Απιστία η οχι; βοήθεια

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Stavrakis
Phorum.gr user: Stavrakoss

Re: Απιστία η οχι; βοήθεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavrakis » 31 Δεκ 2020, 23:19

Paris έγραψε:
31 Δεκ 2020, 23:10
Stavrakis έγραψε:
31 Δεκ 2020, 22:49
Λοιπον παιδιά επειδή το έχετε πάει εντελώς αλλού....Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι 17 ετών.....Επίσης η κοπέλα το 2ο αγόρι στην ζωή της που την έχει πηδήξει είμαι ΕΓΩ ( 100% σίγουρο )

Με την κοπέλα αυτή πλέον είμαστε μαζί 7 μήνες και με έχει σαν μοναδικό πραγματικά...Και ούτε έχει μάτια για άλλον λιώνει για εμένα και το δείχνει κάθε μέρα...

Το ερώτημα μου είναι πως εγώ σήμερα νιώθω αδικημένος και γενικά νιώθω σαν να με έχει προδώσει τότε (απιστια η κάτι διαφορετικό) όταν είχε γίνει όλο αυτό δεν ήμουν με την κοπέλα απλα προσπαθουσε να ξανα κάνει κάτι μαζί μ (είχαμε ξανά κάνει κάτι πριν 4 μήνες από τοτε) και είχε κάνει πολλές προσπάθειες να κάνω κάτι μαζί της αλλά εγώ @@@@

Πλέον όμως που έχω αρχίσει και την θέλω πάρα πολύ σκέφτομαι όλα αυτά και νιώθω έτσι επειδή εγώ εκείνη την ημέρα είχα πάει να την δω...και αυτή κοίταξε να πάει με τον άλλον αντί να προσπαθήσει να κοιτάξει να προσπαθεί ακόμα για εμένα.....Γιατι ετσι και αλλιως αφού πηγε και έκανε ότι έκανε η κοπέλα συνέχισε ακόμα να ασχολείται μαζί μου και να προσπαθεί ακομα ( καλύτερα να έκανε ότι έκανε και να μην ξανά ασχολιόταν μαζί μου από το να κάνει ότι έκανε και να συνεχίσει ακόμα να ασχολείται μαζί μ)

Ασ βοηθήσει κάποιος με μια σοβαρή απάντηση...Αν είμαι λάθος έτσι όπως το σκέφτομαι η οχι και πως γίνεται να μου φύγει όλο αυτό το πράγμα που νιώθω
Ανήκεις στην σπάνια περίπτωση που ερχεσαι δεύτερος , τυχεράκια.
Συνήθως ειμαστε τρίτοι 100% ( μετα τον εφηβικο ερωτα της που χωρισαν τελικά λογω απόστασης -σπουδών και μια σοβαρή μακροχρόνια σχέση της που έληξε γιατί τιναξε πέταλα ο μακαρίτης απο αυτοκινητιστικό συνήθως )
Ανήκεις επίσης στην σπάνια κατηγορία που δείχνει να λιώνει για εσένα και να μην έχει μάτια για άλλον αφού είναι 100% σίγουρο πως αυτή την συμπεριφορά την έχουν μόνο για τον πραγματικό εκλεκτό τους και όχι με τον κάθε γκόμενο όπως διατείνονται καποιοι κακοήθεις.
Φιλική συμβουλή
ΠΟΤΕ μην ρωτήσεις με πόσους έχει κοιμηθεί κάποια.
Αν τσαντιστεί θα ακούσεις το
''Με κανέναν εκτος από σενα όλοι οι άλλοι με κράταγαν ξυπνια''

Καλή χρονιά .
Φίλε η κοπέλα μου φέρεται σαν να είμαι βασιλιάς πραγματικά δεν μου χαλάει ποτέ χατίρι δεν μου λέει ποτέ οχι ότι και αν είναι αυτό...Κάνει τα πάντα για να είναι μαζί μου (έχει διώξει ακόμα και ΠΑΙΔΙΚΕΣ φίλες της επειδη δεν της συμπάθησα σκέψου)
Μου λέει ότι ποτέ της δεν έχει ξανά νιώσει τόσο ερωτευμένη όσο με εμένα και φοβάται πολύ μην με χάσει ...Επίσης λέει έχει μετανιώσει πικρά για ότι έκανε τότε που δεν είμασταν μαζί και δεν έχει μάτια για κανέναν άλλον και αν της είχα δώσει έστω λίγο σημασία από τότε δεν θα είχε κάνει τίποτα ποτέ

Stavrakis
Phorum.gr user: Stavrakoss

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavrakis » 31 Δεκ 2020, 23:23

Στύγιος έγραψε:
31 Δεκ 2020, 23:16
Stavrakis έγραψε:
Επίσης η κοπέλα το 2ο αγόρι στην ζωή της που την έχει πηδήξει είμαι ΕΓΩ ( 100% σίγουρο )
Πολλαπλασίασε Χ3.
Φίλε η κοπέλα ξανά λέω είναι 17 χρονών....στα 13-14 έκανε σχέση για 1.5 μισή χρόνο και μετά χώρισαν....Ποσα πράγματα να έχει κάνει δηλαδή;;

Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 » 31 Δεκ 2020, 23:25

Σου είναι γνώριμος ο όρος beta provider μήπως.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 31 Δεκ 2020, 23:25

Stavrakis έγραψε:
31 Δεκ 2020, 23:23
Στύγιος έγραψε:
Stavrakis έγραψε:
Επίσης η κοπέλα το 2ο αγόρι στην ζωή της που την έχει πηδήξει είμαι ΕΓΩ ( 100% σίγουρο )
Πολλαπλασίασε Χ3.
Φίλε η κοπέλα ξανά λέω είναι 17 χρονών....στα 13-14 έκανε σχέση για 1.5 μισή χρόνο και μετά χώρισαν....Ποσα πράγματα να έχει κάνει δηλαδή;;
Δε θέλω να σ' απογοητεύσω.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 31 Δεκ 2020, 23:28

Stavrakis έγραψε:
31 Δεκ 2020, 23:23
Στύγιος έγραψε:
Stavrakis έγραψε:
Πολλαπλασίασε Χ3.
Εσύ πόσο είσαι και πόσα έχεις κάνει;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 31 Δεκ 2020, 23:36

Stavrakis έγραψε:
31 Δεκ 2020, 23:19
Paris έγραψε:
Stavrakis έγραψε:
Λοιπον παιδιά επειδή το έχετε πάει εντελώς αλλού....Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι 17 ετών.....Επίσης η κοπέλα το 2ο αγόρι στην ζωή της που την έχει πηδήξει είμαι ΕΓΩ ( 100% σίγουρο )

Με την κοπέλα αυτή πλέον είμαστε μαζί 7 μήνες και με έχει σαν μοναδικό πραγματικά...Και ούτε έχει μάτια για άλλον λιώνει για εμένα και το δείχνει κάθε μέρα...

Το ερώτημα μου είναι πως εγώ σήμερα νιώθω αδικημένος και γενικά νιώθω σαν να με έχει προδώσει τότε (απιστια η κάτι διαφορετικό) όταν είχε γίνει όλο αυτό δεν ήμουν με την κοπέλα απλα προσπαθουσε να ξανα κάνει κάτι μαζί μ (είχαμε ξανά κάνει κάτι πριν 4 μήνες από τοτε) και είχε κάνει πολλές προσπάθειες να κάνω κάτι μαζί της αλλά εγώ @@@@

Πλέον όμως που έχω αρχίσει και την θέλω πάρα πολύ σκέφτομαι όλα αυτά και νιώθω έτσι επειδή εγώ εκείνη την ημέρα είχα πάει να την δω...και αυτή κοίταξε να πάει με τον άλλον αντί να προσπαθήσει να κοιτάξει να προσπαθεί ακόμα για εμένα.....Γιατι ετσι και αλλιως αφού πηγε και έκανε ότι έκανε η κοπέλα συνέχισε ακόμα να ασχολείται μαζί μου και να προσπαθεί ακομα ( καλύτερα να έκανε ότι έκανε και να μην ξανά ασχολιόταν μαζί μου από το να κάνει ότι έκανε και να συνεχίσει ακόμα να ασχολείται μαζί μ)

Ασ βοηθήσει κάποιος με μια σοβαρή απάντηση...Αν είμαι λάθος έτσι όπως το σκέφτομαι η οχι και πως γίνεται να μου φύγει όλο αυτό το πράγμα που νιώθω
Συνήθως ειμαστε τρίτοι 100% ( μετα τον εφηβικο ερωτα της που χωρισαν τελικά λογω απόστασης -σπουδών και μια σοβαρή μακροχρόνια σχέση της που έληξε γιατί τιναξε πέταλα ο μακαρίτης απο αυτοκινητιστικό συνήθως )
Ανήκεις επίσης στην σπάνια κατηγορία που δείχνει να λιώνει για εσένα και να μην έχει μάτια για άλλον αφού είναι 100% σίγουρο πως αυτή την συμπεριφορά την έχουν μόνο για τον πραγματικό εκλεκτό τους και όχι με τον κάθε γκόμενο όπως διατείνονται καποιοι κακοήθεις.
Φιλική συμβουλή

Καλή χρονιά .
Φίλε η κοπέλα μου φέρεται σαν να είμαι βασιλιάς πραγματικά δεν μου χαλάει ποτέ χατίρι δεν μου λέει ποτέ οχι ότι και αν είναι αυτό...Κάνει τα πάντα για να είναι μαζί μου (έχει διώξει ακόμα και ΠΑΙΔΙΚΕΣ φίλες της επειδη δεν της συμπάθησα σκέψου)
Μου λέει ότι ποτέ της δεν έχει ξανά νιώσει τόσο ερωτευμένη όσο με εμένα και φοβάται πολύ μην με χάσει ...Επίσης λέει έχει μετανιώσει πικρά για ότι έκανε τότε που δεν είμασταν μαζί και δεν έχει μάτια για κανέναν άλλον και αν της είχα δώσει έστω λίγο σημασία από τότε δεν θα είχε κάνει τίποτα ποτέ
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι κατά βάθος την ζηλεύεις που πίπωσε τον φίλο σου.

Από εκεί και έπειτα, τι να κάνουμε τώρα ρε μεγάλε, ας πρόσεχες, ας τις έδειχνες ότι σε ενδιαφέρει για να μην είχε πάει με τον άλλο. Από την στιγμή που δεν το έκανες και τώρα όμως είστε μαζί και χαρούμενοι, το να σκαλίζεις αυτά που έγιναν είναι ακριβώς ό,τι πρέπει να κάνεις για να διαλύσεις την σχέση.

Γι' αυτό πιστεύω ότι κατά βάθος γουστάρεις τον φίλο σου. Και δεν είναι κακό.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 31 Δεκ 2020, 23:38

Α 17 είναι η κοπέλα ε; Μάλιστα :8)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
JohnnyB
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από JohnnyB » 31 Δεκ 2020, 23:40

Χαοτικός έγραψε:
31 Δεκ 2020, 23:38
17-28 ειναι περίεργη ηλικία τουλάχιστον θεωρώ οτι εκεινη την ηλικία ειναι για "ψάξιμο" δύσκολα να κάνουν σχέσεις σοβαρές.
Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου.
h. p. lovecraft

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 31 Δεκ 2020, 23:41

Σταυράκη, 17χρονο κορίτσι το κάνεις να κλαίει κάθε μέρα;

Γιατί ξηγιέσαι έτσι Σταυράκη;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 31 Δεκ 2020, 23:42

Χαοτικός έγραψε:
Ναι και; Άλλες στα 17 έχουν τρία παιδιά, πήγαινε σε καμιά δομή ή γύφτικο μαχαλά να δεις.
the end

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 31 Δεκ 2020, 23:43

JohnnyB έγραψε:
31 Δεκ 2020, 23:40
Χαοτικός έγραψε:
17-28 ειναι περίεργη ηλικία τουλάχιστον θεωρώ οτι εκεινη την ηλικία ειναι για "ψάξιμο" δύσκολα να κάνουν σχέσεις σοβαρές.
Εννοώ ότι ξερογλείφομαι που ακούω για δεκαεφτάχρονη. Μπας και τσιμπήσει καμία να με πει ανώμαλο να γίνει τζέρτζελο. Αλλά δεν τραβάει η φάση.

Άβαταρ μέλους
JohnnyB
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από JohnnyB » 31 Δεκ 2020, 23:45

Χαοτικός έγραψε:
31 Δεκ 2020, 23:43
JohnnyB έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
Εννοώ ότι ξερογλείφομαι που ακούω για δεκαεφτάχρονη. Μπας και τσιμπήσει καμία να με πει ανώμαλο να γίνει τζέρτζελο. Αλλά δεν τραβάει η φάση.
Θα χτύπαγες 17χρονη ρε;
Απο 20 και πάνω εγώ...πάμε σε πιο ζόρικες καταστάσεις κάτω των 20...
Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου.
h. p. lovecraft

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 31 Δεκ 2020, 23:53

Stavrakis έγραψε:
31 Δεκ 2020, 23:19
Paris έγραψε:
Stavrakis έγραψε:

Φιλική συμβουλή

Καλή χρονιά .
Εντάξει ρε φίλε. Απο την στιγμή που επι ενάμιση χρόνο έκανε τρελα λαρυγγοτσιμπουκα μετα καταποσεως σπερματος στον άλλον, σε πείραξε που του έγλειψε για λίγο το πουτσοκεφαλο σε μια στιγμή νοσταλγικης αδυναμίας στην ψωλη που την ξεκωλιαζε για πρωινό στην πιπινική της ηλικία. Εισαι υπερβολικός.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 31 Δεκ 2020, 23:55

JohnnyB έγραψε:
31 Δεκ 2020, 23:45
Χαοτικός έγραψε:
31 Δεκ 2020, 23:43
JohnnyB έγραψε:

Θα χτύπαγες 17χρονη ρε;
Απο 20 και πάνω εγώ...πάμε σε πιο ζόρικες καταστάσεις κάτω των 20...
Τα πάντα θα έκανα αν μου ερχόντουσαν.

Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας » 01 Ιαν 2021, 00:36

nowhere έγραψε:
31 Δεκ 2020, 15:17
Prepon έγραψε:
31 Δεκ 2020, 15:12
Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν σκύλο 5 χρόνων.
ε όχι.ως εκεί έχουμε φτάσει?
:smt005::smt005::smt005::smt005:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών