλαδη.
Όταν οι χριστιανοταλιμπάνοι, σαν ελόγου σου, αρχίζουν τον προσηλυτισμό της μαλακίας που πιστεύουν, κάποιοι πρέπει να αντιδράσουν, μπας και γλυτώσει κανας νέος από το σανό που μασάτε και του σπρώχνετε.
Και δεν είμαι αριστερών πεποιθήσεων, μόνο δημοκρατικών.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Όταν οι χριστιανοταλιμπάνοι, σαν ελόγου σου, αρχίζουν τον προσηλυτισμό της μαλακίας που πιστεύουν, κάποιοι πρέπει να αντιδράσουν, μπας και γλυτώσει κανας νέος από το σανό που μασάτε και του σπρώχνετε.
Δεν ειμαι καν χριστιανοταλιμπανος οπως χαρακτηριζεις,αν εισαι αμφισβητιας,απιστος θωμας η αγνωστικιστης δικαιωμα σου να εισαι,ποιο προσηλυτισμο βρε μπανανογυφτε,πηγαινε να φας καμια χοιρινη μπριζολα τη μεγαλη εβδομαδα μηπως τραβηξεις τα βλεμματα των γυρω σου.Πηγαινε στην Ιερουσαλημ αυτοπροσωπως να τραβηξεις το βιντεο του ψευτικου φωτος που αναβει με αναπτηρα.Τατσοπουλος mode on.
Δεν ειμαι καν χριστιανοταλιμπανος οπως χαρακτηριζεις,αν εισαι αμφισβητιας,απιστος θωμας η αγνωστικιστης δικαιωμα σου να εισαι,ποιο προσηλυτισμο βρε μπανανογυφτε,πηγαινε να φας καμια χοιρινη μπριζολα τη μεγαλη εβδομαδα μηπως τραβηξεις τα βλεμματα των γυρω σου.Πηγαινε στην Ιερουσαλημ αυτοπροσωπως να τραβηξεις το βιντεο του ψευτικου φωτος που αναβει με αναπτηρα.Τατσοπουλος mode on.
Απάτη το "Άγιο Φως" και με την βούλα της Δικαιοσύνης.
Πήξε χριστιανοταλιμπάνε! :
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.