Ενώ κάναμε BDSM sex,πριν από 8 χρόνια,με βίασε. Τώρα που με χώρισε....το θυμήθηκα

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Ενώ κάναμε BDSM sex,πριν από 8 χρόνια,με βίασε. Τώρα που με χώρισε....το θυμήθηκα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 31 Μαρ 2021, 11:38

Το πρώτο καλοκαίρι που ήμασταν μαζί, με βίασε

Οχτώ χρόνια μετά χωρίσαμε και ένιωσα ελεύθερη

https://ampa.lifo.gr/%ce%b1%cf%84%ce%b1 ... -me-viase/

Έχει καιρό που θέλω να σας γράψω αλλά τώρα έπιασα το κινητό μου κ το πήρα απόφαση. Είμαστε 8 χρόνια μαζί :smt023

δεν πάει καλά τα τελευταία 3-4, καυγάδες,θελουμε άλλα πράγματα

όμως δε λέμε να το αφήσουμε.

Μέχρι και σε σύμβουλο σχέσης πήγαμε, κοινή απόφαση.

Τα τελευταία 4 χρόνια έχω μπει σε φάση εσωτερικής αναζήτησης

και μέσω της στήλης σου και γενικότερα διαβάσματος έχω αντιληφθεί πράγματα

έχω μαζέψει πολύ θυμό μέσα μου :011: και έχω αλλάξει.

Συνειδητοποίησα πράγματα κ τα είπα με το όνομα τους στον εαυτό μου κ αυτό έχει σπάσει κάτι μέσα μου νιώθω.

Το πρώτο καλοκαίρι που ήμασταν μαζί, με βίασε. :o

Είχαμε πάρει κάτι σχοινιά bdsm

Εικόνα

διακοπές στην Ικαρία, έρωτας, ποτά κ εγώ το τότε κουλ γκερλ

δέχτηκα να τα χρησιμοποιήσουμε πάρα που ήξερα γίνεται αρκετά βίαιος στο σεξ.

Αφού με έδεσε μου είπε με παιχνιδιάρικο τρόπο “Κάνε ότι δε θες”. :smt047

Έκανα.

Και κάποια στιγμή που η ένταση ανέβηκε κ ξεκίνησαν οι σφαλιάρες :cry ξεκίνησα να λέω όχι.

Είπα πολλά όχι μετά από αυτό :cry

αλλά με έλυσε αφού τελείωσε. Θυμάμαι πως μετά ξάπλωσα σε εμβρυακή στάση στο πάτωμα κ αυτός έκανε δεν είχε γίνει τίποτα

έκλαιγα κ έτρεμα.

Μετά έτρεξα έξω από το δωμάτιο γιατί πήγε να με πιάσει. Μετά κι άλλο κλάμα. Και μετά, δεν ξέρω, μάλλον αποφάσισα καλύτερα να πιστέψω πως απλά είχε μπει στο ρόλο κ αποκλείεται να το εννοούσε.

Δεν ξανά έγινε κάτι τέτοιο.

Περάσαμε 4 πολύ ωραία χρόνια :smt023

με αυτό θαμμένο στο μυαλό μου πολύ βαθιά, σα να μην έγινε, όπως μια άλλη φορά που με έπιασε από το λαιμό σε σκηνή ζηλοτυπίας του.

Στο σήμερα, νομίζω με κερατώνει :011: με κάποια/κάποιον :xena: στη δουλειά του, τον απείλησα πως αν το μάθω αποδεδειγμένα θα στείλω τις αποδείξεις σε όλους στην πολύτιμη για αυτόν δουλειά του.

Η αλήθεια είναι πως τη στιγμή που το έλεγα σκεφτόμουν “Τι μαλακία είναι αυτό που του λες; Γιατί το λες; Σε νοιάζει τόσο;”.

Δεν λέω τέτοια γενικώς οπότε μου έκανε εντύπωση. Anyway δεν το άντεξε αυτό που άκουσε, εικάζω όντως με κερατώνει, κ μου είπε ότι δεν μπορεί να είμαστε πια μαζί. :smt038:+1:

Και εγώ ένιωσα ανακούφιση παιδιά.

Σαν κάποιος να μου έβγαλε αλυσίδες. Σα να με άφησαν ελεύθερη.

Πρώτη φορά είπα /έγραψα την ιστορία της Ικαρίας. Κι άλλη ανακούφιση.

Σας ευχαριστώ, δεν έχω ερώτηση.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Ενώ κάναμε BDSM sex,πριν από 8 χρόνια,με βίασε. Τώρα που με χώρισε....το θυμήθηκα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 31 Μαρ 2021, 12:54

εγω προσεξα τις διαφημισεις, και πως 10 μετρα σχοινι που κανει λιγοτερο απο μισο ευρω, το πουλανε 20 γιατι ειναι ειδικο για bdsm. που εχει ρε παιδια τετοιος πελατες να βρω μερικους;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
gassim

Re: Ενώ κάναμε BDSM sex,πριν από 8 χρόνια,με βίασε. Τώρα που με χώρισε....το θυμήθηκα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 31 Μαρ 2021, 12:59

Υδράργυρος έγραψε:
31 Μαρ 2021, 11:51
Βγάζουν τρολιές για να απαξιώσουν το metoo
που είναι η τρολιά;

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 31 Μαρ 2021, 17:53

Ασέβαστος έγραψε:
31 Μαρ 2021, 12:54
εγω προσεξα τις διαφημισεις, και πως 10 μετρα σχοινι που κανει λιγοτερο απο μισο ευρω, το πουλανε 20 γιατι ειναι ειδικο για bdsm. που εχει ρε παιδια τετοιος πελατες να βρω μερικους;
:smt005:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 31 Μαρ 2021, 17:57

σαν το σχοινί για άπλωμα δεν έχει. :lol:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 31 Μαρ 2021, 18:00

Ζούμε σε ένα σύστημα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών