Αστο μη το ψάχνεις, τρελή φάση. Στην ουσια πίσω απο ένα τοίχο και εγώ απλά έλεγχα την περιοχή, καπνίζοντας κιόλας. και με χαπι έντ και με τα όλα του. Και δε μας πήρε και χαμπάρι κανείς. Παλιες εποχες.vantono έγραψε: ↑25 Μάιος 2020, 12:24πώςστομπούτσο το καταφέρατε αυτό? Μεσα σε αμάξι φαντάζομαι, γιατι πεζούς αν σας εβλεπαν σε καμιά γωνία θα σας περνούσαν για τιποτα ζακιαπρε. Μου εχει συμβει καταμεσήμερο σε παραλία πανω σε ξαπλώστρα, κατω στην αμμο, σε τουαλετα μπιτσομπαρου, πισω απο βράχια, μέσα στη θάλασσα (ψιλοαποτυχία) αλλά σε τοσο κεντρικό σημείο δεν μπορω να το φανταστώ.
Αξεχαστα μερη που εχουμε κανει σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αξεχαστα μερη που εχουμε κανει σεξ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Ερμής έγραψε: ↑25 Μάιος 2020, 12:35Αστο μη το ψάχνεις, τρελή φάση. Στην ουσια πίσω απο ένα τοίχο και εγώ απλά έλεγχα την περιοχή, καπνίζοντας κιόλας. και με χαπι έντ και με τα όλα του. Και δε μας πήρε και χαμπάρι κανείς. Παλιες εποχες.vantono έγραψε: ↑25 Μάιος 2020, 12:24πώςστομπούτσο το καταφέρατε αυτό? Μεσα σε αμάξι φαντάζομαι, γιατι πεζούς αν σας εβλεπαν σε καμιά γωνία θα σας περνούσαν για τιποτα ζακιαπρε. Μου εχει συμβει καταμεσήμερο σε παραλία πανω σε ξαπλώστρα, κατω στην αμμο, σε τουαλετα μπιτσομπαρου, πισω απο βράχια, μέσα στη θάλασσα (ψιλοαποτυχία) αλλά σε τοσο κεντρικό σημείο δεν μπορω να το φανταστώ.

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
- Ὁ ἴδιος ἀρνεῖται κάθε τίτλο
Re: Ἀξέχαστα μέρη ποὺ ἔχουμε κάνει σέξ.
Ἄ, καλά! Πάρε τὸ Λεξικὸ καὶ ὅπου συναντᾶς λέξεις τοποθεσίας, τὄχω κάνει.
* images/smilies/old-valid-code/klinoi.gif
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.
Το πιο τρελό ήταν σε παραλία, σε ένα απο αυτά τα δωματιάκια που παν οι άνθρωποι για να αλλάξουν. Στα όρθια και ενώ δίπλα είχε πάρτι στην αμμουδιά και ο Ντι Τζέι έπαιζε κάποια από αυτές τις ηλεκτρονικές μαλακίες.
Το ξέρω, κατά βάθος είμαι ξενερωτος.
Το ξέρω, κατά βάθος είμαι ξενερωτος.
σε ξενοδοχείο
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 920 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
30 Ιαν 2024, 09:19
-
-
Νέα δημοσίευση Διαφορετικές γλώσσες ενεργοποιούν διαφορετικά μέρη του εγκεφάλου
από Baldur » 24 Μάιος 2023, 17:28 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Baldur
24 Μάιος 2023, 17:28
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06
18 Μάιος 2023, 08:56
-
-
Νέα δημοσίευση 50 χρόνια Μετάπολιτευση. Τι έχουμε καταφέρει?
από George_V » 27 Φεβ 2024, 11:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 97 Απαντήσεις
- 2134 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
29 Φεβ 2024, 08:17
-