Και μένα. Και το ξεσκόνισμα. Μου έρχεται να πάρω μια σακούλα να τα πετάξω όλα μέσα και να τα θάψω.
βοηθάτε την κοπέλα/γυναίκα σας στις δουλειές του σπιτιού?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: βοηθάτε την κοπέλα/γυναίκα σας στις δουλειές του σπιτιού?
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Re: βοηθάτε την κοπέλα/γυναίκα σας στις δουλειές του σπιτιού?
Μου αρέσει να βοηθάω ή να κάνω κάποιες δουλειές του σπιτιού και αυτοτελώς.
Κατά μία έννοια μαζί με το διάβασμα, την άσκηση και άλλα πράγματα πνευματικά με ξεκουράζει ή χαλαρώνει.
Σιδέρωμα δεν ξέρω να κάνω καλό και ιδίως πουκάμισα που θέλει και τσάκιση θα ήταν το αποτέλεσμα γελοίο.
Άλλωστε για όσους σπουδάσαμε και μείναμε από τα 18 μόνοι στο σπίτι ή και με τη θητεία του στρατού, μάθαμε και συνηθίσαμε να κάνουμε δουλειές.
Κατά μία έννοια μαζί με το διάβασμα, την άσκηση και άλλα πράγματα πνευματικά με ξεκουράζει ή χαλαρώνει.
Σιδέρωμα δεν ξέρω να κάνω καλό και ιδίως πουκάμισα που θέλει και τσάκιση θα ήταν το αποτέλεσμα γελοίο.
Άλλωστε για όσους σπουδάσαμε και μείναμε από τα 18 μόνοι στο σπίτι ή και με τη θητεία του στρατού, μάθαμε και συνηθίσαμε να κάνουμε δουλειές.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
14 Νοέμ 2024, 11:39
-
-
Νέα δημοσίευση Πυροschwesterς: "Καιγόταν το σπίτι μου και η πυροσβεστική ζητούσε συμβόλαιο σπιτιού"
από Kauldron » 23 Σεπ 2024, 21:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 552 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
24 Σεπ 2024, 13:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαχαίρωμα στην Ερμού σε περαστική κοπέλα από μουσουλμάνο
από Juno » 02 Μαρ 2024, 22:52 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
02 Μαρ 2024, 22:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στον καπιταλισμό από 2 δουλειές και πάνω καλύπτεις τις ανάγκες σου
από Μαδουραίος » 16 Απρ 2024, 14:39 » σε Κοινωνικά θέματα - 34 Απαντήσεις
- 1490 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
17 Απρ 2024, 19:01
-