«Εγώ ανάβω με αναπτήρα το Άγιο Φως» - Βιβλίο με αποκαλύψεις για το «θαύμα» στον Πανάγιο Τάφο
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Μαδουραίος
«Εγώ ανάβω με αναπτήρα το Άγιο Φως» - Βιβλίο με αποκαλύψεις για το «θαύμα» στον Πανάγιο Τάφο
Αίσθηση και αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βιβλίο στο οποίο μεταξύ άλλων ο σκευοφύλακας του Παναγίου Τάφου Ισίδωρος φέρεται να λέει «Εγώ ανάβω το Άγιο Φως με αναπτήρα».
Πρόκειται για το βιβλίο του Δημήτρη Αλικάκου «Λύτρωση – Περί του Αγίου Φωτός» το οποίο με όσα αναφέρει καταρρίπτει τον αιώνιο ισχυρισμό περί «θαύματος» και το μυσταγωγικό τελετουργικό που λαβαίνει χώρα με απολυτή μυστικότητα μέσα στον Πανάγιο Τάφο.
https://www.lifo.gr/now/world/ego-anabo ... nagio-tafo
Πρόκειται για το βιβλίο του Δημήτρη Αλικάκου «Λύτρωση – Περί του Αγίου Φωτός» το οποίο με όσα αναφέρει καταρρίπτει τον αιώνιο ισχυρισμό περί «θαύματος» και το μυσταγωγικό τελετουργικό που λαβαίνει χώρα με απολυτή μυστικότητα μέσα στον Πανάγιο Τάφο.
https://www.lifo.gr/now/world/ego-anabo ... nagio-tafo
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
Re: «Εγώ ανάβω με αναπτήρα το Άγιο Φως» - Βιβλίο με αποκαλύψεις για το «θαύμα» στον Πανάγιο Τάφο
Mην γράφεις τέτοια. Θα μπει η Γαλή και θα μας πει οτι είναι περισσότεροι αφελείς όσοι πιστεύουν στο σοσιαλισμό από αυτούς που πιστεύουν στο θαύμα της αφής του αγίου φωτός. Και ο σταβρμαν θα μας την λεει γιατί δεν εξηγούμε αυτά τα φαινόμενα με βάση τη μεταφυσική
. Απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου είναι.

- Μαδουραίος
Re: «Εγώ ανάβω με αναπτήρα το Άγιο Φως» - Βιβλίο με αποκαλύψεις για το «θαύμα» στον Πανάγιο Τάφο
Η μεγαλύτερη συνωμοσία και παράδοξο είναι πως η εκκλησία έχει καταφέρει να επιβληθεί και να πείσει δισεκατομμύρια ανθρώπους ότι υπάρχει αυτή η απάτη από την ύπαρξη και τα θαύματα του Ιησού μέχρι το άγιο φως.
Αρχικά βέβαια επιβλήθηκε με την βία αλλά στην σύγχρονη εποχή έπρεπε να έχουν λυθεί αυτά τα θέματα.
Τελικά η κοινωνία βρίθει από θύματα.
Αρχικά βέβαια επιβλήθηκε με την βία αλλά στην σύγχρονη εποχή έπρεπε να έχουν λυθεί αυτά τα θέματα.
Oι περισσότεροι από τους "πιστούς" δεν τα πιστεύουν πραγματικά όλα αυτά. Απλά τα ακολουθούν για λόγους παράδοσης και κοινωνικού κομφορμισμού. Δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι άνθρωπος που έχει τελειώσει πανεπιστήμιο μπορεί να πιστέψει το "θαύμα" με την αφή του αγίου φωτός.Μαδουραίος έγραψε: ↑23 Απρ 2022, 18:41Η μεγαλύτερη συνωμοσία και παράδοξο είναι πως η εκκλησία έχει καταφέρει να επιβληθεί και να πείσει δισεκατομμύρια ανθρώπους ότι υπάρχει αυτή η απάτη από την ύπαρξη και τα θαύματα του Ιησού μέχρι το άγιο φως.
- taxalata xalasa
ο δημοσιογραφος δεν ρωτησε τι μαρκα αναπτηρα χρησιμοποιει;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Otto Weininger
Κάθε Πάσχα τα ίδια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Μαδουραίος
Πατώνεις και πήζεις;Αφού κάθε χρόνο τρέχετε σαν τα πρόβατα ν ανάψετε το υποτιθέμενο άγιο φως.
Πόσο βαρετό άτομο είσαι ρε αρουραίε! Νομίζεις ότι κάτι κάνεις αραδιαζοντας τη μία μαλακια πίσω από την άλλη. Και γαμω τις μίζερες ζωές.
- Otto Weininger
60λεπτα μαζεύει
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πολύ θα ήθελα να μάθω ποιος μπορεί να τον πληρώνει για αυτά που γράφει

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αποκλείεται να τον πληρώνουν για να γράφει αυτές τις πίπες!
Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-Ε-ΤΑΙ!
Κανείς δεν είναι τόσο χαζός να πληρώνει κάτι τέτοιο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Με το κυβερνητικό αεροσκάφος VIP θα έρθει το "Άγιο Φως" του αναπτηρα
από Μαδουραίος » 03 Μάιος 2024, 20:34 » σε Θρησκειολογία - 74 Απαντήσεις
- 2104 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
06 Μάιος 2024, 03:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ακούστε τι συνέβη στον Τάφο του Αγίου Παϊσίου στη Σουρωτή !!!
από tanipteros » 20 Φεβ 2024, 20:41 » σε Θρησκειολογία - 39 Απαντήσεις
- 2679 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
16 Ιαν 2025, 12:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρατσιστική επίθεση σε ντελιβερά στον Άγιο Δημήτριο..!
από Parrot » 24 Απρ 2024, 13:26 » σε Κοινωνικά θέματα - 49 Απαντήσεις
- 1967 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
27 Απρ 2024, 14:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Με αναφορές στον Άγιο Παΐσιο στη βράβευση η Ζιλιέτ Μπινός
από Κόκκορας » 02 Νοέμ 2024, 14:41 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 3 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-