Ναι ναι φουλ. Αφού μετά έδωσα τον λογαριασμό μου σε φίλη μου να κάνει εξάσκηση.
Το άδικο εις βάρος των ανδρών εκ μέρους των γυναικών
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το άδικο εις βάρος των ανδρών εκ μέρους των γυναικών
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Καραμελίτσα
Δεν το ξέρω, αμαρτιούλη μου. Αλλά για να το χουν 7ο δε θα ναι και τοπ.
Z
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Λέω απλά να βγω έξω μετά την καραντίνα. Να κάνω μια σχέση και ό,τι γίνει.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Μπα. Δεν στο συνιστώ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
Μάλιστα κύριε. Σκάω. Να πω κάτι πριν σκάσω;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
Φιλενάιδα μου, να κάνω ερωτική εξομολόγηση σε πχωρουμίτισσα; Τι λες;
Ναιιιιιι. Αλλά να της γράψεις όμορφα πράγματα. Όχι θέλω να σε γαμησω και τέτοια. Αυτά μετά άμα πέσει.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 00:07Φιλενάιδα μου, να κάνω ερωτική εξομολόγηση σε πχωρουμίτισσα; Τι λες;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
Θα το κάνω δημόσια.Naida έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 00:16Ναιιιιιι. Αλλά να της γράψεις όμορφα πράγματα. Όχι θέλω να σε γαμησω και τέτοια. Αυτά μετά άμα πέσει.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 00:07Φιλενάιδα μου, να κάνω ερωτική εξομολόγηση σε πχωρουμίτισσα; Τι λες;
Δεν άντεξα άλλο, λύγισα.
Τι χυλόπιτες λες εσύ
Έχω ακούσει από νιάνιαρο να λέει χωρίς αιδώ πως από εκεί μέσα βρίσκει για πήδημα γκόμενους. Πρέπει να γίνεται χαμός
阿姨好!

Έννοια σου Μένιο μου, και θα σ’το εξαφανίσω εγώ το στοκ της κουμτέλ οσονούπω
,
,
..... μαναφούκια......

Έννοια σου Μένιο μου, και θα σ’το εξαφανίσω εγώ το στοκ της κουμτέλ οσονούπω
,
,
..... μαναφούκια......
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ενώ εσύ δεν τρολάρεις καθόλουΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 23:19Νταξει, το γνωρίζω ότι η Νάιδα τρολάρει αλλά εκφράζει ακριβώς τη νοοτροπία της μέσης γκόμενας. Γι' αυτό το έθιξα.

Παραδέχομαι πάντως ότι είσαι ωραίο τρολ. Το τρολάρισμά σου είναι πνευματώδες και εμπνευσμένο αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι το καταλαβαίνουν πολλοί. Μιλάω γενικά, όχι για το συγκεκριμένο νημα.
Το επιτυχημένο τρολάρισμα έχει πάντοτε και αυθεντικά στοιχεία μέσα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αυτό είναι πολύ ακριβές, με αποκορύφωμα ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν ενδιαφέρονται να τις κερνάς συνέχεια και η φάση πηγαίνει εναλλάξ χωρίς καν ποτέ να συζητηθεί. Βασικά είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σενάριο που εχω συναντήσει στις γνωριμίες μου, οπότε μάλλον έντονα πλειοψηφικό.Naida έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 23:45Εγκυμοσύνη θα ρισκαρει άμα φερθεί βλακωδώς. Που ομολογώ συμβαίνει και αυτό. Από εκεί και πέρα υπάρχει η μερίδα των γυναικών που θέλουν τον άντρα να κερνάει γιατι θες κατάλοιπα προηγούμενων ετών, θες ότι παίρνει μια επιβεβαίωση ότι ο άντρας ξοδεύει για πάρτι της κτλ. Υπάρχει η μερίδα των γυναικών που θα πάνε με την λογική( οι περισσότερες) αφού σε καλεί θα κεράσει, εάν τον καλέσεις θα κεράσεις και μετά περνάμε σε φάση μια ο ένας μια ο άλλος. Νορμαλ. Και η μερίδα των γυναικών που θέλουν να κεράσουν επιδεικτικά τον άλλο. Προσκειμαι στη 2η περίπτωση γυναικών.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 23:21Σε μια γυναίκα ποτέ δεν της θέτεις τέτοιο διλημα του στυλ Ναι η Όχι
Λόγω συστολής η φόβου θα προτιμήσει το όχι
Μια γυναίκα έχει να ρισκάρει πολύ περισσότερα από έναν άνδρα στο να συνάψει σχέση η να κάνει σεξ με έναν άνδρα από ότι ο άνδρας πχ από εγκυμοσυνη μέχρι σοβαρά κοινωνικά η οικογενειακά προβλήματα
Άρα μια γυναίκα θέλει την πολιορκία της ακόμη και όταν λέγει όχι εννοώντας ναι
Βέβαια να πούμε ότι οι άντρες λύσσανε αν δεν τους αφήνεις να κεράσουν και επιμένεις. Ιδιαίτερα μεγαλύτερων ηλικιών. Έχει κι αυτό την πλάκα του να τους βλέπεις να ικανοποιουνται που τελικά πλήρωσαν αλλά οκ. Ως ένα σημείο. Μετά σε υποτιμά η φάση.
Καλέ εγώ το ξέρω. Οι πικραμένοι λένε ότι να 'ναι.Green Dragon έγραψε: ↑14 Ιαν 2021, 09:12Αυτό είναι πολύ ακριβές, με αποκορύφωμα ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν ενδιαφέρονται να τις κερνάς συνέχεια και η φάση πηγαίνει εναλλάξ χωρίς καν ποτέ να συζητηθεί. Βασικά είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σενάριο που εχω συναντήσει στις γνωριμίες μου, οπότε μάλλον έντονα πλειοψηφικό.Naida έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 23:45Εγκυμοσύνη θα ρισκαρει άμα φερθεί βλακωδώς. Που ομολογώ συμβαίνει και αυτό. Από εκεί και πέρα υπάρχει η μερίδα των γυναικών που θέλουν τον άντρα να κερνάει γιατι θες κατάλοιπα προηγούμενων ετών, θες ότι παίρνει μια επιβεβαίωση ότι ο άντρας ξοδεύει για πάρτι της κτλ. Υπάρχει η μερίδα των γυναικών που θα πάνε με την λογική( οι περισσότερες) αφού σε καλεί θα κεράσει, εάν τον καλέσεις θα κεράσεις και μετά περνάμε σε φάση μια ο ένας μια ο άλλος. Νορμαλ. Και η μερίδα των γυναικών που θέλουν να κεράσουν επιδεικτικά τον άλλο. Προσκειμαι στη 2η περίπτωση γυναικών.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 23:21
Σε μια γυναίκα ποτέ δεν της θέτεις τέτοιο διλημα του στυλ Ναι η Όχι
Λόγω συστολής η φόβου θα προτιμήσει το όχι
Μια γυναίκα έχει να ρισκάρει πολύ περισσότερα από έναν άνδρα στο να συνάψει σχέση η να κάνει σεξ με έναν άνδρα από ότι ο άνδρας πχ από εγκυμοσυνη μέχρι σοβαρά κοινωνικά η οικογενειακά προβλήματα
Άρα μια γυναίκα θέλει την πολιορκία της ακόμη και όταν λέγει όχι εννοώντας ναι
Βέβαια να πούμε ότι οι άντρες λύσσανε αν δεν τους αφήνεις να κεράσουν και επιμένεις. Ιδιαίτερα μεγαλύτερων ηλικιών. Έχει κι αυτό την πλάκα του να τους βλέπεις να ικανοποιουνται που τελικά πλήρωσαν αλλά οκ. Ως ένα σημείο. Μετά σε υποτιμά η φάση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Naida έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 23:05Ε εσύ βγαίνεις με σκοπό να γαμήσεις και το πλασάρεις ως ενδιαφέρον για την άλλη. Η άλλη σου λέει αφού βγαίνεις με σκοπό να με γαμήσεις, κέρνα με κιόλας και θα το σκεφτώ.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 23:00Άμα, Νάιδα, δεν κερνώ δε γαμώ. Το ίδιο και άμα βαφώ. Το εξηγώ στο παραπάνω ποστ.

-
σας βρισκεται κανενα εμετοστοπ;Naida έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 23:12Δεν είναι απαραίτητο ότι θα γαμησει. Αλλά αφού θέλει την ευκαιρία να δοκιμάσει αν θα γαμησει, ας κεράσει.Paris έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 23:10ΣωστότατηNaida έγραψε: ↑03 Ιαν 2021, 23:05
Ε εσύ βγαίνεις με σκοπό να γαμήσεις και το πλασάρεις ως ενδιαφέρον για την άλλη. Η άλλη σου λέει αφού βγαίνεις με σκοπό να με γαμήσεις, κέρνα με κιόλας και θα το σκεφτώ. Πες της άλλης εγώ θέλω να σε γαμησω, θες; και οποία θέλει θα έρθει. Ούτε κεράσματα ούτε τίποτα.
Άμα βαφτείς μπορεί να μην αρέσεις. Όπως και μια γυναίκα πχ που θα βγει με το μουστάκι και αξυριστα τα πόδια. Θέμα αισθητικής του καθενός είναι αυτό.
Είναι πασίγνωστη η νοοτροπία '' αφού θα γαμήσει γιατί να μην πληρώνει ;''
Εγραψα νοοτροπία αλλα θα ταίριαζε και πουτανιά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποσοστά ανδρών/γυναικών σε φόρα & social media
από micmic » 14 Ιουν 2024, 11:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 189 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
14 Ιουν 2024, 11:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ντροπή! Η κυβέρνηση αρνείται να απαλλάξει τη Διονυσία από τον άδικο φόρο!
από Frappezitis » 02 Δεκ 2024, 23:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 34 Απαντήσεις
- 885 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
06 Δεκ 2024, 13:14
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 162 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
13 Δεκ 2024, 05:22
-
-
Νέα δημοσίευση Δημιουργία Εφεδρικου Σώματος 150000 ανδρων σχεδιάζει η κυβερνηση μεχρι το 2030
από George_V » 26 Απρ 2025, 16:00 » σε Εθνικά Θέματα - 36 Απαντήσεις
- 1056 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
28 Απρ 2025, 11:25
-