3 ερωτήσεις προς Χριστιανούς
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
3 ερωτήσεις προς Χριστιανούς
1)Γιατί έπρεπε να πεθάνει ο γιος του ώστε να σωθούμε;
2)Ο Ιησους δεν πέθανε, αφού είναι αθάνατος. Αρα τι σόι θυσία ειναι αυτή, αν ξέρεις εκ των προταίρων οτι δεν θα πεθάνεις.
3)Αν έστειλε τον γιο του για να πεθάνει ωστε να πειστούμε, τότε αναγνωρίζει την αξία της απόδειξης. Τοτε για ποιο λόγο θέλει να πιστέψουμε σε Αυτόν, εαν δεν έχουμε αποδείξεις στις μέρες μας;
2)Ο Ιησους δεν πέθανε, αφού είναι αθάνατος. Αρα τι σόι θυσία ειναι αυτή, αν ξέρεις εκ των προταίρων οτι δεν θα πεθάνεις.
3)Αν έστειλε τον γιο του για να πεθάνει ωστε να πειστούμε, τότε αναγνωρίζει την αξία της απόδειξης. Τοτε για ποιο λόγο θέλει να πιστέψουμε σε Αυτόν, εαν δεν έχουμε αποδείξεις στις μέρες μας;
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Re: 3 ερωτήσεις προς Χριστιανούς
Γρήγορα στο κατηχητικό
-
Εκφράζεις μονοφυσιτικές ερωτλησεις προς Χαλκιδόνιους. Πιο απλά, είσαι αδιάβαστος...μίστερ μαξ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 22:561)Γιατί έπρεπε να πεθάνει ο γιος του ώστε να σωθούμε;
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Εσεις που ειστε διαβασμένοι και του κατηχητικου, εξηγήστε μου. 

Εγώ θέλω αλλά θα σε μπερδέψω
Είναι πολλά
Ας ξεκινήσει άλλος και συμπληρωνω
Είναι πολλά
Ας ξεκινήσει άλλος και συμπληρωνω
4. Αν ο Θεός είναι δίκαιος, τότε γιατί πλήρωσε ένας αθώος σαν τον Ιησού για τις αμαρτίες άλλων;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
5. Αν ο Θεός είναι παντογνώστης γιατί διέταξε τον Αβραάμ να σκοτώσει το παιδί του; Δε θα έπρεπε να γνωρίζει από πριν την αφοσίωση του Αβραάμ; Όταν ο Αβραάμ έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό του παιδιού του ο Θεός έστειλε άγγελο και τον σταμάτησε λέγοντάς του it's a prank bro. Μπορείτε να φανταστείτε τα ψυχολογικά προβλήματα με τα οποία θα έζησε το υπόλοιπο της ζωής του το παιδί του Αβραάμ;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
Είναι πολύ πιο απλό να παρακολουθήσεις το κατηχιτικό. Είναι σαν να ζητάς να πάρει δίπλωμα γιατρού από μαθήματα μέσω phorum. Ελπίζω να μην είσαι τόσο ηλίθιος ώστε να μην το καταλαβαίνεις...μίστερ μαξ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 23:11Εσεις που ειστε διαβασμένοι και του κατηχητικου, εξηγήστε μου.
7. Μπορεί ο θεός να φτιάξει μια πέτρα τόσο μεγάλη που να μη μπορεί να τη σηκώσει; 

SpoilerShow
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 23:26Είναι πολύ πιο απλό να παρακολουθήσεις το κατηχιτικό. Είναι σαν να ζητάς να πάρει δίπλωμα γιατρού από μαθήματα μέσω phorum. Ελπίζω να μην είσαι τόσο ηλίθιος ώστε να μην το καταλαβαίνεις...μίστερ μαξ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 23:11Εσεις που ειστε διαβασμένοι και του κατηχητικου, εξηγήστε μου.

η Μεγάλη Εβραϊκή Παράδοση και Ιστορία δεν είναι για τα μούτρα των άθεων. Είναι όλη δικιά μας, των Εβραιοχριστιανών!!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άνοιξες ένα νημα τις προάλλες και κορόϊδευες τις χριστιανικές προφητείες. Τώρα, αυτό το άνοιξες για ...εξιλέωση;...μίστερ μαξ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 23:11Εσεις που ειστε διαβασμένοι και του κατηχητικου, εξηγήστε μου.

"Άχρι καιρού..."
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Οχι το άνοιξα για να γελάσω με τις ανεπάρκειες σας. Δεν εχετε εξηγήσεις και τρέχετε πανικόβλητοι. Επίσης, διαδίδω ερωτήσεις στις οποίες δεν μπορείτε να απαντήσετε.Natasha έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 23:31Άνοιξες ένα νημα τις προάλλες και κορόϊδευες τις χριστιανικές προφητείες. Τώρα, αυτό το άνοιξες για ...εξιλέωση;...μίστερ μαξ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 23:11Εσεις που ειστε διαβασμένοι και του κατηχητικου, εξηγήστε μου.
Δεν είμαι στο φορουμ για διαλογο. Μονο για να χλευάζω την πίστη σας.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν ζητώ διπλωμα γιατρού. Το αντίστοιχο θα ήταν να ρωτούσα: "γιατί έχουμε μεγάλη και μικρή αρτηριακή πίεση". Υπάρχουν ευκολοες απαντήσεις για τους γιατρούς. Εσεις ομως δεν εχετε απαντησεις. Διοτι η πίστη σας είναι ενα αντιφατικό και παράλογο παραμύθι. Είναι για τα πανυγήρια και το έχω αποδείξει με 3 απλές ερωτήσεις που δεν μπορείτε να απαντήσετε.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 23:26Είναι πολύ πιο απλό να παρακολουθήσεις το κατηχιτικό. Είναι σαν να ζητάς να πάρει δίπλωμα γιατρού από μαθήματα μέσω phorum. Ελπίζω να μην είσαι τόσο ηλίθιος ώστε να μην το καταλαβαίνεις...μίστερ μαξ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 23:11Εσεις που ειστε διαβασμένοι και του κατηχητικου, εξηγήστε μου.
-
Για ποια Εβραϊκή παράδοση ομιλείς; Ρωμαϊκή παράδοση γραμμένη στα Ελληνικά...Yochanan έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 23:28Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 23:26Είναι πολύ πιο απλό να παρακολουθήσεις το κατηχιτικό. Είναι σαν να ζητάς να πάρει δίπλωμα γιατρού από μαθήματα μέσω phorum. Ελπίζω να μην είσαι τόσο ηλίθιος ώστε να μην το καταλαβαίνεις...μίστερ μαξ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 23:11Εσεις που ειστε διαβασμένοι και του κατηχητικου, εξηγήστε μου.
η Μεγάλη Εβραϊκή Παράδοση και Ιστορία δεν είναι για τα μούτρα των άθεων. Είναι όλη δικιά μας, των Εβραιοχριστιανών!!
Η Εβραϊκή παράδοση αφορά τύπους που βίαζαν τις γυναίκες των άλλων και που γαμούσαν τις κόρες τους...
Και προτού με κατηγορήσεις για αντισημιτισμό σε παραπέμπω στη ζώή του Δαβίδ και του Λωτ, αντίστοιχα, που περιγράφονται στην Καινή Διαθήκη...

-
Καλά, τότε αντί να πηγαίνεις για τσεκάπ να ρωτάς εδώ μέσα ...μίστερ μαξ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 23:35Δεν ζητώ διπλωμα γιατρού. Το αντίστοιχο θα ήταν να ρωτούσα: "γιατί έχουμε μεγάλη και μικρή αρτηριακή πίεση". Υπάρχουν ευκολοες απαντήσεις για τους γιατρούς. Εσεις ομως δεν εχετε απαντησεις. Διοτι η πίστη σας είναι ενα αντιφατικό και παράλογο παραμύθι. Είναι για τα πανυγήρια και το έχω αποδείξει με 3 απλές ερωτήσεις που δεν μπορείτε να απαντήσετε.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 23:26Είναι πολύ πιο απλό να παρακολουθήσεις το κατηχιτικό. Είναι σαν να ζητάς να πάρει δίπλωμα γιατρού από μαθήματα μέσω phorum. Ελπίζω να μην είσαι τόσο ηλίθιος ώστε να μην το καταλαβαίνεις...μίστερ μαξ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 23:11Εσεις που ειστε διαβασμένοι και του κατηχητικου, εξηγήστε μου.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Γκρούπι του Γελόπουλου θεωρεί τους Εβραίους Χριστιανούς
από Kauldron » 22 Οκτ 2023, 13:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
22 Οκτ 2023, 15:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση To Ισραηλ θελει να επιβαλλει ειδικο φορο για τους χριστιανους
από Στρακαστρουκας » 02 Οκτ 2024, 11:13 » σε Διεθνής πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 521 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
02 Οκτ 2024, 18:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάποιες ερωτήσεις πάνω στο μλκκε και κκεμλ
από neon imposter » 17 Μάιος 2023, 12:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 55 Απαντήσεις
- 2881 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
18 Μάιος 2023, 20:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση 41 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΟΡΙΕΣ για τη γνησιότητα των βίντεο των Τεμπών
από Αρίστος » 31 Μαρ 2025, 15:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk