Και υπάρχουν σαράντα νεκροί
Και κάτι άλλο
Πολλοί σκηνίτες μοναχοί, έχουν πρόσβαση στα ..Μέσα Μαζικής Δικτύωσης

Ευαγγελατος στον ΣΚΑΙ τώρα ..
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
ακολουθούσα όταν ήμουν αντιεμβολιαστης σελίδες με παπάδες Μοναχους που λέγανε κατά του εμβολίου πολλά τρομοκρατικά θα το πω χυμα μόνο βλακείες λενε
Δηλαδή οι καλογεροι δεν περνάνε την ώρα τους κάνοντας προσευχη για τον συνάνθρωπο τους ;
Facebook και ίντερνετ όμως οι καλόγεροι έχουνtanipteros έγραψε: ↑21 Ιαν 2022, 19:14τα κόμπλεξ της Ορθοδοξίας... 666, Αντίχριστος, χάραγμα... τεχνολογιοφοβία .... τώρα και ιατροφοβία
μήπως εννοείς σκήτες ? δεν ξέρω για σκηνές...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑21 Ιαν 2022, 19:15Facebook και ίντερνετ όμως οι καλόγεροι έχουνtanipteros έγραψε: ↑21 Ιαν 2022, 19:14τα κόμπλεξ της Ορθοδοξίας... 666, Αντίχριστος, χάραγμα... τεχνολογιοφοβία .... τώρα και ιατροφοβία
Ακόμη και αυτοί που μοναζουν σε σκηνές..
Ο Ευαγγελατος το ανέφερε στον ΣΚΑΙtanipteros έγραψε: ↑21 Ιαν 2022, 19:17μήπως εννοείς σκήτες ? δεν ξέρω για σκηνές...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑21 Ιαν 2022, 19:15Facebook και ίντερνετ όμως οι καλόγεροι έχουνtanipteros έγραψε: ↑21 Ιαν 2022, 19:14τα κόμπλεξ της Ορθοδοξίας... 666, Αντίχριστος, χάραγμα... τεχνολογιοφοβία .... τώρα και ιατροφοβία
Ακόμη και αυτοί που μοναζουν σε σκηνές..
α καλάαααααααα.