ειναι θεμα χαρακτηρος κι οχι σεξουαλικου προσδιορισμου.Natasha έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:26Έκανα αρκετό καιρό παρέα μαζί τους και δεν επρόκειτο "να μου την πέσουν". Άκου με που σου λέω, καμιά φορά αυτά τα άτομα (μέσα και οι αδερφές) είναι πολύ πιο εντάξει απο τους ετεροφυλόφιλους.Thor έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:18καλα κοριτσια ηταν μαζι σου,γιατι προσπαθουσαν να στην πεσουν.Natasha έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:09Βρέθηκα κάπου με λεσβίες (παρεμπιπτόντως πολύ καλά κορίτσια και ντόμπρα πολύ περισσότερο απο τις στρεητ που κυκολοφορούν) και με συμπάθησαν "επικίνδυνα". Δεν θεωρώ ότι ο λεσβιακός έρωτας είναι έρωτας (μου προκαλεί γέλιο η εικόνα της ...ένωσης των αιδοίων) αλλά θα μου άρεσε πολύ να χαιδευτώ μαζί τους. Αυτό.
Θα κάνατε sex με άτομο του ίδιου φύλου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα κάνατε sex με άτομο του ίδιου φύλου;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δε μπορώ να ψηφίσω, είμαι ειδική κατηγορία.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
δηλαδη;
ναι.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δλδ είναι ωραία τα άτομα του φύλου μου αλλά του άλλου φύλου είναι ωραιότερα.
Ναι ρε εννοείται, το πρόβλημα είναι με τους πούστηδοι.Natasha έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:26Έκανα αρκετό καιρό παρέα μαζί τους και δεν επρόκειτο "να μου την πέσουν". Άκου με που σου λέω, καμιά φορά αυτά τα άτομα (μέσα και οι αδερφές) είναι πολύ πιο εντάξει απο τους ετεροφυλόφιλους.Thor έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:18καλα κοριτσια ηταν μαζι σου,γιατι προσπαθουσαν να στην πεσουν.Natasha έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:09Βρέθηκα κάπου με λεσβίες (παρεμπιπτόντως πολύ καλά κορίτσια και ντόμπρα πολύ περισσότερο απο τις στρεητ που κυκολοφορούν) και με συμπάθησαν "επικίνδυνα". Δεν θεωρώ ότι ο λεσβιακός έρωτας είναι έρωτας (μου προκαλεί γέλιο η εικόνα της ...ένωσης των αιδοίων) αλλά θα μου άρεσε πολύ να χαιδευτώ μαζί τους. Αυτό.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
κατσε για να καταλαβω.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:43Δλδ είναι ωραία τα άτομα του φύλου μου αλλά του άλλου φύλου είναι ωραιότερα.
Σου αρεσουν οι γυναικες σεξουαλικα,αλλα προτιμας τους αντρες,γιατι ειναι πιο ολοκληρωμενη η σχεση;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτά είναι προσωπικά θέματα. Τι να καταλάβεις; Δεν χρειάζεται.Thor έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:50κατσε για να καταλαβω.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Ιαν 2019, 17:43Δλδ είναι ωραία τα άτομα του φύλου μου αλλά του άλλου φύλου είναι ωραιότερα.
Σου αρεσουν οι γυναικες σεξουαλικα,αλλα προτιμας τους αντρες,γιατι ειναι πιο ολοκληρωμενη η σχεση;
Εγώ πάντως θα έκανα σεξ με άτομο του ίδιου φύλλου.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Φύλλου συκής ρε όχι ρε πεύκου. Άσε με και μου θύμισες ότι πρέπει να κόψω τα κλαδιά με τα κουκούλια τους το Σαββατοκύριακο
και μου τη σπάει αυτή η δουλειά και την αναβάλλω.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- GreekGuy
- Phorum.gr user: greekguy
Όχι
Όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ακόμα και αν δε γνωρίζεις τον λόγο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
από southern » 06 Ιούλ 2023, 01:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 794 Απαντήσεις
- 16786 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Befaios
20 Φεβ 2024, 23:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πατριαρχείο Μόσχας: τραγική η απόφαση της Ελλάδας να αναγνωρίσει νομικά τα άτομα του ίδιου φύλου
από Animal » 19 Φεβ 2024, 16:45 » σε Θρησκειολογία - 106 Απαντήσεις
- 2772 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
07 Μαρ 2024, 20:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση πάει καλά το άτομο ρε παιδιά?
από Kauldron » 13 Μάιος 2023, 21:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 232 Απαντήσεις
- 6081 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
10 Ιούλ 2023, 11:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σκοτώθηκε άτομο στο λούνα πάρκ σου? Κανένα πρόβλημα.
από Kauldron » 30 Αύγ 2024, 13:39 » σε Κοινωνικά θέματα - 7 Απαντήσεις
- 227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
01 Σεπ 2024, 13:44
-