Απιστία η οχι; βοήθεια

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Απιστία η οχι; βοήθεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn » 31 Δεκ 2020, 17:41

Prepon έγραψε:
31 Δεκ 2020, 13:42
Παντρέψουν την και καντε παιδιά.

Όταν σε καμία δεκαπενταρια χρόνια θα την κοιτάζει ο φίλος σου και θα μονολογεί "τι ωραίες πίπες έκανε το Μαράκι", εσένα να μην σε ενοχλήσει.
Κι αν όλη η γειτονιά μονολογεί τα ίδια, πάλι να μη σε νοιάζει.

Διαφορετικά θα σε χαρακτηρίσουν συντηρητικό τα πορνιδια.
:smt005:
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 31 Δεκ 2020, 17:48

Prepon έγραψε:
31 Δεκ 2020, 13:42
Παντρέψουν την και καντε παιδιά.

Όταν σε καμία δεκαπενταρια χρόνια θα την κοιτάζει ο φίλος σου και θα μονολογεί "τι ωραίες πίπες έκανε το Μαράκι", εσένα να μην σε ενοχλήσει.
Κι αν όλη η γειτονιά μονολογεί τα ίδια, πάλι να μη σε νοιάζει.

Διαφορετικά θα σε χαρακτηρίσουν συντηρητικό τα πορνιδια.
Γιατί να τον νοιάζει; με τον φίλο ή την γειτονιά θα ξαπλώνει το βράδυ ή θα κάνει οικογένεια;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Stavrakis
Phorum.gr user: Stavrakoss

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavrakis » 31 Δεκ 2020, 22:49

Λοιπον παιδιά επειδή το έχετε πάει εντελώς αλλού....Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι 17 ετών.....Επίσης η κοπέλα το 2ο αγόρι στην ζωή της που την έχει πηδήξει είμαι ΕΓΩ ( 100% σίγουρο )

Με την κοπέλα αυτή πλέον είμαστε μαζί 7 μήνες και με έχει σαν μοναδικό πραγματικά...Και ούτε έχει μάτια για άλλον λιώνει για εμένα και το δείχνει κάθε μέρα...

Το ερώτημα μου είναι πως εγώ σήμερα νιώθω αδικημένος και γενικά νιώθω σαν να με έχει προδώσει τότε (απιστια η κάτι διαφορετικό) όταν είχε γίνει όλο αυτό δεν ήμουν με την κοπέλα απλα προσπαθουσε να ξανα κάνει κάτι μαζί μ (είχαμε ξανά κάνει κάτι πριν 4 μήνες από τοτε) και είχε κάνει πολλές προσπάθειες να κάνω κάτι μαζί της αλλά εγώ @@@@

Πλέον όμως που έχω αρχίσει και την θέλω πάρα πολύ σκέφτομαι όλα αυτά και νιώθω έτσι επειδή εγώ εκείνη την ημέρα είχα πάει να την δω...και αυτή κοίταξε να πάει με τον άλλον αντί να προσπαθήσει να κοιτάξει να προσπαθεί ακόμα για εμένα.....Γιατι ετσι και αλλιως αφού πηγε και έκανε ότι έκανε η κοπέλα συνέχισε ακόμα να ασχολείται μαζί μου και να προσπαθεί ακομα ( καλύτερα να έκανε ότι έκανε και να μην ξανά ασχολιόταν μαζί μου από το να κάνει ότι έκανε και να συνεχίσει ακόμα να ασχολείται μαζί μ)

Ασ βοηθήσει κάποιος με μια σοβαρή απάντηση...Αν είμαι λάθος έτσι όπως το σκέφτομαι η οχι και πως γίνεται να μου φύγει όλο αυτό το πράγμα που νιώθω

Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας » 31 Δεκ 2020, 22:56

Stavrakis έγραψε:
31 Δεκ 2020, 22:49
Επίσης η κοπέλα το 2ο αγόρι στην ζωή της που την έχει πηδήξει είμαι ΕΓΩ ( 100% σίγουρο )

δεν μιλαει κανεις ετσι για ατομο για το οποιο εχει αισθηματα
τρολάκια :smt122

Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 » 31 Δεκ 2020, 22:56

Είσαι η δεύτερη επιλογή κι έπεσε πάνω σου για τώρα. Είτε συμβιβάζεσαι με αυτό είτε μένεις μόνος.

Άβαταρ μέλους
JohnnyB
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από JohnnyB » 31 Δεκ 2020, 22:57

Stavrakis έγραψε:
30 Δεκ 2020, 15:02
Λοιπόν θα μπω αμέσως στο ψητό και δεν θα τα πω αναλυτικά....

Κοπέλα που είχα βγει 5 6 φορές και σταματήσαμε

Μετά από κάποιο διάστημα άρχισε ξαφνικά από μόνη της να θέλει να με πλησιάσει πάλι...Άρχισε να μου μιλάει καθημερινά να μου ζητάει να βγούμε και και και....Εκείνη την περίοδο ήμουν σε μια άσχημη φάση της ζωής μου δεν έδινα και πολύ σημασία ούτε με ένοιαζε...μετα από αρκετές προσπάθειές της να βρεθούμε λοιπόν πήρα την απόφαση να πάω να την δω....Εκείνη την ημέρα είχα πάει με έναν φίλο μου ο οποίος ήταν και καλά πρώην της κοπέλας εφόσον στο παρελθόν είχαν βγει 1 φορά και είχαν κάνει φάση....Εκείνη την ημέρα λοιπόν πήγα να δω την κοπέλα με τον φίλο μου και η αλήθεια είναι πως δεν της έδινα καμία σημασία και ούτε με ένοιαζε αυτή άρχισε να μιλαει με τον φίλο στο τέλος άκουσα ότι είπαν να βρεθούνε το βράδυ..πίστευα ότι το κάνει μόνο και μόνο για να με κάνει να ζηλεύω και δεν ήλπιζα ότι θα βγει....

Εκείνο το βράδυ λοιπόν η κοπέλα βγήκε με τον φίλο μου έκαναν φαση και της ζητησε να του πάρει πιπ@ αυτή αρνήθηκε και αυτός κοίταξε να την καθησυχάσει ότι πως αυτό που θα γίνει δεν θα το μάθει κανένας και θα μείνει μόνο μεταξύ τους η κοπέλα έκανε αυτό που της ζήτησε και επίσης του είπε να μην μάθω ποτέ τιποτα εγω ...Στο μεταξύ είχαν βγει άλλες 2 φορές μετά από αυτό και δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από φάση (της είχε ζητήσει αλλά αυτή δεν έκανε τίποτα)

Βγήκαν 3 φορές την 1η που βγήκαν έγινε ότι έγινε και την 3 που βγήκαν το τελείωσε...Παρόλα αυτά η κοπέλα δεν σταμάτησε ποτέ να μου δείχνει ενδιαφέρον γνωρίζοντας πως εγώ δεν ξέρω τίποτα από όλα αυτά ενώ εγώ το είχα μάθει 1η μέρα κιόλας από τον φίλο μου....Μέρα με την μέρα ασχολιόταν όλο και πιο πολύ μαζί μου για 1 2 μήνες οχι απλά ημέρες και τέτοια...

Πλέον βρίσκομαι 7 μήνες με αυτή την κοπέλα και την θέλω πάρα πολύ...Επίσης και αυτή με θέλει πάρα πολύ και λιώνει για εμένα και μου έχει αποδείξει ότι είναι ικανοί να κάνει πάρα πολλά πράγματα για εμένα....Δεν Εχει καμία επαφή με άλλα αγόρια και εχει κανει πέρα ακόμα και παιδικές της φίλες για εμένα...

Η θέση που βρίσκομαι σήμερα είναι να την θέλω πάρα πολύ και ταυτόχρονα να νιώθω πληγωμένος και αδικημένος με αυτό που είχε κάνει τοτε ακόμα και αν δεν είμασταν μαζί όταν έγινε αυτό επειδη εγώ εκείνη την ημέρα είχα πάει να την δω και αυτή το βράδυ έκανε ότι έκανε με άλλον...

Όταν της ζήτησα να μου δώσει εξηγήσεις μου έλεγε ότι αν της είχα δώσει έστω και λιγο σημασία τότε ότι θελω και εγω να ξανα γινει κατι μεταξύ μας δεν θα είχε κάνει ποτέ τίποτα εφοσον ακόμα και εκείνη την ημέρα που πήγα να την δω δεν έδωσα καμία σημασία...μου είπε ότι αυτό που έκανε το έκανε ασυναίσθητα και αν δεν είχε ζητήσει τίποτα αυτός δεν θα γινόταν τίποτα και ότι το έκανε από αντίδραση και γιαυτο όταν ξανά βγήκε άλλες 2 φορές δεν ξανά έκανε τίποτα και το τελείωσε...(είπε ότι δεν ένιωσε τίποτα εκείνο το βράδυ ούτε καν καυλ@@@σε) λέει ότι το έχει μετανιώσει πικρά και φοβάται μην με χάσει

Όλο αυτό άρχισε να με ενοχλεί όταν άρχισα και εγώ να την θέλω (όταν έγινε δεν με ένοιαζε καν) Εδώ και 1 μήνα όλο αυτό μου βγαίνει πολύ έντονα γιατί το σκέφτομαι συνέχεια...τσακωνόμαστε συχνά και όλα γενικά είναι πολύ άσχημα στην κατάσταση μας

Νιώθω ότι τότε με είχε προδώσει και ειχα αδικηθεί

Τι να κάνω;;; μια συμβουλή; μια λύση;;

Αυτό που μου είχε κάνει είναι απιστια ;

Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ όλο αυτό
Stavrakis φιλε καλη χρονια με υγεία
Ενα πράγμα θα σου πω απο την μικρη μου εμπειρια(35 στα 36 ειμαι)
Έαν κανει σεξ πρωτο η δεύτερο ραντεβού κατα 70% η κοπέλα σου θα στην κάνει...εαν το καθυστερήσεις λιγο οχι μονο θα κανεις ΣΕΞ αλλα θα σε έχει για ΘΕΟ.
Κοινώς ηρεμία χρειάζεται μην φαίνεστε ΛΙΓΟΥΡΙΑ
Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου.
h. p. lovecraft

Stavrakis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavrakis » 31 Δεκ 2020, 23:01

Άραγε έχω αρχίσει και σκέφτομαι έτσι επειδή έχω δικιο;; η επειδή ίσως να μην τα έχω καλά εγώ με τον εαυτο μου;;;
(Γιατί τότε που έγινε όλο αυτό εγώ ήμουν εντελώς στα @@@@ μου και δεν με ένοιαζε καν που είχε γίνει εκείνο εφόσον δεν ήταν καν μαζι μου και απλά προσπαθούσε να ξανα κάνει κάτι μαζί μ..Ενω πλέον που την θέλω και εγώ τόσο πολύ με πειράζει αυτό που είχε κάνει)

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 31 Δεκ 2020, 23:03

Stavrakis έγραψε:
31 Δεκ 2020, 23:01
Άραγε έχω αρχίσει και σκέφτομαι έτσι επειδή έχω δικιο;; η επειδή ίσως να μην τα έχω καλά εγώ με τον εαυτο μου;;;
(Γιατί τότε που έγινε όλο αυτό εγώ ήμουν εντελώς στα @@@@ μου και δεν με ένοιαζε καν που είχε γίνει εκείνο εφόσον δεν ήταν καν μαζι μου και απλά προσπαθούσε να ξανα κάνει κάτι μαζί μ..Ενω πλέον που την θέλω και εγώ τόσο πολύ με πειράζει αυτό που είχε κάνει)
Χώρισε τη. Δεν σου αξίζει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 31 Δεκ 2020, 23:04

Stavrakis έγραψε:
31 Δεκ 2020, 23:01
Αν σε πιέζει η κατάσταση και νιώθεις ότι σου διαταράσσει τον καθημερινό σου ρυθμό θα πας ψυχολόγο φίλε. Τέλος.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
JohnnyB
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από JohnnyB » 31 Δεκ 2020, 23:04

Stavrakis έγραψε:
Λοιπον παιδιά επειδή το έχετε πάει εντελώς αλλού....Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι 17 ετών.....Επίσης η κοπέλα το 2ο αγόρι στην ζωή της που την έχει πηδήξει είμαι ΕΓΩ ( 100% σίγουρο )

Με καμια ΓΥΝΑΙΚΑ φιλε Σταύρο ΔΕΝ πρεπει να εισαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ

Ετσι θα εισαι ήρεμος και θα προχωράς μπροστά εκτος αν σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι που δεν λέω καλά ειναι αν εισαι απο 15-25(το πολυ)
Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου.
h. p. lovecraft

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 31 Δεκ 2020, 23:08

Γενιά της Αγαμίας έγραψε:
31 Δεκ 2020, 22:56
Stavrakis έγραψε:
Επίσης η κοπέλα το 2ο αγόρι στην ζωή της που την έχει πηδήξει είμαι ΕΓΩ ( 100% σίγουρο )

δεν μιλαει κανεις ετσι για ατομο για το οποιο εχει αισθηματα
τρολάκια :smt122
Πόσο σίγουρος είσαι για αυτό;
the end

Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 31 Δεκ 2020, 23:10

Stavrakis έγραψε:

Με την κοπέλα αυτή πλέον είμαστε μαζί 7 μήνες και με έχει σαν μοναδικό πραγματικά...Και ούτε έχει μάτια για άλλον λιώνει για εμένα και το δείχνει κάθε μέρα...

Το ερώτημα μου είναι πως εγώ σήμερα νιώθω αδικημένος και γενικά νιώθω σαν να με έχει προδώσει τότε (απιστια η κάτι διαφορετικό) όταν είχε γίνει όλο αυτό δεν ήμουν με την κοπέλα απλα προσπαθουσε να ξανα κάνει κάτι μαζί μ (είχαμε ξανά κάνει κάτι πριν 4 μήνες από τοτε) και είχε κάνει πολλές προσπάθειες να κάνω κάτι μαζί της αλλά εγώ @@@@

Πλέον όμως που έχω αρχίσει και την θέλω πάρα πολύ σκέφτομαι όλα αυτά και νιώθω έτσι επειδή εγώ εκείνη την ημέρα είχα πάει να την δω...και αυτή κοίταξε να πάει με τον άλλον αντί να προσπαθήσει να κοιτάξει να προσπαθεί ακόμα για εμένα.....Γιατι ετσι και αλλιως αφού πηγε και έκανε ότι έκανε η κοπέλα συνέχισε ακόμα να ασχολείται μαζί μου και να προσπαθεί ακομα ( καλύτερα να έκανε ότι έκανε και να μην ξανά ασχολιόταν μαζί μου από το να κάνει ότι έκανε και να συνεχίσει ακόμα να ασχολείται μαζί μ)

Ασ βοηθήσει κάποιος με μια σοβαρή απάντηση...Αν είμαι λάθος έτσι όπως το σκέφτομαι η οχι και πως γίνεται να μου φύγει όλο αυτό το πράγμα που νιώθω
Ανήκεις στην σπάνια περίπτωση που ερχεσαι δεύτερος , τυχεράκια.
Συνήθως ειμαστε τρίτοι 100% ( μετα τον εφηβικο ερωτα της που χωρισαν τελικά λογω απόστασης -σπουδών και μια σοβαρή μακροχρόνια σχέση της που έληξε γιατί τιναξε πέταλα ο μακαρίτης απο αυτοκινητιστικό συνήθως )
Ανήκεις επίσης στην σπάνια κατηγορία που δείχνει να λιώνει για εσένα και να μην έχει μάτια για άλλον αφού είναι 100% σίγουρο πως αυτή την συμπεριφορά την έχουν μόνο για τον πραγματικό εκλεκτό τους και όχι με τον κάθε γκόμενο όπως διατείνονται καποιοι κακοήθεις.
Φιλική συμβουλή
ΠΟΤΕ μην ρωτήσεις με πόσους έχει κοιμηθεί κάποια.
Αν τσαντιστεί θα ακούσεις το
''Με κανέναν εκτος από σενα όλοι οι άλλοι με κράταγαν ξυπνια''

Καλή χρονιά .

Stavrakis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavrakis » 31 Δεκ 2020, 23:10

1451 έγραψε:
31 Δεκ 2020, 22:56
Είσαι η δεύτερη επιλογή κι έπεσε πάνω σου για τώρα. Είτε συμβιβάζεσαι με αυτό είτε μένεις μόνος.
Δηλαδη;;

Άβαταρ μέλους
JohnnyB
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από JohnnyB » 31 Δεκ 2020, 23:12

Πέστα ρε Paris προσκυνώ ειδικά την τελευταία σου πρόταση

Φιλική συμβουλή
ΠΟΤΕ μην ρωτήσεις με πόσους έχει κοιμηθεί κάποια.
Αν τσαντιστεί θα ακούσεις το
''Με κανέναν εκτος από σενα όλοι οι άλλοι με κράταγαν ξυπνια''

αφιερωμένο το τραγούδι Σταυράκης
h. p. lovecraft

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 31 Δεκ 2020, 23:16

Stavrakis έγραψε:
Πολλαπλασίασε Χ3.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών