βοηθάτε την κοπέλα/γυναίκα σας στις δουλειές του σπιτιού?

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: βοηθάτε την κοπέλα/γυναίκα σας στις δουλειές του σπιτιού?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 01 Αύγ 2020, 17:13

Cecily Anne έγραψε:
01 Αύγ 2020, 17:02
enterprise-psi έγραψε:
01 Αύγ 2020, 11:44
Όλα τα κάνω εκτός από σίδερο . Μαγειρική μόνο ψήνω .
Άσε το σίδερο είναι το χειρότερο μου!
Και μένα. Και το ξεσκόνισμα. Μου έρχεται να πάρω μια σακούλα να τα πετάξω όλα μέσα και να τα θάψω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Re: βοηθάτε την κοπέλα/γυναίκα σας στις δουλειές του σπιτιού?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος » 02 Αύγ 2020, 15:01

Μου αρέσει να βοηθάω ή να κάνω κάποιες δουλειές του σπιτιού και αυτοτελώς.
Κατά μία έννοια μαζί με το διάβασμα, την άσκηση και άλλα πράγματα πνευματικά με ξεκουράζει ή χαλαρώνει.
Σιδέρωμα δεν ξέρω να κάνω καλό και ιδίως πουκάμισα που θέλει και τσάκιση θα ήταν το αποτέλεσμα γελοίο.

Άλλωστε για όσους σπουδάσαμε και μείναμε από τα 18 μόνοι στο σπίτι ή και με τη θητεία του στρατού, μάθαμε και συνηθίσαμε να κάνουμε δουλειές.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών