Όλη η αλήθεια για τον Παΐσιο. Μεγάλη η χάρη του.

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
marabou

Όλη η αλήθεια για τον Παΐσιο. Μεγάλη η χάρη του.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 28 Ιαν 2025, 15:44

Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.

Dorian

Re: Όλη η αλήθεια για τον Παΐσιο. Μεγάλη η χάρη του.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 28 Ιαν 2025, 15:53

Έχω βιογραφιες εκδόσεων πάνω από 20 έτη πριν την έκρηξη του ίντερνετ. Δεν έλεγε τέτοια .που επέλεξε δολιως ο ποντκαστερ. Τώρα είμαι με γρίπη Α , θα ποσταρω φωτό καθώς και την εκδοση. Έκανε προβλέψεις, από μνήμης η πιο επιτυχημένη σε εποχές που βγαίναν οι νεοέλληνες κάθε βράδυ στα μπουζούκια ότι θα φτωχυνεται. Έχω και προσωπικές μαρτυρίες άμεσα συγγενων, τις οποίες δεν έχει σκοπιμότητα να της αναφέρω . Το πατριαρχείο τον υποβαθμίζει επειδή ήταν φιλορωσος και κρέμεται από τα τέτοια των Αμερικανών να επιβιώσει, όπως παλιά από το σουλτάνο. Τέτοιοι σάπιοι ήμασταν πολιτικά πάντοτε τέτοια κακομοιριά μας αξίζει .
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης » 28 Ιαν 2025, 15:55

Δυνατό ξεκίνημα από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Προφέρει λάθος το επώνυμο του Παϊσίου. :lol:

Κατά τ' άλλα, ισχύει πως γύρω από τον ίδιο έχει στηθεί μια τεράστια μπίζνα και πραγματικά αμφιβάλλω αν έχει πει έστω και το 1% των ''προφητειών'' που του αποδίδονται. Όσο για τις ιστορίες με τον Γιωργάκη τον νίντζα, την Παναγία και τους Αγίους, 2-3 άτομα που τον είχαν γνωρίσει μου είχαν πει πως συνήθιζε να μιλάει με παραβολές, ιστοριούλες κλπ. Βέβαια δεν μπορώ να ξέρω αν από ένα σημείο και μετά άρχισε να τα πιστεύει και ο ίδιος. :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιοελλαδίτης την 28 Ιαν 2025, 16:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia » 28 Ιαν 2025, 15:57

Να γίνει ξεχωριστό section για να τιμηθεί αναλόγως και ο Ιωσήφ Βατοπεδινος,τι,επειδή ο Παισιος έγινε πιο mainstream?

Αμφιβάλω αν όλα αυτά που έχουν γραφτεί σε διαδικτυο η σε βιβλία έχουν ποτέ ειπωθεί από τον ίδιο.

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 28 Ιαν 2025, 15:58

Dorian έγραψε:
28 Ιαν 2025, 15:53
Έχω βιογραφιες εκδόσεων πάνω από 20 έτη πριν την έκρηξη του ίντερνετ. Δεν έλεγε τέτοια .που επέλεξε δολιως ο ποντκαστερ. Τώρα είμαι με γρίπη Α , θα ποσταρω φωτό καθώς και την εκδοση. Έκανε προβλέψεις, από μνήμης η πιο επιτυχημένη σε εποχές που βγαίναν οι νεοέλληνες κάθε βράδυ στα μπουζούκια ότι θα φτωχυνεται. Έχω και προσωπικές μαρτυρίες άμεσα συγγενων, τις οποίες δεν έχει σκοπιμότητα να της αναφέρω . Το πατριαρχείο τον υποβαθμίζει επειδή ήταν φιλορωσος και κρέμεται από τα τέτοια των Αμερικανών να επιβιώσει, όπως παλιά από το σουλτάνο. Τέτοιοι σάπιοι ήμασταν πολιτικά πάντοτε τέτοια κακομοιριά μας αξίζει .
Το να λες για μαρτυρίες συγγενών δείχνει ασέβεια προς την νοημοσύνη μας και τον εαυτό σου.
Το podcast αναφέρει και την περίπτωση του blogger Παστίτσιος όπου ανέβασε ψεύτικες ιστορίες περίθαυμάτων και τα υιοθέτησαν πολλοί καμένοι χριστιανοί κι όταν τους αποκάλυψε την αλήθεια τον κυνηγούσαν για βλασφημία :D
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 28 Ιαν 2025, 16:00

Για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες ως το προοιμίου του χαράγματος επειδή πρόβλεψε τους σάπιους "ελληνες " ιεράρχες, έχει γράψει χειρόγραφο κείμενο ώστε να αναγνωρίζεται ο γραφικός του χαρακτήρας . Είναι εύκολο να βρεθεί στο ίντερνετ . Έχω την υπογραφή του με αφιέρωση βιβλίου του στον πατέρα μου είναι ολόιδιος ο γραφικός χαρακτήρας . Τι διαψεύδει ο εκπρόσωπος του Πατριαρχείου ήθελα να ξερά
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 28 Ιαν 2025, 16:01

marabou έγραψε:
28 Ιαν 2025, 15:58
Dorian έγραψε:
Το να λες για μαρτυρίες συγγενών δείχνει ασέβεια προς την νοημοσύνη μας και τον εαυτό σου.
Το podcast αναφέρει και την περίπτωση του blogger Παστίτσιος όπου ανέβασε ψεύτικες ιστορίες περίθαυμάτων και τα υιοθέτησαν πολλοί καμένοι χριστιανοί κι όταν τους αποκάλυψε την αλήθεια τον κυνηγούσαν για βλασφημία :D
Είπα δεν θα τις πω , τις πρόβλημα έχεις

Άβαταρ μέλους
Έκτωρ Φοίνιξ
Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ » 31 Ιαν 2025, 18:39

Dorian έγραψε:
Έκανε προβλέψεις, από μνήμης η πιο επιτυχημένη σε εποχές που βγαίναν οι νεοέλληνες κάθε βράδυ στα μπουζούκια ότι θα φτωχυνεται.
Αυτό δε χρειάζεται να επικοινωνείς με μεταφυσικές οντότητες για να το προβλέψεις. Πολλοί που είχαν μια στοιχειώση ευφυία το έβλεπαν ότι έτσι όπως πηγαίναμε θα χρεωκοπούσαμε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών