Απλά σεξ ή ενδιαφέρεται?

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Stellanam

Re: Απλά σεξ ή ενδιαφέρεται?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stellanam » 21 Ιούλ 2022, 06:19

Παντρεμένος δεν είναι σε καμία περιπτωση.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 21 Ιούλ 2022, 06:22

Τι σημασία έχει τι θέλει αυτός; σημασία έχει τι θέλεις εσύ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Stellanam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stellanam » 21 Ιούλ 2022, 06:33

Gherschaagk έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 01:16
Stellanam έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 01:13
Dwarven Blacksmith έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 01:06

I see

1) Άρα με ποιον έγινε το ξενύχτι;
2) Αν ήταν σωστός σπιτο-ιδεολόγος θα κανόνιζε να επισκεφτεί και ο αδελφός του τους γονείς του την ίδια μέρα.

Red flag + ratio + dump him queen
1.Σε βαπτιση με τον αδερφό του
2.μαζι πάνε αλλά βρίσκονται κ οι δυο τους για να κανα φαγητο
Ρε κοπελιά. Σύμφωνα με αυτά που γράφεις για το σεξ σε θέλει. Δεν είναι κακό πράγμα το σεξ εννοείται αρκεί να είναι αυτό που θες.
Καθολου κακό συμφωνώ. Απλά σαν άνθρωπος έτσι είμαι. Για να διαχειριστώ κάτι πρεπει να έχει ταμπέλα,αυτό δεν έχει κ μου προκαλει αγχος

Stellanam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stellanam » 21 Ιούλ 2022, 06:39

Volk έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 01:26
Stellanam έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 00:26
Χαίρεται! Εχω κανει μια γνωριμία εδώ κ τρεις μήνες. Μιλάγαμε ένα μήνα κ βγήκαμε πρωτο ραντεβου. Πολυ ευγενικός και καμιά κίνηση περα απο μια αγκαλιά όταν καληνυχτιστηκαμε. Δευτερο ραντεβου με φίλησε. Τρίτο ραντεβου στο σπίτι του δεν είχαμε επαφη, μόνο κάτι προκαταρτικα . Στο 4ο ολοκληρώσαμε και από τότε συναντιόμαστε μια φορά την εβδομάδα, σπίτι του για κουβεντουλα, μπυριτσα και σεξ. Μιλάμε καθημερινά με μηνυματα, δουλευει αρκετά αλλά μου φαίνεται κάπως ππυ δεν συναντιόμαστε πιο συχνά, δεν με παιρνει ένα τηλ μόνο μηνυματα (βέβαια αν τον παρω εγω είναι πολυ δεκτικος και παντα το σηκώνει) και δεν μου προτεινει να παμε κ έξω. Ποια είναι η γνώμη σας σε αυτό? Πως το βλέπει?
Η γνωριμια, πως εγινε; Σε μαγαζι; Μεσω γνωστων σε παρεα; Απο τα σοσιαλ;

Τι ηλικιας ειναι ο τυπος;

Η δουλεια του, οικονομικα πως ειναι;

Εχει προφιλ στα σοσιαλ; Αν εχει, στις φωτογραφιες που ανεβαζει, ποσα ειναι τα λαικ απο γυναικες; Ειναι αντικειμενικα ομορφες γυναικες;

Αυτα ως προς τα βασικα ερωτηματα ωστε να σε βοηθησουμε καλυτερα.

Το σπιτι του, δειχνει για σπιτι που μενει μονιμα καθημερινα ενας ανθρωπος ή θα μπορουσαμε να πουμε οτι μπορει και να ναι νοικιασμενο;

Απεναντι στους υπολοιπους ανθρωπους, πως ειναι η συμπεριφορα του; Πχ στα μαγαζια που πατε, στο δρομο οταν ειστε στο αμαξι, σε καποιο τηλεφωνημα που τυχον εχει απαντησει μπροστα σου και τον εχεις ακουσει να μιλαει.
Γνωριστηκαμε ιντερνετικό. Είναι 40 αρης. Η δουλειά του είναι δεν έχει κυρος αλλά πληρωνεται καλά απ'οτι μου έχει πει.
Έχει σοσιαλ αλλά δεν είναι πολυ δραστήριος σε στυλ συνέχεια ποστ κτλπ. Η φωτο προφιλ του έχει 4 λαικ ένα από την μαμά του.
Το σπίτι είναι δικό του στάνταρ.
Δυο φορες που τον έχουν πάρει τηλ μπροστά μου(1 από την δουλειά την άλλη φίλος του) ήταν λίγο αποτομος.

Stellanam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stellanam » 21 Ιούλ 2022, 06:41

Gherschaagk έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 01:37
Επίσης. 4 ραντεβού έξω. Πόσα στο σπίτι του μόνο για σεξ;
Δυο έξω. 3 στο σπίτι του.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 21 Ιούλ 2022, 07:50

Να συγχωνευτεί με τη νήμα της 17χρονης που καταπινε τα χυσια και την κορόιδευαν οι φίλες της.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 21 Ιούλ 2022, 08:59

Daje έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 07:50
Να συγχωνευτεί με τη νήμα της 17χρονης που καταπινε τα χυσια και την κορόιδευαν οι φίλες της.
Nope.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk » 21 Ιούλ 2022, 09:07

Stellanam έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 06:39
Volk έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 01:26
Stellanam έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 00:26
Χαίρεται! Εχω κανει μια γνωριμία εδώ κ τρεις μήνες. Μιλάγαμε ένα μήνα κ βγήκαμε πρωτο ραντεβου. Πολυ ευγενικός και καμιά κίνηση περα απο μια αγκαλιά όταν καληνυχτιστηκαμε. Δευτερο ραντεβου με φίλησε. Τρίτο ραντεβου στο σπίτι του δεν είχαμε επαφη, μόνο κάτι προκαταρτικα . Στο 4ο ολοκληρώσαμε και από τότε συναντιόμαστε μια φορά την εβδομάδα, σπίτι του για κουβεντουλα, μπυριτσα και σεξ. Μιλάμε καθημερινά με μηνυματα, δουλευει αρκετά αλλά μου φαίνεται κάπως ππυ δεν συναντιόμαστε πιο συχνά, δεν με παιρνει ένα τηλ μόνο μηνυματα (βέβαια αν τον παρω εγω είναι πολυ δεκτικος και παντα το σηκώνει) και δεν μου προτεινει να παμε κ έξω. Ποια είναι η γνώμη σας σε αυτό? Πως το βλέπει?
Η γνωριμια, πως εγινε; Σε μαγαζι; Μεσω γνωστων σε παρεα; Απο τα σοσιαλ;

Τι ηλικιας ειναι ο τυπος;

Η δουλεια του, οικονομικα πως ειναι;

Εχει προφιλ στα σοσιαλ; Αν εχει, στις φωτογραφιες που ανεβαζει, ποσα ειναι τα λαικ απο γυναικες; Ειναι αντικειμενικα ομορφες γυναικες;

Αυτα ως προς τα βασικα ερωτηματα ωστε να σε βοηθησουμε καλυτερα.

Το σπιτι του, δειχνει για σπιτι που μενει μονιμα καθημερινα ενας ανθρωπος ή θα μπορουσαμε να πουμε οτι μπορει και να ναι νοικιασμενο;

Απεναντι στους υπολοιπους ανθρωπους, πως ειναι η συμπεριφορα του; Πχ στα μαγαζια που πατε, στο δρομο οταν ειστε στο αμαξι, σε καποιο τηλεφωνημα που τυχον εχει απαντησει μπροστα σου και τον εχεις ακουσει να μιλαει.
Γνωριστηκαμε ιντερνετικό. Είναι 40 αρης. Η δουλειά του είναι δεν έχει κυρος αλλά πληρωνεται καλά απ'οτι μου έχει πει.
Έχει σοσιαλ αλλά δεν είναι πολυ δραστήριος σε στυλ συνέχεια ποστ κτλπ. Η φωτο προφιλ του έχει 4 λαικ ένα από την μαμά του.
Δυο φορες που τον έχουν πάρει τηλ μπροστά μου(1 από την δουλειά την άλλη φίλος του) ήταν λίγο αποτομος.
Βρες καναν αλλον. Μην ασχολεισαι αλλο μαζι του. Κατι μου λεει οτι ο τυπος ειναι πιο περιεργος απο οτι εχει ηδη δειξει εως τωρα.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 21 Ιούλ 2022, 09:14

Stellanam έγραψε:

Είναι 40 αρης.
40 χρονών και δεν τον εχουν καπαρώσει; :p2: χμ
Τι παρελθόν έχει;

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 21 Ιούλ 2022, 09:17

Stellanam έγραψε:

Ωραιος φυσιολογικος τυπος, ανδρας κανονικος μου ακουγεται.
Μαμακιας βεβαια, αλλα αυτο σημαινει οτι θα ειναι καλος οικογενειαρχης γιατι θα θελει και τα παιδια του να εχουν καλη μαμα.

Αν σε ενδιαφερει πραγματικα, η λυση ειναι δοκιμασμενη και παναρχαια = Σιγα σιγα, διχως πιεση, κερδιζεις μ2 προς μ2, μεχρι να μπεις στην Πολη και να μην το εχει παρει καν χαμπαρι.
Διχως να καταλαβει τι συνεβη, θα βρεθει με 2-3 κουτσουβελα και ζησαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα.
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Stellanam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stellanam » 21 Ιούλ 2022, 09:21

Υδράργυρος έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 09:14
Stellanam έγραψε:

Είναι 40 αρης.
40 χρονών και δεν τον εχουν καπαρώσει; :p2: χμ
Τι παρελθόν έχει;
Είχε σχέση δέκα χρόνια που απ ότι κατάλαβα τον παρατησε. Δεν το είπε βέβαια. Από τότε κενό. Μόνο ότι έβγαινε με μια μεγαλύτερη του

Stellanam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stellanam » 21 Ιούλ 2022, 09:22

Daje έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 09:17
Stellanam έγραψε:

Ωραιος φυσιολογικος τυπος, ανδρας κανονικος μου ακουγεται.
Μαμακιας βεβαια, αλλα αυτο σημαινει οτι θα ειναι καλος οικογενειαρχης γιατι θα θελει και τα παιδια του να εχουν καλη μαμα.

Αν σε ενδιαφερει πραγματικα, η λυση ειναι δοκιμασμενη και παναρχαια = Σιγα σιγα, διχως πιεση, κερδιζεις μ2 προς μ2, μεχρι να μπεις στην Πολη και να μην το εχει παρει καν χαμπαρι.
Διχως να καταλαβει τι συνεβη, θα βρεθει με 2-3 κουτσουβελα και ζησαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα.
Σε καμία περιπτωση δεν είναι αυτό που θέλω.

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 21 Ιούλ 2022, 09:24

Προφανώς και δεν ενδιαφέρεται και θέλει μόνο σεξάκι.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия » 21 Ιούλ 2022, 09:29

Και εγώ 38 πλέον και ελεύθερος λόγω πανδημίας.

Δεν πλησιάζω καμία. Να νοσήσω και να υποφέρω;

Δεν υπάρχει περίπτωση.

Από σεξ χορτασμένοι. Πλέον τα ονόματα γυναικών που έχω πηδήξει (πάνω από τρεις φορές) είναι 31 και με τις 22 και παρά φύσιν σεξουαλική επαφή.

Γάμο ούτε για πλάκα. Οι ηλίθιοι παντρεύονται σήμερα και αυτοί που έχουν λεφτά.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 21 Ιούλ 2022, 09:31

klg έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 09:24
Προφανώς και δεν ενδιαφέρεται και θέλει μόνο σεξάκι.
Γιατι υπαρχει φυσιολογικος αντρας που ενδιαφερεται στην αρχη για κατι περισσοτερο?
Ολοι οι παντρεμενοι για σεξακι ενδιαφερονταν και βρεθηκαν ετσι:

Εικόνα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών