εμφυλη εργασιακη ανισοτητα

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Re: εμφυλη εργασιακη ανισοτητα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 12 Ιούλ 2020, 12:26

Juno έγραψε:
12 Ιούλ 2020, 12:24
Βλήμα έγραψε:
09 Ιούλ 2020, 00:19
Juno έγραψε:
08 Ιούλ 2020, 21:33
Πρέπει να εμπνέεις εμπιστοσύνη στον άλλον για να σε βάλει σπίτι του.
Πρώτον: Δεν γκζαναντρώω μπαν εξαιτίας σου.
Δεύτερον: Αν έχεις την παραμικρή τιμή θα μου απαντήσεις ντόμπρα: μου έκανες αναφορά κι έφαγα το μπαν, ή το είδαν οι διαχειριστές κι έκριναν ότι η ανάρτησή μου αξίζει μπαν;
SpoilerShow
να ξέρω αν απλά θα σε αγνοήσω ή αν θα σου κάνω αναφορά για τον υπαινιγμό ότι δεν μου αξίζει να με εμπιστεύονται οι αθρώποι
Σου έκανα αναφορά, κάνε και συ. οι συντονιστές δεν προλαβαίνουν να τα βλέπουν όλα.

Σειρά μου τώρα, πώς έφαγες μπαν εξαιτίας μου αφού ήταν ξεκάθαρα προμελετημένο;
Έγραψες ότι θέλεις να μου απαντήσεις, αλλά επειδή θα φας μπαν, πρώτα θα γράψεις μερικά σχόλια που θέλεις και μετά θα μου απαντήσεις. Άρα προετοιμαζόσουν να βρίσεις και να φας μπαν.
Δεν σε έβρισα όμως τελικά.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 12 Ιούλ 2020, 12:28

Βλήμα έγραψε:
12 Ιούλ 2020, 12:26

Αν θεωρείς πως αυτό δεν ήταν εξύβριση, να παραπονεθείς σε διαχείριση/συντονισμό για να το ξανακάνουν δημόσιο.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 12 Ιούλ 2020, 12:34

Juno έγραψε:
12 Ιούλ 2020, 12:28
Βλήμα έγραψε:
12 Ιούλ 2020, 12:26

Αν θεωρείς πως αυτό δεν ήταν εξύβριση, να παραπονεθείς σε διαχείριση/συντονισμό για να το ξανακάνουν δημόσιο.
Μα δεν ήταν τίποτα σημαντικό για να θελήσω να το επαναφέρω.
Χιουμοράκι ήταν κι απάντηση επειδή συνέχεια αμφισβητείς το ήθος μου και το πόσο πολιτικά είναι τα κίνητρά μου όταν μιλώ για πολιτική.

Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας » 26 Ιαν 2021, 05:16

Βλήμα έγραψε:
09 Ιούλ 2020, 00:19
Juno έγραψε:
08 Ιούλ 2020, 21:33
Πρέπει να εμπνέεις εμπιστοσύνη στον άλλον για να σε βάλει σπίτι του.
Πρώτον: Δεν γκζαναντρώω μπαν εξαιτίας σου.
Δεύτερον: Αν έχεις την παραμικρή τιμή θα μου απαντήσεις ντόμπρα: μου έκανες αναφορά κι έφαγα το μπαν, ή το είδαν οι διαχειριστές κι έκριναν ότι η ανάρτησή μου αξίζει μπαν;
SpoilerShow
να ξέρω αν απλά θα σε αγνοήσω ή αν θα σου κάνω αναφορά για τον υπαινιγμό ότι δεν μου αξίζει να με εμπιστεύονται οι αθρώποι
Κλαψιάρη

Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας » 26 Ιαν 2021, 05:20

Βλήμα έγραψε:
09 Ιούλ 2020, 01:06
Και σε ό,τι αφορά την διαφορά τεκνοποίησης και στρατιωτικής θητείας, κάτι για να το ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα:

Την διαφορά του δικαιώματος από την υποχρέωση την κάνει η πολυτέλεια της επιλογής.

Αν μπορώ να αυτοκτονήσω αλλά αν δεν γουστάρω μπορώ και να μην το κάνω, τότε μιλάμε για δικαίωμα στην αυτοκτονία.
Αν οφείλω να μπω σε ένα ξενοδοχείο για έναν χρόνο και να έχω άπειρα άτομα της σεξουαλικής μου προτίμησης να μου παίρνουν τσιπούκια ημερησίως και δεν μπορώ να το αποφύγω τότε μιλάμε για υποχρέωση. Δεν έχει να κάνει με το πόσο επώδυνο ή ευχάριστο είναι κάτι, έχει να κάνει με το κατά πόσο μπορεί κάποιος/α να το αποφύγει.
Η τεκνοποιία είναι δικαίωμα, από αυτά που όσο περισσότερα έχεις, τόσο καλύτερα είσαι.
Η στρατιωτική θητεία είναι υποχρέωση
Ας μην συγκρίνουμε λοιπόν τα προνόμια με τις υποχρεώσεις.

Ωραίο ποστ. Είσαι περιπτωσάρα. Στα απλά, πνίγεσαι σε μια κουταλια νερό, κυνηγάς και τους αλλους να τους πνίξεις, αλλά ενίοτε πετάς κάτι ωραία. Κωλοπαιδο.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών