Καψερέ Γιωργάκη Σαολίν

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Καψερέ Γιωργάκη Σαολίν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 19 Φεβ 2019, 09:31

Τι νόμιζες, ότι τα ντράγκονμπολ και τα γιόγκα θα σε βοηθούσαν απέναντι στην λευκή μαγεία;
http://stratisandriotis.blogspot.com/20 ... st_19.html

Ο Γιωργάκης απο το Θιβέτ

Ἦρθε στό Ἅγιον Ὄρος καί γύριζε στά μοναστήρια ἕνας νέος ἡλικίας 16-17 χρόνων, ὁ Γιωργάκης. Ἀπό ἡλικίας τριῶν ἐτῶν οἱ γονεῖς του τόν ἔβαλαν σε βουδιστικό μοναστήρι στο Θιβέτ. Προχώρησε πολύ στη γιόγκα, ἔγινε τέλειος μάγος, μποροῦσε νά καλεῖ ὅποιον ἤθελε. Εἶχε μαύρη ζώνη καί ἤξερε τέλεια καράτε. Μέ τήν δύναμη τοῦ σατανᾶ ἔκανε ἐπιδείξεις πού προξενοῦσαν ἐντύπωση. Χτυποῦσε μέ τό χέρι του μεγάλες πέτρες καί ἔσπαζαν σάν καρύδια. Μποροῦσε νά διαβάζει κλειστά βιβλία. Ἔσπαζε στήν παλάμη του φουντούκια, ἔπεφταν κάτω τά τσόφλια καί οἱ καρποί ἔμεναν κολλημένοι στό χέρι του...

Κάποιοι μοναχοί ἔφεραν τόν Γιωργάκη στόν Γέροντα Παΐσιο γιά νά τόν βοηθήσει. Ρώτησε τόν Γέροντα, τι δυνάμεις εἶχε καί τί μποροῦσε νά κάνει. Ἀπάντησε ὅτι ὁ ἴδιος δέν ἔχει καμιά δύναμη καί ὅτι ὅλη ἡ δύναμη εἶναι τοῦ Θεοῦ. Ὁ Γιωργάκης θέλοντας νά ἐπιδείξει τήν δύναμή του συγκέντρωσε τό βλέμμα του σέ μία μεγάλη πέτρα πού ἦταν σέ ἀπόσταση καί ἡ πέτρα ἔγινε θρύψαλα. Τότε ὁ Γέροντας σταύρωσε μία μικρή πέτρα καί τοῦ εἶπε νά τήν σπάσει καί αὐτή. Αὐτός συγκεντρώθηκε, ἔκανε τά μαγικά του, ἀλλά δέν κατάφερε νά τήν σπάσει. Τότε ἄρχισε νά τρέμει καί οἱ σατανικές δυνάμεις, πού νόμιζε ὅτι ἔλεγχε, μή μπορώντας νά σπάσουν τήν πέτρα στράφηκαν ἐναντίον του καί τόν ἐκσφενδόνισαν στήν ἀλλη ὄχθη τοῦ ρέματος. Ὁ Γέροντας τόν μάζεψε σέ ἄθλια κατάσταση. Ἄλλη φορά, διηγήθηκε ὁ Γέροντας, «ἐνῶ συζητούσαμε, ξαφνικά σηκώθηκε, μοῦ ἔπιασε τά χέρια καί μοῦ τά γύρισε πρός τά πίσω». «Ἄν μπορεῖ ἄς ἔρθει νά σέ ἐλευθερώσει ὁ Χατζηφεντῆς» μοῦ εἶπε. «Τό αἰσθάνθηκα σάν βλασφημία. Κούνησα λίγο τά χέρια μου καί τινάχθηκε πέρα. Μετά σάν ἀντίδραση πήδησε ψηλά καί πῆγε νά μέ χτυπήσει μέ τό πόδι του, ἀλλά τό πόδι του σταμάτησε κοντά στό πρόσωπο μου, σάν νά βρῆκε ἕνα ἀόρατο ἐμπόδιο! Μέ φύλαξε ὁ Θεός. Τή νύχτα τόν κράτησα καί κοιμήθηκε στό κελί μου. Οἱ δαίμονες τόν ἔσυραν μέχρι κάτω στό λάκκο καί τόν ἔδειραν γιά τήν ἀποτυχία του. Τό πρωί σέ κακή κατάσταση, τραυματισμένος, γεμᾶτος ἀγκάθια καί χώματα, ὡμολογοῦσε: «Μέ ἔδειρε ὁ σατανάς, γιατί δέν μπόρεσα νά σέ νικήσω».

Ἔπεισε τόν Γιωργάκη νά τοῦ φέρει τά μαγικά βιβλία καί τά ἔκαψε. Ὁ Γέροντας τόν κράτησε λίγο κοντά του καί τόν βοήθησε…Ὁ Γέροντας χρησιμοποιοῦσε τήν περίπτωση τοῦ Γιωργάκη γιά νά ἀποδείξει πόσο μεγάλη εἶναι ἡ πλάνη αὐτῶν πού νομίζουν ὅτι ὅλες οἱ θρησκεῖες εἶναι ἴδιες, ὅλες τόν ἴδιο Θεό πιστεύουν καί ὄτι δέν διαφέρουν οἱ Θιβετιανοί μοναχοί ἀπό τούς Ὀρθοδόξους.
π. Ισαάκ Αγιορείτου
Εικόνα
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Re: Καψερέ Γιωργάκη Σαολίν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 19 Φεβ 2019, 09:43

Εντάξει ρε φίλε, αυτοί που τα γράφουν αυτά αντλούν ηδονή από ένα ξεπεσμενο είδος παραφιλολογιας-μυθιστορίας. Τους λέμε γραφικούς.

Εσύ με το να τους λοιδωρείς και να τους εμπαίζεις, από που ακριβώς αντλείς ηδονή?

Και ποιανού η αρρώστια είναι μεγαλύτερη στο φινάλε?
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 19 Φεβ 2019, 09:47

DIOMEDESGR έγραψε:
19 Φεβ 2019, 09:43
Εντάξει ρε φίλε, αυτοί που τα γράφουν αυτά αντλούν ηδονή από ένα ξεπεσμενο είδος παραφιλολογιας-μυθιστορίας. Τους λέμε γραφικούς.

Εσύ με το να τους λοιδωρείς και να τους εμπαίζεις, από που ακριβώς αντλείς ηδονή?

Και ποιανού η αρρώστια είναι μεγαλύτερη στο φινάλε?
Εγώ δεν βγάζω φράγκα εκμεταλλευόμενος στυγνά την πίστη των γύρω μου με τέτοια παραμυθάκια, και έτσι ξέρω σίγουρα τίνος η αρρώστια είναι μεγαλύτερη.

Εσύ κοιτάξου στην καθρέφτη και αναρωτήσου γιατί ένιωσες την ανάγκη να υπερασπιστείς τους θρησκέμπορους, και να τους θεωρήσεις και πιο υγιείς από αυτούς που τους ξεβρακώνουν.

GoBack έγραψε:
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 19 Φεβ 2019, 09:55

Μην κοροϊδεύετε τους ελλαδέμπορους και τους χριστέμπορους, επιτελούν κοινωνικό έργο έστω και άγαρμπα.

GoBack έγραψε:
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 19 Φεβ 2019, 09:59

Λεγεών έγραψε:
19 Φεβ 2019, 09:47
Εγώ δεν βγάζω φράγκα εκμεταλλευόμενος στυγνά την πίστη των γύρω μου με τέτοια παραμυθάκια, και έτσι ξέρω σίγουρα τίνος η αρρώστια είναι μεγαλύτερη.

Εσύ κοιτάξου στην καθρέφτη και αναρωτήσου γιατί ένιωσες την ανάγκη να υπερασπιστείς τους θρησκέμπορους, και να τους θεωρήσεις και πιο υγιείς από αυτούς που τους ξεβρακώνουν.
Καλά, μην γινεσαι γραφική θείτσα που την "πνίγει το δίκιο".

Λογικό άλμα 1: Υποτίθεται ότι έχεις μια α νοημοσύνη μεγαλύτερη από αυτή του συγγραφέα του "Γιωργάκη σαολιν" και ασχολείσαι με το να δαχτυλοδειχνεις τους φουκαράδες σε ένα σιχαμερό είδος κουτσομπολίστικου bullying.

Λογικο άλμα 2: Όταν σου το καταδεικνύουν βγάζεις άμυνα χειρότερη από τους "θρησκόληπτους" και υπερασπίζεσαι την ποταπότητα σου.

Μετά από αυτά ΣΊΓΟΥΡΑ ξέρουμε ΠΟΙΟΣ είναι πιο άρρωστος.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 19 Φεβ 2019, 10:09

DIOMEDESGR έγραψε:
19 Φεβ 2019, 09:59
Λεγεών έγραψε:
19 Φεβ 2019, 09:47

Καλά, μην γινεσαι γραφική θείτσα που την "πνίγει το δίκιο".

Λογικό άλμα 1: Υποτίθεται ότι έχεις μια α νοημοσύνη μεγαλύτερη από αυτή του συγγραφέα του "Γιωργάκη σαολιν" και ασχολείσαι με το να δαχτυλοδειχνεις τους φουκαράδες σε ένα σιχαμερό είδος κουτσομπολίστικου bullying.

Λογικο άλμα 2: Όταν σου το υποδυκνείουν βγάζεις άμυνα χειρότερη από τους "θρησκόληπτους" και υπερασπίζεσαι την ποταπότητα σου.

Μετά από αυτά ΣΊΓΟΥΡΑ ξέρουμε ΠΟΙΟΣ είναι πιο άρρωστος.
Εξακολουθείς να νιώθεις την ανάγκη να υπερασπιστείς όσους "φουκαράδες" εκμεταλλεύονται την πίστη (σου και) του κόσμου γύρω σου, για να βγάλουν χρήματα.

Από την στάση σου συμπεραίνω πως θεωρείς δόκιμο και καλό να υπάρχουν τέτοιες ιστορίες, και φταίνε αυτοί που τις κατακρίνουν ή τις κοροϊδεύουν. Μήπως είσαι θύμα τέτοιων ιστοριών; Μήπως είσαι "φουκαράς"; Δεν ξέρω, δεν μου έχεις κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, μου είσαι πολύ αδιάφορη περσόνα.

Τέλος πάντων, εστιάζω μόνο στην τελευταία σου πρόταση, και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.

GoBack έγραψε:
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 19 Φεβ 2019, 10:16

Λεγεών έγραψε:
19 Φεβ 2019, 10:09
[................... Δεν ξέρω, δεν μου έχεις κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, μου είσαι πολύ αδιάφορη περσόνα.
.....
Συγνώμη ρε φίλε, την άλλη φορά θα φέρω τον Άρη Πορτοσαλτε να σου σχολιάσει.

:smt005:

Πάντως χαρίζεις άφθονο γέλιο με την ναρκισσισμο που αποπνέεις. Η μαντάμ σουσου του phorum!

:lol:

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 19 Φεβ 2019, 10:24

DIOMEDESGR έγραψε:
19 Φεβ 2019, 10:16
Λεγεών έγραψε:
19 Φεβ 2019, 10:09
[................... Δεν ξέρω, δεν μου έχεις κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, μου είσαι πολύ αδιάφορη περσόνα.
.....
Συγνώμη ρε φίλε, την άλλη φορά θα φέρω τον Άρη Πορτοσαλτε να σου σχολιάσει.

Πάντως χαρίζεις άφθονο γέλιο με την ναρκισσισμο που αποπνέεις. Η μαντάμ σουσου του phorum!

:lol:
Έχω κάθε δικαίωμα να μιλήσω για, και να κατακρίνω ό,τι θεωρώ αλητεία, αδικία, βρωμιά, άξιο περιγελασμού.

Οι πομφόλυγες τύπου "γιατί σχολιάζεις αυτό" περνούν μόνο στα καταγώγια όπου συχνάζεις. :)

GoBack έγραψε:
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 19 Φεβ 2019, 10:27

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 19 Φεβ 2019, 10:31

για τον Παπανδρέου τον Γιωργάγη λέει;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 19 Φεβ 2019, 10:40

DIOMEDESGR έγραψε:
19 Φεβ 2019, 10:27
...
Και εξακολουθείς να επιδεικνύεις γιατί είσαι τόσο αδιάφορος χρήστης. Όταν δεν έχεις άλλα επιχειρήματα ή κάτι έξυπνο να πεις, διότι ξέρεις μέσα σου ότι έχεις πει μπαρούφα αλλά πως να το παραδεχτείς φωναχτά ή να το γράψεις, χωρίς να νιώσεις το σκουλήκι στο μυαλό σου να σε τρώει και να σου υπενθυμίζει πόσο παρορμητικός (να, με ευγενικό τρόπο το λέω) είσαι, πετάς μία φωτογραφιούλα και τέλος.

Μπήκες στο τόπικ με μόνο όπλο σου την κουραδομαγκιά, για να πεις σε άλλο χρήστη πως δεν πρέπει να μιλάει για "κάτι" ή να "εμπαίζει" και να "λοιδωρεί" αυτό το "κάτι", τους "φουκαράδες χριστέμπορους", διότι είναι "γραφικοί" και κατά τη γνώμη σου είναι "αρρώστια" να ασχολούμαστε μαζί τους. Δεν έκανες σαφές το κίνητρο σου, απλά είπες μία μαλακία για να την πεις.

Δεν γίνεται έτσι η κουβέντα, αλλά αμφιβάλλω αν μπορείς να κάνεις και κουβέντα για οτιδήποτε.

Σε συγχωρώ όμως διότι είμαι πιο έξυπνος και πιο μεγαλόθυμος από εσένα. Σου επιτρέπω να γράψεις κάτι τελευταίο ή να βάλεις μία ακόμα "έξυπνη" φωτογραφιούλα για να αισθανθείς ότι είπες την τελευταία κουβέντα.

GoBack έγραψε:
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 19 Φεβ 2019, 10:42

Πολυ παλιο "στορι" αυτο. Την πρώτη φορά που το άκουσα (δεν θυμάμαι καν που ή από ποιον) παίζει να ήμουν Δημοτικό ή αρχές γυμνασίου το πολύ.

Και έπαιξαν και παραλλαγές.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros » 19 Φεβ 2019, 15:18

τελικά εγώ δεν κατάλαβα.... σε όλο το στόρι μας λέει ότι ο Βουδδισμός είναι Σατανισμός;
Είναι η πάγια θέση των Αγιορειτών ότι οτιδήποτε άλλο εκτός του Χριστιανισμού είναι Σατανισμός;
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Άβαταρ μέλους
Ιωάννης Ειρηναίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιωάννης Ειρηναίος » 19 Φεβ 2019, 15:49

tanipteros έγραψε:
19 Φεβ 2019, 15:18
τελικά εγώ δεν κατάλαβα.... σε όλο το στόρι μας λέει ότι ο Βουδδισμός είναι Σατανισμός;
Είναι η πάγια θέση των Αγιορειτών ότι οτιδήποτε άλλο εκτός του Χριστιανισμού είναι Σατανισμός;
Εννοείται. Γενικά είναι μία συνήθης τάση σε όλες τις θρησκείες, να κατηγορούν τις άλλες για σατανισμό. Αυτό το φαινόμενο όμως είναι πολύ συχνότερο στην ελληνοορθόδοξη θρησκεία. Είναι μία από τις πολλές σκοταδιστικές πτυχές της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης, να κατηγορεί όλες τις άλλες για σατανισμό.

Ο Χριστιανισμός άνθισε και τρέφεται από τον σκοταδισμό. Οι μοναχοί, ως κύριοι εκπρόσωποι της πίστης μαζί με τους παπάδες, είναι επομένως λογικό και επόμενο να καλλιεργούν και να αυξάνουν τον σκοταδισμό.
Ο παλαιός των ημερών...

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 19 Φεβ 2019, 15:51

tanipteros έγραψε:
19 Φεβ 2019, 15:18
Ναι

Απάντηση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών