Ισλάμ
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- tanipteros
Ισλάμ
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- tanipteros
Re: Ισλάμ
δεν ξέρω... πάντως έχει πολλά βίντεο και για άλλες θρησκείες.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

- Βινόσαυρος

Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- koukouvagia
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Εννοείς πως οι φώτο είναι πλαστές / φωτοσοπιά;koukouvagia έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 21:49Πατάω quote να προσπαθήσω -στο μέτρο του εφικτού πάντα- να απαντήσω σοβαρά και βλέπω αυτό.
...Τα λόγια μου θα έχανα.

Πχ την τελευταία θα την βρεις παντού: https://tineye.com/search/5252088d07550 ... efox-1.4.0
https://www.google.com/search?q=wright+ ... IQ2A4IMCgB
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- koukouvagia
Δεν γνωρίζω αν είναι φωτοσοπιές και ούτε μένω σ' αυτό.Nandros έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 22:00Εννοείς πως οι φώτο είναι πλαστές / φωτοσοπιά;koukouvagia έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 21:49Πατάω quote να προσπαθήσω -στο μέτρο του εφικτού πάντα- να απαντήσω σοβαρά και βλέπω αυτό.
Πχ την τελευταία θα την βρεις παντού: https://tineye.com/search/5252088d07550 ... efox-1.4.0
Περισσότερο με προβληματίζουν οι "αφηγήσεις" που θα έχουν κάνει οι παραπάνω βοθροσελίδες.
Υπάρχουν πολιτισμικές διαφορές μεταξύ μας και αυτό είναι δεδομένο. Όμως σ' ένα νήμα για το Ισλάμ, αυτές οι εικόνες προσπαθούν να δημιουργήσουν -και ενδεχομένως στρεβλές- εντυπώσεις πως όλοι οι μουσουλμάνοι είναι διεστραμμένοι και ανώμαλοι. Θέλω να επισημάνω δύο σημεία.
1. Κάποιες φωτογραφίες από αυτές είναι θρησκευτικές τελετουργίες που μπορούν να μας φαίνονται αποκρουστικές. Είναι όμως τελετουργία και έχει αποτυπωθεί μια μόνο στιγμή. Ό,τι τι δηλαδή ο ιερέας με το μαχαίρι στο κεφάλι του παιδιού θέλει να του ανοίξει το κεφάλι στα τέσσερα;
Γιατί αντίστοιχα αν πάρουμε ένα καρέ από βάπτιση δική μας και την αφήσουμε έρμαιο των ερμηνειών, θα έχουμε κάτι τέτοιο:

Επομένως μια εύκολη ερμηνεία θα ήταν πως οι παπάδες, κατά τη διάρκεια της βάπτισης, επιδίδονται σε νευροχειρουργικούς πειραματισμούς;
2. Επίσης, σίγουρα και μέσα στο Ισλάμ υπάρχουν εξτρεμιστές. Όμως, δεν είναι όλοι όσοι το ασπάζονται έτσι και αυτό θα πρέπει να γίνεται αντιληπτό για κάθε θρησκεία. Και το λέω εγώ που και άθρησκη και άθεη είμαι. Ακόμη και εδώ στο φόρουμ και σε άλλα φόρουμ που γύρναγα παλαιότερα (με άλλο όνομα) τρελάρες και αρπαγμένοι υπήρχαν, δεν είναι όμως (και ευτυχώς) ο μέσος όρος του πιστού.
Μια λεκτική απειλή είναι το πιο γνήσιο πιστοποιητικό ανικανότητας.
Nassim Nicholas Taleb
Nassim Nicholas Taleb
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
koukouvagia έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 23:33Δεν γνωρίζω αν είναι φωτοσοπιές και ούτε μένω σ' αυτό.Nandros έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 22:00Εννοείς πως οι φώτο είναι πλαστές / φωτοσοπιά;koukouvagia έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 21:49Πατάω quote να προσπαθήσω -στο μέτρο του εφικτού πάντα- να απαντήσω σοβαρά και βλέπω αυτό.
Περισσότερο με προβληματίζουν οι "αφηγήσεις" που θα έχουν κάνει οι παραπάνω βοθροσελίδες.
Υπάρχουν πολιτισμικές διαφορές μεταξύ μας και αυτό είναι δεδομένο. Όμως σ' ένα νήμα για το Ισλάμ, αυτές οι εικόνες προσπαθούν να δημιουργήσουν -και ενδεχομένως στρεβλές- εντυπώσεις πως όλοι οι μουσουλμάνοι είναι διεστραμμένοι και ανώμαλοι. Θέλω να επισημάνω δύο σημεία.
1. Κάποιες φωτογραφίες από αυτές είναι θρησκευτικές τελετουργίες που μπορούν να μας φαίνονται αποκρουστικές. Είναι όμως τελετουργία και έχει αποτυπωθεί μια μόνο στιγμή. Ό,τι τι δηλαδή ο ιερέας με το μαχαίρι στο κεφάλι του παιδιού θέλει να του ανοίξει το κεφάλι στα τέσσερα;
Γιατί αντίστοιχα αν πάρουμε ένα καρέ από βάπτιση δική μας και την αφήσουμε έρμαιο των ερμηνειών, θα έχουμε κάτι τέτοιο:
Επομένως μια εύκολη ερμηνεία θα ήταν πως οι παπάδες, κατά τη διάρκεια της βάπτισης, επιδίδονται σε νευροχειρουργικούς πειραματισμούς;
2. Επίσης, σίγουρα και μέσα στο Ισλάμ υπάρχουν εξτρεμιστές. Όμως, δεν είναι όλοι όσοι το ασπάζονται έτσι και αυτό θα πρέπει να γίνεται αντιληπτό για κάθε θρησκεία. Και το λέω εγώ που και άθρησκη και άθεη είμαι. Ακόμη και εδώ στο φόρουμ και σε άλλα φόρουμ που γύρναγα παλαιότερα (με άλλο όνομα) τρελάρες και αρπαγμένοι υπήρχαν, δεν είναι όμως (και ευτυχώς) ο μέσος όρος του πιστού.
4,5 λεπτουδάκια μόνο. Αξίζει τον κόπο.
Και ΑΝ/ΟΤΑΝ αυτοί αποκτήσουν πολιτική δύναμη (τα ψηφαλάκια τους μετράνε για τον κάθε πολιτικάντη), τότε θα είναι αργά για να μετανοιώσεις.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Κούκου έχεις δίκιο, πρέπει να επιφυλάσσεσαι και να καιροφυλαχτείς νυχθημερινώς για να μην τύχει και πέσεις πάνω σε φασιστοειδήσεις,
ωθεεμου ζούμε στο 2019 άλλωστε

ηρεμία, ψυχραιμία, συριζογουτσουνιές
ας δούμε ένα παιδικό όλοι μαζί να ξεχαστούμε από τους κακούς φασίστες

Δεν είναι φωτοσοπιές.Δεν γνωρίζω αν είναι φωτοσοπιές και ούτε μένω σ' αυτό.
Και εγώ δεν σου έβαλα τίποτα από τις "αφηγήσεις". Μια εικόνα, χίλιες λέξεις λένε.
Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους και μας δείχνουν πόσο "ειρηνικό" είναι το Ισλάμ.
Αλλά αν θέλεις, τράβα σε καμιά μουσουλμανική χώρα να ζήσεις κάνα χρόνο, να δείς τι "καλά" που θα περάσεις.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
https://www.bbc.com/news/world-europe-47771706
Πολωνοι κληρικοι καινε βιβλια του Χαρι Ποτερ=ολοι οι κληρικοι ειναι ιδιοι=ολοι οι καθολικοι ειναι ιδιοι=ολοι οι χριστιανοι ειναι ιδιοι=
checkmate ισλαμοφαγοι
Πολωνοι κληρικοι καινε βιβλια του Χαρι Ποτερ=ολοι οι κληρικοι ειναι ιδιοι=ολοι οι καθολικοι ειναι ιδιοι=ολοι οι χριστιανοι ειναι ιδιοι=
checkmate ισλαμοφαγοι
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 940 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
10 Ιουν 2024, 13:13
-
-
Νέα δημοσίευση Ιεροί φόνοι ( ... ή πρώιμο ισλάμ)
από Μπίστης » 25 Οκτ 2024, 19:59 » σε Θρησκειολογία - 1 Απαντήσεις
- 154 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Άθεος
25 Οκτ 2024, 23:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δύση vs Ισλάμ : Χρειάζεται λύση στο πρόβλημα και γρήγορα.
από Otto Weininger » 11 Οκτ 2023, 09:31 » σε Διεθνής πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 1554 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
11 Οκτ 2023, 15:43
-
-
- 24 Απαντήσεις
- 1125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
05 Οκτ 2023, 19:37