Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Εγώ πάντως έχω να αναφέρω πως φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας δεν υπάρχει και είμαι παθώς.
Παθώς και μαθώς.
Και εγώ παθούσα είμαι αλλά δεν μπορούμε να γενικεύουμε έτσι. Πιστεύω πως υπάρχει υπό προϋποθέσεις. Να είναι φίλοι από παιδιά π.χ, σαν αδέρφια. Ή να είναι τρελά ερωτευμένοι με άλλον/άλλη. Ή να ήτανε ζευγάρι, να τους τελείωσε το ερωτικό και να μένουν φίλοι. Σκέψου ένα ζευγάρι που είναι παντρεμένοι χρόνια και δεν γουστάρουν πια ερωτικά ο ένας τον άλλον. Αυτό το νοιάξιμο και η αγάπη που τους μένει ονομάζεται φιλία.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Εγώ πάντως έχω να αναφέρω πως φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας δεν υπάρχει και είμαι παθώς.
Παθώς και μαθώς.
Και εγώ παθούσα είμαι αλλά δεν μπορούμε να γενικεύουμε έτσι. Πιστεύω πως υπάρχει υπό προϋποθέσεις. Να είναι φίλοι από παιδιά π.χ, σαν αδέρφια. Ή να είναι τρελά ερωτευμένοι με άλλον/άλλη. Ή να ήτανε ζευγάρι, να τους τελείωσε το ερωτικό και να μένουν φίλοι. Σκέψου ένα ζευγάρι που είναι παντρεμένοι χρόνια και δεν γουστάρουν πια ερωτικά ο ένας τον άλλον. Αυτό το νοιάξιμο και η αγάπη που τους μένει ονομάζεται φιλία.
Συμβαίνει αυτό που λες εάν ο ένας είναι μπάζο.
Ξαφνικά έγινε μπάζο; Λέμε για ζευγάρι που ήταν παντρεμένοι χρόνια. Ο έρωτας σβήνει μόνο αν "ασχημαίνει" κάποιος δηλαδή; Ή αν μεγαλώνεις με κάποιον τότε είναι πάρα πολύ δύσκολο ξαφνικά να αρχίζεις να τον νιώθεις διαφορετικά. Ή να είμαι ξέρω γω τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφο μου και επειδή θα βγω και με τον φίλο μου, να αρχίζω να τον βλέπω σεξουαλικά. Δεν σκέφτονται και λειτουργούν όλοι με τον ίδιο τρόπο, υπάρχουν ένα σωρό περιπτώσεις και προσωπικότητες. Μην είστε απόλυτοι. Στις ανθρώπινες σχέσεις δεν υπάρχουν κανόνες.
Συμβαίνει αυτό που λες εάν ο ένας είναι μπάζο.
Ξαφνικά έγινε μπάζο; Λέμε για ζευγάρι που ήταν παντρεμένοι χρόνια. Ο έρωτας σβήνει μόνο αν "ασχημαίνει" κάποιος δηλαδή; Ή αν μεγαλώνεις με κάποιον τότε είναι πάρα πολύ δύσκολο ξαφνικά να αρχίζεις να τον νιώθεις διαφορετικά. Ή να είμαι ξέρω γω τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφο μου και επειδή θα βγω και με τον φίλο μου, να αρχίζω να τον βλέπω σεξουαλικά. Δεν σκέφτονται και λειτουργούν όλοι με τον ίδιο τρόπο, υπάρχουν ένα σωρό περιπτώσεις και προσωπικότητες. Μην είστε απόλυτοι. Στις ανθρώπινες σχέσεις δεν υπάρχουν κανόνες.
Αυτό που λέω είναι ότι οι φιλίες γυναικώνε ανδρώνε προϋποθέτουν το ένα μέλος να είναι μπάζο.
Αυτό που λέω είναι ότι οι φιλίες γυναικώνε ανδρώνε προϋποθέτουν το ένα μέλος να είναι μπάζο.
Δεν θα μπορούσα πλέον να προσεγγίσω φιλικά έναν άνδρα και εξηγούμαι:
Εδώ και μερικά χρονάκια τηρώ μια ιδιότυπη δική μου στάση στο θέμα των φιλικοσεξουαλικών σχέσεων
Είμαι της αποψάρας μου ότι δεν έχω κανένα κέρδος από την φιλική συναναστροφή με το ίδιο φύλο, και αποφεύγω συστηματικά όποια ανδρική επαφή
Γιατί να σπαταλάω το χρόνο μου με μπακουροπαρέες και τέτοια;
Σχεδόν έχω αποκτήσει νεύρωση στο θέμα αυτό και όταν βλέπω άντρα που προσεγγίζει φιλικά νιώθω απίστευτη αποστροφή
Μερικοί τους είναι και κολλητσίδες γιατί ως γνωστόν είμαι γαμάτο ατομάκι
Θα το ξεπεράσω; Δεν ξέρω και έχω γεμίσει φιλενάδες. και ψυχολογικά γυναικεία. Και μπάζα.
Άσε που εμένα μ' αρέσει η γυναικεία συντροφιά, δεν αντέχω να έχω απέναντί μου έναν τεστοτερονάτο.
Πολύ το σκέφτομαι βέβαια...
Ένας άνδρας ως παρέα δε με συμφέρει σε τίποτα. Ούτε μπορεί να αρθρώσει σωστή κουβέντα.
Η φιλοσοφία μου έχει ως εξής...
Πρώτα απ' όλα μεγαλώνοντας τον κύκλο φιλενάδων μεγαλώνει το ποτένσιαλ (αυτή την εποχή είναι σπουδαίο).
Έπειτα χαίρεται το μάτι μου και είναι αλλιώς η αίσθηση της γυναικείας παρουσίας δίπλα μου.
Και δω η παρέα με άνδρα είναι ζημιά, είναι ουσιαστικά μοιρασιά και μικρότερο τάργκετ γκρουπ.
Θέλω να μεγιστοποιήσω το ποτένσιαλ και να μη βαριέμαι. Αυτό, αυτό.
Από την άλλη όταν βρίσκομαι παρέα με έναν που 'χει πούτσα με πιάνει πια μια φυσική αηδία, και χάνω ΕΝΤΕΛΩΣ τον χρόνο μου.
"οί άλλοι είναι ή κόλαση"Ζ.Πωλ.Σαρτρ
αυτό εδώ στήν ελλάδα δυστυχώς ισχύει x10.....
σάν νά σαρκάζεις τήν έντονα λιμπιντική "αίσθηση"(άλλο τί δείχνει) τού άνδρα απ'την άλλη όχθη...
δεν έχεις καί άδικο κάπου....φοβάσαι τη μοναξιά όπως όλοι μας βεβαια
μέ τόσες φιλίες θά ξέρεις ότι τόν "Ανιμους"(γυναίκα) κάποιες φορές έλκεται από μιά "παιδικη αθωότητα",
επίσης κι'από τη τάση επιβολης γιά κυριαρχία πού μπορεί νά διακατεχεται ένας άνδρας.......
αυτό ειναι τό ποστ μου+τραγουδι...αμ σορυ πώς τό μπλεξα ετσι
"οί άλλοι είναι ή κόλαση"Ζ.Πωλ.Σαρτρ
αυτό εδώ στήν ελλάδα δυστυχώς ισχύει x10.....
σάν νά σαρκάζεις τήν έντονα λιμπιντική "αίσθηση"(άλλο τί δείχνει) τού άνδρα απ'την άλλη όχθη...
δεν έχεις καί άδικο κάπου....φοβάσαι τη μοναξιά όπως όλοι μας βεβαια
μέ τόσες φιλίες θά ξέρεις ότι ό "Ανιμους"(γυναίκα) κάποιες φορές έλκεται από μιά "παιδικη αθωότητα",
επίσης κι'από τη τάση επιβολης γιά κυριαρχία πού μπορεί νά διακατεχεται ένας άνδρας.......
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.